Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν πάω για ύπνο μπας και κοιμηθεί κι αυτο το παιδί μου το νυχτοπούλι που γελάει σα χάνος!!!! Βασούλα το καλό που σου θέλω να ρθεις κι οι υπόλοιπες το ίδιο κι αφήστε τις δικαιολογίες (άντε το Μαράκι το καταλαβαίνω που ναι κομμάτια!)

όσο για συνταγούλες για κρύα πιάτα περιμένω να μου πείτε ιδέες αύριο!

τυροπιτάκια,λουκανοπιτάκια,καναπεδάκια...τι άλλο? σκεφτείτε τίποτα ε!!!

φιλάκια πολλά ,καληνύχτα κι όνειρα γλυκά σε όλες και στα μωρά σας :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θα προσπαθησω φιλη!!Εχω μια δυσκολια στον δρομο αλλα θα βαλω τον Φ να μου βγαλει διαδρομη αν ειναι;);)

Αντε καλη ξεκουραση!!!!Φιλακια στο μπισκοτακι μας!

γεια σας κι απο εμενα! ειμαι μονη για την ωρα εστειλα τη μπεμπα στην πεθερα μου με το μπαμπα της για να κανω ενα μπανιο σαν αυτα που εκανα παλια...που εμπαινα και ξεχνουσα να βγω...πανε αυτες οι πολυτελειες ομως...αν και σημερα το ευχαριστηθηκα!!!

Αντζυ μου κι εμενα τα Χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου γιορτη! Εχω 23 τα γενεθλια μου και τη γιορτη καπακι... τα δωρα ηταν παντα διπλα και σαν παιδι εκεινες τις μερες ημουν παντα στο επικεντρο τωρα θα ειναι η κορουλα μου περιμενω πως και πως να ερθουν οι γιορτες να της παρω δωρακι και να το βαλω κατω απο το δεντρο!!!

Βικυ καλη αρχη... και θα δεις με την παροδο του χρονου θα στρωσουν τα πραγματα!

Θαλεια να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε,παντα γερη και καλοτυχη!!!

Τα δικα μας νεα τωρα... απο τον 5 μηνα δεν ξυπναμε πια τα βραδια κοιμομαστε 11 με 9 το πρωι,αρχισαμε εδω και μια εβδομαδα και τρωμε ολα τα φρουτα και ολη τη φαριν λακτε ενδιαμεσα κοιμαται επισης αρκετες ωρες περιπου 6... ελπιζω να συνεχισει ετσι για να ξεκουραζομαι κι εγω γιατι εχω αφορητους πονους στην πλατη... εχει καμια σας?Εχω κανει επισκληριδιο ξερω οτι παιζει ρολο αλλα τοοοσο πολυ???

Ηρθε και η μπεμπα.... παω να κανουμε λιγες αγκαλιτσες και να την κοιμησω,καληνυχτα σας!

Βασούλα θα σου πω εγώ το δρόμο που τα ξέρω όλα και δε χάνομαι!!χααχχα!!!

Χριστινάκι τυχερήηηηηη !!! βούτηξες στη μπανιέρα σου,ε! ζηλεύω!!!! :-) και τρωει και το κορίτσι σου ,μπράβο! βγάλτην καμια φώτο να βάλεις στην ομάδα μας να την γνωρίσουν οι φίλες κι οι φίλοι της!!

εγω οπως βλέπετε είμαι ακόμα ξύπνια γιατι η κόρη μου αφού είδαμε το next top model, αποφάσισε να ξανα κάνει κακά και έτσι να την ξανα κάνω μπάνιο αφού λέρωσε και τις πιτζάμες της! τι καλά!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!!

Ήρθαμε απ' την γιατρό, όλα καλά, είμαστε 7700kg 73cm, πήραμε σχεδόν μισό κιλό αυτό τον μήνα άρα κάτι τρώμε ... Θα φάμε και σιτηρά από αυτό τον μήνα ή εναλλακτικά θα μασουλάμε κόρα ψωμιού. Πατήσαμε και ένα κλάμα στο τσίμπημα και όλα οκ...

Πάω να κάνω κάτι να τσιμπήσουμε γιατί δεν πρόλαβα να μαγειρέψω με αυτά και αυτά...

Βασούλα σε καταδιώκει η παπουτσοθήκη.........

