Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις έφαγε τη φρουτόκρεμα της !!πρώτη φορά όλη!! άλλαξα τροπάριο και τα βαλα όπως μου είπατε,όχι όλα μαζί,έβαλα όπως είπε η παιδίατρος μισό μήλο και μισό πορτοκάλι και τα φαγε!!! βέβαια γίναμε σκ@τ@ αλλά δεν πειράζει!μόνο εμένα καλέ γίνεται σαν κλόουν??? χαχα! και κάτι ακόμα! το παλιο μήλο όσο κι αν το χτύπησα στο μπλέντερ με το πορτοκάλι δεν έλιωνε καλά,έβαλα μετά κι ένα εξάρτημα άλλο με κόφτη κάτω και κάπως το λιωσα,αλλά όχι σαν κρέμα..έτσι το κάνετε ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια μαμάδες!!!

Τί κάνετε; Από πού να αρχίσω...

Αρχίζω από τη βάφτιση της Θεοδώρας! Αν και αργήσαμε να πάμε γιατί ο Θοδωρής έκλαιγε από τη νύστα την ώρα που έπρεπε να ετοιμαστώ κι ο Σ. έλειπε ήταν πολύ όμορφα! Η Δώρα ένα γλυκό κουκλάκι που της άρεσε η βουτιά και μετά γκρίνιαζε και δεν ήθελε να ντυθεί και η Θάλεια μια πολύ λαμπερή μαμά γεμάτη περηφάνεια! Χαίρομαι που σας άρεσε και το δωράκι!

Δέσποινα, πάντα άξιοι να είστε οι νονοί, να χαίρεστε το βαφτιστηράκι σας!

Αλεξάνδρα, γλυκάκι μου να είσαι ένα γερό και χαρούμενο μωρό!!!

Άντζυ, θέλεις τη συνταγή για καναπεδάκια; Φοβερή νοικοκυρά κι εγώ!!!

Σου βάζω λινκ, διαλέγεις και παίρνεις αυτή που σε βολεύει!

Βασική συνταγή

Και εδώ διάφορες ιδέες και υλικά!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1209&Itemid=49

http://www.alphamega.com.cy/el/syntages-gia-kanapedakia

Καλή επιτυχίααα!

Αχ, τί ωραία με την επέτειο! Να το κάνετε σίγουρα κι εσύ κι η Άννη και αν περάσετε καλά θα το κάνω κι εγώ! Ανεξαρτήτως επετείου βέβαια γιατί εμείς όλα τα έχουμε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά! Κάτι θα βρεθεί όμως!

Άννυ, μια χαρά η Κλειώ! Ολόκληρο παιδάκι! (Και κάτι μάγουλα για ρούφηγμα!)

Βίκυ, καλή αρχή στη δουλειά -αν και κάπως αργά το λέω...- ας πούμε καλή συνέχεια καλύτερα! Κι η Λούση με το φαγητό πολύ καλά τα κατάφερε! Μπράβο και σε σας!

Στράτα, πιστεύω πως αν δεχτείς τέτοια διατροφή θα το μετανιώσεις μετά. Μην υποκύψεις στις πιέσεις, βρες καλό δικηγόρο και μην ασχολείσαι εσύ. Ό,τι χρειάζεται να γίνεται μέσω δικηγόρων.

Βάσω, χαρά στο κουράγιο σου! Έγινε καλή η παπουτσοθήκκη τουλάχιστον;

Δήμητρα, τί καλά που έχεις τη μαμά σου εκεί! Πόσο θα μείνει; Καλή ευκαιρία για την εργασία, ελπίζω να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς!

Εγώ το Θοδωρή τον πλένω ακόμη στο νιπτήρα και αλλαξιέρα ακόμη έχω το πλυντήριο αλλά για πόσο; Σε λίγο δε θα χωράει! Ευτυχώς του αρέσουν τα 2 παπιά που έχω εκεί κι απασχολείται με αυτά, γιατί αλλιώς δεν κάθεται με τπτ! Πάντως, συμφωνώ, το μπάνιο είναι το χειρότερο κ λόγω βάρους αλλά και γιατί χτυπιέται μέσα στο νερό από τη χαρά του και πρέπει να προσπαθώ διπλά για να τον κρατάω σταθερό...

Σήμερα έχουμε κι εμείς εμβόλιο και θα δούμε πόσο μεγάλωσε. :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ηρθα και εγω δουλεια:(:(:(:(:(

Aααα μα τι εγινε?Που εισαστε ολες?

