Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έκανα μπάνιο κ μολις βγήκα άκουσα τον Ιάσονα να χει ξυπνήσει κ να ουρλιάζει!!!!Τώρα πινω ένα κρασάκι κ θα παω για ύπνο.΄χΡΌΝΙΑ πολλά σε Αργύρηδες κ αργυρές οσοι έχετε.Εμάς άρχισαν τα δυσκολα.Με δικηγόρο που έβαλε ο Νίκος κ με πιέζουν να υπογράψω συμφωνητικό για διατροφή 100-150ε!!!Μετά με πηρε κ τηλ κ άρχισε παλι τα κορυφαία!!!Τέλος πάντων κορίτσια πρέπει να φυγω άμεσα για Μυτιλήνη κ μετά Ικαρίανα ξενοικιάσω το σπίτι.Μαλλον προς σαβκυριακο θα φυγω.Κ γω Δευτέρα γιορτάζω αλλά γκρίζα διάθεση

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες. Με ξύπνησε το κοριτσάκι μου στις 6:30, έφαγε κ ξανακοιμήθηκε, οπότε πέρασα για μια καλημέρα.

Στράτα, τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου. Κουράγιο. Αλλά αν έχεις ελπίδες για μεγαλύτερη διατροφή, μην του την χαρίσεις. Είναι κρίμα να τα στερηθεί ο Ιάσωνας. Αλήθεια, ποιό είναι το όνομά σου; Δεν θυμάμαι να το έχουμε αναφέρει, κι ας γνωριστήκαμε κι από κοντά τότε με τις κοιλίτσες.

Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά. Φιλάκια κ καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες!!

κερνάω πρωινό και σας στέλνω τα φιλιά μου.......

%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1.jpg

δυστυχώς στο γραφείο από την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα σας διαβάσω το πρωί. Όλα μαζί το μεσημέρι!!

Καλημέρααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

καλημέρα εργαζόμενες φιλενάδες μου και υπναρούδες επίσης!! κι εμείς μόλις σηκωθήκαμε απο το κρεβάτι,κρυουλάκι κάνει.. λοιπον για τις συνταγές σας,θέλω και τις 3 εκδοχές πατατοσαλάτας να τις συγκρίνω ,τώρα για σουφλέ λέω όχι γιατί τρώγεται ζεστό και προτιμούσα να χω απλά 3-4 κρύα πιατάκια για όποιον έρθει (άλλος θα ρθει 7,άλλος 10~!) και κυρίως οπως καταλάβατε βαριέμαι να μαγειρέψω! απλά,λιτά και απέριττα!!

Βικάκι ορμάω στο πρωινό σου!

Μαράκι μου Στράτα τη λένε καλέ!! αχ ρε αλτσχάιμερ τι κάνεις!!!

ξυπνήστε οι υπόλοιπες ν αμου κάνετε παρέα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Βικυ πολυ ωραιο το πρωινο!!Καλη δουλεια!;)

Αντζουλι αν σε ενδιαφερει ξερω και μια μακαρονοσαλατα με τονο.

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 5 που σηκωθηκε και μιλουσε του εβαλα την πιπιλα και με μικρα διαλειμματα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 8 παρα.Φαγαμε και τωρα τον βλεπω παλι ετοιμο για υπνο~!

Διαφημίσεις

Μανουλακια κοιμηθηκατε?

Εγω ειπα να σταματησω τη δουλεια πια...γιατι εχω πιασει και καθομαι στην καρεκλα σαν την καμπια..σε λιγο ο ...πισινος μου, θα χρειαζεται 2 καρεκλες!!!

Βλεπω ο Νοεμβρης εχει πολλες επετειους...τι μας επιασε κι εμας μες το κρυο βρε κοριτσια...?χαχαχα

Αντζουλα για πατατοσαλατα κανω κι εγω μια ευκολη αν σε ενδιαφερει...και μακαρονοσαλατα επισης... Βεβαια, ειμαι προθυμοτατη αν σου δωσω τις "μυστικες" συνταγες μου (χιχι) αν ξερω οτι θα τις γευτω τουλαχιστον...καταλαβες...με το αζημιωτο που λενε........χαχαχα

Μη μιλατε απο τωρα για Χριστουγεννα βρε κοριτσια...εγω δεν ξερω καν αν θα στολισω! Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι "αδικο" για τη μπουμπου μου, στα πρωτα της Χριστουγεννα να ειμαι στις μαυρες μου...αλλα δεν ξερω πως θα την παλεψω...

Μπραβο και στα μωρουλινια που μεγαλωσαν.........καλα για την Κλειω.....ουδεν σχολιο! Μας ξεπερασε κατα πολυ η ζουζουνα!

