Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα, αντλώ και ο μικρός δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Χουζουρεύει στην κούνια του εδώ δίπλα. Ο ήλιος ντάλα και αυτός το χουζούρι του! Στις 10.30 θα κατέβω κάτω, έχω μάθημα. Φιλάκια σε όλες.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κι απο μένα και το Χρυσανθάκι που ξύπνησε με τρεχούμενη μύτη και βήχα!!!!!τι να κάνω??ορό βάζω,τι άλλο??!!

καλα Μαράκι με σκλάβωσες με το πρωινό σου!!τελειο :-)

κι εγω το βραδυ απο τις 2,30 η ωρα την πήρα στο κρεβάτι,η καλύτερη της είναι..

Στράτα ναι,ευθύνη γιατρού ειναι καθαρά,την άφησε να περιμένει να γεννήσει γιατί είχε δουλείες κι οπως καταλαβαίνεις ολα αυτα είχαν άσχημα επακόλουθα στο μωράκι,πιέστηκε πολύ... ας μην το αναλύσουμε μιας και έιμαι τοσο αισιόδοξη οπως και όλες μας για την εξέλιξη της Αναστασίας που δε θέλω να θυμόμαστε τα άσχημα. τωρα μονο ευχάριστα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλες μου,ξυπνησαμε κ εμεις στις 9 απο τις φωνουλες της Κλειως που επαιζε με τις κουκλες της στο κρεβατι.ειχε ξυπνησει κ στις 2,κοιμηθηκε μαζι μου κανα 2ωρο,ξανα μαμ κ μετα την αφησα στο κρεβατι της γιατι εγινα σαν τελικο S!!!χαχα

εχει ωραια μερα,ηλιο με δοντια βεβαια,αλλα ειναι ωραια κ σκεφτομαι τι να κανουμε....ο μπαμπας μας παλι θα την κανει!!!:?

Νικολιτσα μου ελπιζω να ξυπνησες με καλυτερη διαθεση σημερα αφου ολη μερα ησουν στις προσευχες μας!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι από μας!

Ο Νικόλας μόλις ξανακοιμήθηκε και μετά θα πάμε βόλτα Τζάμπο να πάρουμε σαλιάρες-μπλούζες, παντοφλάκια και κανα φουτεράκι.

Μια ηλιόλουστη μέρα ξεκινάει που ελπίζω να είναι προμήνυμα για μια ευχάριστη μέρα.

X4pTp3.png

τι είδα πρωί πρωί και έκλαιγα πάλι....ουφ...αμάν αυτές οι ορμόνες..δείτε..

καλημέρα....

έχω πάθει πλάκα........................με το βίντεο.......

τέλειο....υπέροχο...

αλλά πιο πολύ τρελάθηκα γιατί εγώ δε σας ξέρω-δεν έχω face και τώρα είδα κάποιες απο εσάς,δεν το περίμενα και έπαθα πλάκα....κυρίως με τα μωράκια σας!!!!!!αυτός ο κούκλος με τα υπέροχα μπλε μάτια είναι ο Νικόλας?????????????να ζήσει!

για ακόμα μια φορά συνειδητοποιώ πόσο τυχερές είμαστε που ζήσαμε το θαύμα...............

Δήμητρα είναι υπέροχο,μπράβο!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Νικολ μου να ξέρεις είμαστε πολύ περήφανες για σένα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα...

και το ένιωσα πολύ αυτό,χθες αργά που διάβασα τα ποστ σου...

μπράβο σου,η Αναστασία είναι πολύ τυχερή που έχει τέτοια μαμά...

έτσι δυνατά συνέχισε!μη βάλεις ποτέ το κεφάλι κατω!

η Βίκη έχει δίκιο για τους γιατρούς .

και σ'αυτό που είπε για το πείσμα σου να τους διαψεύδεις.

αυτό που έβαλες νομίζω είναι ένα παλιό ποστ σου,ε?

μπράβο σας,είστε και οι δυο σας μικροί ήρωες!

η σκέψη μας είναι κοντά σας,ελπίζω να το νιώθεις!

για εσάς:

jVCmWC-TVdI

''εσείς κι εγώ...

Μαράκι ειναι παλιό αυτό το βιντεάκι,γι αυτο κι έχει μόνο αυτές τις φώτο,το χει φτιάξει η Τάνια απο οσο θυμάμαι ! :-)

p.s. βάλε καλέ καμια φωτο της Γεωργίας να τη δούμε!ενα μαλλί βλέπω μόνο!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι ειναι παλιό αυτό το βιντεάκι,γι αυτο κι έχει μόνο αυτές τις φώτο,το χει φτιάξει η Τάνια απο οσο θυμάμαι ! :-)

p.s. βάλε καλέ καμια φωτο της Γεωργίας να τη δούμε!ενα μαλλί βλέπω μόνο!!!!!!!

διορθώνω,μπράβο Τάνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου στείλω καλύτερα φωτο μας σε mail?

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα κι από μας!

Ο Νικόλας μόλις ξανακοιμήθηκε και μετά θα πάμε βόλτα Τζάμπο να πάρουμε σαλιάρες-μπλούζες, παντοφλάκια και κανα φουτεράκι.

Μια ηλιόλουστη μέρα ξεκινάει που ελπίζω να είναι προμήνυμα για μια ευχάριστη μέρα.

Δημητρούλα! Δεν σε σώζει τίποτα! Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις με τις σαλιάρες μπλούζες! Ούτε μια στο εκατομμύριο! Αυτά έχουν συμβόλαιο με την Προδέρμ για να πλένουμε συχνά τα ρούχα τους! Παίρνουν ποσοστά.

mU4Ep3.png

Ούτε καφέ δεν είχα προλάβει να πιώ γιατί είχα μάθημα στις 11 αλλά μου το ακύρωσαν. Τώρα κοιμίζω τον μικρό και όταν σηκωθεί θα φάει φρουτόκρεμα και θα τον βγάλω με το καρότσι στην Ξάνθη. Πάλι με νευρίασε η πεθερά μου αλλά τι να της πω. Μούγκα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...