Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Άλλαξε η ώρα σήμερα, ε;

Touki η κορούλα σου είναι φοβερή!!! Ετοιμάσου για κυνηγητό τώρα!!!

Θάλεια με το καλό να βαπτιστεί το Δωράκι σήμερα!

Εμείς χθες βαπτίσαμε τον βαπτιστικό μας, πήγαν όλα πολύ καλά, έκλαψε βέβαια αρκετά γιατί τον πίεζε ο παπάς να κάτσει μέσα στην κολυμπήθρα κι ο μικρούλης αντιστεκόταν! Η μπουμπινέλ μου με την βάπτιση κ τον ερχομό της ξαδέρφης μου από Ελλάδα έχει βγει τελείως εκτός προγράμματος αλλά είναι πολύ συνεργάσιμη.

Βίκυ μου αύριο πας στην δουλειά; Τελικά θα έρχεται η μαμά σου; Καλή αρχή και καλή προσαρμογή και σ εσένα και στο Λουσάκι.

Το βιντεάκι ούτε εγώ το είχα δει κορίτσια. Είναι υπέροχο.

ευχαριστούμε πολύ!!!!!:P:p:p

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα. Μόλις είδα το βιντεάκι κι εγώ. Τι συγκινητικό! Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!!!

Ήθελα τόσα να πω και τα ξέχασα όλα.

Νικολίτσα μου, σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια. Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου.

Βικάκι, χαίρομαι που τελικά η μαμά σου ήρθε στα λογικά της και θα σε βοηθήσει. Ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα. Καλά, η Λούση τον ύπνο τον έχει στο τσεπάκι έτσι? Ακού στις κούνιες και στο παραλίγο και στο σ/μ. Απίστευτη. Φτού της! Μακάρι κι η φιλενάδα της να κοιμόταν τόσο εύκολα.

Δημητρούλα, νομίζω ότι στον Νικόλα κάνει καλό η παρέα με την Λούση. Θα πρέπει κι εμείς να φροντίσουμε να την βλέπουμε πιο συχνά μήπως κοιμόμαστε καλύτερα το μεσημέρι. Τι πλάκα που κοιμήθηκε ενώ έτρωγε! Απίστευτα μωράκια!

Μόλις είδα και την Αλεξάνδρα, το παιδί θαύμα! Μπράβο το κοριτσάκι μας!

Όλα να πάνε τέλεια στην βάπτιση σήμερα.

Εμείς πήραμε χθες το άλμπουμ με τα δειγματάκια. Πολύ απογοητευτικές οι φωτό. Είναι πολύ δύσκολο όταν είναι τόσο μικρά να πετύχεις καλές φωτό, γι'αυτό και επενδύσαμε σ'αυτούς τους φωτογράφους που είναι ακριβοί μεν αλλά ελπίζαμε ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Τελικά πολύ λίγα πράγματα.

Ξέχασα τι άλλο ήθελα. Καλημέρα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Νικόλ μου εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα!

Μαρία αν κατάλαβα σου αρέσει το σίδερο;;;;;; Ελα κι από δω!!!!!

Μαράκι δεν ήταν καλές οι φωτογραφίες; Τι κρίμα! Εμείς μπορεί τελικά να μην βάλουμε φωτογράφο, θα δούμε. Θα χώσουμε τους συγγενείς. Χιχιχι!!!

Βίκυ μουυυυυυ!!! Αρχίζεις δουλειά ε; Φαντάζομαι άγχος. Πάντως είναι καλό να ξέρεις ότι και η μαμά σου είναι εκεί αλλά έχεις και μια καβάντζα για ώρα ανάγκης.

Ολη τη βδομάδα παλεύω να κοιμίζω λίγο αργότερα τον Νικόλα ώστε να μην έχει επιπτώσεις η αλλαγή της ώρας. Και χθες δεν έμενε με τίποτα ξύπνιος. Το αποτέλεσμα...ξύπνησε από τις 6! Γκρρρ. Πάντως το θέμα ύπνου δεν το έχουμε ακόμα....

X4pTp3.png

καλημερα μανουλες!εμεις ειχαμε καλο υπνο ευτυχως κ ξεκουραστηκα λιγο.

