Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι σκούπα; Αυτή με το νερό; Άσε ξέρω. Εδώ η Dyson βγάζει τρελή βρώμα. Σκέψου αυτή για τα ακάρεα. Έχω κάνει το στρώμα και τους καναπέδες και ορκίστηκα να μην ξανακοιμόμαστε!!! Πολύ βρώμα και δεν την βλέπεις!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα...

Νικόλ μου πραγματικά δεν έχω λόγια... Δεν μπορεί να συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Εϊναι άδικο.. Δεν θέλω να πω τιποτε άλλο παρά μόνο να σταματήσουμε να ακούμε άσχημα πράγματα και να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο.

Αννη μου κ Βικάκι μου να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας! 7 μηνών και προχωράμε!!! Να είναι πάντα γερά και καλότυχα!

Εγώ επιτέλους κατέβασα τα χειμωνιάτικα... Κουράστηκα αλλά δεν πηράζει, έγινε η δουλειά μου! Και το μεσημέρι βγήκαμε με τους γονείς μου και φάγαμε!

Ο γιοκας μου το τρώει όλο του το μεσημεριανό και είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Ελπίζω όλα καλά για όλες παρόλο τον παλιόκαιρο...

Νικόλ, τί να πεις για αυτά τα πράγματα... Καμιά φορά συμβαίνουν και τπτ δεν μπορεί να τα αποτρέψει αλλά όταν φταίει η βαρεμάρα κι η ανευθυνότητα ενός γιατρού σου γυρίζουν τα μυαλά... :twisted: Και είναι γιατρός ρε γμτ, δεν είναι ένας τυχαίος που βασίζεσαι στην καλή του διάθεση, έχει δώσει όρκο. Ελπίζω όλοι αυτοί και η δική σου μαζί ποτέ να μην μπορέσουν να βλάψουν κάποιον...

Κι εγώ είμαι χάλια γιατί το μεσημέρι ήμασταν στην κηδεία της γιαγιάς της βαφτιστήρας μας... Η γυναίκα ούτε 50 χρονών δεν ήταν και πάλευε 6 χρόνια...Τουλάχιστον γνώρισε την εγγονή της που πήρε και το όνομά της.

Αυτά τα ευχάριστα.... :(

Ο Θοδωρής έμεινε με τους παππούδες και μια χαρά πέρασε, έφαγε, περπάτησε όλο το σπίτι και μου φάνηκε πολύ περίεργο που κάποια στιγμή πήρα να δω τί κάνουν και τον άκουγα από το τηλέφωνο!

Άννα, ναι, από τη Βέροια είμαι! Έχεις κάποιον?!

Έχω έναν πονοκέφαλο, άλλο πράγμα... Παώ να την πέσω στον καναπέ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα φίλες μου!!!

κάνει πολύ μπρου-μπρού σήμερα........ χειμώνιασε για τα καλά!!!

Άννη μου χαρούμενα μηνογεννέθλια και σε εσάς!!!!!! Να τους εκατομμυριάσετε!!!

Εμείς είχαμε και επέτειο δεσμού σήμερα, 12 χρόνια πέρασαν... πω πω........

Κάναμε τις βολτίτσες μας για μάσα , του αλλάξαμε τα φώτα δλδ στο φαγητό, η μικρή παρέλειψε το μεσημεριανό της αφού είμασταν έξω, αλλά τώρα έφαγε μισή μερίδα ρυζάλευρο (??!!??) και 100 γρ φρουτόκρεμα ΑΚΟΠΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (αβάδιστα, αααγαλμα... χαχαχα). Ο Θ φτιάχνει προφιτερόλ φρομ σκράτς, να δούμε τί θα βγεί, μυρίζει όμως ωραία........ Άκυρα και για σήμερα τα σουφλέ.

Είμαι πολύ ράκος, δεν κοιμήθηκα και σχεδόν καθόλου χτες το βράδυ, σύνολο κάπου στο τρίωρο αν προσθέσεις τις ωρες, και τώρα νοιώθω πτώμα.

