Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια! Χειμώνιασε πάρα πολύ εδω! Εχει πιάσει τρελος αέρας , και αν πιάσει εδω δε σταματάει με τπτ!

Το πόσο θύμωσα και στεναχωρήθηκα με αυτα που διάβασα δεν λέγεται!!! Το οτι ζουμε σε μια χώρα ανευθυνων ειναι το μόνο σίγουρο. Πριν 3 χρονια εχασε η κουμπάρα μου το μωρακι της την ωρα της γέννας εξαιτιας εγκληματικων λαθών πριν λίγο καιρό που ΄γεννησε το δεύτερο ο γιατρος μολις βγηκε απο το χειρουργειο και τον ρωτησαμε πως πήγε αυτο που μας ειπε ειναι οτι όλα πηγαν καλα αλλα και πως δεν ξεχναει λεει τις μυνησεις που είχαν καταθεσει τοτε και δεν θα πρεπε λεει να το είχαν κάνει! ΕΛΕΟΣ

Ειμαι σίγουρη πως όλοι αυτοι θα το βρουν απο το θεο.

Καλα Βικυ (σορυ κιολας) η μαμα σου δεν υπάρχει. Χαρηκα πολύ με την γειτόνισσα τουλάχιστον βρεθηκε μια καλή λύση. Τωρα και να σε πάρει η μαμα σου δως την καλτερα στη γειτόνισσα;)

εμεις ξυπνήσαμε απο τις 7:30 και τωρα παίζουμε με το αγαπημενο μας παιχνίδι, τραβάμε τα μαλλιά της μαμας!!!

αντζυ σουπερ και η μπουγάτσα και η σοκολάτα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα!

Πόσο θύμωσα και λυπήθηκα για την κοπέλα που χάθηκε δε λέγεται!!! Υπάρχουν κάτι κ@θίκι@ και θα ονοματίσω ενα έτσι για να μην τον πλησιάσετε ποτέ! Λέγεται Ευσταθιάδης, είναι γυναικολόγος και συνεργάζεται με το Μητέρα. Μακρυάαααααααααα!!! Μόνο αυτό μπορώ να πω.

(Μπορεί να φάω μπαν αλλά χέστηκ@).

Τάνια έχω μια απορία. Η κουμπάρα σου κράτησε τον ίδιο γιατρό;;;;;;;;;;; Να τρελαθούμε τελείως;;;;

Αντζυ ευχαριστούμε για το πρωινό. Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά. Ο μικρός ξυπνούσε όλο το βράδυ, μία από αυτές τις φορές με λυγμούς και να μην μπορεί να ηρεμήσει. Ευτυχώς όλα καλά. Εγώ 2 μέρες σαβουριάζω (α ρε μάνα) και έχω κάτι καούρες. Τόσο καιρό δεν είχα φάει σοκολάτα, γλυκά και γενικά σκατολοίδια και τώρα έχω πέσει με τα μούτρα. Πρέπει σήμερα να σταματήσω αλλά έχει μείνει κέικ λεμόνι...χαχαχα

X4pTp3.png

καλημερα Τάνια και Δημητρούλα!!

εδω εχει ήλιο!!Δημητρα καλά εκανες,οποια απο μας ξερει κάποιον π@π@ρογιατρό να το λέει για να γλυτωσουν άλλες..μηπως,λέω μήπως εχω δικιο κι εχεις καούρες και λιγουρες για κάποιο΄λόγο??????????????

Τανια μου ολα ετοιμα για τις 14??!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες. Σοκαρίστικα τόσο μ´αυτό που διάβασα που δεν έχω όρεξη να γράψω τίποτα άλλο. Αν είναι δυνατόν στην εποχή μας τέτοια πράγματα! Σύμφωνώ με την Άντζυ. Πρέπει να τα λέμε, κ γιατρούς κ μαιευτήρια.