Ειρηνάκι καλό τσίμπι-τσίμπι και σε εσάς την Πέμπτη!

Βάσω μου (βασ32) όσο και αν είναι περίεργο στην δουλειά προσαρμόστηκα, σαν να έλειψα 2 βδομάδες ένιωσα.

Μαράκι μου το μόνο που με σώζει είναι που δεν κλαίει όταν φεύγω, αν το κάνει και αυτό θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.

Χριστίνα μου το ελπίζω να στρώσουν....! Καλά, τα ωράρια του ύπνου σας είναι τελείως άπαιχτα......... φτου σκόρδα χαχαχα, πάντα τέτοια, και να μας πεις και το μυστικό σας!!!

Καλό βράδυ σε όλες τις μανούλες!!

GaiGp3.png

Χριστινα μια χαρα ο υπνος της μικρης σου!;););)

Και εγω εχω πονους στη μεση και κυριως τους νιωθω επανω στην σπονδυλικη στηλη.Αυτο το παρατηρησα περιπου οταν αρχισα να σηκωνω τον μικρο απο το παρκο που ειναι χαμηλα οπως και απο οταν κατεβασα το στρωμα του στο κρεβατι.Βεβαια εγω εχω και 2 κηλες στη μεση οποτε βραστα.Ρωτησα και γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι απο επισκληριδιο αλλα απο την κουραση;)

Παω και εγω να ξεκουρασω το ταλαιπωρο κορμι μου!

Φιλακια μανες!!!!

σας διαβασα σπαστα κ δεν θυμαμαι κ πολλα..κλασικα!

Βικυ μου τρελα το Λουσακη ε?εμ καλα να παθει η μανα σου ομως (με συγχωρεις κιολας)να της βγαλει η Λουση το λαδι....

Βασω μεγαλη τυρανια τραβηξες με το παλιο ικεα.

Κριστυ μου τι καλους υπνους κανετε?εμενα τωρα εχει αρχισει να στρωνει λιγο αλλα στανταρ ξυπναμε 1 με 2 φορες την νυχτα κ στην διαρκεια της μερας κοιμαται 3 μισαωρα.οσο για την πλατη κ τον αυχενα μην τα συζητας!ειναι φρικη!θελω οπωσδηποτε ενα μασαζ κ δεν ξερω ποτε να παω..αλλα κ με τι λεφτα ????οεο????δεν περισσευουν για τετοιες πολυτελειες!:?

Πηγαμε κ στον γιατρο κ αυριο ξεκιναμε λαχανικα(οτιδηποτε εποχης μου ειπε)σε 4 μερες κοτοπουλο κ μετα απο κανα 2-3 μερες μοσχαρι.Θελει απο τις 7 μερες την βδομαδες τις 4 να τρωει μοσχαρι,τις 2 κοτοπουλο κ την μια vegeterian:tongue:η Κλειω ειναι 74cm και 9700kg:mrgreen:σε 15 μερες πηρε 2ποντους κ 300γρ!αυτο το παιδι που θα φτασει????

Αντζυ μου θα κανεις πολυ ευκολα καναπεδακια,τυροπιτακια ,λουκανοπιτακια,κ αυτο το σουφλε που σου ειπε η Δεσποινα νομιζω κ θα κανεις κ μια μακαρονοσαλατα κ πατατοσαλατα (θα σου πω πως)κ τελος!κ πολλα ειναι!

οσο για την επετειο,ασε κατω στην μαμα το μπισκοτ,κ κανε ρομαντικο δειπνο στο σπιτι οπως ειπε η Βικυ.καλυτερα να κρατησεις τα λεφτα που θα εδεινες εξω για την μπισκοτ!εχω γινει πολυ τσιγγουνα τελευταια!:?:oops::|:|

κ εγω εχω επετειο γνωριμιας 19/11,λετε να το παρω αποφαση να αφησω την Κλειω στην μαμα κ να βγω εξω κ εγω??ουφ..ποιος αντλει γαλατα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βασούλα θα σου πω εγώ το δρόμο που τα ξέρω όλα και δε χάνομαι!!χααχχα!!!!

Χαχα!Παει Θεσσαλονικη θα με στειλεις εσυ!!!!Ενταξει θα δουμε!Θα του πω να με φερει αν ειναι και ερχετε να με παρει μετα;)(ωρε μπινελικι που θα ακουσω χιχι!) γιατι και εγω δεν ειμαι καλυτερη απο εσενα!Θα χαθω δεν υπαρχει περιπτωση!!

