Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι αν βαλεις στην ομαδα μας τις βλέπουμε μονο εμεις.στο προφιλ σου θα πρεπει να κανεις ρυθμισεις απορρήτου.

Στρατα θα σου στειλω το βραδακι γιατι φευγουμε τωρα.οσο για το δημοσιο θηλασμο αν μαζευτουμε παω,αλλα να μαστε αρκετες γιατι με το μέσον δυσκολεύομαι

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Θάλεια μου ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια στη βάφτιση! Να σου ζήσει!!

Εμείς πήγαμε βόλτα το πρωί με τη μαμά μου και τον Νικόλα. Είχε ωραίο καιρό κι ο Νικόλας φάνηκε να το απολαμβάνει.

Τα νέα μου τώρα είναι ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος. Το τεστ σωστά έδειξε. Μετά από μια βδομάδα καθυστέρηση πριν λίγο είδα αίμα. Οι ορμόνες έχουν τρελαθεί μάλλον λόγω θηλασμού.

X4pTp3.png

Καλησπέρα!!!

Θάλεια μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη κορούλα σου!!! Να είναι γερή κ καλότυχη!!!

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά!

Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω... Εμείς είμαστε καλά και ο Κωνσταντίνος μου σήμερα έκανε βόλτα με το πρώτο του ποδήλατο!!! Ξετρελάθηκε!!! Φωτογραφίες στο fb!

Χτες το μεσημέρι ήρθαν για φαγητό ο νονός κ η νονά του και το απόγευμα η κουνιάδα μου με τον άντρα της! Σήμερα το απόγευμα θα πάμε στο 2ο παιδικό πάρτυ!!!!

Σας αφήνω να πάω να ετοιμαστώ και να ετοιμάσω και τον μικρό!

Αννη μου εύχομαι να περάσετε τέλεια σήμερα στη γιορτή που κάνεις για τον Δημητράκη σου! Να μου το φιλήσεις!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα φιλες!!!

Εξαφανιζολ επεσε???

Θαλεια να σου ζησει η κοριτσαρα σου!Γερη και ευτυχισμενη!!!!Περιμενουμε φωτο απο τις παπαρατσι!!!

Χριστινακι αν θες να τις δουμε μονο εμεις οπως ειπε και η Αντζυ βαλε στην ομαδα μας!Εκει δεν μπορει να μπει κανενας αλλος!;)Οσο για το να το κανεις απορρητο δεν ειναι καθολου δυσκολο!!

Βαλια κουκλος ο πιλοτος Κωνσταντινος!!!Ξεκινησαν οι βολτες με ποδηλατο ε???Χαχα!!

Και εμεις βγηκαμε μια βολτουλα και πηγαμε και απο την γιαγια μας λιγακι και γυρισαμε πριν λιγο.Ειμαι κομματια ρε γμτ!Ο μικρος σημερα εχει πολυ γκρινια και οταν τον αφηνω μονο του κλαιει.Μαλλον τον ενοχλουν τα δοντια και θελει αγκαλια συνεχεια αλλα ποσο να αντεξω και εγω????Ο Φ πηγε βολτα και εγω τα τραβαω ολα μονη.Το τι νευρα εχω δεν λεγετε:mad::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Πήγαμε το μεσημέρι για φαγητό στο Καλύβια!!!!Ωραία ήταν!!!!και είχε και πολύ κόσμο!!!!Ήταν στην παρέα μας και οι νεες φίλες μας (διδυμάκια)!!!!

Πράγματι πόση υπομονή θέλει να τα έχεις δύο μαζί;;;Εγώ μία έχω και κάποιες στιγμές νιώθω ότι δεν έχω άλλη αντοχή!!!!Όμως αν το σκεφτείς είναι τόσο ωραίο να μεγαλώνουν δύο κοριτσάκια μαζί!!!!όλο και πιο τέλεια θα είναι όσο μεγαλώνουν!!!!

Άντζυ και μπισκοτίνα πήγατε για καφεδάκι;;;

Θάλεια να σου ζήσει η μικρή Δώρα!!!

Και κάτι άσχετο....

τη μπουμπού την ταίζω με αυτό το μπουκάλι με κουτάλι και το έχω βολευτεί πάρα πολύ...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1367274

Βρήκα κάτι ανάλογο και στα Imaginarium...

http://www.imaginarium.gr/47168/ecommerce_1/47168

Για τα μπεμπάκια που είναι λίγο δύσκολα στο φαγητούλι είναι πολύ καλό...

Εγώ την ταίζω με το ένα χέρι και με το άλλο κρατάω ή παιχνιδάκι ή την πιπίλα για να τα καταφέρουμε!!!!Επομένως με έχει σώσει!!!!;)

Καλησπέρα!!!

Βαφτίσαμε την Θεοδώρα μας!!! Όλα πήγαν υπέροχα, αν και η μικρούλα μου εκλαιγε ασταμάτητα από την στιγμη που την έντυσα και σε όλη την χαιρετούρα. Στην κολυμπήθρα κυρία, το φύλαγε για μετά. Το κριμα ειναι οτι δεν βγηκαμε φωτο μετα την χαιρετουρα γιατι φυγαμε γρηγορα για το σπίτι για να την θηλασω να ηρεμησει. Οτι έχουμε από πριν, με τα βαφτιστικα ρουχαλάκια της τπτ. Αν και σκέφτομαι να πω του φωτογραφου να παω μια μέρα από εκεί να την φωτογραφήσει με τα βαφτιστικα της να ειναι και ηρεμη. Ήρθαν και οι φιλοι μας ο Θοδωρής με την Κλειώ (που φορούσε ενα μαντηλι σαν μπαντανα και ήταν όλα τα λεφτά!!!) αλλά δεν ξέρω τι έχουν από φωτογραφικό υλικό... περιμένα να δωωωωω!!!

