Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια μου γυρίσαμε σπίτι...την Κυριακή ξαναπάμε και θα μείνουμε μέσα έτσι ώστε τη Δευτέρα να ξανακάνουμε εγκεφαλογράφημα και να πάρουμε νέα φάρμακο-α;!

δεν ξέρω τι να πιστέψω.βλέπω ένα παιδί που παλεύει σαν ήρωας και τους γιατρούς να μας απογοητεύουν και να αναιρούν οτι λένε...μια έτσι μια αλλιώς....ψάχνω για νευρολόγο πάλι.....είμαι δυνατή για την Αναστασία μέχρι αυτή να πεί την τελευταία κουβέντα...

Νικολ μου, δεν ξέρω αν γνωριζεις τον κ. Σπέγγο και τον κ. Βασιλόπουλο. Και οι δύο είναι απο τους καλυτερους νευρολογους στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλόπουλος είναι διευθυντης στη νευρολογικη κλινική στο Αιγινήτειο. Αν θες τηλ. και περισσότερες πληροφορίες στείλε μου με πμ το κινητο σου να σε πάρω να σου πω. Δεν ξερω αν διαφοροποιούνται για ενηλικες και παιδιά, αλλά δεν νομίζω.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικολ μου κοιτα να εισαι γερη κ δυνατη να φροντιζεις το παιδακι σου ,που οπως ειπε η Βικυ εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους ποσο καλυτερα ειναι η Αναστασια μας!ειναι απο μονη της ενα θαυμα κ θα περασουν ολα!εχε πιστη!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Νικολ μου, δεν ξέρω αν γνωριζεις τον κ. Σπέγγο και τον κ. Βασιλόπουλο. Και οι δύο είναι απο τους καλυτερους νευρολογους στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλόπουλος είναι διευθυντης στη νευρολογικη κλινική στο Αιγινήτειο. Αν θες τηλ. και περισσότερες πληροφορίες στείλε μου με πμ το κινητο σου να σε πάρω να σου πω. Δεν ξερω αν διαφοροποιούνται για ενηλικες και παιδιά, αλλά δεν νομίζω.

θέλουμε παιδονευρολόγο Άννυ μου...ευχαριστώ πάντως.....όλες σας ευχαριστώ...

Grya.jpgGryap3.png

Nικόλ, αν θυμηθείς τις προβλέψεις των γιατρών από την αρχή για την Αναστασία βλέπεις πως βγήκαν πολύ λάθος... Δε θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που πέφτουν τόσο έξω. Έχετε ένα δρόμο μπροστά, που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολος και σύντομος, όπως όλοι θα θέλαμε, όμως όλα δείχνουν -και κυρίως η Αναστασία με την πρόοδο της- πως θα έχει την καλύτερη κατάληξη!

Γι' αυτό θα είσαι η καλύτερη μαμά, με δύναμη και επιμονή για το κοριτσάκι σου που περπατάει αυτό το δρόμο και χρειάζεται εμπνευσμένους συνοδοιπόρους!

Όλες είμαστε εδώ μαζί σας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Nικόλ, αν θυμηθείς τις προβλέψεις των γιατρών από την αρχή για την Αναστασία βλέπεις πως βγήκαν πολύ λάθος... Δε θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που πέφτουν τόσο έξω. Έχετε ένα δρόμο μπροστά, που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολος και σύντομος, όπως όλοι θα θέλαμε, όμως όλα δείχνουν -και κυρίως η Αναστασία με την πρόοδο της- πως θα έχει την καλύτερη κατάληξη!

Γι' αυτό θα είσαι η καλύτερη μαμά, με δύναμη και επιμονή για το κοριτσάκι σου που περπατάει αυτό το δρόμο και χρειάζεται εμπνευσμένους συνοδοιπόρους!

Όλες είμαστε εδώ μαζί σας!