σας διαβασα σπαστα κ δεν θυμαμαι κ πολλα..κλασικα!

Βικυ μου τρελα το Λουσακη ε?εμ καλα να παθει η μανα σου ομως (με συγχωρεις κιολας)να της βγαλει η Λουση το λαδι....

Βασω μεγαλη τυρανια τραβηξες με το παλιο ικεα.

Κριστυ μου τι καλους υπνους κανετε?εμενα τωρα εχει αρχισει να στρωνει λιγο αλλα στανταρ ξυπναμε 1 με 2 φορες την νυχτα κ στην διαρκεια της μερας κοιμαται 3 μισαωρα.οσο για την πλατη κ τον αυχενα μην τα συζητας!ειναι φρικη!θελω οπωσδηποτε ενα μασαζ κ δεν ξερω ποτε να παω..αλλα κ με τι λεφτα ????οεο????δεν περισσευουν για τετοιες πολυτελειες!:?

Πηγαμε κ στον γιατρο κ αυριο ξεκιναμε λαχανικα(οτιδηποτε εποχης μου ειπε)σε 4 μερες κοτοπουλο κ μετα απο κανα 2-3 μερες μοσχαρι.Θελει απο τις 7 μερες την βδομαδες τις 4 να τρωει μοσχαρι,τις 2 κοτοπουλο κ την μια vegeterian:tongue:η Κλειω ειναι 74cm και 9700kg:mrgreen:σε 15 μερες πηρε 2ποντους κ 300γρ!αυτο το παιδι που θα φτασει????

Αντζυ μου θα κανεις πολυ ευκολα καναπεδακια,τυροπιτακια ,λουκανοπιτακια,κ αυτο το σουφλε που σου ειπε η Δεσποινα νομιζω κ θα κανεις κ μια μακαρονοσαλατα κ πατατοσαλατα (θα σου πω πως)κ τελος!κ πολλα ειναι!

οσο για την επετειο,ασε κατω στην μαμα το μπισκοτ,κ κανε ρομαντικο δειπνο στο σπιτι οπως ειπε η Βικυ.καλυτερα να κρατησεις τα λεφτα που θα εδεινες εξω για την μπισκοτ!εχω γινει πολυ τσιγγουνα τελευταια!:?:oops::|:|

κ εγω εχω επετειο γνωριμιας 19/11,λετε να το παρω αποφαση να αφησω την Κλειω στην μαμα κ να βγω εξω κ εγω??ουφ..ποιος αντλει γαλατα...

οχι για να καταλάβω δηλαδή,με συμβουλέυεις να κάτσω μέσα,να μαγειρεψω ενώ εσυ θες να παρκάρεις το Κλειουλίνι και να βγεις για ουισκάκια????χαχαχ!!!!!!όχι κυρία μου!!!!!!

Χαχα!Παει Θεσσαλονικη θα με στειλεις εσυ!!!!Ενταξει θα δουμε!Θα του πω να με φερει αν ειναι και ερχετε να με παρει μετα;)(ωρε μπινελικι που θα ακουσω χιχι!) γιατι και εγω δεν ειμαι καλυτερη απο εσενα!Θα χαθω δεν υπαρχει περιπτωση!!

παιδί μου μαζί θα τον φέρεις!δεν είναι μαμαδο-συνάντηση!! θα βρει άντρες εδω να κάνει παρέα!ειδικά αν είναι ποδοσφαιρόφιλος !:mrgreen::mrgreen:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μεγάλωσε η Λούση μας ε!μπράβο το κορίτσι! και οσο για τη μαμά σου και το πρόγραμμα ολα θα γίνουν,πρώτη μέρα έλειψες! τι ωρες θα δουλεύεις τωρα με το μειωμένο?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

η Δήμητρα μας έχει κλ@σει ή εγώ δεν την έχω δει? χαχαχαχ!!

