Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλομανουλα!

Αννα μου να χαιρεσαι την Αλεξανδρα σου!χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!

εμεις ειχαμε πολυ καλο υπνο!ψωφισε χθες η Κλειω.

τωρα θα παμε να ψωνισουμε μαναβικη μιας κ θα παμε το απογευμα παιδιατρο να μας πει για τις τροφες να αρχισουμε....

Βικυ μου καλη αρχη στην δουλεια!σε σκεφτομουν μες στον υπνο μου σημερα!

κ μενα κοριτσια μ αρεσει η δουλεια μου,αλλα πλεον δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να γυρησω!:|προτειμω να καθησω με την μικρη μου σπιτι να την μεγαλωσω εγω.αλλα δυστυχως δεν γινεται κατι τετοιο,εκτος αν κερδισω το λαχειο αυριο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα τρώει το φερμουάρ του σαν καλό παιδί.

Κορδόνια, φερμουάρ, κορδέλες! Τι αδυναμίες!!! χαχαχα καινούργιες εμπειρίες! Αφού λέω να του παίρνω δώρο ρολά με κορδέλες να μασάει! χαχαχα Θα στέλνω και σε σας αν είναι.

mU4Ep3.png

παντως κορίτσια εμενα δε θα με χάλαγε καθόλου-παρόλο που λατρεύω τη δουλειά μου-να μην ξαναδουλέψω και να μεγαλώσω τη μικρή μου...έχω λίγους μήνες ακόμα,θα ήμουν αχάριστη αν παραπονιόμουν,αλλά δεν ξέρω πως θα την αφήνω πίσω..ξέρω,όλες θα το περάσουμε κάποια στιγμή το κανάλι,αλλά............

Μαράκι μου, αχ μεγάλο θέμα ανοίγεις. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα έκανα. Νομίζω όμως πως θα εργαζόμουν. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λέμε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" δλδ ότι το λέω επειδή πρέπει να δουλέψω αλλά νιώθω πως δεν θα ήθελα να σταματήσω. Για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί για μένα δουλειά είναι 24 ώρες την εβδομάδα, η δουλειά είναι δική μου και δεν έχω αφεντικά στο κεφάλι μου, μου αρέσει πολύ να διδάσκω, βαριέμαι ώρες ώρες όταν είμαι κλεισμένη στο σπίτι κτλ κτλ. Δεν ξέρω, εσείς τι θα κάνατε κορίτσια;

mU4Ep3.png

Κι εγώ ενώ λέω ότι συνήθισα κάθε Δευτέρα πρωί μου λείπει πολύ το μπουμπινάκι:(

Εγώ προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι γιατί όλο τηλέφωνα θέλω να πάρω. Αν είμαι γραφείο τότε σίγουρα δεν βγαίνει από το μυαλό μου (όπως τώρα που βαριέμαι και τους έχω πάρει 100 τηλέφωνα) ενώ όταν είμαι σε μάθημα δεν προλαβαίνω να τον σκεφτώ σχεδόν καθόλου. Περνάνε οι ώρες τσακ μπαμ! Σκέψου μια τάξη με πιτσιρίκια. Που να σε αφήσουν να σκεφτείς κάτι άλλο;

mU4Ep3.png

Καλημερα φιλες μανουλες!Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε!

Αννα μου να χαιρεσαι την Αλεξανδρα!!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!

Δημητρα γιατι τοσος πονος ρε γμτ???Ελπιζω να εισαι καλυτερα!!

Αντζυ πηγες στο Ααναστασακι μας???Μπραβο φιλη!Ελπιζω να της εδωσες πολλαααα φιλακια!!

Εγω το βραδυ ελιωσα στον υπνο!!!Οχι οτι κοιμηθηκα παραπανω αλλα πολυ βαρια!Καλο ητανε αλλα ελπιζω να μην ξαναγινει γιατι κανενα βραδυ δεν θα ακουσω τον μικρο και θα εχουμε θεμα!Σημερα δεν θα παω μαγαζι και ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη!!!!Εβαλα να μαγειρεψω τωρα και περιμενω να ερθει η μαμα να ανεβασω τα καλοκαιρινα παπουτσια στο παταρι!Ειδατε τι νοικοκυρα ειμαι ε?Ακομα στην παπουτσοθηκη ειναι!!!!