κ αφου ξυπνησαμε με την καινουργια ωρα 8:30 εχω βαλει πλυντηριο κ εχω μαγειρεψει κιολας ,να χει ο Κ φαγητο γιατι εμεις θα παμε στην βαπτιση της Δωρας!!:Pμολις φαγαμε κ την φρουτοκρεμα μας 150μλ αλλα στανταρ θα θελει κ ζιζι τωρα!!

Νικολ μου ευχομαι να φυγετε σε μια μερα κ να ειναι ολα καλα!

Βικυ μια χαρα με την μαμα σου αλλα εχε κ καβατζα την γειτονισσα.ποτε δεν ξερεις....

αλλα αυτα τα παιδια σας που κοιμουνται ορθια!!!φτου φτου!!!!!!!

καλα Αννα ειδα λιγο χθες το βιντεακι ειναι τρομερη η μπουμπου!

η Αντζυ που ειναι???????????απουσια!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλενάδες!! ξενυχτισαμε χτες στο παιδικό πάρτυ,ξεσάλωσε η μπίσκοτ και κοιμήθηκε στις 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικα ξύπνησε στις 5 να ρθει στο κρεβάτι μας...την έκατσα τη βάρκα,τωρα που το χει μάθει!

Νικολίτσα μου θα ρθουμε να δούμε τη φιλενάδα μας οπωσδήποτε! όλα θα πάνε καλά!!

οι φωτο στο φεις ειναι η μια καλύτερη απο την άλλη!! κουκλιά κι ο Νικόλας κι η Μπουμπινέλ και ο Κωνσταντίνος και η σούπερ-Αλεξάνδρα μας που περπατάει!!!

εβγαλα κι εγω φωτο χτες (οσο ηταν ξύπνια,γιατι στο κόψιμο της τούρτας κοιμόταν στην κουνια του αγοριού που χε γενέθλια κ δεν σηκώθηκε να πει τραγουδάκι!!) θα σας τις βαλω μετά ε!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ Η ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ :-) !!παπαράτσι Άννυ και Ιωάννα περιμένουμε ντοκουμέντα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κι από μένα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες θα βγούμε έξω...με πολύ προσοχή βέβαια αλλά δεν παλεύεται άλλο!!!

Από υπνο δεν τα πήγαμε και πολυ καλα...γενικά 2-3 μέρες τώρα...αλλά θα στρώσει!!!!

Δήμητρα ο Νικόλας τέλειος που κοιμάται στο καρεκλάκι!!!!Το κάνει και η μπουμπού αυτό καμά φορά...αλλά με το που βγάζωσαλιάρα και καθαρίζω πρόσωπο ξυπνάει...ίσα ίσα να αποφύγουμε το φαγητούλι...

Η μικρή Αλεξάνδρα που περπατάει είναι πραγματικά απίστευτη!!!!Τέλειο και το καροτσάκι...εμείς έχουμε πάρει το πιανάκι αλλά προς το παρόν μόνο στο καθιστό...

Αντζυ βάλε φώτο μπισκοτίνας με τα καλα της!!!!!:D

Αννυ δεν το συζητώ κι εγώ δεν δίνω φάρμακο εαν δεν μου πει ο γιατρός...αλλά για να πω και την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν απλό σιροπάκι για το βήχα δεν ήξερα ότι είναι αντιβίωση...:roll:

Όλα καλά και για τη μικρή Αναστασία και υπομονή και όλη τη θετική μας ενέργεια στη Νικόλ!!!!:D

Φιλάκια μανουλίτσες!!!!Θα τα πούμε και αργότερα!!!!

Καλημερα ή μαλλον καλησπερα φιλες μανουλες!!

Κολαση το πρωινο!!!Ααπαπαπαπα!!!

Με το καλο η Βαφτιση της Δωρουλας μας που γινετε τωρα!

Η Αλεξανδρα απαιχτη!!Μπραβο!!!!Το πρωτο μωρακι της παρεουλας μας που περπατησε!!!

Δεσποινα παντα αξιοι!!!!!Εισαστε ολοι κουκλια!!!

Βικακι παλι καλα που η μαμα αποφασισε να κρατησει την Λουση!

