Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα μωρε τι να κανει ενα τσιγαρακι μια στο τοσο?????Καλο ειναι!!!:tongue:

κοιτα μην σου γινει κακη συνηθεια ομως....αιντε!μεινετε ΑΚΑΠΝΕΣ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΓΑΠΑΚΙΑ(οπως μας λεει η μαμα μου)παω να κανω ενα τσιγαρακι κ να την πεσω κ εγω.

να εχετε ολες μια ομορφη ξεκουραστη χουχουλιαρικη νυχτα.

σμουτσ!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μέχρι ένα μπουκάλι....μην το παρακάνετε κιόλας....

η Αναστασία κοιμήθηκε που βγήκα έξω και ξύπνησε που μπήκα μέσα.....ε δεν μπορώ να κάτσω όλο το βράδυ έξω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα την πνίξω...

χαχαχα θα γίνεις παγωτό για χάρη της κόρης σου:tongue::tongue::tongue:

Ένα μπουκάλι ε?:cool::cool:

GaiGp3.png

ναι ρε μπορεις που κ που να πινεις κανενα ποτακι.δεν ειναι τραγικο.συμφωνη κ η Αγλαια!χαχαχ

καπου διαβασα οτι αν θηλασεις κιολας μετα απο 2ωρο δεν ''πιανεται'' τιποτα!

Βασω τι να σου πω ρεσυ!παω κ εγω να καπνισω στο παραθυρο γιατι εξω εχει ψοφο!!!!!

ώχου!!! άνοιξα δουλειές τώρα....... χαχαχα άντε εβίβα και όνειρα γλυκά μάνεςςςςςςςςςςς

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βικυυυυ εχεις αγριες διαθεσεις ε??????????:):)

αχ άσε και γύρισε μόλις τώρα ο καλός μου από την συναυλία των Scorpions και μου κάνει αναπαράσταση και εγώ ζηλεύωωωωωωωωωω....

Θέλω τέρμα μουσική ουισκάκι με πάγο και χαβαλέεεεεεε

GaiGp3.png

Ναι Μαράκι μου αγχώνομαι γιατί έφτυσα αίμα που λέει ο λόγος για να της το καθιερώσω. Την Δευτ που θα πάω για δουλειά πρέπει να φάει φρουτάκι στις 10 γιατί το ζιζί της θα λείπει...:-(:sad:. Πάντως και εμείς σήμερα φάγαμε το μεσημέρι με λίγη γκρίνια. Καλά, την φρουτόκρεμα όμως το πρωί την "κλαίγαμε" από την πρώτη κουταλιά (και μέχρι την τελευταία...).

Διάβαζα τις περιπέτειές σας, τί νίλα έπαθε η πεθερά σου... τί να της πεις όμως, αρκετή λαχτάρα πήρε και από μόνη της....

Μπράβο στον Λευτεράκη που φορτσάρισε σήμερα!!!

Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι. Προσπάθησα πολύ και ακόμα προσπαθώ. Ενώ την χορτόσουπα την τσακίζει, τα φρούτα πάνε με τις μέρες του. Δεν τον πιέζω οπότε καταλήγει η φρουτόκρεμα στα σκουπίδια γιατί κακά τα ψέμματα, δεν τρώγεται αλεσμένη μπανάνα με μήλο και αχλάδι! χαχαχαχα

mU4Ep3.png

ειναι μονος του εκει (μονος τροπος του λεγειν,εχουμε αλλα δυο)...Θα δειξει.

Τι μόνος του μωρέ; Κι εγώ με άλλους δύο είμαι! Τον Γιάννη και τον Λευτέρη και μια χαρά παρέα κάνουμε :tongue::tongue::tongue:

Μην νιώθεις τύψεις! Μια χαρά θα πάει!

mU4Ep3.png

κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας....περιμένω την Παρασκευή για το δώρο της Αναστασίας....

έχω χάλια νέα.σήμερα στις 12 μια παλιά γνωστή μου πέθανε την ώρα της γέννας..το μωρό είναι καλά,ένα αγοράκι 3200...η κοπέλα όμως χάθηκε...έχω συγκλονιστεί και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ γυναικολόγο ούτε ζωγραφιστώ..δεν ξέρω αν και ποιός φταίει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

Θεέ μου, τι εφιάλτης!!!! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοια συμφορά. Δεν έχω λόγια. Δεν υπάρχει παρηγοριά.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

κάνε ένα και για μένα........

Πω πω, σήμερα πήρα ένα τσιγάρο σβηστό και το μύρισα και μου γύρισαν τα άντερα, εμένα μου μου άρεσε τόσο.....