Κ μη χειρότερα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα μανουλες!!!!εδω δεν εχει σταματησει να βρεχει κ εχει ενα ψοφοοοοοοοοοοκρυοοοοοο!!!πολυ κρυο ρε σεις!βγηκα για τσιγαρο κ το δαγκωσα!

Η Κλειω μου παλι κοιμηθηκε καλα κ τωρα εχει εξτασιαστει με ενα καινουργιο πανινο μασιτικο!το πεταει απ το ριλαξ, σκιβει κ το παιρνει!

οσο για τα χθεσινα δεν υπαρχουν λογια πια.για μενα αυτοι θελουν κρεμασμα ετσι απλα!

Αντζυ μου τελειο το πρωινο σου.τι καλα να ειχα μια μπουγατσα τωρα...

τι θα φατε σημερα????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα! Εμείς κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια. Κοιμήθηκε κατά τις 11 στην κούνια του και στις 2 που έπεσα κι εγώ στο κρεββάτι τον πήρα μαζί γιατί έχει χαλασμό στην Ξάνθη και μένουμε σε σοφίτα. Μπορείτε να φανταστείτε πως ακούγεται ο αέρας και η βροχή. Έτσι λοιπόν κοιμηθήκαμε ως τις 10.20! Ο μικρός δεν έβγαλε κιχ όλη νύχτα, το υπερευχαριστιέται να κοιμάται μαζί μας κι εγώ επίσης. Ο Γ. με γκρινιάζει όταν (πολύ σπάνια) τον παίρνω στο κρεββάτι! Αλλά τρελένομαι να τον έχω αγκαλίτσα τόσο κοντά.

Τώρα έχει μπάσει νερά η πίσω πόρτα που είναι κόντρα στον αέρα και στην βροχή και εκεί έχω και την σφουγγαρίστρα. Δεν ανοίγω εννοείται για να μην μου έρθει στην μούρη η βροχή, θα τα πάρω με μια πετσέτα που έχω για σφουγγαρόπανο. Το μπροστά μπαλκόνι είχε μπαμπού στα κάγκελα, δεμένο με σύρμα και το σήκωσε ο αέρας! Το έχει διαλύσει. Θα το πετούσα έτσι κι αλλιώς αλλά το ρήμαξε! Οπότε δεν έχει και βόλτα σήμερα με τέτοιο σκ@τοκαιρο!

mU4Ep3.png

Καλημερα φιλες!!!!!Τι κανετε????

Χειμωνιασε στα βορεια ε??Εδω εχει λιγο ψυχρα αλλα οχι τρελα πραγματα!

Ο μικρος μου ξυπνησε 6:30 το πρωι οπως και εχθες.........μα τι εχει παθει οεο????:confused::confused::confused:Ητανε να παμε παρελαση αλλα ηρθε η φυσιοθεραπευτρια να κανει θεραπεια στον κουτσαυλο.Συννεφιασε κιολας οποτε μας βλεπω για μεσα αλλα βαριεμαι ελεηνα να μαγειρεψω ρε γμτ!!!!!!Τι να κανω?

Τι αλλο?????Τιποτα μαλλον!

μανούλες καλημέρα!

νικόλ μου πολύχρονη για εχθές! ευχομαι μόνο υγεία και χαρές για όλους σας απο εδω και πέρα! σοκαρίστηκα με την κοπέλα. πραγματικά αναγούλιασα. δεν ξερω τι ναπω.

βίκυ μου ωραία που θα τα καταφερεις με τη γειτόνισσα! φανταζομαι τι αγχος το είχες...

μαρακι μου μην αγχωνεσαι για το φαι. συμφωνω οτι τα μωρα δεν τρωνε παντα με την ιδια ορεξη. μην αγχωνεσαι για να μην αγχωνεις και το μωρο. καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα καποια στιγμη και ο Λ. θα σταματησει να κοιμαται ετσι και θα τρωει παραπανω. κανε υπομονη.

αντζυ μου και εγω νονα εκανα την αδερφη του Τασου. ειναι φανταστική! μας το προτεινε η ιδια και δε θα μπορουσα να βρω καλυτερη.παντως εχεις χρονο, μην αγχωνεσαι.