Αυτά σας αφήνω γιατι είμαι ψιλοκομμάτια, τα λέμε αύριο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ωχ με προλαβε η Θαλεια....εμ αφου ειμαστε γυριστρες....

η βαπτιση ηταν τελεια οπως κ το τραπεζι:P:p

η Δωρα μας εκανε τελειες βουτιες αλλα μετα επειδη ο παππας της εκοψε το μαλλι που ολες ζηλευουμε ,νευριασε κ εκλαιγε:(

παρ ολα αυτα ηταν φανταστικες μανα κ κορη.(κ μπαμπας,μην τους ξεχναμε κ αυτους).Θαλεια να πας στον φωτογραφο να βγειτε εκει.πληρωμενο τον εχεις...

εμεις μετα πηγαμε γι καφε σε μια φιλη κ μετα στην ξαδερφη μου κ γυρισαμε 8:30 απ τις 12 που φυγαμε απ το σπιτι:?:mrgreen:

παω να βαλω κανα2φωτο που εχω στο κιν γιατι οι αλλες ειναι στην φωτογραφικη που την ξεχασα στην τσαντα της μαμας κ θα τις παρω αυριο.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Τέλεια και η Δώρα και η Κλειώ και ο μεγάλος Θοδωρής.

Εμείς κοιμηθήκαμε! Πριν τις 10!! Όλεεεεεεεεεε

Μας βόλεψε η νέα ώρα. Ελπίζω και το πρωί να ξυπνήσει κανονικά κατά τις 8 και όχι κατά τις 9.30 όπως παλιά και μπερεκέτ που λένε και οι Ξανθιώτες. Εγώ πάω για πλυντήρια, ένα σίδερο, πιάτα, μπάνιο και επιστρέφω, όσες βρω μέσα.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα! Θάλεια να σας ζήσει η νεοφώτιστη και πάντα με υγεία. Κι εμείς δεν βγάλαμε φωτό με τα βαπτιστικά μετά την εκκλησία γιατί ο μικρούλης αποκοιμήθηκε εξαντλημένος κ μάλλον θα πάμε στο στούντιο να βγάλουμε! ευκαιρία να βγάλω και την μπούμπι μερικές καλλιτεχνικές!

Στις φωτό δεν φαίνεστε πολύ καλά, αναμένουμε αύριο πλουσιότερο φωτορεπορτάζ!

mWsZp3.png

Αυτο με τα μωρακια μετα τη βαφτιση...συμβαινει τελικα στους περισσοτερους Και μενα ο Στελλακος εξαντλημενος ηταν...βγαλαμε βεβαια φωτο αλλα ελαχιστες και οχι τπτ φοβερες ποζες.

Πολυ καλα θα κανετε και οι δυο μανουλιτσες και θα τα πατε για φωτογραφιση...να σας πω την αλήθεια μου δεν το ειχα σκεφτει τοτε, αλλιως θα το εκανα κι εγω.

Εγω εμπλεξα με την κουζινα...μου 'ρθε να φτιαξω ντολμαδακια και χαλβα! Χαλα δλδ πρωτη φορα επιχειρησα κι ευτυχως που ειχα τη μαμα εδω να καθοδηγει!

Ποιος παει παλι αυριο για δουλειααααααααα????????...............

καλα ηταν 4 μερουλες με τα μαμουνια μου

Τεσπα...λεω να δουλεψω παλι λιγακι

φιλακια

QuW0p3.png

Τελείωσα και δεν είναι καν 12! Δεν το πιστεύω. Σήμερα το απόγευμα κοιμήθηκα με τον Λευτεράκη στο κρεββάτι περίπου 3-4 ώρες. Έχασα τον λογαριασμό. Ο Γ. γκρίνιαζε να ξυπνήσουμε. Είχαμε πάρα πολύ καιρό να το κάνουμε αυτό.

Το πρωί πήγαμε εκκλησία και τον κοινώνησα 4η φορά (έτσι στο άσχετο) και καθώς τον κοινωνούσε ο Πάτερ έπεσε Θ.Κοινωνία στο μπλουζάκι του!!!! Χαμός, πανικός για το τι να κάνω να μην πεταχτεί. Τελικά το έπλυνα και το έβαλα το νερό σε ένα μπιμπερό να το πάω στην Εκκλησία στο χωνευτήριο.

mU4Ep3.png

Η μπουμπού κοιμήθηκε,ο Χ. κοιμήθηκε, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα!!!

Δεύτερη μέρα σήμερα η μπουμπού κοιμάται χωρίς να πίνει σχεδόν καθόλου γάλα!!!!Δεν ξέρω τι να κάνω...Χθες πάω να της δώσω γάλα 9μιση...κοιμάται...πίνει μόνο 60ml...11μιση λέω δεν μπορεί να μείνει νηστική...κατάφερα να την ξυπνήσω αλλά όχι να την ταΐσω...κοιμήθηκε 1μιση...σήμερα πάλι κοιμάται από τις 10 και ήπιε μόνο 20ml γάλα....

Δεν ξέρω τι να κάνω...:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...