Δημητρούλα έχεις καούρεςςςςςςςς???????????????????????????? αμαν με έσκασες!!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε το αγγελουδάκι μου από τις 7:30. Βέβαια σύντομα θα ξυπνήσει στάνταρ. Νύσταζε τρελά το καημενάκι μου γιατί όλη μέρα είχε κοιμηθεί μόνο μισή ωρίτσα περίπου πάνω μου. Σήμερα πρώτη φορά δοκιμάσαμε και ρυζάλευρο. Της άρεσε στην αρχή. Έφαγε γύρω στις 5-6 κουταλίτσες και αυτό ήταν. Δεν ήθελε άλλο. Της έδωσα λίγο νεράκι και για πρώτη φορά το ήπιε. Μετά έφαγε καναδυό κουταλίτσες ακόμα και τέλος. Αλήθεια, το ρυζάλευρο διατηρείται στο ψυγείο? Την φρουτόκρεμα την βάζω στο ψυγείο αλλά την τρώω εγώ. Εσείς τους τα δίνετε την επόμενη μέρα αν δεν τα'χουν φάει?

Η μικρή ξύπνησε κιόλας. Μόνο μισή ώρα κοιμήθηκε.

Σας φιλώ μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλιτσες!

καλα τρομερο αυτο που συνεβη στην κοπελα. δυστυχως τετοιοι κ@λογιατροι υπαρχουν σε ολους τους κλαδους. αλλα αν ειναι γυναικολογος ειναι ακομα πιο σοβαρο κ επικινδυνο καθε λαθος. πριν να μεινω εγκυος στον Ανασταση μου ειχα ξαναμεινει εγκυος κ πηγαινα σε αλλο γιατρο απο αυτον που εχω τωρα. τον πηρα τηλ κ του ειπα οτι εχω αιμοραγια κ αυτος μου ειπε να παρω utrogestan κ να ξαπλωσω. την αλλη μερα το αιμα εγινε τοσο πολυ που αποφασισα να παω στο νοσοκομειο. τον πηρα τηλ κ τον ενημερωσα. με εγραψε κανονικα, ουτε νοιαστηκε τι απεγινα κ δεν με πηρε ουτε ενα τηλ. οταν περασαν οι μερες κ αδιαθετησα ξανα πηγα για εξεταση κ αυτος νομιζε οτι ημουν ακομα εγκυος! αν ειναι δυνατον! δεν λεω οτι φταει αυτος που το εχασα αλλα θα μπορουσε να δειξει λιγο ενδιαφερον...

συγνωμη αν σας τα πρηξα αλλα μου τη δινουν που μερικοι γυναικολογοι το χουν δει Θεοι κ αποφασιζουν αυτοι για το ποιος θα ζησει κ ποιος οχι.

pHNqp3.png9S1np2.png

Αλήθεια, το ρυζάλευρο διατηρείται στο ψυγείο? Την φρουτόκρεμα την βάζω στο ψυγείο αλλά την τρώω εγώ. Εσείς τους τα δίνετε την επόμενη μέρα αν δεν τα'χουν φάει?

Μπράβο το καλό κορίτσι που έφαγε. Πολύ καλά πήγατε για πρώτη φορά. Τις κρέμες αν δεν τις φάνε τις πετάμε. Μόνο η χορτόσουπα. Αν όμως έχεις ταΐσει με το κουτάλι από μέσα, δεν κάνει να τα κρατάς γιατί έχουν ένζυμα από τα σάλια και χαλάνε εύκολα. Δημιουργούνται μπαμπουέρια όπως λέω εγώ!

mU4Ep3.png

καλησπερα μανουλιτσες!