όσο για τη διατροφη, διαβασα και στο ιντερνετ και σε βιβλιαρακι της νουνου ( ! ) ότι η καλυτερη τροφη ειναι το γαλα και στο 1 ετος της ζωης του θα φτασει να πινει μονο πρωι βραδυ. μεχρι τοτε ειδικα για μωρα που θηλαζουν, οι τροφες ειναι συμπληρωματικες. βεβαια αν πας να δουλεψεις οπως η βικυ φυσικα και οι θηλασμοι θα αντικατασταθουν εξ ολοκληρου με το φαηγτο. ςω τοττε ομως δινε οποτε ζηταει ζιζι και μην το σκεφτεσαι. εγω δινω μεχρι τις 10 αν πεινασει γαλα, κατα τις 11 φρουτοκρεμα. γυρω στη 1-.30 ζιζι, κατα τις 2.30 χορτοσουπα, γυρω στις 5 ζιζι, 6παρα ρυζαλευρο, 8 ζιζι και μετα 9ή 9.30 ζιζι και υπνο. δε με κουραζει καθολου. δινω οσο θελει. καποιες φορες πινει ελαχιστο. τρωει παντως. δεν της κοβεται η ορεξη. και στην τελικη ειδικα στο ρυζαλευρο, σκασιλα μου, ας φαει οσο θελει. το δικο μας το γαλα ειναι το καλυτερο.

οσον αφορα στο νερο που βραζεις για την κρεμα, ειδικα για εμας που θηλαζουμε, νομιζω οτι 5 λεπτα να βρασει χρειαζεται για να σκοτωθουν οτι μικροβια μπορουν να μεταφερθουν σ το γαλα που περιεχεται στην κρεμα. ειναι απαραιτητο. το γραφουν ολα τα κουτια. αρκει να περιμενεις λιγα λεπτα να χλιαραινει.

αλεξανδρα εκτος και αν η παιδιατρος σας σας εχει πει να δινετε και νερο κατευθειαν απο τη βρυση, ισως να μην πρεπει να δινεις τετοιο νερο και στην κρεμα. ολα εχουν να κανουν με το γαλα που περιεχεται στην κρεμα. το γαλα της το ετοιμαζεις με νερο βρυσης; συγγνωμη κιολας. τις σκεψεις μου λεω.

θα φυγουμε τωρα. παμε καλυβια για μασαμπουκα.η μικρη κοιμαται, ουτε φρουτα εφαγε! και τα εχω ετοιμασει. λετε να χαλασανε;;;

α! ιωαννα εισαι απο βεροια;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

κρύοοοο !! έκανα μπάνιο τώρα και πάω να στεγνώσω τα μαλλιά μου για να πάμε στο θείο για φαί!

Αλεξάνδρα με την Χρυσούλα που γεννήσατε μαζί ,κάναμε μαθήματα ανώδυνου τοκετού!

και σας έχω πει τωρα που το θυμήθηκα να γράφαμε μια μέρα κάπου όλες τις ιστορίες της γέννας μας και με κλ@σ@τε!!!!!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αυτος ο αερας μας έχει ζαλίσει!!! Και εδω και ώρα εχω μπανισει μια σημαια που κρεμασε μια απέναντι και δεν την βλεπω να αντεχει για πολύ, ελπίζω μόνο μη προσγειωθει σε κανένα κεφάλι!

Δημητρούλα θα συμφωνήσω με την αγγελικούλα μήπως λεω μήπως αυτες οι καούρες και οι ληγούρες έχω κάποιιο λόγο????/:tongue:

Και οζι η κουμπάρα μου δεν είχε τον ιδιο γιατρο αλλα επειδη γέννησε στο υπέροχο νοσοκομείο μας το πήραν όλοι προσωπικα! Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει??