Ιωαννα καλο εμβολιο σημερα!Ελπιζω να μην πονεσει ο ζουζουνακος!!Ευτυχως εγινε ωραια η παπουτσοθηκη αλλιως θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο!!!!!:tongue:

καλημέρα μανο'υλες!

ευχαριστώ πολύ όλες για τις γλυκές ευχές σας!

πηγαμε και εμεις παιδιατρο χθες, ολα καλα με το τσιμπηματακι μας. 7900 και 68 υψος ειμαστε, καλα μας βρηκε. μπορουμε να βαλουμε πια και κοτοπουλο και αργοτερα μοσχαρι. επισης και αλλα φρουτα.

επετειους βλεπω εχουμε. σαν εστιατοριο θεωρω φανταστικο το "ελαιας γη" αλλα αν υπαρχουν ασχετικες αφραγκιες προτεινω και γω ρομαντικο δειπνο στο σπιτι.

αντζυ μου εμεις θελουμε που να ρθουμε να σου ευχηθουμε απο κοντα. γιορταζει ομως και ο πεθερος μου! προτιμω να εροθυμε σε εσενα απο το να πηγαινουμε γραμματικο αλλα ο συζυγος θα αποφασισει εδω, το δικαιουται για τον μπαμπα του...

βικακι καλη αρχη ρε. δεν πειραζει, θα συνηθισει η γιαγια.

δε θυμαμαι τι αλλο αηθελα να πω. δεν ειμαι και πολυ καλα. πεθανε ο μπαμπας ιας πολυ καλης μου φιλης και θα παμε στην κηδεια. η γιαγια μου μπηκε νοσοκομειο γιατι κατι παιζει με την καρδια της και η μανα μου τα εχει παιξει. την κουραρει συνεχεια γιατι εχει και άνοια και ηδη ειναι πολυ κουρασμενη. απο την αλλη ειναι δικαστικη αντιπροσωπος και δεν μπορει να λειψει ευκολα απο τη δουλεια και εχει πελαγωσει, εχει πιεστει πολυ. πιο πολυ ανησυχω για εκεινη παρα για τη γιαγια.

ο μπαμπας μου πηγε σημερα στο γιατρο και του ειπε οτι εχει περασει 4-5 μικρα εγκεφαλικα και θα κανει αγωγη γιατι πρεπει να μην τα αμελησουμε.

δεν ξερω, ολα μαυρα μου φαινονται. τεσπα. ξυπνησε η μικρη μου. παω.

KOWTp3.png

καλημέρα μανο'υλες!

ευχαριστώ πολύ όλες για τις γλυκές ευχές σας!

πηγαμε και εμεις παιδιατρο χθες, ολα καλα με το τσιμπηματακι μας. 7900 και 68 υψος ειμαστε, καλα μας βρηκε. μπορουμε να βαλουμε πια και κοτοπουλο και αργοτερα μοσχαρι. επισης και αλλα φρουτα.

επετειους βλεπω εχουμε. σαν εστιατοριο θεωρω φανταστικο το "ελαιας γη" αλλα αν υπαρχουν ασχετικες αφραγκιες προτεινω και γω ρομαντικο δειπνο στο σπιτι.

αντζυ μου εμεις θελουμε που να ρθουμε να σου ευχηθουμε απο κοντα. γιορταζει ομως και ο πεθερος μου! προτιμω να εροθυμε σε εσενα απο το να πηγαινουμε γραμματικο αλλα ο συζυγος θα αποφασισει εδω, το δικαιουται για τον μπαμπα του...

βικακι καλη αρχη ρε. δεν πειραζει, θα συνηθισει η γιαγια.

δε θυμαμαι τι αλλο αηθελα να πω. δεν ειμαι και πολυ καλα. πεθανε ο μπαμπας ιας πολυ καλης μου φιλης και θα παμε στην κηδεια. η γιαγια μου μπηκε νοσοκομειο γιατι κατι παιζει με την καρδια της και η μανα μου τα εχει παιξει. την κουραρει συνεχεια γιατι εχει και άνοια και ηδη ειναι πολυ κουρασμενη. απο την αλλη ειναι δικαστικη αντιπροσωπος και δεν μπορει να λειψει ευκολα απο τη δουλεια και εχει πελαγωσει, εχει πιεστει πολυ. πιο πολυ ανησυχω για εκεινη παρα για τη γιαγια.