καλα τρομερο αυτο που συνεβη στην κοπελα. δυστυχως τετοιοι κ@λογιατροι υπαρχουν σε ολους τους κλαδους. αλλα αν ειναι γυναικολογος ειναι ακομα πιο σοβαρο κ επικινδυνο καθε λαθος. πριν να μεινω εγκυος στον Ανασταση μου ειχα ξαναμεινει εγκυος κ πηγαινα σε αλλο γιατρο απο αυτον που εχω τωρα. τον πηρα τηλ κ του ειπα οτι εχω αιμοραγια κ αυτος μου ειπε να παρω utrogestan κ να ξαπλωσω. την αλλη μερα το αιμα εγινε τοσο πολυ που αποφασισα να παω στο νοσοκομειο. τον πηρα τηλ κ τον ενημερωσα. με εγραψε κανονικα, ουτε νοιαστηκε τι απεγινα κ δεν με πηρε ουτε ενα τηλ. οταν περασαν οι μερες κ αδιαθετησα ξανα πηγα για εξεταση κ αυτος νομιζε οτι ημουν ακομα εγκυος! αν ειναι δυνατον! δεν λεω οτι φταει αυτος που το εχασα αλλα θα μπορουσε να δειξει λιγο ενδιαφερον...

συγνωμη αν σας τα πρηξα αλλα μου τη δινουν που μερικοι γυναικολογοι το χουν δει Θεοι κ αποφασιζουν αυτοι για το ποιος θα ζησει κ ποιος οχι.

Λυπάμαι Δεσποινούλα μου, στον Λευτεράκη είχα κι εγώ ακατάσχετη αιμορραγία την 14η εβοδομάδα αλλά ευτυχώς ο γιατρός μου, μου στάθηκε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Πέρσυ τέτοια εποχή ήμουν στο κρεββάτι σε πλήρη ακινησία. Αν δεν ήταν οικονομικό το θέμα, θα με ξεγεννούσε ο ίδιος. Αλλά εγώ γέννησα στο νοσοκομείο όχι στην κλινική του. Είναι που δεν παίρνω και τα επιδόματα όπως τα κορίτσια από το Δημόσιο και το ΙΚΑ και δεν μου περίσσευαν δυομιση χιλιάρικα.

mU4Ep3.png

Πήγαμε στους κουμπάρους. Ο κουμπάρος μου έχασε τον μπαμπά του πριν μερικές μέρες αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλά. Παντρευτήκαμε μαζί πριν ενάμιση χρόνο και η κουμπάρα μου ακόμα δεν κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά ο κουμπάρος δεν έχει πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα για να δουν και έτυχε και αυτό τώρα με τον μπαμπά του και είμαι σίγουρη θα το καθυστερήσουν αρκετό καιρό.

Ο Λευτεράκης κύριος όπως πάντα όταν βγαίνουμε. Ξάπλωσε και στον καναπέ τους, έφαγε και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Τον έφερα σπίτι και ακόμα κοιμάται. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει το τεμπελικό μου. Θέλω να τον κάνω και μπάνιο αλλά έχει πολύ κρύο και τον λυπάμαι.

mU4Ep3.png

Μπράβο το καλό κορίτσι που έφαγε. Πολύ καλά πήγατε για πρώτη φορά. Τις κρέμες αν δεν τις φάνε τις πετάμε. Μόνο η χορτόσουπα. Αν όμως έχεις ταΐσει με το κουτάλι από μέσα, δεν κάνει να τα κρατάς γιατί έχουν ένζυμα από τα σάλια και χαλάνε εύκολα. Δημιουργούνται μπαμπουέρια όπως λέω εγώ!

Σ'ευχαριστώ Μαράκι. Το φαντάστηκα ότι δεν κάνει απλώς ήθελα να βεβαιωθώ. Ευτυχώς που μου αρέσουν εμένα όλων των ειδών οι κρέμες κι έτσι δεν πάνε χαμένες.

Η μικρή ξανακοιμήθηκε και ήρθα να χαζέψω λίγο στο νετ πριν πάω νάνι. Είμαι πολύ κουρασμένη και πάλι δεν κατάφερα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικά μου. Ελπίζω να προλάβω το ΣΚ.