Λεω να την πεσω σιγα σιγα, γιατι ως συνηθως θα 'ναι βαρυ το παπλωμα το πρωι...

ονειρα γλυκα σε εσας και στα μπεμπουλινια σας!

Καλημέρα, γιατί να μην στολίσεις; Τι επεισόδια έχασα;

mU4Ep3.png

καλημέρα Βασουλίνι μου!!Γιώργο κανε νάνι αγόρι μου!!!η δικια μου μόλις ξανα κοιμήθηκε! πες τη συνταγή ,τη θέλω!!άντε να ξεκινήσω να γραφω σήμερα για να δω και τι υλικά θα πάρω!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμάς μανουλίνια! Να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για τις ευχές σας!!! Να είστε καλά και εσείς και τα μπεμπινάκια σας!!!

'Εχει καμιά ώρα που ξυπνήσαμε και εμείς. Καλά η Θεοδώρα έχει πολύ γέλιο έτσι που είναι με τα λάδια στα μαλλιά της. Απορώ πως αντέχει το καημενάκι. Άντε να έρθει το βράδυ να την κάνουμε μπανάκι. Εντωμεταξύ έχουμε μαζέψει πόσα δώρα που πρέπει να αλλάξω (ένα θα σας πω 6 μπουφανάκια!!!) και έτσι όπως είναι δεν μπορώ να την βγάλω έξω, από αύριο θα ξεκινήσουμε. Να ευχαριστήσω και την Άννυ με την Ιωάννα για τα πολύ ωραία δωράκια τους!!! Και φυσικά ήταν και μοναδικά, όλοι οι υπόλοιποι φέρανε ρουχάκια.

Μπράβο και στο Λουσάκι και στο Κλειουλίνι που μεγαλώσαν αρκετά, αν και η Κλειώ δεν πιάνεται!

Όσο για τη μέση που λέτε και εμένα με πονάει, αλλά πιστεύω οτι φταίνε τα κιλά μου καθώς και οτι το πρωι την παίρνω μαζί μου στο κρεββάτι μας και πιάνομαι έτσι που στέκομαι στο πλάι.

Βίκυ καλή αρχή με τη δουλειά! Σας να μην έλειψες τόσο καιρό ε? Όσο για τη μαμά σου τι να πω? Εγώ εύχομαι να μην την ταλαιπωρήσει άλλο η Λούση και ξανά υποχωρήσει!

Άντζυ προτείνω να ψήσεις τυροπιτοειδή σίγουρα που τρώγονται από όλους και δεν θέλουν προετοιμασία. Επίσης μπορείς να κάνεις και μικρά κεφτεδάκια και παναρισμένες κοτομπουκιές, συν μια πατατοσαλατα ή και μακαρονοσαλατα και θα είσαι κομπλέ.

Ορίστε και η συνταγή της δικιάς μου πατατοσαλάτας:

Βράζεις πατάτες και βάζεις ψιλοκκομένο κρεμμυδι, καλαμπόκι, άνηθο, αλατοπιπερώνεις (λίγο) και στο τέλος μαγιονέζα. Εμάς μας αρέσει πολύ, την τρώμε και σκέτη.

Και μια συνταγή για μακαρονοσαλάτα:

Βράζεις βίδες τρίχρωμες, κόβεις σε κομματάκια μια πράσινη και μια κόκκινη πιπεριά, τρίβεις στο ρεντέ δύο καρότα, τα βάζεις όλα μέσα ανακατέβεις και στο τέλος μαγιονέζα.

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ωωωωωωωωωωω,Θάλεια την μακαρονοσαλάτα θα την κάνω σίγουρα!!την έφαγα προχτες στο παιδικό πάρτυ και πολύ μου άρεσε!!!τρέχω να την γράψωωωωω !!ευχαριστώ :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Λοιπον η τονοσαλατα:

Βαζεις τα μακαρονια να βρασουν (βιδες) μολις ειναι ετοιμες τις βαζεις σε ενα μεγαλο μπολ και βαζεις μαγιονεζα, τονο (θα χρειαστεις 3-4 κεσεδακια)αυτα του εμποριου τα γνωστα, 1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομενο αλατι πιπερι και καλο ανακατεμα.Την βαζεις ψυγειο και σε μια ωριτσα ειναι ετοιμη;););)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίνια!

Πτώμα είμαι, χθες από το πρωί που έφυγα από το σπίτι γυρίσαμε στις 11 κ έπεσα για ύπνο.