Αγγελικούλα μου νομιζω ότι είναι όλα έτοιμα για τις 14, μόνο να γεμισω τα χωνακια της μικρης με γλυκα μου έμεινε. Αν και όλο και κάτι θα προκύπτει τελευταιες μέρες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κι από μένα μανουλίτσες!!!

Δεν κοιμηθήκαμε καλά!!!Για πρώτη φορά η μπουμπου ξύπνησε στις 4 και γκρίνιαζε πάρα πολύ!!!!Την πήραμε στο κρεβάτι αλλά έπρεπε να φοράω μάσκα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ!!!!

Ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με τους γιατρούς και με τα μαιευτήρια είναι τραγικά!!!!Εγώ για το γιατρό μου είμαι πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη που τον έχω!!!!Λέγεται Πατμανίδης και είναι στο Λητώ!!!Σε αυτόν πήγα στον 5ο...Πριν είχα τον Ψαθα...ο οποίος τις πρώτες μέρες επειδή δεν άκουσε την καρδιά του μωρού μου είπε "έλα σε 5 μέρες νηστική και να μην έχεις πιει τίποτα να κάνουμε απόξεση εαν δεν το ακούσουμε..." Καταλαβαίνετε πως ήμουν...Μετα μου έκανε τον προγεννετικό στο ιατρείο...ζητούσα 2 μήνες τα αποτελέσματα...και όταν μου τα έδωσα...είχαμε απορίες και τότε είδε ότι έχω ρεζους αρνητικό και έπρεπε να κάνω κάθε μήνα μία ειδική εξέταση...εκεί ένιωσα ότι δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη και τον άλλαξα!!!!...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!

Άντζυ μου ναι με την Χρυσούλα ήμαστε δίπλα!!!και είναι παρα πολύ ωραία η ιδεα για τις ιστορίες...εγώ την έστειλα στην Ολίβια!!!!

touki o παιδίατρος μας μας είχε πει να της δίνουμε νερό απο τη βρύση απο τη στιγμή που σταματήσαμε την αποστείρωση...γι'αυτο και βάζω λίγο νερό απο τη βρύση...Διαφορετικά εαν δεν θέλουμε να βάλουμε νερό απο τη βρύση πρεπει να περιμένουμε να κρυώσει λίγο το βραστό νερό για να μην νερουλιάζει η κρεμούλα!!!!

Σχετικά με το τσιγάρο...1η Νοεμβρίου κλείνω 15 μήνες χωρίς και είμαι πολύ περήφανη!!!Ελπίζω να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου!!!

Αλήθεια σχετικά με τον θηλασμό δεν επηρεάζει;;;;

Πολλά είπα.....:oops::oops::oops::oops::oops:

Άσε Τάνια, σκέψου εδώ τι γίνετε που είναι και ανοιχτά γύρω γύρω. Λέω πως θα ρίξει το σπίτι. Εμείς το απόγευμα θα βγούμε! Ναι η τρελή η μάνα θα βγάλει το μωρό έξω με τέτοιο καιρό. Θα πάμε στους κουμπάρους μας 5 λεπτά δρόμος με το αμάξι. Έτσι για να περάσει η ώρα.

mU4Ep3.png

Γεια σας και απο εμας, εξω βρεχει μη σας πω οτι ειναι χιονονερο κιολας, εχω αναψει το καλοριφερ και δεν κουνιεμαι να παω πουθενα!Ο μικρος γι αδευτερο βραδυ ηταν πολυ καλο παιδι, ξυπνησε μονο μια φορα, οποτε και εγω χορτασα υπνο.Εβαλα και αυτη τη μαγικη σκουπα που σας ελεγα με τα ακαρεα και δεν μπορω να σας περιγραψω τι εβγαλε το σπιτι...αφηστε καλυτερα τελικα να μην ξερουμε...

Νικολ εχω καταστεναχωρεθει για την κοπελα..ουτε το μωρακι της ειδε και για τον αντρα της τι να λεμε τωρα, ουτε στον εχθρο μου.. πω πω...δηλαδη με βαζω λιγοοο στη θεση του και τρελαινομαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...