Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας....περιμένω την Παρασκευή για το δώρο της Αναστασίας....

έχω χάλια νέα.σήμερα στις 12 μια παλιά γνωστή μου πέθανε την ώρα της γέννας..το μωρό είναι καλά,ένα αγοράκι 3200...η κοπέλα όμως χάθηκε...έχω συγκλονιστεί και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ γυναικολόγο ούτε ζωγραφιστώ..δεν ξέρω αν και ποιός φταίει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

Δεν είναι δυνατόν...και θα έλεγα ότι τώρα πια δύσκολα γίνονται αυτά...αλλά τελικά ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα...Είναι πάντως τραγικό όλο αυτό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πεις?????Καλα το οτι ειναι ιδιωτικο δεν παιζει ρολο!!ΖΩΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ή μαλλον φονιαδες ανευθυνοι υπαρχουν παντου!Πραγματικα εχω νευριασει απιστευτα!Μα ΓΙΑΤΙ????

το γελοίο είναι οτι ζήτησαν και 5000€......το λόγο δεν τον κατάλαβα...δεν ξέρω τι να πώ...θέλω να σταματήσω να ακούω άσχημα νέα....είναι η 2η κοπέλα που πεθαίνει στο Ναύπλιο μέσα σε 2 μήνες και είναι κάτω από 28...τι γίνεται δεν ξέρω.....φέτος έχω ζήσει και ακούσει τα χειρότερα...τι να πώ....

Grya.jpgGryap3.png

δεν ξέρω...το μαιευτήριο είναι ιδιωτικό,δεν θέλω να πώ....έχω φρικάρει...που ζούμε;

πω πωω ήμαρτον Θεέ μου!!! Αν μάθεις τί έγινε πες μας, ασχετα από το μαιευτήριο ........

Τι να πεις?????Καλα το οτι ειναι ιδιωτικο δεν παιζει ρολο!!ΖΩΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ή μαλλον φονιαδες ανευθυνοι υπαρχουν παντου!Πραγματικα εχω νευριασει απιστευτα!Μα ΓΙΑΤΙ????

Ρε Βασούλα, τί νομίζεις? για κάποιους κάμποσα ευρώ είμαστε, και τίποτα παραπάνω. Σιγά μην σκάνε για την γέννα....

GaiGp3.png

Δεν είναι δυνατόν...και θα έλεγα ότι τώρα πια δύσκολα γίνονται αυτά...αλλά τελικά ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα...Είναι πάντως τραγικό όλο αυτό...

κοριτσάρα μου παλιά ήταν λιγότερα τα άσχημα γεγονότα...και στην τελική δεν είχαν και τα μέσα...τώρα;σας έκανα την καρδιά περιβόλι αλλά σοκαρίστηκα και έπρεπε να το πώ...

Grya.jpgGryap3.png

στην δική μου περίπτωση πάντως 1200 άξιζε η ζωή της μικρής....

τι έγινε...έπαθε εμβολή...είχε πάρει πολλά κιλά λένε(θα ακούσω πολλά βέβαια)και πιέστηκε η καρδιά της...αν και τις 3 τελευταίες μέρες είχε πόνο πάνω από το στομάχι και πήγε στο γιατρό αλλά δεν είχε κάτι......δεν έιχε κάτι αλλά πέθανε....αυτά έχω μάθει

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλα η Κλειω ολα σημερα τα εκανε.κοιμηθηκε στο ζιζι,ξυπνησε,κοιμηθηκε πανω μου ορθια,ξυπνησε,επαιζε στο κρεβατι της κ μετα ξανακοιμηθηκε στο ζιζι.ελπιζω ως το πρωι.

Βικακυ καλα που εχεις κ αυτη τη γειτονισα.τι να πω.τελικα ολα απο τους συγγενεις τα τραβαμε.ετσι νομιζω.

Δευτερα δουλεια ε?εφτασε η μερα...:|

Βασω μου οι παρελασεις ειναι στις 12 νομιζω αλλα αν συνεχισει αυτη η βροχη θα βγουνε μονο οι Ο.Υ.Καδες με βατραχοπεδιλα.:tongue:

Καλα Νικολ εχω παθει πλακα!που ζουμε ρε??σε ποιο αιωνα?οτι κ να πω ειναι λιγο...εσυ εχε θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα.

κατι μου διαφευγει.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κι απο μενα!χειμωνας βαρυς εδω,κρυο βροχη και πολυς αερας!

Του δωσαμε αντιβιωση του Ματριξ και θα δειξει σε κανα δυο εικοσιτετραωρα αν θα τα παει καλα,η αντιβιωση ειναι για να μην παθει σηψαιμια...το καλο μου και ειναι μονος του εκει (μονος τροπος του λεγειν,εχουμε αλλα δυο)...Θα δειξει.

Μεγαλη κουβεντα ανοιξατε με τις κρεμες... ειναι ενα θεμα ατελειωτο!

