Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ!!

ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ,ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ!!ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ??ΚΙ ΕΓΩ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κ εγω εδω ειμαι!!!!!καθομαι σαν το τουβλο στην Tv

ΚΙ ΕΓΩ,ΒΛΕΠΩ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΠΙΝΩ ΓΑΛΑ Κ ΤΡΩΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ,ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Σ' ευχαριστώ Βάλια μου! Οπως σου έχω ξαναπει μένω πίσω από το μετρό Χαλανδρίου. Βγαίνω στην αγορά του Χαλανδρίου και για ψώνια και για καφεδάκι!

Για ψώνια πάω και εγώ Χαλάνδρι αλλά όχι συχνά... Για καφεδάκι πάω στην πλατεία Βριλησσίων... Κρίμα που δεν έχουμε βρεθεί... :(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΙ ΕΓΩ,ΒΛΕΠΩ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΠΙΝΩ ΓΑΛΑ Κ ΤΡΩΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ!ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ,ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ???

Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι να το κουνούσαμε και να γινόντουσαν όλα μόνα τους!!! Εσύ μικρή όμως ΠΡΟΣΕΧΕ!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ!!

ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ,ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ!!ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ??ΚΙ ΕΓΩ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ! :-)

24 Οκτωβρίου παντρεύτηκα! 3/11 εκλεινα τον 4 κι εμπαινα 5! Κι εμείς είχαμε κλείσει εκκλησια και κέντρο για 28 Νοέμβρη αλλά έμεινα έγκυος κι επειδή φοβόμουν μήπως φουσκώσω πολυ ο αντρούλης μου κι εγώ αποφασίσαμε να το κάνουμε ένα μήνα πριν :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Για ψώνια πάω και εγώ Χαλάνδρι αλλά όχι συχνά... Για καφεδάκι πάω στην πλατεία Βριλησσίων... Κρίμα που δεν έχουμε βρεθεί... :(

Μόλις πάρουμε την άδεια τοκετού που θα έχουμε πολύ χρόνο, νομίζω ότι επιβάλλεται ένα πρωινό καφεδάκι να γνωριστουμε κι όλας!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μόλις πάρουμε την άδεια τοκετού που θα έχουμε πολύ χρόνο, νομίζω ότι επιβάλλεται ένα πρωινό καφεδάκι να γνωριστουμε κι όλας!

Τέλεια θα είναι!!! Εσύ που δουλεύεις;;; Αρχές Φεβρουαρίου δεν πέρνεις την άδεια; Θα την πάρεις κανονικά ή θα κάτσεις και άλλο στην δουλειά;;; Δεν ξέρω τι να κάνω εγώ... από την μια λέω να σταματήσω 10/2 από την άλλη επειδή θα έχει πολύ δουλειά σκέφτομαι να φύγω αργότερα... αλλά με την συμπεριφορά εδώ μέσα μάλλον κανονικά θα σταματήσω..

Εχεις κλείσει ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Β Α Λ Ι Α ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΒΡΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΩΡΑ!!

τι σου είναι αμα έχεις την μανούλα κοντά ε? την χώνεις και σου λέει και ευχαριστώ...πολύ μ αρέσει...όσο για τα μπισκοτάκια στο λαιμό να σου κάτσουν βρέ σκατούλα που τα τρως και δεν προσφέρεις ενα στο στερημένο που με νυχια και με δόντια κρατιέμαι να μην τα φάω όλα χιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΤΑ ΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΝΕΨΕΙ!!!

ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κορίτσια δεν ξέρετε ποσο σας ζηλεύω όσες έχετε τις μητερες σας... Εγώ δυστυχως την έχασα πριν 4 χρόνια και τώρα που είμαι έγκυος νιώθω κατα κάποιο τροπο ότι θα την ξανανιώσω.

δεν μπορώ να αισθανθώ πως είναι αυτο το συναίσθημα το να χάνεις τους δικού σου δεν μπαίνω στην διαδικασία ούτε καν να το φανταστώ αν και πολλές φορές λόγω της περιπέτειας του μπαμπά μου όπως σας είχα γράψει που εδώ και δυο χρόνια παλεύει παλικαρίσια τον καρκίνο δεν κρύβω να σας πω ότι το σκέφτομαι συνέχεια, τρέμω στην ιδέα και παρακαλώ το θεό να τον κρατήσει στη ζωή για να γνωρίσει το εγγονάκι του...πολλές φορές στο νοσοκομείο όμως που ήταν στα χάλια του έφτασα στο σημείο βρε κορίτσια (και μετανιώνω γι αυτό) να πω Θεέμου αν είναι να βλέπω να υποφέρει τόσο πολύ ο μπαμπάς και να μην μπορώ νατον βοηθήσω καλύτερα να τον πάρεις....το πάλεψε όμως και εκεί που μας είχαν δώσει 6 μήνες ζωής max τώρα το παλεύει δυο χρόνια...τέλος πάντων μην τα λέω και στεναχοριέμαι και γω και στεναχωρώ και σας απλά λέω έχει ο Θεός και για μας....

Εχε την εικόνα της μανούλας σου σαν το πιο πολυτιμότερο πράγμα για σενα και να είσε σίγουρη ότι είναι κοντά σου, σε βλέπει και σε νοιάζεται....

καλημέρα κοριτσάρες και πάλι!!!

δεν τελειώνουν οι σκασμένες οι δουλειές με τίποτα!!! Εχω νοσταλγήσει την μανούλα μου χιλιάδες φορές που μου τα είχε όλα στο χέρι...αλλά ένεκα ο έρωτας και η ανεξαρτησία... εδώ και 11 χρόνια τα κάνω όλα μόνη μου και μου την λέει κιόλας όποτε έρχεται επίσκεψη...

Αχ βρε κορίτσια έχω μία πείνα δεν σας βλέπω λέμε... χτες έφαγα πολύ ελαφρά και από το πρωί γουργουρίζει το σύστημα εδώ...

Πάω να κάνω μία πρόχειρη σουπίτσα στα γρήγορα και επανέρχομαι...

maraki τα πήρες τα αποτελέσματα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...