ο μπαμπας μου πηγε σημερα στο γιατρο και του ειπε οτι εχει περασει 4-5 μικρα εγκεφαλικα και θα κανει αγωγη γιατι πρεπει να μην τα αμελησουμε.

δεν ξερω, ολα μαυρα μου φαινονται. τεσπα. ξυπνησε η μικρη μου. παω.

μην στεναχωριεσαι Αννα μου,κοιτα να βοηθησεις τη μαμα σου οπως μπορεις και να τη στηριξεις γιατι παντα οι μαμαδες μας τρεχουν για ολους.

κοιτα την Αλεξάνδρα σου να δεις πως θα σου φανούν όλα ΡΟΖ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα μανούλες!!!

Εμένα ο μικρός μου ξύπνησε σήμερα στις 6.00 :mad::mad: οπότε στις 6.30 σηκωθήκαμε, τον έβαλα στο πάρκο του, άπλωσα τα ρούχα, ετοιμάστηκα τον τάϊσα στις 8.00 και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου! :D

Μας φέρανε σήμερα τα χαλιά για σαλόνι κ τραπεζαρία, μοκέτα για την κουζίνα κ τη μοκέτα του μικρού μου Κωνσταντίνου!!! :tongue::tongue: Και όλα αυτά ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ!!! 3χρόνια παντρεμένοι κ 7 μήνες με το παιδί... μια χαρά δώρο!

Χτες η μανούλα μου ταράχτηκε πολύ με το παιδί... Καθόταν στο καροτσι ο Κωνσταντίνος και έσκυψε στο πλαι με αποτελεσμα απο το σκυψε σκυψε τον επιασε στον αερα... θα επεφτε με το κεφαλι. Και η μαμά μου ήταν στον ίδιο χώρο με τον μικρό. :shock::shock::shock::shock:

Μετα στο χαλι που του έχουμε στο σαλόνι το οποίο ειναι μπροστα εχω ενα επιπλο με διακοσμητικα πανω και ειχε πιασει ενα βαζω τετραγωνο που εχω με αμμο και κερι κ το χτυπαγε πανω στο επιπλο και σημερα απο το χαλί εφυγε σερνοντας περασε στο πατωμα κ εφτασε μεχρι την κεντρικη πορτα και γελαγε...

Βικάκι καλή αρχή με τη δουλειά! Για τη μαμά σου δεν ξέρω τι να πω. Θα στρώσει και το Λουσάκι! ;)

Αννα μου μην στεναχωριεσαι, είναι δύσκολο αλλά τι να κάνεις;Nα είσαι δίπλα στην μαμά σου! Ολα οι μανούλες τα περνάνε.

Λεω τωρα σχολώντας να πάω στα jumbo bebe μην τυχόν κ βρώ τους κρίκους που πήρε η Δήμητρα στον Νικόλα! Οσο για Χριστουγεννιάτικο δώρο τι να πάρουμε στο ζουζούνι μας;;; Πείτε καμιά ιδέα;;;

Ολα τα μωράκια καλά;;;

Aααα Aντζυ μου μπες και δες εδώ συνταγές να πάρεις καμιά ιδέα: www.sintagespareas.gr

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

Καλά, σας διαβάζω και μου τρέχουν τα σάλια, δεν παίζεστε!!!!

Άντζυ εγώ στην πατατοσαλάτα (Γερμανική) βάζω: πατάτες βραστές χοντροκομμένες, 1 πιπεριά κόκκινη και μια κίτρινη ψιλοκομμένες, μισό μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 3 βραστά αυγά κομμένα στα 4. Από πάνω λάιτ μαγιονέζα για να μην είναι βαριά η γεύση. Κόλασηηη

Άλλη συνταγή για κρύα σαλάτα, ένα πακέτο βίδες μακαρόνια, ένα πακέτο βρασμένα ανάμεικτα κατεψ. λαχανικά και καλαμπόκι, τα ανακατεύεις και προσθέτεις το σάλαντ μιξ ντρέσινγκ (αμα δεν το βρίσκεις και θες να το κάνεις θα σου πω λεπτομέρειες). Κρουτόν και λίγο ντιζόν μέσα στο ντρέσιγκ προαιρετικά.

Άλλο απλό μεζεδάκι, μπαγκέτα κομμένη ροδέλες, βάζεις βούτυρο σκέτο ή αναμεικτο με σκόρδο, τυράκι και μπέικον, τα ρίχνεις στο φούρνο (αέρα και πάνω γκριλ) ίσα να γίνει το μπέικον και βουαλά.