πήγαμε παιδίατρο.η μικρή μας μάλλον(πολλές πιθανότητες)κάνει σπασμούς....η πρόγνωση είναι άσχημη....θα δώσουμε φάρμακα και θα δούμε πως θα πάει....μας σύστησε και νευρολόγο.πραγματικά θα κάνω οτι καλύτερο για την Αναστασία και ας ελπίσουμε οτι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.ο δρόμος μας είναι δύσκολος αλλά μονόδρομος...δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη αλλά θα το παλέψουμε όσο φτάνουν οι αντοχές μας...σας φιλώ όλες για την ώρα.

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

έχω πολύ τρέξιμο, μπήκα μόνο να δω τι έγινε με την Αναστασία. Νικόλ σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη κι εσένα και το κοριτσάκι σου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτό το εγκεφαλογράφημα να ήταν μόνο μισό βηματάκι πίσω έτσι για να πάρετε φόρα για να πάνε όλα καλύτερα από δω και πέρα.

mWsZp3.png

κορίτσια μου έστειλε η Νικόλ και λέει οτι δε βγήκε καλό.δεν ξέρω τι να πω γιατί κοντεύω να σκάσω..

Νικόλ μου σίγουρα θα πάνε όλα καλύτερα στο μέλλον!!!!Θα το παλέψει η μικρή μας και θα είναι όλα καλύτερα!!!!Απ'ότι έχω καταλάβει αυτότο μπεμπάκι έχει μεγάλη θέληση και θα πάνε όλα καλά!!!!

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Σημερα δεν είχα υπολογιστή και δεν μπηκα καθόλου!!!

Άντζυ μου εγώ στην φρουτόκρεμα πρόσθετα φρουτόκρεμα σκόνη!!!

Δοκίμασα και μπισκοτόκρεμα και ρυζάλευρο και καταλήξαμε στην φαρίν λακτέ αφού είναι η αγαπημένη της!!!Έτσι καταφερνουμε και τρώμε και φρουτάκια που δεν τους έχουμε και ιδιαίτερη προτίμηση!!!!

Χρόνια πολλά και στα μπεμπάκια που είχαν μηνογενεθλιάκια!!!!

Κοιμηθηκατε μανουλες?

Εγω πρεπει να δουλεψω και δεν εχω καθοοολου ορεξη!!!....

Εδώ η παρέλαση ακυρώθηκε λόγω καιρού. Εμείς στα κουμπάρια πήγαμε χθες. Αχ πως σε ζηλεύω με τα 2 σου παιδάκια. Κι εγώ θέλω άλλο ένα και γρήγορα αλλά δεν πρέπει ακόμα! Περιμένω την 2η περίοδο, να έρθει με το καλό, να πάω να κάνω ΠΑΠ και να δει την εσωτερική μου ουλή στον υπέρηχο. Αν η μήτρα μου έχει γίνει καλά θα βάλω μπρος για το 2ο! Αλλά δεν ξέρω με ποιόν, γιατί ο Γ. δεν θέλει άλλο τόσο γρήγορα!

Σωπα καλε..ας σου πει ο γιατρος το οκ και.........καποιον θα βρεις...χιχι

Η αυτο ειναι ή τον πονανε τα δοντια και ξυπναει.Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω:confused::confused:

Μπα για βροχη δεν εχω ακουσει!Μονο συννεφια και κρυο!

Και μενα ξυπναει συχνα με κλαμα αποτο κ@λοδοντα. Η καημενη ενω απο 4μιση μηνων εβγαλε 2, ακομα δεν εβγαλε τα επομενα...

Ααα σημερα φαγαμε και κουνουπιδι παρακαλω...προοδευουμε!

QuW0p3.png

κοριτσάκια μου γυρίσαμε σπίτι...την Κυριακή ξαναπάμε και θα μείνουμε μέσα έτσι ώστε τη Δευτέρα να ξανακάνουμε εγκεφαλογράφημα και να πάρουμε νέα φάρμακο-α;!

δεν ξέρω τι να πιστέψω.βλέπω ένα παιδί που παλεύει σαν ήρωας και τους γιατρούς να μας απογοητεύουν και να αναιρούν οτι λένε...μια έτσι μια αλλιώς....ψάχνω για νευρολόγο πάλι.....είμαι δυνατή για την Αναστασία μέχρι αυτή να πεί την τελευταία κουβέντα...