ααααααααααααααααααααα κοιμήθηκε η μπίσκοτ γιούπ[ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

την πάω μέσα!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Άννυ δε γλυτώνεις,αύριο που δεν έχω και δουλειές,θα πάρω το τετραδιάκι μου και θα κάτσω στον καναπέ να μου πεις τις συνταγές!! κι οποια άλλη ξερει ,ε!μην ξεχνιέστε!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Τελικά η μπουμπού κοιμήθηκε χωρίς να φάει και το πρωί της δώσαμε εμείς γαλατάκι και ξανακοιμήθηκε!!!!

Χρόνια πολλά στη μικρή Αλεξάνδρα για τα μηνογενεθλιάκια της!!!

Μαρία (Atlantis) εγώ την πλένω στο νιπτηρα γιατί έχουμε καμπίνα και δεν βολεύει...αλλά έχουμε σπάσει διαφορα και το μπανιο μετά από κάθε πλύσιμο θέλει σφουγγαρισμα...Sudocrem δεν το συζητώ βάζουμε σε κάθε αλλαγή...μετά από μία φορά που μου ερεθίστηκε λίγο...

Όλα να πάνε καλά για τη μικρή Αναστασία και όλα τ' άλλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!!Αυτό είναι που προέχει!!!!

Μιας και η Δέσποινα μας θύμησε σε πόσες μέρες είναι τα Χριστούγεννα...έχετε σκεφτεί τι δώρο θα κάνετε στα μπεμπάκια;;;Αφού θα πάρουμε που θα πάρουμε έλεγα να είναι κάτι έξυπνο και εκπαιδευτικό κατά προτίμηση...έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας...εαν έχετε σκεφτεί κάτι πείτε μου κι εμένα!!!!

Άντζυ μου σχετικά με τη γιορτούλα σου...εαν θες να φτιάξεις...συνήθως αυτό που τιμάνε οι φίλοι σε μένα είναι το σουφλέ με τα μακαρόνια...το φτιάχνω από την προηγούμενη, το βάζω στο ψυγείο και το μόνο που έχω να κάνω αυθημερόν είναι να ρίξω την κρέμα γάλακτος και να το βάλω στον αέρα κανένα 20λεπτο...και το άλλο είναι πατατοσαλάτα που φτιάχνει η μαμά μου τέλεια...εαν θες να μου πει πως την κάνει(πολύ εύκολη απ'όσο ξέρω) και να σου πω!!!

Κι εμείς Τρίτη 9 Νοεμβρίου κλείνουμε 7 χρόνια σχέσης!!!!:D:D:D:D

Απ'ότι είδα Λούση και Κλειώ μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!!!Μπράβο στα μπεμπάκια!!!Σκόρδα & μ@#$&*&^ες (μπιπ) που λένε και στην Σαντορίνη!!!!:oops::oops::oops:

Πολλά είπα!!!!Είχε πάρει ο Χ το laptop και τα είδα τώρα μαζεμένα!!!!

Μανουλακια κοιμηθηκατε?

Εγω ειπα να σταματησω τη δουλεια πια...γιατι εχω πιασει και καθομαι στην καρεκλα σαν την καμπια..σε λιγο ο ...πισινος μου, θα χρειαζεται 2 καρεκλες!!!

Βλεπω ο Νοεμβρης εχει πολλες επετειους...τι μας επιασε κι εμας μες το κρυο βρε κοριτσια...?χαχαχα

Αντζουλα για πατατοσαλατα κανω κι εγω μια ευκολη αν σε ενδιαφερει...και μακαρονοσαλατα επισης... Βεβαια, ειμαι προθυμοτατη αν σου δωσω τις "μυστικες" συνταγες μου (χιχι) αν ξερω οτι θα τις γευτω τουλαχιστον...καταλαβες...με το αζημιωτο που λενε........χαχαχα

Μη μιλατε απο τωρα για Χριστουγεννα βρε κοριτσια...εγω δεν ξερω καν αν θα στολισω! Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι "αδικο" για τη μπουμπου μου, στα πρωτα της Χριστουγεννα να ειμαι στις μαυρες μου...αλλα δεν ξερω πως θα την παλεψω...

Μπραβο και στα μωρουλινια που μεγαλωσαν.........καλα για την Κλειω.....ουδεν σχολιο! Μας ξεπερασε κατα πολυ η ζουζουνα!

Λεω να την πεσω σιγα σιγα, γιατι ως συνηθως θα 'ναι βαρυ το παπλωμα το πρωι...

ονειρα γλυκα σε εσας και στα μπεμπουλινια σας!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...