Αυτα!Πολυ σας ζαλισα πρωινιατικα!:confused:

Διαφημίσεις

Μαράκι μου, αχ μεγάλο θέμα ανοίγεις. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα έκανα. Νομίζω όμως πως θα εργαζόμουν. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λέμε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" δλδ ότι το λέω επειδή πρέπει να δουλέψω αλλά νιώθω πως δεν θα ήθελα να σταματήσω. Για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί για μένα δουλειά είναι 24 ώρες την εβδομάδα, η δουλειά είναι δική μου και δεν έχω αφεντικά στο κεφάλι μου, μου αρέσει πολύ να διδάσκω, βαριέμαι ώρες ώρες όταν είμαι κλεισμένη στο σπίτι κτλ κτλ. Δεν ξέρω, εσείς τι θα κάνατε κορίτσια;

κι εγώ δεν ξέρω αν είχα την επιλογή να μη δουλέψω τι θα έκανα....έχω μάθει να είμαι δραστήρια και αγαπώ τη δουλειά μου,όμως νομίζω οτι θα ήμουν ευτυχισμένη και στο σπίτι μου,να μεγαλώνω τα παιδιά μου...άσε που δεν έχω κάποιον δικό μου να την αφήσω,σε συνδυασμό με τα οικονομικά μας...μπαν...αυτό είναι που με καίει πιο πολύ....τέλος πάντων,μη σας ζαλίζω,θα δείξει...

καλή δύναμη σε όσες δουλεύετε,να ξέρετε σας θαυμάζω!!!!!!!!!!!

Αλεξάνδρα χαρούμενα μηνογενεθλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασούλα να χαρείς τη μέρα σου όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!!

έχω θέμα!

που τα πλένετε τα ζουζούνια σας στην αλλαγή πάνας?

εγώ ως τώρα στο νιπτήρα,αλλά η κυρία παρόλο που αλλάξαμε τη μπαταρία- μείκτη με την παλιά-στρόφυγγες,όλη την ώρα με τα πόδια της μου χαλάει το νερό:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:στη μπανιέρα δε μπορώ να τη βάζω,πεθαίνω από την πλάτη μου...τι κάνετε????????????????

αφήστε που από τότε που μου συγκάηκε μόλις σταματάμε τη sudocream κοκκινίζει παλι:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

α!!!!!!να πάτε στη συνάντηση του θηλασμού!!!!make a statement!!!!!!!!!μακάρι να θηλάζαμε κι εμείς ακόμα και θα πήγαινα!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κι εγώ ενώ λέω ότι συνήθισα κάθε Δευτέρα πρωί μου λείπει πολύ το μπουμπινάκι:(

Σήμερα έχουμε το ξελάδωμα του βαφτιστικού μετά την δουλειά απευθείας θα πάμε σπίτι τους και βλέπω κατά τις 11 να γυρνάμε σπίτι...μεγάλη μέρα.

καταλαβαίνω,πως να μη σου λείπει....

εύχομαι να περνούν γρήγορα οι ώρες στη δουλειά!

να σας ζήσει το μικρό και πάντα άξιοι!!!!!!!!!!

και καλή δύναμη για σήμερα,να περάσετε καλά!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ιωάννα σ ευχαριστώ για την ενημέρωση για τη Νικόλ.καλά μιλάμε τωρα εχω πάθει πλακα.Θα τρελαθω.τοση απανθρωπιά,τοση παλιανθρωπιά μονο κ μονο για τα φραγκα;;;;;;;;;;;ΕΛΕΟΣ.Σε ποιο νοσοκομειο ειναι μηπως τα καταφερουμε κ πάμε;;;;εγω δεν ξερω ποια ποινη θα επρεπε να δοθει σ αυτη τη γυναικα για να αισθανθω δικαιωμένη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω θυμ΄σει πααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ.

ntesehjufpgrhgvn.png

Στράτα η Αναστασία είναι στο Παίδων και θα μείνει για 1 βδομάδα απο όσο ξέρουμε ως τώρα.