Νικολιτσα ξερω οτι σου ακουγονται τετριμενα τα 'καλο κουραγιο, δυναμη, ολα θα πανε καλα στο τελος" κλπ...

αλλα πιστευω τουλαχιστον να ξερεις πως εννοουμε απο την πιο μικρη ως και την πιο μεγαλη ευχη μας! Δυστυχως ή ευτυχως η ψυχολογια παιζει παντα μεγαλο ρολο, οποτε κοιτα μονο να χαμογελας στο θαυματακι σου και να παιρνετε δυναμη η μια απο την αλλη...βεβαια μην ξεχναμε και τον αντρουλη σου!...

Καμια δε θα ηθελε να ειναι στη θεση σας σιγουρα, αλλα ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει η μοιρα...και το εννοω αυτο! Γι αυτο για καθε μερα που περναει πρεπει να κανουμε ολοι το σταυρο μας και να κοιταμε με αισιοδοξια στο μελλον!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Άργησα αλλά ήρθα κι εγώ. Είχαμε τους κουμπάρους εδώ κ τώρα έφυγαν.

Νικολίτσα μου κ Αναστασάκι μας, είστε κι οι δύο πολύ δυνατές κ ότι είναι θα το αντιμετωπίσετε κ ξεπεράσετε με υπομονή κ αγάπη. Η αγάπη που έχετε για το θαυματάκι σας της δίνει κ θα της δίνει δύναμη να ξεπεράσει τα πάντα, κ θα το κάνει, είμαι σίγουρη. Όλων μας η αγάπη κ θετική σκέψη είναι μαζί σας.

Υπομονή καλή μου. Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου. Έχε εμπιστοσύνη στο θαυματάκι σου κ θα το κάνει πάλι το θαύμα της.

Καληνύχτα σε όλους.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

νικολίτσα ξέρω πως οταν περνάμε ζόρια ο τι κ να μας λένε οι άλλοι δεν μας αγγίζει.Μας ακούγονται άδεια κ λέμε απ έξω απ το χορό πολλά τραγούδια.Αυτό που είναι σημαντικό ομως είναι το ΝΟΙΑΞΙΜΟ, OI ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που σου στέλνουν δονησεις αγάπης κ σ έχουν έγνοια.Ξέρω επίσης οτι οταν περνάμε δυσκολα μαζευόμαστε στη γωνιά μας κ δεν ενοχλούμαι για να μην χαλάσουμε τη χαρά των άλλων.Μην το κάνεις.Παρε το χρονο σου αλλά μην απομονώνεσαι.Στο λέω εγω που το κάνω.ΠΟναει πιο πολύ κ βαθαίνει τις πληγές.ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙς ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ολα θα πανε καλά κ ΘΑ ΠΑΝΕ.Είμαι εκνευρισμένη αν ευθύνεται καποιος γιατρός για ολ αυτό κ εννοειται θα πρέπει να τιμωρηθεί.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα μανουλίτσες. Σήμερα με ξύπνησε στις 2:40 κ στις 7:00 κ κοιμάται πάλι μαζί με τον μπαμπά της. Εγώ όμως δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Στράτα, τόσο καιρό έχεις ρωτήσει τι έχει συμβεί με την Νικολίτσα κ κανείς δεν έχει απαντήσει. Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έγινε αλλά σίγουρα υπάρχει ευθύνη γιατρού. Κ μάλιστα μιάς από τις πιο γνωστές γιατρούς του Έλενα. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδάκι έμεινε στην εντατική πολύ καιρό κ είναι θαύμα που ζεί. Τα έχει καταφέρει πολύ καλά κ έχει αποδείξει σε όλους μας πόσο «παλικάρι» είναι. Γι ´αυτό κ δεν την φοβόμαστε. Θα πάρει ίσως λίγο χρόνο παραπάνω αλλά αυτό το παιδάκι θα τα ξεπεράσει όλα. Κ με τόση αγάπη που έχει από δύο υπέροχους γονείς αλλά κ από πολύ ακόμα κόσμο συμπεριλαμβανομένων κ όλων μας, δέχεται πολύ θετική ενέργεια που τόσο χρειάζεται.

Καλό ΣΚ κοριτσάκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...