Έχει και στο σ/μ πολύ ωραία έτοιμα τυροπιτάκια κλπ κουρού που είναι τέλεια και εύκολα στο ψήσιμο.

Επίσης, πας στο φούρνο, λες πόσα άτομα θα έχεις και σου ετοιμάζουν πιττάκια διάφορα και στα φέρνουν στο σπίτι σου χιχι.....

GaiGp3.png

Kαλησπερα μαμαδουλες κ απο εμας!

εμεισ σημερα λιωσαμε στον υπνο!10:30 ξυπνησαμε!που θα παει θα την κανω υπναρου σαν την μαμα της!:tongue:

το πρωι εφαγε 200 μλ φρουτα κ τωρα μολις εφαγε τα λαχανικα της.ικανοποιητικα μπορω να πω για πρωτη φορα!πρεπει να εφαγε γυρω στα 50μλ.

οσο για την εξοδο,εγω το σκεφτομαι,γιατι πρεπει να αντλησω γαλατα,κ επισης η μαμα μου θα θελει να παρει την Κλειω σπιτι της,για να μεινουμε ''μονοι'' με τον Κ ...καταλαβατε...αλλα δεν μπορω,θελω το παιδακι μου σπιτι μας!δεν ξερω....

Αντζυ γραφε!..

πατατοσαλατα.

Βραζεις πατατες ,βαζεις κρεμμυδι,μαιντανο,αλατι,πιπερι,και κανεις σος με γιαουρτι ,μια κουταλια μαγιονεζα,μια κουταλια μουσταρδα.αλλιως βαζεις μονο μαγιονεζα.

μακαρονοσαλατα.

βραζεις μακαρονι φιογκακι ή κοχυλι ,δεν τα βουτυρωνεις αλλα ριχνεις λιγο ελαιολαδο μονο,βαζεις καλαμποκι,πικλες (αγγουρακι τουρσι δηλ),φρεσκο κρεμμυδακι,μαιντανο.

thats it.

αλλα βλεπω ολες σας εχετε κ απο μια ωραια συνταγη!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

κι εχω μαγειρέψει συκώτι που δε μου αρέσει καθολου :-( θα βολευτώ με κοτόπουλο απο χτες...

λοιπον έχει πάρει φωτιά το τετράδιο!θα κάνω καναπεδάκια-δεν ξερω με τι ακόμα-,τη μπακετούλα της Βικυς και πατατοσαλάτα και μακαρονοσαλάτα που δώσατε τοσες συνταγές!!μιαμμμμμμμμμμμ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αν σας πω ότι μόλις φάγαμε το μεσημεριανό μας τί θα πείτε? χαχαχα

το απογευματινό δεν το βλέπω να το τρώμε...

Θέλω και εγώ να πώ στην Στράτα να μην κάνει κανένα λάθος και δεχτεί να υπογράψει τπτ τέτοιο γιατί αυτά δεν φτάνουν ούτε για τις πάνες του παιδιού που λέει ο λόγος..... να βρεις έναν καλό δικηγόρο που ασχολείται με διατροφές κλπ να του πάρετε ότι πρέπει για την ανατροφή του Ιάσωνα, κι όχι ψίχουλα για φιλανθρωπία. ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Βάλια μου κασκαντέρ ο Κωνσταντίνος χιχι.... το νου σου είναι κοπανατζήδες όλα τους. Όπου τα βάλεις, δεμένα ή όχι πρέπει να τα βλέπεις, γιατί έχουν τάσεις φυγής...

Άννυ μου η Κλειώ μας είναι κορυφή!!! Πώς τα πας από μέση κοριτσάρα????

Αννα συλληπητηρια για την απώλεια, και περαστικά για την γιαγιά σου. Βασικά η μαμά σου θα έχει στρεσαριστεί πολύ, ότι βοήθεια μπορείς να της εξασφαλίσεις , ακόμα και η συμπαράσταση είναι καλή.... Εν το μεταξύ αστέρι και η Αλεξάνδρα ε??????? Τελικά είμαστε κατηγορία φτερού εμείς, δεν πιάνεστε Κλειώ και Αλεξάνδρα!!!!

