Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις τάισα ρυζάλευρο τον Νικόλα και μου αποκοιμήθηκε. Στιγμιότυπα στο fb.

Καλά να περάσετε Αντζουλίνι! Βγάλε φωτογραφίες!

Ασχετο...περάσαμε τις χίλιες φωτος στο fb!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες μου.γυρησαμε κ εμεις!

πηγαμε με την μαμα μου ,τον μπαμπα μου κ την συντροφο του (ω ναι ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι)χαχα στο κεντρο για καφε,Mothercare k h&m.πηραμε καλτσακια ,ενα μασιτικο,κ απο το H&m ενα υπεροχο πουκαμισακι με γιλεκακι τζιν κ μποτακια καφε με γουνα!θα τα βαλουμε αυριο στην βαπτιση της Δωρας!!!

Δημητρα καλα που το ειπες αυτο με τους κρικους γιατι εμεις εχουμε παρκοκρεβατο κ αναρωτιομουν πως θα μπορουσε να σηκωθει γιατι δεν εχει κ διχτυ αλλα εκεινο το ψιλο διχτακι που δεν μπορει να πιαστει.

ηθελα να παρω κ αδιαβροχη κουκουλα για το καροτσι κ στο Mothercare ειχε 40 ευρω ρε κοριτσια κ τσιγκουνευτηκα,αφου στα Λητω κανει 10!!!!οποτε την Δευτερα πρεπει να παμε Λητω κ τζαμπο!λετε να εχει κ στο τζαμπο τετοιο αδιαβροχο??

οσο για την φουτοκρεμα (που σημερα την χασαμε οι γυριστρες) εμενα τρωει απο 100 ως 150μλ το πολυ!θεωρειται γευμα αυτο????κ μετα απο λιγο γιατι λυσσαει για ζιζι???

Αλεξανδρα mucothiol επινε κ η δικια μου οταν αρρωστησε αλλα καλυτερα να ρωτησει την γιατρο γιατι ειναιι αντιβιωση.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερούδια!

Πήγαμε Τζάμπο και βρήκα κάτι πολύ χρήσιμο για τα μωράκια που έχουν παρκοκρέβατο κι όχι πάρκο και θέλουν να σηκώνονται. Είναι 4 κρίκοι που μπαίνουν στο πάνω μέρος και το μωρό μπορεί να πιαστεί και να σηκωθεί μόνο του! Ο Νικόλας τους τίμησε!!!! Πήραμε μπλουζοσαλιάρες, παντοφλάκια, καλτσάκια, παπουτσάκια, 3 καινούρια παιχνίδια, πιτζάμες! Ωραια πραγματάκια και δώσαμε μόλις 48ευρώ (η μαμά δλδ). Μια χαρά!!

Το βιντεάκι το έφτιαξε η Τάνια με το Photo Story 3 for Windows κι εγώ απλά το ανέβασα στο YouTube. Σωστά θυμάσαι Αντζυ μου!

Αχ αυτό με το πάρκο. Εμένα μου άρεσε ένα πάρκο σαν το δικό σας τετράγωνο που έχει στα τζάμπο και η Ηρώ επέμενε να πάρω τα παλιομοδίτικα όπως τα λέω με το διχτάκι για να σηκώνετε. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Μπορεί να είναι παλιομοδίτικο αλλά από 6 μηνών στέκεται κανονικά και σηκώνεται από καθιστός αν κρατιέται στο δίχτυ. Πολύ καλή επένδυση. Αλλά από ομορφιά χάλια, σαν κοριτσίστικο είναι με παλ χρωματάκια.

mU4Ep3.png

Κοιτας δλδ τα γρ που γραφει στο δοχειο του μπλεντερ?

Νομιζα πως λενε παραδειγμα...2 δρουτα στο συνολο ...καπως ετσι

Δεν τα θυμαμαι απο το Στελιο, κι επειδη με τη μπουμπου μου ο στοχος ηταν ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...δε ρωτησα για ποσοτητα!

Τωρα που την τρωει πια, αναρωτιεμαι ποσο θα πρεπει να τρωει

2 φρούτα είναι περίπου τόσο. Καλά θυμάσαι.

mU4Ep3.png

οσο για την φουτοκρεμα (που σημερα την χασαμε οι γυριστρες) εμενα τρωει απο 100 ως 150μλ το πολυ!θεωρειται γευμα αυτο????κ μετα απο λιγο γιατι λυσσαει για ζιζι???

Ναι απλά τα φρούτα δεν χορταίνουν και για πολύ ώρα. Εξάλλου σαν το ζιζί δεν έχει! Αφού μπορεί να φάει κάτι ζεστό γιατί να ταλαιπωρείται με τα φρούτα;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μόλις τάισα ρυζάλευρο τον Νικόλα και μου αποκοιμήθηκε. Στιγμιότυπα στο fb.

Καλά να περάσετε Αντζουλίνι! Βγάλε φωτογραφίες!

Ασχετο...περάσαμε τις χίλιες φωτος στο fb!

Είναι κούκλος! Ειδικά με το μαλλί σηκωμένο. Του πάει πάρα πολύ! Φατσόνι τέλειο!

mU4Ep3.png

Καλησπερα κοριτσια τωρα αξιωθηκα να μπω, γυρισαμε απο τα πεθερικα μου που μας ειχαν τραπεζι και βαζω πλυντηρια (βλ. πληθυντικος).Σημερα ειναι μεγαλη μερα γιατι λεω να βγω τσαρκα με την κουμπαρα μου και αλλα δυο κοριτσια, μετα απο ....δε θυμαμαι ποσο καιρο εχω να βγω εξω με συζυγο ή χωρις..

