Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες,

Θάλεια μου με το καλό αύριο, όλα θα πάνε καλά μην έχεις κανένα άγχος και κοίτα να το χαρείτε!!

Νικόλ μου όλα να πάνε καλά, πόσο τελικά θα μείνετε Αθήνα? Θέλουμε να περάσουμε να σας δούμε και εμείς.

Διαβάζω τμηματικά το καφέ μας σήμερα και μέσα στον πανικό δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και ξεχνάω και μετά τί ήθελα...

Ήρθε η μητέρα μου σήμερα να ταΐσει την Λου γιατί λέει ότι θα την κρατάει αυτή και λάθος κατάλαβα.... σόρρυ αν σας έχω πρήξει με αυτό το θέμα αλλά εγώ από το άγχος μου αυτές τις μέρες νοιώθω σαν να μου κρατάει κάποιος την μύτη και δεν μπορώ να ανασάνω οπότε σας ζαλίζω με τα χαζά μας. Θα πάρω αύριο τηλ την γειτόνισσα να της πω τα νέα, και πως είναι πιθανόν προσωρινά (τον χαβά μου εγώ....).

Θέλω να κάνω άλλες 500 δουλειές αύριο αλλά χλωμότατο το βλέπω. Είναι να στρώσω με χαλί και την κρεβατοκάμαρα που το έχω στην αποθήκη αφού για χρόνια δεν το έστρωνα (ήταν πελώριο και έβαζα 3 μικρά γύρω απ το κρεβάτι πρόχειρα) και μέσα στην εβδομάδα θα μου φέρουν και τα άλλα 3.

Την Δευτέρα επισήμως δουλειά, το απόγευμα εμβόλιο και ζύγισμα να δούμε πώς τα πήγαμε με τις στερεές.

Χτες το απόγευμα πήγα πριν δύσει ο ήλιο λίγο την μπέμπα στις κούνιες εδώ στην πλατεία και συνάντησα μια μανούλα που ήξερα φατσικά από την Φαιναρέτη. Έχει μια κουκλίτσα 15 μέρες μεγαλύτερή μας, και προς έκπληξή μου γέννησε στο Έλενα με την ίδια γιατρό με την Νικόλ. Έχει και αυτή κάποια παράπονα, της είπα και τα καθέκαστα και τρελάθηκε.... Αυτή είχε έναν τοκετό σαν της Δήμητρας σφαιράτο, και η κυρία παρότι ήταν σε βάρδια εμφανίστηκε για να πιάσει το παιδί. Όλα τα προηγούμενα τα έκαναν οι μαίες..... Ουφ συγχύστηκα πάλι.

Το κορυφαίο όλων, η Λούση κοιμήθηκε πάνω στην κούνια όπως κουνιόταν χαχαχαχα

Σήμερα που την πήγα για μισή ωρίτσα πριν το σ/μ μόλις κουνήθηκε λιγάκι άρχισε το χασμουρητό οπότε λέω αντε να την πάρω πριν μαζεύω την ωραία κοιμωμένη χεχε...

Λοιπόν το βιντεάκι και εγώ το είδα σήμερα πρώτη φορά, είμαι χαζό τελικά, πάει, χάνω σκηνικά!!! Μπράβο στην δημιουργό!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι μου να ρθείτε.δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε.για 1 πάμε λογικά αλλά δεν νομίζω.μόνο μπεμπόνια να μην φέρεται στο νοσοκομείο ε!

το έβγαλε όμως το παιδί η κυρίαδεν μπορείς να πείς;άσε μην συγχιστώ και δεν πρέπει με την μπάν μπαν μπαν

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σας διαβασα με διαλείμματα και δεν θυμαμαι και πολλά!!!!

Πράγματι η κυρία που θελει να ονομάζεται "γυναικολόγος" δεν το κατέει...

Η μπουμπούκα ξύπνησε πριν απο λίγο...έχουμε ξενύχτι!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Βικάκι μου να ρθείτε.δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε.για 1 πάμε λογικά αλλά δεν νομίζω.μόνο μπεμπόνια να μην φέρεται στο νοσοκομείο ε!

το έβγαλε όμως το παιδί η κυρίαδεν μπορείς να πείς;άσε μην συγχιστώ και δεν πρέπει με την μπάν μπαν μπαν

ναι μωρέ την μπαν μπαν μπαν....

Θα μιλήσουμε στο τηλ, την Τρίτη να σας δούμε εφόσον θα είσαστε ακόμα εδώ φυσικά.

GaiGp3.png

ναι μωρέ την μπαν μπαν μπαν....

Θα μιλήσουμε στο τηλ, την Τρίτη να σας δούμε εφόσον θα είσαστε ακόμα εδώ φυσικά.

μακάρι να μην είμαστε...θα μιλήσουμε Βικάκι...φιλιά στη Λούση....και καλή αρχή αύριο.