Εδώ το πρωινό ριπόρτ είπε ότι η Λούση κοιμήθηκε μέχρι τις 10.30 και μετά ξεκίνησαν εδώ την φρουτόκρεμα, η οποία μπήκε στο τάπερ και συνεχίστηκε στις κούνιες με πολύ γέλιο κλπ , ήπιε και μπόλικο νεράκι . Στον γυρισμό στις 1 και κάτι κοιμήθηκε στο καρότσι, την έβαλε στην κούνια και ξύπνησε στις 3.30 και πέταγε απ την χαρά της που την πειράζαμε μαζί με τον μπαμπά. Καλή μέρα δλδ σήμερα...

Εγώ είμαι από χτες με καταρροή και ελαφρύυυ πονόλαιμο, το παλεύω με παναντόλ και χαρτομάντηλα γμτ, μου την δίνει το φύσα ρούφα.

Λέω να την ντύσω να πάμε μέχρι το σ/μ μια βόλτα....

GaiGp3.png

που είστε μανουλίνια μου και μ'έχετε αφήσει μόνη κι έρημη??η μπέμπα κοιμάται εδώ και κανα μισάωρο,αφού έφαγε νωρίτερα κάπου 70 γρ κρέμα βανίλια μετα βίας.

και τη στιγμη που την τάιζα κανοντας τον καραγκιόζη,μπαίνει μέσα ο Κώστας λέει

-αγάπη μου γιατι δεν τρως την κρεμούλα σου??

-ουααααααααααααααα (η μπίσκοτ)

-για να δει ο μπαμπάς τι κρέμα ειναι??( δεν ηξερε)

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ρε μπέμπα χαζή είσαι?? αυτη ειναι τέλεια (αδειάζοντας το μπωλ σε κλάσματα δευτερολέπτου!!) ήθελα να ξερα (συνεχίζει να μιλάει στο ΜΩΡΟ) αυτό το γάλα της μαμάς τόσο νόστιμο έιναι που δε θες να τρως τίποτα άλλο??

αχ Θέε μου τι ακούω η γυναίκα!!!!!!

με πονάει το κεφάλι μου,εχω σκάσει με το θέμα της δουλειάς... :-(

να σας πω κι ένα ευχάριστο που ξέχασα ,η μικρή μας Αναστασία είναι καλύτερα σήμερα,πάιρνει το φαρμακάκι της και δείχνει να ανταποκρίνεται.μακάρι όλα να πάνε καλά και να βγουνε μόλις τελειωσει η βδομάδα" θεραπείας" ~

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γειά σας μανουλίτσες. Κοίμησα την μπουμπού μου και ήρθα. Έπεσε ξερή η καημενούλα. Σήμερα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο. Το'φαγε σχεδόν όλο, αλλά επειδή ήταν 6:30 όταν την ταϊσαμε γιατί με περίμεναν, τώρα δεν μπορεσε να πιεί πολύ από μένα και κοντεύω να εκραγώ αφού το ένα στήθος είναι τούμπανο από όλη μέρα στην δουλειά. Αν δεν ξυπνήσει σε καμμιά ώρα θα πρέπει να αντλήσω και μου την σπάει γιατί με την άντληση δεν καταφέρνω ποτέ να αδειάσω το στήθος.

Αντζούλα, δεν είναι το Αλτσχάιμερ (αυτή την φορά), είναι ότι με μπέρδεψε που είπε ότι γιορτάζει. Εγώ ήξερα ότι γιορτάζουν Μιχάλης/Μιχαλία, Άγγελος/Αγγελική (και Αντζούλα), Ταξιάρχης και Γαβριήλ. Οπότε λέω κάπως έτσι θα την λένε για να γιορτάζει. Τελικά όμως γιορτάζουν κι άλλα ονόματα όπως φαίνεται. Σόρρυ Στράτα μου. Μπερδεύτηκα.

Μπράβο στα μωράκια που μεγάλωσαν τόσο. Καλά, για το Κλειουλίνι δεν το συζητάμε. Και χωρίς πλάκα, μιλάμε εμείς για μέσες και πλάτες, εσύ Άννυ, πώς τα βγάζεις πέρα?! Μπράβο κοπέλα μου!

Πάντως από νοικοκυρές καλά πάει το καφέ μας. Εγώ, που είμαι και η μεγαλύτερη, είμαι η λιγότερο νοικοκυρά απ'όλες τελικά. Σήμερα έλεγα στα κορίτσια στην δουλειά ότι ούτε ένα τραπέζι δεν έχω κάνει στους γονείς ή πεθερικά μου. Το πιστέυετε? Πάντα πηγαίνουμε εκεί και τρώμε και ποτέ δεν τους έχω καλέσει εγώ. Απαράδεκτη έτσι?