όσο για τα υπόλοιπα (γιατρό κτλ) ας μην αναφερόμαστε άλλο,σίγουρα θα την πληρώσει όπως της αξίζει ,αλλά μη τα θυμίζουμε στη φίλη μας ε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κι εγώ δεν ξέρω αν είχα την επιλογή να μη δουλέψω τι θα έκανα....έχω μάθει να είμαι δραστήρια και αγαπώ τη δουλειά μου,όμως νομίζω οτι θα ήμουν ευτυχισμένη και στο σπίτι μου,να μεγαλώνω τα παιδιά μου...άσε που δεν έχω κάποιον δικό μου να την αφήσω,σε συνδυασμό με τα οικονομικα μας

Κ γω απ τα ιδια φιλεναδα.Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά αν μπορουσα κ ειχα άλα εσοδα θα επαιρνα άνευ αποδοχών μεχρι να γινει 4 οΙάσονας.Απο τωρα αγχόνομαι που θα τον αφήνω,ποιον να εμπιστευτω.τώρα θα μου πεις δεν ξερω ακόμη που θα ζήσω....

καλό μηνα σε ολους.Ειμαι φρικαρισμενη κ ποοοοοοοοοοοολυ κουρασμενη.Ο Ιάσονας δεν τρωει το φα ί παρα ελάχιστα,δεν θελει την κουνια κ κοιμαται στο κρεβάτι μου οπου ναναι θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις.χθες μου δαγκωνε το στήθος κλπ κλπ...Θέλω να ουρλιάξω

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

έχω θέμα!

που τα πλένετε τα ζουζούνια σας στην αλλαγή πάνας?

εγώ ως τώρα στο νιπτήρα,αλλά η κυρία παρόλο που αλλάξαμε τη μπαταρία- μείκτη με την παλιά-στρόφυγγες,όλη την ώρα με τα πόδια της μου χαλάει το νερό:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:στη μπανιέρα δε μπορώ να τη βάζω,πεθαίνω από την πλάτη μου...τι κάνετε????????????????

αφήστε που από τότε που μου συγκάηκε μόλις σταματάμε τη sudocream κοκκινίζει παλι:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

α!!!!!!να πάτε στη συνάντηση του θηλασμού!!!!make a statement!!!!!!!!!μακάρι να θηλάζαμε κι εμείς ακόμα και θα πήγαινα!!!!!

Εγω στο νιπτηρα τον πλένω ακομη ουτε το διανοούμαι σκυφτή στην μπανιέρα αλλά ιναι ετσι η βρυση που δεν μπορεί ν αλάζει το νερο.

όσο για την sudocream μας ειχαν πει οι μίες πως ειναι πολύ βαρειά κρεμα για την αρχή τουλάχιστον.χρησιμοποίησα μια φορά γιατί δεν ειχα αγοράει ακομη ιοκολογική κ παθαινε κ εμένα το ίδιο.Μετα πηρα τησ lavera k της weleda k βρηκα την ησυχία μου. κ μια φιλη φαρμακοποιος που δεν ειναι κ εναλλακτική μου πε το ιδιο.οτι η sydocream ειναι πολύ βαρειά κ δεν την συνιστούν σε οσους τους ρωτούν σε φαρμακειο.Υπάρχουν λεει πιο ήπιες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Τι κανετε κοριτσαρες;Ο μικρος ξεραθηκε και εγω ειπα να χαζεψω λιγο στο νετ,βραζει και το μεσημεριανοαπογευματινο του μεσα..πρωτη μερα σημερα θα του βαλω και σπανακι,ε μεχρι και εγω βαρεθηκα το τριπτυχο (κολοκυθακι,πατατα,καροτο..)

Καλο μηνα σε ολες μας, ενα παραπανω στη Νικολ και για να μην ξεχνιομαστε:

54 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

θέλω την βοήθεια ολων σας !έχω 2 θέματα ...

το πρώτο είναι οτι την άλλη Δευτέρα είναι η γιορτή μου ! θέλω όσες μπορείτε Αθηναίες φίλες -οι αλλες ειναι λόγο δύσκολο- να έρθετε! μπορεί να ναι μικρό το σπίτι μου,αλλά με πολύ αγάπη σας χωράει όλες.θέλω να μου πειτε καμια ιδέα τι να κάνω(δεν ειμαι για πολλά -πολλά εγώ) π.χ τυροπιτάκια,καναπεδάκια που μου πρότεινε η Ιωάννα...τι άλλο απο εύκολα και γρήγορα??

και το 2ο θέμα ειναι οτι στις 14 έχουμε επέτειο γάμου και θελω να βρω ένα ωραίο μέρος να πάμε,εστιατόριο...τι άλλη ιδέα έχετε?

παρακαλώ απαντήστε ΑΠΑΝΤΕΣ!!!χαχα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...