Εγώ ακόμα το σκέφτομαι και αν δεν ήταν ο θηλασμός δεν θα είχα αντέξει. Τώρα ελπίζω να γκαστρωθώ το 2ο πριν σταματήσω να θηλάζω γιατί αν υπάρχει κενό θα το αρχίσω. Εν τω μεταξύ ο Λ. έχει σταματήσει τελείως να πιάνει στήθος και ενώ τον προσπαθώ κάθε μέρα/νύχτα δεν πτοείται. Δεν το δέχεται. Το δαγκώνει και δεν ρουφάει, το τραβάει, το γλύφει αλλά δεν ρουφάει γάλα. Τι να πω... άβυσσος η ψυχή του. Λέτε να κρέμασε τόσο και να το σνομπάρει;

mU4Ep3.png

αχ άσε και γύρισε μόλις τώρα ο καλός μου από την συναυλία των Scorpions και μου κάνει αναπαράσταση και εγώ ζηλεύωωωωωωωωωω....

Θέλω τέρμα μουσική ουισκάκι με πάγο και χαβαλέεεεεεε

Αμάν αυτοί οι σκόρπιονς, που ήταν πάλι; σε κανένα μπαράκι της γειτονιάς; έχουν κάνει την Ελλάδα σπίτι τους κάθε λίγο!

mU4Ep3.png

καλημέρα, άλλο κούκο σαν εμένα δεν έχετε ε?

ξύπνησα 2.30 που πεινούσε η Λούση και την τάισα και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Το Λουσάκι κοιμήθηκε σε 5 λεπτά, την έβαλα στην κούνια και μετά από 10 λεπτάκια ακούω χρατς χρουτς γυρνάω και την βλέπω όρθια να με κοιτάζει ?!!!??!Έχω πονοκέφαλο και ένα κουνούπι με λιάνισε και ο ύπνος μου πάει πέταξεεεεεεε.........

GaiGp3.png

Ήρθα, έβαλα κοτόπουλο σουβλάκι στο φούρνο στο τέρμα και τα γκαγκάνιασα χαχαχαχα.....

Λοιπόν, κάτι ξεχνάω στάνταρ....

Το πρωί βρεθήκαμε με την γειτόνισσα και της είπα τα καθέκαστα και μου είπε ότι θα χαρεί να κρατάει το Λουσάκι. Δεν είπαμε λεπτομέρειες αλλά ησύχασα κάπως. Έστω και προσωρινά βρέθηκε μια άκρη. Η γιαγιά ούτε τηλέφωνο, μουλάρωσε. Είναι να στηρίζεσαι στους συγγενείς, μμμμμμμ.... εγγύηση...

Βικάκι μου ευτυχώς που αν και ξένοι,οι ανθρωποι παραμένουν άνθρωποι..η μάνα κουβέντα? λες να σου τηλ μες στο σ/κ? μα τι να πω...:confused:

καλημέρα, άλλο κούκο σαν εμένα δεν έχετε ε?

ξύπνησα 2.30 που πεινούσε η Λούση και την τάισα και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Το Λουσάκι κοιμήθηκε σε 5 λεπτά, την έβαλα στην κούνια και μετά από 10 λεπτάκια ακούω χρατς χρουτς γυρνάω και την βλέπω όρθια να με κοιτάζει ?!!!??!Έχω πονοκέφαλο και ένα κουνούπι με λιάνισε και ο ύπνος μου πάει πέταξεεεεεεε.........

χαχααχ!!το ηπιες το ποτάκι χτες ή όχι? εγω την πήρα στο κρεβάτι απο τις 6 και φυσικα το εκμεταλλεύτηκε κ ηταν με ενα ζιζί στο στόμα! τωρα σηκώθηκα να φαω μια κουταλιά μερέντα και την ακούω να ''μιλάει'' μόνη της!α,ρε Λούση έλα για παρέα!!:-P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα μανουλομανουλάκια μου όμορφα!!! :-) χτες βραδυ δε μπήκα γιατι με νευρίασε ο Κώ και πήγα και ξάπλωσα..αυτος ο άνθρωπος δεν πα να κάνω γενική όλο το σπίτι ,εκεί..θα μπει μεσα με τα παπούτσια με τα νερά και θα θεωρεί κι οτι δεν τρέχει κάστανο..γκρρρρρρρ

Νικολίτσα μου δεν εχω λόγια,συγχύστηκα και στεναχωρήθηκα ταυτόχρονα τόσο πολύ....μα τετοια απανθρωπιά??ΕΛΕΟΣ..αυτο με κάνει να θέλω ακομα πιο πολύ να τιμωρηθεί η δικιά σου..

δε βρεχει εδώ,εμεις λέγαμε -αν μου χουν περάσει τα νεύρα- να πάμε στο θείο του το μεσημέρι για φαγητό κι έτσι δε θα μαγειρέψω..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...