Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σκασω!!!Δεν μπορω!!!!Δεν ξερω!Πως μπορουν να παιζουν με τοση ανεση με τις ανθρωπινες ζωες????????????

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!Θελουν ΣΚΟΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!Κυριολεκτικα!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πληρωσουν με τον χειροτερο τροπο για οτι κανουν στον κοσμο!Τιποτα αλλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φούντωσα...πάω έξω να πάρω αέρα και πίφ......να πάρω αγκαλιά και την ξενύχτισα μπάς και κοιμηθούμε.....σόρυ για το θέμα αλλά δεν άντεχα κ εγώ.....

Καλη ξεκουραση φιλεναδα!Να δωσεις πολλες φιλουρες στην Αναστασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φούντωσα...πάω έξω να πάρω αέρα και πίφ......να πάρω αγκαλιά και την ξενύχτισα μπάς και κοιμηθούμε.....σόρυ για το θέμα αλλά δεν άντεχα κ εγώ.....

κάνε ένα και για μένα........

Πω πω, σήμερα πήρα ένα τσιγάρο σβηστό και το μύρισα και μου γύρισαν τα άντερα, εμένα μου μου άρεσε τόσο.....

GaiGp3.png

και κάτι τελευταίο.....καθηγήτρια έλεγε σε μαθήτριες οτι πάτωσαν στα γραπτά ΟΛΟΙ αλλά θα τους πούν τι θα τους ρωτήσουν προφορικά για να περάσουν...και αυτοί θα βγούν να φέρουν παιδάκια στον κόσμο.....στο μπου@@@##$$#@ που λέγεται Ελλάδα όλα αυτά.....

ανταποδίδει τα φιλιά...θα πιούμε ενα ουίσκι και θα κοιμηθούμε:shock:

Grya.jpgGryap3.png

Ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σκασω!!!Δεν μπορω!!!!Δεν ξερω!Πως μπορουν να παιζουν με τοση ανεση με τις ανθρωπινες ζωες????????????

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!Θελουν ΣΚΟΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!Κυριολεκτικα!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πληρωσουν με τον χειροτερο τροπο για οτι κανουν στον κοσμο!Τιποτα αλλο!

ακριβως!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

και κάτι τελευταίο.....καθηγήτρια έλεγε σε μαθήτριες οτι πάτωσαν στα γραπτά ΟΛΟΙ αλλά θα τους πούν τι θα τους ρωτήσουν προφορικά για να περάσουν...και αυτοί θα βγούν να φέρουν παιδάκια στον κόσμο.....στο μπου@@@##$$#@ που λέγεται Ελλάδα όλα αυτά.....

Τστστστστσ!!!!!Οπως το λες!!!!!

Βικυ καλο ειναι αυτο!Εγω που δεν καπνιζω φουντωσα τωρα και αναψα ενα απο του Φ..........

καλα η Κλειω ολα σημερα τα εκανε.κοιμηθηκε στο ζιζι,ξυπνησε,κοιμηθηκε πανω μου ορθια,ξυπνησε,επαιζε στο κρεβατι της κ μετα ξανακοιμηθηκε στο ζιζι.ελπιζω ως το πρωι.

Βικακυ καλα που εχεις κ αυτη τη γειτονισα.τι να πω.τελικα ολα απο τους συγγενεις τα τραβαμε.ετσι νομιζω.

Έλα μου ντε........

Δευτερα δουλεια ε?εφτασε η μερα...:|

ουφ....

Βασω μου οι παρελασεις ειναι στις 12 νομιζω αλλα αν συνεχισει αυτη η βροχη θα βγουνε μονο οι Ο.Υ.Καδες με βατραχοπεδιλα.:tongue:

χαχαχαχαχα, καλόοοοοοοοοοοοοοο

Καλα Νικολ εχω παθει πλακα!που ζουμε ρε??σε ποιο αιωνα?οτι κ να πω ειναι λιγο...εσυ εχε θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα.

κατι μου διαφευγει.....

Το Λουσάκι ήταν ράκος και στις 10 κοιμήθηκε. Εύχομαι να κάνει μόνο 2 διαλείμματα για μαμ απόψε...

GaiGp3.png

Κ εγω σας κανω παρεα στο ποτακι κ στο τσιγαρακι!ειπα να το ριξω εξω σημερα!:shock:

pSC1p2.png

Τστστστστσ!!!!!Οπως το λες!!!!!

Βικυ καλο ειναι αυτο!Εγω που δεν καπνιζω φουντωσα τωρα και αναψα ενα απο του Φ..........

το αναψες?????κ το καπνιζεις????:shock::shock::shock:

ΣΒΙΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Βικυ καλα να παθεις που αναγουλιασες!ετσι για να μην ξανακαπνισεις!;)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Άννυ μπορούμε να πιούμε ποτάκι με τον θηλασμό? πόσοοοοοοοοο?

μέχρι ένα μπουκάλι....μην το παρακάνετε κιόλας....

η Αναστασία κοιμήθηκε που βγήκα έξω και ξύπνησε που μπήκα μέσα.....ε δεν μπορώ να κάτσω όλο το βράδυ έξω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα την πνίξω...

Βάσω σβήστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Grya.jpgGryap3.png

Άννυ μπορούμε να πιούμε ποτάκι με τον θηλασμό? πόσοοοοοοοοο?

ναι ρε μπορεις που κ που να πινεις κανενα ποτακι.δεν ειναι τραγικο.συμφωνη κ η Αγλαια!χαχαχ

καπου διαβασα οτι αν θηλασεις κιολας μετα απο 2ωρο δεν ''πιανεται'' τιποτα!

Βασω τι να σου πω ρεσυ!παω κ εγω να καπνισω στο παραθυρο γιατι εξω εχει ψοφο!!!!!

pSC1p2.png

μέχρι ένα μπουκάλι....μην το παρακάνετε κιόλας....

η Αναστασία κοιμήθηκε που βγήκα έξω και ξύπνησε που μπήκα μέσα.....ε δεν μπορώ να κάτσω όλο το βράδυ έξω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα την πνίξω...

Βάσω σβήστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τσακω την μπουκαλα ,τα τσιγαρα κ μια κουβερτα κ μεινε εξω να κοιμηθει το παιδι!χαχαχ

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...