Σας φιλώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε στους κουμπάρους. Ο κουμπάρος μου έχασε τον μπαμπά του πριν μερικές μέρες αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλά. Παντρευτήκαμε μαζί πριν ενάμιση χρόνο και η κουμπάρα μου ακόμα δεν κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά ο κουμπάρος δεν έχει πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα για να δουν και έτυχε και αυτό τώρα με τον μπαμπά του και είμαι σίγουρη θα το καθυστερήσουν αρκετό καιρό.

Ο Λευτεράκης κύριος όπως πάντα όταν βγαίνουμε. Ξάπλωσε και στον καναπέ τους, έφαγε και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Τον έφερα σπίτι και ακόμα κοιμάται. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει το τεμπελικό μου. Θέλω να τον κάνω και μπάνιο αλλά έχει πολύ κρύο και τον λυπάμαι.

Κρίμα για τον κουμπάρο σου. Και η ψυχολογία τώρα δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Πάντως κι εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος. Χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα, απλώς δεν τύχαινε. Και το πρώτο το έχασα στις 8 εβδομάδες με έναν επίσης μ@@@@@ γιατρό στην ΝΥ. Οπότε δεν είναι μόνο εδώ το πρόβλημα, μην νομίζετε. Τέλος πάντων, ήρθε η Αθηνούλα μου μερικούς μήνες μετά και μας αποζημίωσε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλέ ένα βράδυ βγήκα κι έγινε χαμός εδώ! Πόσα γράψατε; Η Γαλάνη πολύ καλή, ήπια και 2 βότκες μετά από πααααααρα πολύ καιρό και ήμουν πως να το πω...χαρούμενη!

Η μπούμπι ήταν οκ με την μπειμπι σίττερ - έκλαψε λίγο στην αρχή που την έπιασε, βασικά κοιμόταν κ ξύπνησε και είδε εκείνη αντί για εμάς (καλλωπιζόμουν εγω) και μάλλον τρόμαξε. Μετά κάτσαμε λίγο όλοι μαζί να την συνηθίσει και μόλις άρχισε να της γελάει φύγαμε.

Κορίτσια εδώ σήμερα είχε 30 βαθμούς το μεσημέρι. ήρθε η ξαδέρφη μου από αθήνα κι έφριξε! εμείς με πέδιλα κι αυτή με μπότες!

Σας διάβασα όλες αλλά έχω κολλήσει με τα δυσάρεστα για τα οποία δεν υπάρχουν λόγια.

mWsZp3.png

Καλησπερα μανουλες!

Τελικα κανει κρυο ε?????Με ξεγελασε ο ηλιος το πρωι.......:tongue::tongue::tongue:

Τελικα πηγαμε σε κατι φιλους μας που εχουν και αυτοι εναν μπεμπακο 10 μηνων, φαγαμε παιξαμε και γυρισαμε κατα τις 8 οπου εκανα μπανακι τον μικρο τον ταισα και κατα τις 9 κοιμηθηκε.Ελπιζω μονο να μην ξυπνησει παλι 6:30 το χαραμα που το εχει κανει συστημα 2 μερες τωρα:confused::confused::confused:Εμενα με πηρε ο υπνος μολις κοιμηθηκε ο μικρος και ξυπνησα τωρα!Αυριο περιμενω και τα χαλια και θα τα στρωσω το Σαββατο που εχω γυναικα, να τελειωνω και με αυτα σιγα σιγα!

Δεσποινακι το ετσουξες λιγακι ε?Καλα εκανες μανουλα!!!!Χρειαζεται να ξεφευγουμε που και που;););););)

Βικυ μου να χαιρεσαι την Λουση μας!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!7 μηνων ε???Απιστευτο!

Αννυ να χαιρεσαι και εσυ τον Δημητρακη!Χαρουμενα μηνογενεθλια και σε εσας!

prayer1.jpg

Νικολ μου η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι μαζί σας για την εξέτασή σας αύριο..

εύχομαι ολόψυχα η Παναγίτσα να βάλει το χέρι της και να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...