Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεξάνδρα τάισέ την κοιμισμένη. Το έχω κάνει κι εγώ. Μην σε ανησυχεί, είναι τα δόντια μάλλον. Μπορεί απλά να μην έχει όρεξη.

Δεν τολμώ...Πήγα να το κάνω χθες και μου ξύπνησε!!!!...Δεν έφαγε...και κοιμήθηκε μετά από 2 ώρες...:roll:

Θα πάω να κοιμηθώ!!!!Τι να κάνω;;;;Το λυπάμαι το καημένο!!!!Ας ξυπνήσει μόλις πεινάσει...αλλιώς στις 7 που είναι να πιει το γάλα της κανονικά...:confused:

Καλημέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα μανούλες μου!!!

Ξύπνησα αξημέρωτα και κάνω βόλτες μέσα στο σπίτι το φάντασμα χιχι...

Πάω να ετοιμαστώ για το γραφείο, φιλάκια !!!

recipe_cl_cappuccino_330x300.jpg

GaiGp3.png

Δεν τολμώ...Πήγα να το κάνω χθες και μου ξύπνησε!!!!...Δεν έφαγε...και κοιμήθηκε μετά από 2 ώρες...:roll:

Θα πάω να κοιμηθώ!!!!Τι να κάνω;;;;Το λυπάμαι το καημένο!!!!Ας ξυπνήσει μόλις πεινάσει...αλλιώς στις 7 που είναι να πιει το γάλα της κανονικά...:confused:

Καλημέρα, ναι έχεις δίκιο. Μιλάω εγώ που το παιδί μου ναρκώνεται! Ούτε η αδερφή μου μπορεί να ταΐσει τον Αλέξανδρο στον ύπνο του. Καλά αυτός θηλάζει κιόλας αλλά γενικά δεν τρώει κοιμισμένος. Το μάτι γαρίδα.

Είναι μεγάλα παιδιά όμως, δεν παθαίνουν τίποτα αν δεν φάνε λίγο.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα μανούλες μου!!!

Ξύπνησα αξημέρωτα και κάνω βόλτες μέσα στο σπίτι το φάντασμα χιχι...

Πάω να ετοιμαστώ για το γραφείο, φιλάκια !!!

Καλημέρα! Καλή αρχή σήμερα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μπουμπουκάκι σου. Κοντεσίνα κράτα γερά η μαμά είναι βιοπαλαίστρια! χιχιχιχι

Με το καλό Βικάκυ. Δεν μου είπες και σε τι γραφείο είσαι.

mU4Ep3.png

Ο δικός μου δε, ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Την νύχτα μια δυο φορές γκρίνιαξε στον ύπνο του και τώρα ακόμα κοιμάται. Είναι κανονικά να ξυπνήσει από λεπτό σε λεπτό αλλά δεν τον βλέπω. Κοιμάται βαθιά ακόμα. Εγώ πάω γραφείο και σήμερα το πρωί. Ευτυχώς ανοίγω στις 10 το φροντιστήριο και έχω χρόνο. Πρέπει να περάσω μισθοδοσία και να πληρώσω τις καθηγήτριες κάτι που ο Γ. δεν κάνει. Όλο μπερδεύετε με τα ένσημα κτλ Εμένα να δω πότε θα με πληρώσουν. Ήδη μου χρωστάνε από τον πρώτο μήνα παραπάνω από τα μισά. Αλλά δεν τους λέω τίποτα. Τους λειπάμε.

mU4Ep3.png

καλημέρα μανουλομωρακια! καλό μήνα!!!!!:D

βικυ μου ευχομαι να περασει πολυ πολυ γρηγορα η ωρα στη δουλεια και η λουση να περασει ομορφα με τη γιαγια για να εισαι και εσυ ησυχη!

θαλεια να σου ζήσει η νεοφωτιστη θεοδώρα!!!!!! παντα γερη και ευτυχισμενη! κερναω καφεδακι και τουρτιτσα για τα μηνογενεθλια μας!

κανα νεο απο τη νικολ;;;;;;

recipe_cl_cappuccino_330x300.jpg

kids-birthday-cake-idea-03.jpg

KOWTp3.png

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα.

Τι χάλια βράδυ είχα..χάλια. Πόνος απίστευτος, καλά ήμουν με την καθυστέρηση. Ο μικρός ανήσυχος, ξυπνούσε συνέχεια κι εγώ δεν είχα κουράγιο να τον ηρεμώ καθε φορά. Ευτυχώς ανέλαβε ο Ν σε κάποια φάση και κοιμήθηκα λίγο. Και το πρωί που ξύπνησε ανέλαβε η μαμά και τον έπαιζε μέχρι να σηκωθώ.

Τελικά τον πόναγε η κοιλίτσα του γιατί έκανε συνέχεια πριτσάκια και το πρωί έδωσε ρεσιτάλ χεσίμ@τος. Χαχαχα. Τώρα τρώει το φερμουάρ του σαν καλό παιδί.

Βίκυ μου καλή αρχή!!! Λίγες ωρίτσες είναι. Μπες μετά να μας πεις τις πρώτες εντυπώσεις.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλό μήνα κι απο μένα φίλες!! χαρούμενα μηνογενέθλια Αννούλα μου ,να μας ζήσει η Αλεξάνδρα μας !! :-)

Θαλίτσα μου να ζήσει κι η νεοφώτιστη Δωρούλα μας που ήταν μια κούκλα χτες απο όσο είδαμε!!!!!!κι η μαμά της επίσης έλαμπε!! πάντα υγιής κι ευτυχισμένη!