Ξελαδώσαμε τον βαφτιστικό, έχασα τον δρόμο όμως πηγαίνοντας στο σπίτι των κουμπάρων (μετακόμισαν πρόσφατα και δεν είχε τύχει να ξαναπάω μόνη μου) και έκανα βόλτες σε κάτι ερημιές με την μπουμπινέλ να οδύρεται στο πίσω κάθισμα.

Εμείς τις γιορτές θα πάμε μάλλον στον αδερφό μου που κάνει μεταπτυχιακό στην Στοκχόλμη, Πρωτοχρονιά λέμε. Αλλά θέλω κι εγώ να στολίσω νωρίς το σπίτι φέτος (βέβαια στην θέση του δέντρου είναι το πάρκο της μικρής)

Βίκυ σίγουρα θα στρώσει και το Λουσάκι και η μαμά σου, θα την βάλει η Λούσυ σε πρόγραμμα! Μπράβο που μεγαλώνετε έτσι ωραία! Για το Κλειουλίνι ότι κ να πούμε είναι λίγο!!!

Άντζι παιδί μου για συνταγές εμένα να ρωτάς, που ξέρω μόνο να ψήνω τα καταψυγμένα:tongue::tongue: Λοιπόν άκου, παίρνεις κοτόπουλο έτοιμο από ψησταριά, βγάζεις πέτσες και κόκαλα, κόβεις σε μικρά κομματάκια. Ανακατεύεις μαζί μικρά κομμάτια διάφορα τυριά, καλαμπόκι και αν θες και μανιταράκια. Βάζεις μετά μαγιονέζα κ κανα δυο κουταλιές καυτερή μουστάρδα και τα κάνεις όλα ένα μείγμα. Παίρνεις από φούρνο μικρά ψωμάκια (κάτι τετράγωνα ας πούμε), κοβεις ένα κομμάτι από την κόρα, αφαιρείς και λίγη ψίχα και γεμίζεις με το μίγμα κοτόπουλου. Γίνονται τέλεια είναι πανεύκολα και πολύ χορταστικά.

mWsZp3.png

Τώρα για την επέτειο, αν σε παίρνει οικονομικά, κλείσε ένα ξενοδοχείο να πάτε για δείπνο και..... Το Χρυσανθάκι στην μανούλα σου! "Σ' ενα φτηνό ξενοδοχείο να τρυπώσουμε...." που λέει και η συνωνόματη!

mWsZp3.png

Καλημερούδια!!

Αντζουλίνι μου εδώ είμαι μη βαράς! Τώρα που είναι ακόμα η μαμά μου εδώ προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ και να γραφω όσο γίνεται (όχο στο φόρουμ αλλά τη διπλωματική).

Αννυ μου!!! 9700!!!! Θεά! Αλλά πως την σηκώνεις;;;

Βικάκι μια χαρά η Λούση ε; Μισό κιλό σε ένα μήνα!!! Τέλεια. Την άλλη βδομάδα έχουμε κι εμείς να δούμε πως πήγε με το φαγητό.

Χριστίνα τέλιος ο ύπνος σας! Φτου φτου! Οσο για τη μέση κι εγώ τα ίδια έχω. Ιδιως στο μπάνιο του μικρού λες και κολλάει η μέση.

Ατλαντίς κι εγώ ακόμα στον νιπτήρα τον πλένω. Με βολεύει και του αρέσει. Χαζεύει στον καθρέφτη γελάει, κοπανάει, ρίχνει και κανά πράγμα στο πάτωμα...Μια χαρά.

Χριστούγεννα ακούω και τρελαίνομαι!!! Φέτος θα πάρω ολοκαίνουρια στολίδια, πιο παιχνιδιάρικα γιατί πολύ γκλίτερ είχα. Για δώρο δεν ξέρω ακόμα. Μου άρεσε το ποδηλατάκι που είδα στη Βάλια. Ας έχουμε λεφτά και βλέπουμε.

Επέτιοι, γιορτές, μια χαρά!!!

X4pTp3.png

Δεσποινάκι-μάστερ σεφ μου πως ξέχασα να σε ρωτήσω!!χαχα!! τέλειες ιδέες μου χετε δώσει,περιμένω απο όλες κάτι ώστε να τα γραψω και να διαλέξω!το θέμα είναι οτι το σπίτι είναι μια κουτσουλιά και δε θα χωρέσουμε...αλλά καλή καρδιά μωρέ!χαχαχα!!

Δημητρούλι θα πάρεις το Νικόλα και θα ρθεις κι εσύ ε!ασε τη διπλωματική!

Βασούλα την έγραψα κι αυτη τη συνταγή! μπράβο!μα τι νοικοκυρές είστε όλες!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...