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcQlCyLuOqOgutHntQPhmwCQ4hxz7Onc5cRnbRh6iw6bpμανούλες γεια σας!!!

μερες έχω να γράψω αλλά έμπαινα συνέχεια να μαθαίνω τα νεα απο τη νικόλ. δεν ξέρω τι σημαινει το εγκεφαλογραφημα αλλα ξερω οτι απο τα λεγόμενα σου νικολ το αναστασακι σου δεν διαφερει σε τιποτα απο τα δικα μας μωρακια. και με τα ξενυχτια, και με τα φαγητακι του και τα γουστα του και τις γκρινιτσες του και ολα! μη σκεφτεσαι λοιπον ασχημα γιατι ολα καλα πανε.

και βεβαια αν κανονισεις με αντζυ κλπ θα ερθουμε να σας δουμε!

τι ωραιες φωτο στο φεης ρε κοριτσια!!!

το βιντεακι απλα τελειο. εκλαιγα συνεχεια.

ιωαννα εχω μια πολυ καλη φίλη στη βεροια! σου στελνω πμ.

θαλεια ευχομαι να πανε ολα υπεροχα αυριο! να περασετε πολυ ομορφα!

δεν ξερω τι αλλο θελω να πω... ειναι και βραδυ... καληνυχτα...

KOWTp3.png

Εμενα η ξαδερφη μου τελικα δεν τα καταφερε ουτε με την τριτη εξωσωματικη.Οι γιατροι μαλιστα λογω καποιου προβληματος που προεκυψε της απαγορεψαν να ξαναπαρει ορμονες οποτε τα παιδια ειναι σα χαμενα, δεν ξερουν τι να κανουν..δεν εχουν και λυση δηλαδη.Ειναι τραγικο να εισαι μια χαρα, να ξερεις οτι μπορεις να κανεις παιδι και ουσιαστικα να μην μπορεις...Εχει μεινει σα λυση μονο η υιοθεσια ή το να παρουν ξενο ωαριο..ολα δυσκολα.

Πωπω...τι μπορεί να έγινε και απαγόρεψαν τις ορμόνες; Όντως μεγάλη απόφαση! Εμένα η φίλη μου που έκανε εξωσωματική τον Αύγουστο είναι τώρα Αθήνα για την 2η προσπάθεια. Δεν έχουν βγει και πολύ καλές οι μετρήσεις και δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

φιλεναδίτσες μου ευχαριστώ...είμαι καλύτερα σήμερα.αύριο μπαίνουμε παίδων...θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε φάει τα νοσοκομεία με το κουτάλι αλλά πρέπει.αν μείνουμε μέρες οι αθηναίες περάστε καμία βάλτα ε να δείτε και το Αναστασάκι....σας φιλώ

Πολύ θα ήθελα να ήμουν κοντά να περάσουμε να σας δούμε. Να σου φτιάξουμε λίγο την διάθεση. Είμαι σίγουρη όμως ότι δεν θα μείνεις πολύ. Να μας λες νέα σου. Περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί θα νοσηλευτείτε αυτή την φορά.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Επιτέλους εφτασε η ώρα, αύριο βαφτίζεται η μικρή μου!!!

Με το καλό κοπέλα μου! Να είναι μια υπέροχη μέρα και να μην κλάψει καθόλου η μακρυμαλλούσα σου!

Ήρθε η μητέρα μου σήμερα να ταΐσει την Λου γιατί λέει ότι θα την κρατάει αυτή και λάθος κατάλαβα.... σόρρυ αν σας έχω πρήξει με αυτό το θέμα αλλά εγώ από το άγχος μου αυτές τις μέρες νοιώθω σαν να μου κρατάει κάποιος την μύτη και δεν μπορώ να ανασάνω οπότε σας ζαλίζω με τα χαζά μας. Θα πάρω αύριο τηλ την γειτόνισσα να της πω τα νέα, και πως είναι πιθανόν προσωρινά (τον χαβά μου εγώ....).

....................

Την Δευτέρα επισήμως δουλειά, το απόγευμα εμβόλιο και ζύγισμα να δούμε πώς τα πήγαμε με τις στερεές.

Εγώ έχασα εκείνο το επεισόδιο που έλεγες δεν θα σου την κρατάει η μάνα σου...τι έγινε ρε συ. Μέτα είδα κάτι αποσπάσματα αλλά δεν κατάλαβα τον λόγο που παρεξηγηθήκατε.

