Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινάκι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ε!!!!πω πω θα ναι τα καλύτερα μας!και για μας και για τη Νικόλ μας και την Αναστασία μας :-) !!!πρέπει να κάνω οικονομία να χουμε λεφτά για δώρα στις γιορτές!! να πάμε εμείς οι Αθηναίες καπου τα μικρά μας όλα μαζί για κανα καρουζέλ ε!'

ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?????δε δουλεύεις σήμερα και μας εγκατέλειψες????!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μήνα βρε κορίτσια! Δεσποινα κι εγω του έβαλα απο χθες σπανακι! Βαζω και αρακα, φασολάκια και μπρόκολο περα απο τα συνηθισμένα! Κοιμαται ο γλυκος από τις 4 οποτε κατα τις 5.30 με 6 θα ξυπνήσει. Θα κάνω κι εγω ενα γαλλικο φουντουκι :tongue::tongue::tongue: γιατί όλη μερα δεν εκατσα...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αγγελικουλα να σε χαιρομαστε, μακαρι να ειμασταν κοντα θα ερχομασταν σιγουρα!Λοιπον μπορεις να κανεις σουφλε το λεω αλλα δεν ειναι, σε ταψι βαλε βουτυρωμενες φετες τοστ, απο πανω κασερια αλλαντικα,ξαναβουτυρωμενες φετες τοστ και χτυπα ενα αυγο με κρεμα γαλακτος και περιελουσε τα!Τα ψηνεις ωσπου να ροδισει το ψωμι, τα βγαζεις και τα κοβεις σαν club και τα σερβιρεις.Ειναι φοβερο για τετοιες στιγμες, ιδιως εαν το αλλαντικο ειναι κατι παχυντικο με πολλα λιπαρα π.χ ζαμπον ή παριζα ακομη καλυτερα!

Ναι ρε συ Αγγελικη και τα ονειρευομαι αυτα τα χριστουγεννα πολυ καιρο τωρα, με το μικρο να στολιζουμε το δεντρο και να βαζουμε πολλα δωρα απο κατω..Τελικα ειμαστε ευλογημενες που το ζουμε ολο αυτο γιατι μετα απο οσα ακουω ειναι καθαρα θαυμα η γεννηση ενος παιδιου..

Αντζυ μπορείς να φτιάξεις παστίτσιο που αν θυμάμαι καλά έχεις πει ότι το πετυχαίνεις και φτιάχνεται και από την προηγουμενη μέρα, επίσης μπορείς να κάνεις μπουκιες από κοτοπουλο με γλυκοξινη σάλτσα (έτοιμη της Knorr), κεφτεδάκια κ.α. Φανταζομαι σε στυλ μπουφέ θες να το κάνεις???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

ωραια ιδέα κι αυτή Δεσποινάκι! πω πω εμένα εν τω μεταξύ είναι η αγαπημένη μου γιορτή τα Χριστούγεννα και απο του χρόνου θα γιορτάζει κι η κορούλα μου επισήμως εκείνη τη μέρα! κάτι τετοιες ώρες με πιάνει και δε θελω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γυρίσω στη δουλειά....:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλα πονεμενη ιστορια για τις περισσοτερες απο εμας η δουλεια, ιδιως εαν οι συνθηκες εργασιας ειναι ..σε τα.Τι να κανουμε ομως δε γινεται να βγει σπιτι με ενα μισθο οποτε κανουμε ντουμπεκι χαιρεταμε τα μωρα μας το πρωι και φευγουμε με σφιγμενη την καρδια (εγω ετσι ξεκινω καθε πρωι και επισημαινω οτι ειμαι σε πολυ καλυετρη μοιρα απο πολλες απο εσας γιατι στις μια και κατι ειμαι σπιτι μου).

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Ήρθαν και τα εργαζόμενα νιάτα χαχαχαχα.... Δράμα σήμερα, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, τσίμπησε μεζεδάκι από την φρουτόκρεμα, και αντί να φάει στις 1 το μεσημεριανό της που το είχα έτοιμο από χτές και ήθελε μόνο άλεσμα, μπήκα σπίτι στις 2.15 και μόλις είχαν αρχίσει το τάισμα, στα όρθια, η μπέμπα έκλαιγε και οδυρόταν γιατί είχε ξελιγωθεί στην πείνα και νύσταζε πλέον τρελά, και μου λέει ε τώρα ήρθε η μαμά θα φάει.... μη χέσω μέσα... τα 'λεγα εγώ ότι θέλει προθέρμανση το άθλημα αλλά με έλεγαν τρελή. Εγώ μέσα στην ανησυχία όλη μέρα δεν με χώραγε ο τόπος στο γραφείο, μόλις πήγε 2 "πέταξα" χαχαχα...

Ένιγουέι, θα στρώσουν τα πράγματα (ελπίζω δλδ...)

Το χάλι ήταν το πρωί που έφευγα, με τράβαγε ο Θ να ξεκολλήσω...