χτες πήγαμε για καφεδάκι και μετά στη μικρή μας φίλη Αναστασία ,η οποία σας στελνει πολλά φιλιά και θέλει γρηγορα να σας γνωρίσει! ειναι θεά ε!! κάτι ματάρες κορίτσια για μάσκαρα double extession!!!χαχα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φίλες! Εμεις εχθες είχαμε τραπέζι για την γιορτη του Δημήτρη κι εγινε χαμος! 15 μεγάλοι και 7 παιδακια! Της μπαν μπαν έγινε μες το σπίτι :tongue::tongue::tongue: Φυσικά μαγειρευα 2 μερες και τωρα έχω φαγητα για όλη την εβδομάδα! Οσες πιστες προσελθετε με ταπερακι για εφοδιασμό!

Θάλεια να σου ζήσει η Θεοδώρα μας!!!

Βικάκι καλή αρχή στη δουλειά σου!!!!

Touki χαρούμενα μηνογενέθλια!

Χθες έβαλα και σπανακι στο φαι του Δημητρη και ηταν σαν σαλτσα για al pesto :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια μας!

Θάλεια μου να σας ζησει το παιδάκι σας,να είναι η ζωή της γεμάτη φως,αγάπη,υγεία και χαρα!!!!!!!!!!

Δήμητρα ελπίζω να περάσει ο πόνος...ανακουφίστηκες ή στεναχωρήθηκες που αδιαθέτησες?;)στείλε μου σε πμ το mail σου αν θες να σου στείλω φωτο!

Βικάκι καλή αρχή!εύχομαι να περάσει γρήγορα η μέρα και καθε μέρα στη δουλειά!και να τον περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτόν τον μικρό αποχωρισμό.μια χαρά θα είναι η μικρή με τη μαμά σου,οπως και να το κάνεις είναι η γιαγιά της και θα βρούν τρόπους να περνάνε καλά!

φρόντισες πάντως να βρούμε καφεδάκι ετοιμο μόλις ξυπνήσουμε,να είσαι καλά!!!!!!!!!!

παντως κορίτσια εμενα δε θα με χάλαγε καθόλου-παρόλο που λατρεύω τη δουλειά μου-να μην ξαναδουλέψω και να μεγαλώσω τη μικρή μου...έχω λίγους μήνες ακόμα,θα ήμουν αχάριστη αν παραπονιόμουν,αλλά δεν ξέρω πως θα την αφήνω πίσω..ξέρω,όλες θα το περάσουμε κάποια στιγμή το κανάλι,αλλά............

προχθες το βράδυ μας πήραν κάποιοι φίλοι και μας είπαν οτι είχαν έρθει για φαγητό σε ένα εστιατόριο 5' από το σπίτι μας για να πάμε κι εμείς κι ο καλός μου ήθελε να πάμε,οπότε την κάναμε μπανάκι και την αφησα στη μαμά μου να την κοιμήσει για πρώτη φορά βράδυ...σημειώνω οτι δεν τα πάμε καλά με τον ύπνο,για όσες δεν το θυμουνται;)για μένα ήταν άσκηση θαρρους...και το έκανα σαν τεστ,μιας και θα ήμουν μόνο 5' μακριά..ε,δεν κοιμόταν με τίποτα...και η μαμά μου για να μη με ξεσηκώσει επιστράτεψε την αδερφή μου και κατόρθωσαν μετά από ωωωωωωωωωωωώρα να την κοιμήσουν...το βράδυ ξυπνούσε κάθε μισή ώρα,να μου μιλήσει,να την πάρω αγκαλιά για να ξανακοιμηθεί,να δει οτι είμαι εκεί το σκατό..............................

θα πρέπει να το κάνω πιο συχνά..απλά μέχρι στιγμής είναι πάντα ο ένας απο τους δυο μαζί της...

Αλεξάνδρα μου και μένα το έκανε κατι βράδια στη σειρά και μετά ξαναγύρισε στο 300αρι!μήπως έφαγε περισσότερο στη διάρκεια της μέρας?τώρα αν δεις οτι συνεχίζει και δε συμπληρώνει τα ml που τρώει συνήθως στο 24ωρο ενημέρωσε το γιατρό σας για καλό και για κακό,ε?

Αντζυ είδες την Αναστασία??αχ,μπράβο!να μας ενημερώνεις,έτσι?μακάρι να μείνουν μόνο σήμερα και να πάνε σπιτάκι τους!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στην Αλεξάνδρα!

Βίκυ μου καλή αρχή!

Μαρία (Atlantis) όλα τα καταλαβαίνουν τα ζουζουνάκια μας! Κι αν είχες και εσύ άγχος που την άφησες λογικά της το μετέδωσες κι εκείνης. Σιγά σιγά θα συνηθίσετε και οι δύο αλλά προς το παρόν μπορείς να απολαύσεις τους μήνες που έμειναν μέχρι να γυρίσεις στην δουλειά.

Κι εγώ ενώ λέω ότι συνήθισα κάθε Δευτέρα πρωί μου λείπει πολύ το μπουμπινάκι:(

Σήμερα έχουμε το ξελάδωμα του βαφτιστικού μετά την δουλειά απευθείας θα πάμε σπίτι τους και βλέπω κατά τις 11 να γυρνάμε σπίτι...μεγάλη μέρα.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...