Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΤΑ ΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΝΕΨΕΙ!!!

ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ!!

Πάντως θα μπορούσαμε τώρα που μπορούμε ακόμα να βγούμε να κανονίζαμε μία συνάντηση σε κάποιο ενδιαμεσο σημείο για όλες για ένα απογευματινό καφεδάκι ή ένα Κυριακάτικο πρωινό καφεδάκι γιατί κάποιες δουλέυουμε ακόμα!!! μένεις Αμφιάλη νομίζω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως θα μπορούσαμε τώρα που μπορούμε ακόμα να βγούμε να κανονίζαμε μία συνάντηση σε κάποιο ενδιαμεσο σημείο για όλες για ένα απογευματινό καφεδάκι ή ένα Κυριακάτικο πρωινό καφεδάκι γιατί κάποιες δουλέυουμε ακόμα!!! μένεις Αμφιάλη νομίζω?

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η ιδέα σου!!! Κάπου που να μπορούμε όλες!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τέλεια θα είναι!!! Εσύ που δουλεύεις;;; Αρχές Φεβρουαρίου δεν πέρνεις την άδεια; Θα την πάρεις κανονικά ή θα κάτσεις και άλλο στην δουλειά;;; Δεν ξέρω τι να κάνω εγώ... από την μια λέω να σταματήσω 10/2 από την άλλη επειδή θα έχει πολύ δουλειά σκέφτομαι να φύγω αργότερα... αλλά με την συμπεριφορά εδώ μέσα μάλλον κανονικά θα σταματήσω..

Εχεις κλείσει ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ;

Η άδεια μου ξεκινά 5/2. Δουλεύω στον ΟΤΕ στο Μαρούσι (εκείνο το μεγάλο κτίριο που λεει κι ο ανηψιος μου) και ναι θα φύγω κατ' ευθείαν! Εγώ τους πήγα μόνο ένα χαρτί από το γιατρό με την ΠΗΤ ούτε β' επιπέδου ούτε τιποτα άλλο... Μεγάλη ευκολία!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Η άδεια μου ξεκινά 5/2. Δουλεύω στον ΟΤΕ στο Μαρούσι (εκείνο το μεγάλο κτίριο που λεει κι ο ανηψιος μου) και ναι θα φύγω κατ' ευθείαν! Εγώ τους πήγα μόνο ένα χαρτί από το γιατρό με την ΠΗΤ ούτε β' επιπέδου ούτε τιποτα άλλο... Μεγάλη ευκολία!

Μια χαρά! Είσαι από τις τυχερές!!! Εγώ έχω τρέξιμο με το κ@λ@ ΙΚΑ... Ασε που δεν καταλαβαίνω τίποτα... Πολύ μπερδεμένα είναι..

Καλά!!! Δουλεύουμε και κοντά!!! Εγώ δουλεύω κοντά στην Λ. Κύμης και είμαι και πολύ κοντά στο Mall!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αχ βρε κοριτσακια πολυ ωραια η ιδεα να βρεθουμε

να γνωριστουμε!!!

Και να παμε ολες οι εγκυουλες σε μια καφετερια και να μας κοιτανε καλα

καλα ολες με την κοιλια στο στομα !!!!!

Πολυ γελιο θα εχει!!Θα μας ρωτανε απο που το σκασαμε!!!!!!χαχαχαχαχα

ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!ΕΓΩ ΝΑΙ,ΜΕΝΩ ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ!

Εγώ ζουζούνα μου ξέρω πολύ καλά. Είμαι γέννημα θρέμα Πειραιώτάκι 'ασχετα αν κατέληξα Αθήνα λόγω του αντρούλη μου....Το πατρικό μου είναι σύνορα Πειραιάς-Κερατσίνη Κοντά στο Θεμιστόκλειο αν ξέρεις κάτω απο την Π. Ράλλη και πάω μ΄λιστα και πολύ συχνά διότι η δουλειά μου είναι στο Ρέντη κοντά στο Village....τώρα όμως επειδή δεν είναι και όλες κοντά στο Πειραιά μπορούμε κάπου ενδιάμεσα να πιούμε ένα καφεδάκι!!!

Μια χαρά! Είσαι από τις τυχερές!!! Εγώ έχω τρέξιμο με το κ@λ@ ΙΚΑ... Ασε που δεν καταλαβαίνω τίποτα... Πολύ μπερδεμένα είναι..

Καλά!!! Δουλεύουμε και κοντά!!! Εγώ δουλεύω κοντά στην Λ. Κύμης και είμαι και πολύ κοντά στο Mall!!!

Το οποίο Mall είναι ένα πολύ καλό σημείο για καφέ :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Το οποίο Mall είναι ένα πολύ καλό σημείο για καφέ :wink:

συμφωνώ αλλά η angie που είναι αμφιάλη θα της είναι ταξιδί ολόκληρο για να έρθει...ίσως κάπου πιο κοντά της...ίσως Σύνταγμα που είναι και μέση για όλες??? σε κάνα cafe που να είναι μεγάλο και να μην καπνίζουν???:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...