Θάλεια μου να σας ζήσει!!!!!!!!!! Πάντα να είναι καλά, να την καμαρώνετε!!!

Αλεξάνδρα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!!

Αντζούλα ετοίμασε μάσες γιατί έκανες πρόσκληση και θα παρεξηγηθώ αμα δεν είναι πλούσιος ο μπουφές χαχα Και όσο αφορά το εστιατόριο για την επέτειο, πήγαινε την Χρυσάνθη στη γιαγιά για baby sitting και κάνε ένα "ρομαντικό" γεύμα στο σπίτι σας, με χαμηλή μουσική, φωτισμό και ότι άλλο προκύψει στο τραπέζι χαχαχαχαχαχα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση, ήταν μεγάλο σοκ το σημερινό....

Πάω να την καλοπιάσω τώρα, γιατί στις 8 έχουμε εμβόλιο. Είναι η μέρα της σήμερα....

GaiGp3.png

Γεια σας μανουλες

ακομα δεν εχω παει σπιτι...ειμαι στο βαφτιστηρι μου---και να δω τι ωρα θα μαζευτω (εχω και ως συνηθως να δουλεψω)

Μπηκα να μαθω νεα της Αναστασιας μας...αλλα δεν ειδα... Εφυγαν τα κοριτσια μας για Ναύπλιο τελικα ή είναι μεσα η μικρουλα?

θέλω την βοήθεια ολων σας !έχω 2 θέματα ...

το πρώτο είναι οτι την άλλη Δευτέρα είναι η γιορτή μου ! θέλω όσες μπορείτε Αθηναίες φίλες -οι αλλες ειναι λόγο δύσκολο- να έρθετε! μπορεί να ναι μικρό το σπίτι μου,αλλά με πολύ αγάπη σας χωράει όλες.θέλω να μου πειτε καμια ιδέα τι να κάνω(δεν ειμαι για πολλά -πολλά εγώ) π.χ τυροπιτάκια,καναπεδάκια που μου πρότεινε η Ιωάννα...τι άλλο απο εύκολα και γρήγορα??

και το 2ο θέμα ειναι οτι στις 14 έχουμε επέτειο γάμου και θελω να βρω ένα ωραίο μέρος να πάμε,εστιατόριο...τι άλλη ιδέα έχετε?

παρακαλώ απαντήστε ΑΠΑΝΤΕΣ!!!χαχα!!

Βλεπω ηδη σου ειπαν καποιες ιδεες... Δε λετε και καμια ιδεα σε μενα που εχουεμ το Σαββατο επετειο και ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙ! ???

Βικακι φυγατε για τσιμπι? Καλη δυναμη...κι εμεις Πεμπτη πρωι θα κανουμε...

Κλεινω και θα τα πουμε το βραδυ απο το σπιτι

φιλια

QuW0p3.png

κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας....περιμένω την Παρασκευή για το δώρο της Αναστασίας....

έχω χάλια νέα.σήμερα στις 12 μια παλιά γνωστή μου πέθανε την ώρα της γέννας..το μωρό είναι καλά,ένα αγοράκι 3200...η κοπέλα όμως χάθηκε...έχω συγκλονιστεί και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ γυναικολόγο ούτε ζωγραφιστώ..δεν ξέρω αν και ποιός φταίει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

αν κ καθυστερυμενα απαντω στο παραπάνω θεμα

κοριτσακι μου δυστυχώς το έμαθα εχτες μόλις κ εγω και τρελάθηκα. Αν δεν κανω λάθος πέρασε αμνιακο υγρο στους πνευμονες της γυναικας και επαθε πνευμονικη εμβολή ανικουστο !!!!!!!!! δεν πρεπει να ηταν λάθος γιατρου αλλα ποιος νοιαζεται τωρα?το θεμα ειναι οτι η κοπέλα νεοτατη πέθανε κ εμεινε ο συζυγος μενα νεογεννητο παιδι μονος!!!!

Τρομάζω στη σκεψη

Εχεις δικιο να ανστατωνεσαι μετοσα που περσαες κ εσυ :cry:

Διαφημίσεις

Καλα πονεμενη ιστορια για τις περισσοτερες απο εμας η δουλεια, ιδιως εαν οι συνθηκες εργασιας ειναι ..σε τα.Τι να κανουμε ομως δε γινεται να βγει σπιτι με ενα μισθο οποτε κανουμε ντουμπεκι χαιρεταμε τα μωρα μας το πρωι και φευγουμε με σφιγμενη την καρδια (εγω ετσι ξεκινω καθε πρωι και επισημαινω οτι ειμαι σε πολυ καλυετρη μοιρα απο πολλες απο εσας γιατι στις μια και κατι ειμαι σπιτι μου).