Βικάκι, μπράβο σε μαμά και Λούση που στρώσανε κιόλας. Είδες που ανησυχούσες? Όλα καλά.

Χαίρομαι που πάνε καλά τα πράγματα και για την Αναστασία μας. Με το καλό να τελειώσει επιτυχώς η θεραπεία και να γυρίσουν σπιτάκι τους.

Άννα μου, κουράγιο κοριτσάκι μου. Όπως είπαν και τα κορίτσια, προσπάθησε να είσαι καλά για την μικρούλα σου. Δεν θα θέλει να σε βλέπει λυπημένη.

Τι άλλα, ξέχασα...

Σας φιλώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τι κανετε μανουλες?

Εγω νιωθω τοοοσο εξαντλημενη απο τη δουλεια, που δεν εχω κουραγιο ουτε με τα μαμουνακια μου να παιξω...

strata νομιζω οτι ειναι τρομερα λιγα τα λεφτα...τι να πρωτοκανεις με τοσα χρηματα για τον μικρουλη σου? Εσυ εχεις δικηγόρο? Τι σου ειπε?

Αντζυ μιας και σου ειπαν τοσο ωραιες συνταγες για διαφορες σαλατες, δε σου λεω κι εγω τις δικες μου γιαιτ θα σε μπερδεψω χειροτερα. Ουτως η αλλως ολες παρομοιες ειναι! Δεν εχω και τιποτα το τρλα πρωτοτυπο να σου πω

Οσο για την ιδεα της bubbles για τα ετοιμα κοτοπουλα το βρισκω φοβερη ιδεα! Στο Βασιλοπουλο παντως που εχω παρει ειναι παρα πολυ νοστιμα και πολυυυ φτηνα επισης...νομιζω 6 ευρω/κιλό

Αννα...σε βρηκαν κ σενα πολλα μαζεμενα. Φυσικα και ανησυχεις για τη μαμα σου, αλλα προσεξε και τον δικο σου εαυτο. Νομιζεις πως αν η μικρουλα μπορουσε να μιλησει, δε θα σου ελεγε το ιδιο...

Βάλια μου...ταρζαν ο Κωνσταντινος! Απο δω και περα θελουν πολυ προσοχη γιατι δεν ξερεις ποτε τι θα "καταφερουν" να κανουν την επομενη μερα...που δεν μπορουσαν χτες

Πιστευω να εχετε σηκωσει ολες το καγκελο στην κουνια εεε???...

Παω να παιξω λιγο με τα ζουζουνια μου...η μικρη δεν εφαγε την κρεμα και δεν μπορω να καταλαβω αν γκρινιαζει απο πεινα ή απλα απο "άποψη"...χαχα

φιλιαααααα

QuW0p3.png

Γεια σας φιλες!!!!!

Το Αναστασακι μας παει καλυτερα ε????Ποσο χαιρομαι!!Μακαρι να πανε ολα καλα και να πανε γρηγορα σπιτακι τους!!!!!

Λοιπον θα κρατησω και εγω ολες τις συνταγες να τα κανω και εγω στη γιορτη μου!Με ξελιγωσατε!!!

Βικυ μου μια χαρα η Λουση με την γιαγια ε???Ωραια!

Αννα μου λυπαμαι πολυ!Κουραγιο!Να βλεπεις την Αλεξανδρα να ξεχνιεσαι!

Αντζουλι εγω θα σου προτεινα να κανεις τις μακαρονοσατες-πατατοσαλατες και για τυροπιτοειδη οπως ειπε η Βικυ πηγαινε και παραγγειλε σε ενα ζαχαροπλαστειο ή φουρνο διαφορα τετοια και εισαι οκ!Για να μην εχεις να ψηνεις και απ αυτα;)

To νεο μας κατορθωμα ειναι οτι κρατιεται στα καγκελα του κρεβατιου και προχωραει γυρω γυρω!!!!!Και εγω ο βλακας αντι να τραβηξω βιντεο καθομουνα και τον κοιτουσα!!!Την επομενη φορα εχει βιντεοσκοπηση ομως!

Ο μικρος μου κοιμαται απο τις 7 (να δω τι ωρα θα ξυπνησει.....ειναι ηδη 10 παρα)και κοιμηθηκα και εγω καμια ωρα και ξυπνησα με μια ημικρανιαααααα μου ερχετε να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο!Ηπια τωρα ενα παναντολ και ελπιζω ν ακανει δουλεια γιατι με εχει γ@μ....ει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...