Με το καλό να ξεκινήσεις την δουλίτσα σου. Ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ. Που δουλεύεις;

mU4Ep3.png

Ο Γ βγήκε βόλτα με τον άντρα της φίλης μου που έχει πάει Αθήνα για εξωσωματική. Μου κοίμισε τον Λευτεράκη πρώτα έτσι κι εγώ κατάφερα να φτιάξω κάτι ελιές που είχα (από τον μπαμπά μου), χαλβά σιμιγδαλένιο και να ετοιμάσω το αγριογούρουνο για αύριο. Έχω ένα πλυντήριο για σίδερο αλλά αν και μου αρέσει, θέλω να λιώσω λίγο στον υπολογιστή με το μπωλ τραχανά που έφτιαξα.

mU4Ep3.png

Μόλις είδα στο φέις το μωράκι της Άννας που περπάτησε και έπαθα πλάκα! Δάκρυσα από συγκίνηση!! Εννοείται πως την Δευτέρα το πρωί έχουμε πάρει και εμείς περπατούρα!!! χαχαχαχα

mU4Ep3.png

Καλησπερα και απο μας...

Απο το πρωι γυρνουσαμε στην αγορα πήραμε ενα παλτουδακι μούρλια και μετα ειχαμε να παμε σε ένα γάμο. Η μαμα δεν μπορούσε να κραήσει τη μικρη και έτσι την πήραμε μαζι μας. Ο γαμος ηταν στην καβαλα και η μικρη ήταν η μασκοτ της ημέρας! Χαμογελουσε σε όλους και συνεχεια φωναζε μπα μπα μπα!! Γυρισαμε καμια ώρα κα ιέπεσε ξερη για ύπνο!Συγκινηθηκα αρκετα στο γάμο γιατι ήταν μια συμφοιτήτρια μου και ξερω τα παιδιά απο την αρχη της σχέσης τους. Ωραία πράγματα!!! το αστειο βέβαια της ιστοριας ήταν πως ενω ο γαμος ηταν στις 6 εγινε στις 7 και οχι γιατι άρησε η νύφη αλλα γιατι άργησε ο γαμπρός! ΚΑλο ε?

Θάλεια μου με το καλο αύριο να βαπτίσετε τη συνονοματη μας Θεοδώρα! Κοιτα να το απολαύσεις!!!

Νικολ μου καλη επιτυχια αύριο! Ευχομαι να βγείτε το συντομοτερο απο κει μέσα!!

Βικυ μου έφτασαν οι μέρες ε? ΚΑλη αρχη κοριτσάκι και ελπίζω καισυ να προσαρμοστείς γρήγορα στις νεες συνθηκες!! ΚΑι το Λουσάκη μας να σταματήσει τα ξυπνήματα το βράδυ για να ξεκουράζετε η μανούλα!!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, άντε πάω να την πέσω και γω...

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Κλαψ,κλαψ τι σας έκανα και με βγάλατε από την ομάδα στο φεις?

Στεναχωρήθηκα...

Οκ δε πολυγραφω αλλά σας διαβάζω.....

Δε πειράζει......πάντως εγώ ξαναέστειλα αίτηση.....

Πολλά φιλάκια σε όλες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα! Δείτε τι τέλεια!

καλημέρα μαρία! τι τέλειες εικονίτσες!!!! ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!! και για εμας ηταν πολυ συγκινητικό! και η περπατουρα φοβερή! το κουτι γραφει 9+ αλλά αφού η αλεξανδρα είναι συνεχεια όρθια είπα να τη συναρμολογησουμε και να δουμε. και να τα αποτελεσματα!!!:P

KOWTp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Άλλαξε η ώρα σήμερα, ε;

Touki η κορούλα σου είναι φοβερή!!! Ετοιμάσου για κυνηγητό τώρα!!!

Θάλεια με το καλό να βαπτιστεί το Δωράκι σήμερα!

Εμείς χθες βαπτίσαμε τον βαπτιστικό μας, πήγαν όλα πολύ καλά, έκλαψε βέβαια αρκετά γιατί τον πίεζε ο παπάς να κάτσει μέσα στην κολυμπήθρα κι ο μικρούλης αντιστεκόταν! Η μπουμπινέλ μου με την βάπτιση κ τον ερχομό της ξαδέρφης μου από Ελλάδα έχει βγει τελείως εκτός προγράμματος αλλά είναι πολύ συνεργάσιμη.

Βίκυ μου αύριο πας στην δουλειά; Τελικά θα έρχεται η μαμά σου; Καλή αρχή και καλή προσαρμογή και σ εσένα και στο Λουσάκι.

Το βιντεάκι ούτε εγώ το είχα δει κορίτσια. Είναι υπέροχο.

mWsZp3.png

439824.JPG

καλημέρα μανούλες! κερνάω βιεννεζικο κέικ!

1262698706_recimage.jpg

και καφέ βιενουά!

εύχομαι όλα καλά να πάνε για τη νικόλ και την αναστασία μας! ολη μας ηθετική ενέργεια είναι μαζί σας!

κορίτσια τι λετε για τον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό;;; εμείς οι αθηναίες στο συνταγμα 6/11 στις 13.00; είστε μέσα;;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...