Εγω μαγειρευω τωρα και λεμε μολις φαμε λεμε να παμε για καφεδακι αλλα δεν ξερουμε ακομα που.....Ο μικρος μολις κοιμηθηκε, να δουμε για ποσο βεβαια!!!

Καλημερουδια κι απο μας!

Εχει ηδη βαπτιστει η μπουμπουκα της Θαλειας?... Ελπιζω ολα να πηγαν τελεια (να μην ξεχαεσ τπτ που ειχε και το αγχος!) και η μικρη Δωρουλα να μην ταλαιπωρηθηκε πολυ

Μόλις τάισα ρυζάλευρο τον Νικόλα και μου αποκοιμήθηκε. Στιγμιότυπα στο fb.

Καλά να περάσετε Αντζουλίνι! Βγάλε φωτογραφίες!

Ασχετο...περάσαμε τις χίλιες φωτος στο fb!

Ναι...ειναι οντως πολλες και σκεφτομουν μηπως κανουμε δευτερο αλμπουμ πια για να μην "χανομαστε"... 'Η μηπως απο το 2011 κ μετα?.......Τι λες αρχηγε?

despina77 ειναι οντως δυσκολη η αποφαση για το ζευγαρι... Εμενα οι νονοι μου ειχαν και οι δυο προβλημα, ειναι σημερα 52-54 χρονων και η νονα μου εχει κανει 13 εξωσωματικες!!!!!!!!! χωρις αποτελεσμα...Μετα την 7η της ειπαν πως καλυτερα να προσπαθουσε με ξενο σπερμα, αλλα δε συμφωνησαν. Και τωρα πια...μαλλον το εχουν ετανιωσει. Τι να πεις...ειναι ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ και μονο αν βρισκομασταν σε αυτη τη θεση θα τους καταλαβαιναμε απολυτα.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

η ψυχολογία μας περνάει στη μικρή....αυτό είδα και το ξέρω.όλα θα πάνε καλά.οποιά μπορεί να ρθεί να μας δεί.Άντζυ εσένα θέλω σίγουρα να σε δώ.θα μας φτιάξεις σίγουρα τη διάθεση όπως και όλες σας βέβαια.εδώ θα είμαστε και θα δείτε οτι θα τα καταφέρουμε με το Αναστασάκι γιατί έχω πεισμώσει με τις μ@#@κιες που ακούω....

Ετσι θελω να σ' ακουω! Δυνατη οπως σε εχουμε συνηθισει!

Θα ηθελα κι εγω επιτελους να δω απο κοντα το μικρουλι σου θαυματακι

αλλα σου ευχομαι να μη μεινετε καιρο και να βρεθουμε για να παιξουν τα σκ@τουλια μας!

QuW0p3.png

Σιγουρα ξεχασα τα μισα απο αυτα που ηθελα να πω...

οι ανταποκριτριες ακομα να γυρισουν απο τη βαφτιση? Περιμενουμε νεα!

Ααααα Βικυ καλη αρχη και σε σενα για αυριο και καλο κουραγιο

Παω να φαω...

φιλια

QuW0p3.png

ΠΡΟΧΘΕς απ τα νευρα μου με την κ.....γιατρο τησ Νικόλ διάβαζα ως τις4 το πρωί τις πολύ πισω σελιδες.Ελάχιστες πληρ βρηκα.Αντζυ θα μπορούσες να μου στειλεις σε πμ τι έχει γινει να μην τα θυμιζουμε στη Νικόλ γι αυτό λεω πμ.

Χθες πηγαμε αλλου φαν παρκ με τον ΙάσονΑ,ΓΙΑΓΙΆ Κ ΤΑ ΑΝΊΨΙΑ ΜΟΥ.τΏΡΑ ΞΎΠΝΗΣΕ Κ ΛΈΩ Κ ΓΩ ΚΑΝΣ καφέ στο βιλατζ.Γραφω βιαστηκα.

Δεν μου ειπε κανιά σας για το Σάββατο κ επαναλαμβάνω.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/11 ΔΗΜΟΣΙΟς ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 13.ΟΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΤΡΑ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΣΥΡΟ,ΚΟΡΙΝΘΟ,ΘΕΣΝΙΚΗ.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...