ειναι οντως πονεμενη ιστορια αλλα εγω παρακαλάω για δουλεια γιατι δεν έχω καθόλου κ εχω πάθει πλάκα:cry::cry:

νομιζω και να έχουμε δουλεια έχει δυσκολίες αλλα κ να μην έχεις καθόλου κ αυτο έχει πολλες μα πολλες δυσκολίες .τελικα μάλλον πρεπει να μαθουμε να προσαρμοζομαστε σε οτι έχουμε ε, τι λέτε???:confused:

Αντζυ προβλημα με νονο ε???ειναι ένα θεμα πάντως ο νονος .Το σημαντικοτερο πάντως ειναι αυτος που θα βαπτισει να αγαπάει το παιδακι πραγματικα..και να το κανει με τη καρδιατου αν δεν το κανει με την καρδια του αστο καλύτερα....:oops::oops:

Βικυ δυσκολες οι πρωτες μερες με το παιδι κ δουλεια σιγουρα θα στρωσουν τα πραματα.

στη δουλεια προσαρμοστηκες???

Ηρθα κι εγώ! Καλό μήνα μανουλίτσες! Να χαίρεστε τα μωράκια σας όσες έχουν μηνογενέθλια σήμερα, κι εσύ Θάλεια μου την νεοφώτιστη.

Βικάκι, θα στρώσουν τα πράγματα. Θα μπουν σιγά σιγά σε σειρά. Η πρώτη μέρα είναι πάντα δύσκολη. Θυμάσαι την δικιά μου? Εμένα και σήμερα όταν έφυγα πάλι σπάραζε στο κλάμα. Με είχε συνηθίσει φαίνεται Πέμπτη και μετά ΣΚ και της κακοφάνηκε που έφυγα. Μετά από πολύ κλάμα κατάφερε και κοιμήθηκε και μετά όλα καλά όταν ξύπνησε. Τώρα έπεσε ήδη για ύπνο, αλλά στάνταρ θα μου ξυπνήσει σε κανά μισάωρο. Σήμερα έχω και τρελό πονοκέφαλο όλη μέρα.

Δημητρούλα, είναι η δεύτερη φορά που σου'ρχεται περίοδος? Και μένα είναι τελείως ανώμαλη. Την προηγούμενη φορά μου ήρθε στις 22 μέρες. Τώρα περιμένω κι εγώ από μέρα σε μέρα αλλά δεν έχω καμία ελπίδα για τίποτα άλλο, αφού το άθλημα το ξεχάσαμε από τότε που έπιασα δουλειά (δηλ. σχεδόν δύο μήνες...) Χάλια!

Α, και οι φωτό της βάφτισης τελικά είναι αρκετές ωραίες. Οι βλάκες, στο αλμπουμ με τα δειγματάκια μας είχαν πολύ λίγες, αλλά μας έδωσαν cd με όλες για να διαλέξουμε και έχει πολλές καλές-ευτυχώς.

Αντζούλα μου, πολύ θα'θελα να μπορούσαμε να έρθουμε αλλά πολύ δύσκολο με τα ωράριά μου.

Όσο για τον δημόσιο θηλασμό, πάλι χλωμό το βλέπω να μπορώ.

Δεν θυμάμαι τι άλλα ήθελα να πω. Σας φιλώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες!!!!!!!!Το τι εχω τραβηξει σημερα δεν περιγραφεται!!!!

Ηρθε το μεσημερι η μαμα μου να κρατησει τον μικρο να παω ικεα(που να μην πηγαινα) να παρω μια παπουτσοθηκη.Γυρναω σπιτι την φιαχνω και στο τελος καταλαβαινω οτι σε ενα σημειο αντι για ενα κομματι που ειχε δυο ακρες δεξια και αριστερα ειχε μονο δυο δεξιες.Παιρνω τηλεφωνο στο ικεα και το λεω.Μου λεει ο τυπος "ελατε να αλλαξουμε το κομματι" του λεω πειραζει να ερθω αυριο?μου απανταει οτι υπαρχουν μονο δυο κομματια και δεν μπορει να τα κρατησει και πρεπει να παω τωρα!!!Παιρνω λοιπον το παιδι και παω!!!Το κινητο συν της αλλης εκλεισε απο μπαταρια και δεν μπορουσα να παρω τηλ τον Φ που τον ηθελα.Γυρισα μετα απο ποση ωρα σπιτι και ο μικρος γκρινιαζε τρελα και εκανα μια ωρα να την τελειωσω!Με λιγα λογια με γ@μ...σε!Και ετσι απο τις 3 το μεσημερι τελειωσα στις 9 το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γι αυτο χαθηκα!!!!!!!Ειμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αντζυ μου πολυ θα ηθελα να ερθω!Οσο για τυροπιτακια κτλ υπαρχουν ενα σωρο κατεψυγμενα;););)

Βικυυυυυυυυ!!!!!Κουραγιο φιλη!!!!Θα συνηθησει η Λουση σιγα σιγα την γιαγια!Αφου δεν ηρθε πιο πριν να την μαθει λιγακι τωρα δεν μπορεις να κανεις πολλα!!!!

Τι αλλα??Δεν θυμαμαι!Δεν μου εχει μεινει καθολου μυαλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...