Ο μικρος εχθες ειχε εμβολιο, ειμαστε 68 ποντους και 7540γρ!!Ιδανικα γιατι μεσα σε ενα μιση μηνα εβαλε ενα κιλο...

Νικολιτσα με τη σειρα μου να σου πω οτι κρατα γερα, το θαυματακι σου μπορει και θα τα καταφερει, αναιρει με το χαμογελο της καθημερινα τους γιατρους, μη στεναχωριεσαι ολα θα περασουν και θα μεινουν μονο στη μνημη σου χαραγμενα...

Εμενα η ξαδερφη μου τελικα δεν τα καταφερε ουτε με την τριτη εξωσωματικη.Οι γιατροι μαλιστα λογω καποιου προβληματος που προεκυψε της απαγορεψαν να ξαναπαρει ορμονες οποτε τα παιδια ειναι σα χαμενα, δεν ξερουν τι να κανουν..δεν εχουν και λυση δηλαδη.Ειναι τραγικο να εισαι μια χαρα, να ξερεις οτι μπορεις να κανεις παιδι και ουσιαστικα να μην μπορεις...Εχει μεινει σα λυση μονο η υιοθεσια ή το να παρουν ξενο ωαριο..ολα δυσκολα.

Αυτο το παρκο το εχουν τα πεθερικα μου με τους κρικους και ο μικρος μας βολευτηκε πολυ, τους κραταει και σηκωνεται.

Καλησπερα μανουλες!!!

Κατ αρχην sorry αλλα ειχα δει στο youtube το ονομα της Δημητρας και ξεγελαστικα!Τανια μπραβο σου!Πααααρα πολυ ωραιο!Οπως καταλαβαινετε το αλτσχαιμερ εγινε μονιμο(ειχα μια ελπιδα οτι θα μου εφευγε καποτε αλλα τωρα παει......)γι αυτο συγχωριστε μου οτι ξεχναω!!:tongue::tongue::tongue:

Aντζυ μου sorry και σε σενα!Ειμαι χαζιοβιολα!Εσυ καλα θυμοσουνα!Εγω δεν..........

Και εμεις πηγαμε τελικα με την γιαγια μας factory outlet και πηρα ενα μπουφανακι, ενα σκουφακι και ενα πουλοβερακι του μικρου απο τα matou france και μια φορμιτσα και μπλουζες απο τα mothercare.Πηρα και εγω ενα ζευγαρι παπουτσια και εφυγε η 150αρα.Βλεπετε με ετρωγαν στην τσεπη μεσα.......Ηθελα να παρω και ενα μπουφανακι αλλα το δοκιμασα και δεν μου εκανε.Και ειπα οτι αν δεν αδυνατησω δεν θα ξαναπαρω ρουχα ετσι για να με τιμωρισω!!!!Ηθελα να παω και ικεα να παρω μια παπουτσοθηκη αλλαδεν εμειναν λεφτα!Και να μενανε δηλαδη που να χωρεσει στο ματιζακι οεο??

Αυτα τα νεα μας...........

φιλεναδίτσες μου ευχαριστώ...είμαι καλύτερα σήμερα.αύριο μπαίνουμε παίδων...θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε φάει τα νοσοκομεία με το κουτάλι αλλά πρέπει.αν μείνουμε μέρες οι αθηναίες περάστε καμία βάλτα ε να δείτε και το Αναστασάκι....σας φιλώ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα φιλεναδα!Οτι χρειαστεις στελνε στην Αντζυ και εμεις θα τρεξουμε!Θα κανονισουμε και να ερθουμε να σας δουμε αν μεινετε μερες.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Επιτέλους εφτασε η ώρα, αύριο βαφτίζεται η μικρή μου!!! Μπορώ επιτέλους να πω οτι ειμαστε ετοιμοι, αν και συνεχεια απο μέσα μου λεω "τι εχω ξεχασει, τι εχω ξεχάσει?". Ευτυχως η εκκλησια είναι δίπλα, οπότε οτι χρειαστουμε θα ερθει καποιος να το παρει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να χαλαρωσω ώστε να μπορεσω να ευχαριστηθω όλη τη διαδικασία. Άννυ και Ιωάννα σας περμένω!

Νικόλ μου πραγματικά μέσα σε όλα αυτά ήσασταν και εσείς στο μυαλό μου, λυπάμαι που δεν ηταν τα αποτελέσματα όπως τα θέλατε και εύχομαι να ανατραπουν οι προβλέψεις των γιατρων στην επόμενη εξέταση. Κράτα δυνατά για το χατίρι της Αναστασίας σου και να είσαι σίγουρα οτι η ανταμοιβή μεγαλώνοντας θα είναι μεγάλη. Πολλά φιλάκια στην Αναστασία μας, να είναι δυνατή!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

τι υπεροχο βιντεακι ηταν αυτο... ειλικρινα αν δεν ειχα τη μπεμπα αγκαλια να γκρινιαζει ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα... Να τα χαιροσαστε κοριτσια τα θαυματακια σας και να ειστε παντα τοσο αγαπημενες...!

Θαλια τωρα ειδα οτι βαφτιζεστε... Να ξεκουραστεις αποψε για να απολαυσεις αυριο το μυστηριο!!!Φανταζομαι ολα θα ειναι ροζ και μπομπουκιστικα... Να περασετε ομορφα!!!

η ψυχολογία μας περνάει στη μικρή....αυτό είδα και το ξέρω.όλα θα πάνε καλά.οποιά μπορεί να ρθεί να μας δεί.Άντζυ εσένα θέλω σίγουρα να σε δώ.θα μας φτιάξεις σίγουρα τη διάθεση όπως και όλες σας βέβαια.εδώ θα είμαστε και θα δείτε οτι θα τα καταφέρουμε με το Αναστασάκι γιατί έχω πεισμώσει με τις μ@#@κιες που ακούω....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...