Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα Ειρήνη και Βασουλίνι μου!!!!!!!!!!

μα τι έπαθε ο Γιώργος μας και ξυπναέι απο το χάραμα?μάλλον έχει καταλάβει οτι φευγεις για δουλειά πια και θέλει να σε ευχαριστηθεί λίγο το πρωί!

έχετε ακουσει καιρό για σήμερα? θα χουμε βροχές?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα Ειρήνη και Βασουλίνι μου!!!!!!!!!!

μα τι έπαθε ο Γιώργος μας και ξυπναέι απο το χάραμα?μάλλον έχει καταλάβει οτι φευγεις για δουλειά πια και θέλει να σε ευχαριστηθεί λίγο το πρωί!

έχετε ακουσει καιρό για σήμερα? θα χουμε βροχές?

Η αυτο ειναι ή τον πονανε τα δοντια και ξυπναει.Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω:confused::confused:

Μπα για βροχη δεν εχω ακουσει!Μονο συννεφια και κρυο!

καλημερα κοριτσια!

Νικολ καλα αποτελεσματα να εχει η μικρουλα σου!

εμεις κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ. ξυπνησε μια φορα στις 5:30 κ μετα το πρωι 9 παρα τεταρτο. μια χαρα ειναι. εχει κ ωραια μερα σημερα!

ουφ! εκανα τεστ ΠΑΠ την προηγουμενη βδομαδα κ πηρα σημερα τηλ για τα αποτελεσματα. η κοπελα μου ειπε πως κατι εχω,κολπιτιδα μαλλον, αλλα ο γιατρος λειπει εκτος Ελλαδας κ να παρω ξανα τη Δευτερα. αμαν, ποτε θα ερθει η Δευτερα??? κ αυτη τι τα λεει αφου δεν ξερει να σου πει τι ακριβως εχεις!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα Δημητρούλα. Κι εμένα το τεστ τον περασμένο Αύγουστο αρνητικό ήταν αλλά μετά από 9 μήνες βγήκε ο Λευτέραρος!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; Τι ώρα δίνεις φρούτο; Το δίνεις αμέσως για πρωινό; Λες να το κάνω κι εγώ έτσι; Χθες το έδωσα απογευματινό και το τσάκισε αλλά δεν θέλω να το καθιερώσω.

Το φρούτο το δίνω κατά τις 9:30. Το δίνω πριν νυστάξει γιατί αν φάει νυσταγμένος έχουμε βλεφαρίδα κάγκελο από μήλο-αχλάδι. Το τρώει με όρεξη. Βέβαια ακόμα δεν έχουμε φτάσει το γεύμα. Είναι η τέταρη μέρα της φρουτόκρεμας αλλά μέχρι τη 10η θα το έχουμε πιστεύω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου έστειλε η Νικόλ και λέει οτι δε βγήκε καλό.δεν ξέρω τι να πω γιατί κοντεύω να σκάσω..

Φτουυυυυυυυ! :(:(:(:(

Νικόλ μου ψυχραιμία!!! Θέλει χρόνο το Αναστασάκι μας.

X4pTp3.png

Αχ βρε Νικόλ μου... ο Θεός είναι μεγάλος. Θα το παλαίψει η Αναστασία μας.. που θα πάει; Μέχρι τώρα είναι δυνατή.

Καλημέρα μαμάδες! Εχει αρκετό κρύο κ δεν προβλέπεται να φιλοτιμηθεί να μας έχει θέρμανση στη δουλειά φέτος.

Ο μικρός μου ξύπνησε το βραδυ 1.30 με κλάμμα πολύ και κάθε φορά που τον βάζαμε στην κούνια έκλαιγε... με αποτέλεσμα να τον πάρουμε στο κρεββάτι μας κι ετσι κοιμηθηκε στις 2.30 και τον ξαναπηγαμε στο δωματιο του.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

κορίτσια μου έστειλε η Νικόλ και λέει οτι δε βγήκε καλό.δεν ξέρω τι να πω γιατί κοντεύω να σκάσω..

κι εγώ δεν ξέρω τι να πω...

κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ..

όμως συνέχισε έτσι,δυνατά,ε?

είμαι σίγουρη οτι έχεις τη δύναμη.

να σκέφτεσαι οτι χάθηκε μια μάχη,όχι ο ''πόλεμος''...

δύναμη,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημερα και απο εμας!Σημερα εχουμε ωραια μερα με ηλιο... ειναι για βολτα αλλα η μπεμπα κοιμαται.Ειχα τους γονεις μου χθες,ηρθαν να γιορτασουμε το μισο χρονο της μπεμπας και ετσι φωναξαμε και τα πεθερικα και καναμε ενα ωραιοτατο τραπεζι για να το γιορτασουμε!!!

Νικολ ευχομαι καλα αποτελεσματα και ολα να πανε κατ'ευχην!

Σημερα θα παω να της παρω υπνοσακο γιατι δε γινεται αλλιως, περναει ολο το βραδυ ξεσκεπαστη οποτε αναγκαστικα...

Θα παω και μια βολτα στα jumbo,ειναι στην Καβαλα αλλα θα παω στα κοιμητηρια να αναψουμε κερι στον αντρα της αδερφης μου γιατι περασαν 5 χρονια κανανε το μνημοσυνο και δεν μπορεσα να παω γιατι ηταν η μικρη αρρωστη και ετσι στο γυρισμο θα περασω να ψωνισω και κανενα χαζουλακι για τη μπεμπα...

Τους αλλαξατε το γαλα?Χθες ηταν η πρωτη μερα που ηπιε το καινουριο γαλα και μου φαινεται οτι δεν της αρεσε γιατι οι ποσοτητες που ηπιε ηταν μειωμενες κατα πολυ!Υπαρχει περιπτωση να εχει διαφορετικη γευση?ουφ... ολο θεματα εχω μ'αυτο το φαγητο της μπεμπας!

Αντζυ στη φρουτοκρεμα προσθετω μια η δυο μεζουρες ρυζαλευρο αναλογως ποσο νερουλη ειναι γιατι της βαζω αρκετο πορτοκαλι... το πιο αγλυκο ρυζαλευρο ειναι σιγουρα αυτο της Νεστλε οπως και η φαριν λακτε...

Λουση και Δημητρακη να γινεται γερα, χαρουμενα και ευτυχισμενα παιδακια!!!και στις μανουλες να χαιρεστε τα αγγελουδακια σας!!!

Αυτα τα νεα μου... σας χαιρετω και ελπιζω να μαθουμε καλα νεα απο τη Νικολ...

Νικολ μου κάνε υπομονη... Η Αναστασια θα το ξεπεράσει...

Αχ βρε Νικόλ μου... ο Θεός είναι μεγάλος. Θα το παλαίψει η Αναστασία μας.. που θα πάει; Μέχρι τώρα είναι δυνατή.

Καλημέρα μαμάδες! Εχει αρκετό κρύο κ δεν προβλέπεται να φιλοτιμηθεί να μας έχει θέρμανση στη δουλειά φέτος.

Ο μικρός μου ξύπνησε το βραδυ 1.30 με κλάμμα πολύ και κάθε φορά που τον βάζαμε στην κούνια έκλαιγε... με αποτέλεσμα να τον πάρουμε στο κρεββάτι μας κι ετσι κοιμηθηκε στις 2.30 και τον ξαναπηγαμε στο δωματιο του.

Βάλια μου σε βλέπω με παλτό, κασκόλ και γάντια να είσαι στη δουλεια :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Νικολ μου και γω δεν ξερω τι να πω...

Το μονο σίγουρο είναι οτι εχεις ενα πραγματικο θαυματακι στην αγκαλια σου! Εχεις μεσα σου δύναμη και θα την βρεις... οτι μα οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω για σενα και την Αναστασια!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Νικολ μου δεν θα σου πω ουτε κουραγιο ουτε υπομονη γιατι τα εχεις ακουσει πολλες φορες και θα σου ακουγεται λιγο "καπως"!Μην απογοητευεσαι ομως!Ξερεις καλυτερα απο ολους μας οτι εχεις ενα πολυ δυνατο παιδακι-θαυματακι που ξερει να παλευει!Οπως ειπε και η Δημητρα θελει χρονο!Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις!Να το ξερεις!

κοριτσάκια μου γυρίσαμε σπίτι...την Κυριακή ξαναπάμε και θα μείνουμε μέσα έτσι ώστε τη Δευτέρα να ξανακάνουμε εγκεφαλογράφημα και να πάρουμε νέα φάρμακο-α;!

δεν ξέρω τι να πιστέψω.βλέπω ένα παιδί που παλεύει σαν ήρωας και τους γιατρούς να μας απογοητεύουν και να αναιρούν οτι λένε...μια έτσι μια αλλιώς....ψάχνω για νευρολόγο πάλι.....είμαι δυνατή για την Αναστασία μέχρι αυτή να πεί την τελευταία κουβέντα...

Grya.jpgGryap3.png

κοριτσάκια μου γυρίσαμε σπίτι...την Κυριακή ξαναπάμε και θα μείνουμε μέσα έτσι ώστε τη Δευτέρα να ξανακάνουμε εγκεφαλογράφημα και να πάρουμε νέα φάρμακο-α;!

δεν ξέρω τι να πιστέψω.βλέπω ένα παιδί που παλεύει σαν ήρωας και τους γιατρούς να μας απογοητεύουν και να αναιρούν οτι λένε...μια έτσι μια αλλιώς....ψάχνω για νευρολόγο πάλι.....είμαι δυνατή για την Αναστασία μέχρι αυτή να πεί την τελευταία κουβέντα...

Καλησπέρα μανούλες,

Νικόλ μου, το ξέρεις ότι πάντα είναι πολύ συγκρατημένοι οι γιατροί, το έχεις δει και στο παρελθόν. Θέλει περισσότερο χρόνο, το ξέρεις ότι πάει καλύτερα δεν χρειάζεσαι το εγκεφαλογράφημα να στο πει αυτό. Εσύ πίστευε στο κοριτσάκι σου, τάιζέ το με την αγάπη σας καθημερινά και κάποια στιγμή όλα τα άσχημα θα ανήκουν στο παρελθόν. Να δώσεις πολλά φιλάκια στην Αναστασία μου και να μου υποσχεθείς ότι θα κάθε φορά θα πεισμώνεις περισσότερο να τους διαψεύσεις.

Εμείς οι φίλες σου θα είμαστε πάντα δίπλα σας και σας σκεφτόμαστε με πολύ αγάπη φιλενάδα μου.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...