εγω δεν μπηκα στη διαδικασια των βιολογικων κρεμων( αν και γενικα τρωμε πολυ βιολογικα στο σπιτι)της δινω το ρυζαλευρο της Νεστλε που ειναι γενικα πιο αγλυκο απο αυτο της Νουτριτσια γιατι παρατηρησα οτι δεν της πολυαρεσουν οι γλυκες γευσεις...επιπλεον η παιδιατρος φαινεται να μην εμπιστευεται και πολυ τα βιολογικα οποτε εμενα με βολεψε!

Ειχε η Νικολ γενεθλια???ΧΡονια πολλα κι ευτυχισμενα... γεματα υγεια και χαρουμενες στιγμες!!!

Αντζυ πραγματικα ευχομαι να βρεθει ο καλυτερος νονος/α για το μπισκοτακι σου γιατι θα ειναι σημαντικος ανθρωπος στη ζωη του και πρεπει να ειναι οντως ο καλυτερος...καθε εμποδιο σε καλο λενε!

Διαφημιστικα μου στελνουν κι εμενα με κουπονια εκπτωτικα αλλα μονο τα παμπερς αξιοποιω..ειπα να αλλαξω πανες στη μικρη για οικονομια και πηρα του lidl με αποτελεσμα να κανει η μικρη ενα συγκαμα αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε αφου σημερα γεμισα μια λεκανιτσα με νερο και χαμομηλι και την εβαλα να καθησει μεσα(με τη δικη μου βοηθεια γιατι δεν καθεται ακομη)και μολις καθησε αρχισε να κλαιει γιατι προφανως ετσουξε η πονεσε το ποπουδακι της... φρικη!!2 ωρες εκανε να ηρεμησει και τωρα της βαζω Kenacomb και σπαθολαδο.ελπιζω να δουμε βελτιωση!

Αυτα..............δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω αρχιζω και πεφτω τωρα!

πω πωω ήμαρτον Θεέ μου!!! Αν μάθεις τί έγινε πες μας, ασχετα από το μαιευτήριο ........

Ρε Βασούλα, τί νομίζεις? για κάποιους κάμποσα ευρώ είμαστε, και τίποτα παραπάνω. Σιγά μην σκάνε για την γέννα....

Δεν διαφωνω βρε Βικυ αλλα αυτοι οι απαραδεκτοι τυποι δεν εχουν παιδια?Οικογενεια?Προσωπα που αγαπανε?Γιατι δεν βαζουνε τον εαυτο τους στη θεση αυτων των ανθρωπων?Ποσο αναισθητος μπορει να ειναι καποιος?Κοιμουνται ησυχοι τα βραδια?????????????Εγω οχι απλα θα ειχα χασει τον υπνο μου αλλα θα ειχα κλειστει στο Δαφνι αν ηξερα οτι εχω κανει κακο σε ανθρωπο!Δεν ξερω τι να πω!

κοριτσάρα μου παλιά ήταν λιγότερα τα άσχημα γεγονότα...και στην τελική δεν είχαν και τα μέσα...τώρα;σας έκανα την καρδιά περιβόλι αλλά σοκαρίστηκα και έπρεπε να το πώ...

Καλά κάνεις και το μοιράζεσαι.

Η Αναστασία ξύπνια είναι?

GaiGp3.png

στην δική μου περίπτωση πάντως 1200 άξιζε η ζωή της μικρής....

τι έγινε...έπαθε εμβολή...είχε πάρει πολλά κιλά λένε(θα ακούσω πολλά βέβαια)και πιέστηκε η καρδιά της...αν και τις 3 τελευταίες μέρες είχε πόνο πάνω από το στομάχι και πήγε στο γιατρό αλλά δεν είχε κάτι......δεν έιχε κάτι αλλά πέθανε....αυτά έχω μάθει

καλα τι να πω.κρεμασμα θελουν κ γδαρσιμο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Δεν διαφωνω βρε Βικυ αλλα αυτοι οι απαραδεκτοι τυποι δεν εχουν παιδια?Οικογενεια?Προσωπα που αγαπανε?Γιατι δεν βαζουνε τον εαυτο τους στη θεση αυτων των ανθρωπων?Ποσο αναισθητος μπορει να ειναι καποιος?Κοιμουνται ησυχοι τα βραδια?????????????Εγω οχι απλα θα ειχα χασει τον υπνο μου αλλα θα ειχα κλειστει στο Δαφνι αν ηξερα οτι εχω κανει κακο σε ανθρωπο!Δεν ξερω τι να πω!

ποιός νοιάζεται.;...εδώ στην περίπτωση μου ολόκληρο νοσοκομείο έβλεπε την μικρή να πεθαίνει και για 1200 δεν επέμβαινε κανένας...ποιός είναι άνθρωπος;μαίες,γιατροί εφημερίας,ειδικευόμενοι....όλοι κοίταγαν λες και δεν ήξεραν τι να κάνουν...

Βικάκι η Αναστασία μας κάνει παρέα....

Grya.jpgGryap3.png

Την 25η Μαρτίου το πρωί είχα υπέρηχο και NST, περίμενα στο κυλικείο τον γιατρό μου και τσακωνόταν 4-5 μεγαλογιατροί, δεν θυμάμαι ονόματα πλέον, και λέγανε για ένα περιστατικό της προηγούμενης βραδιάς (λεπτομέρειες δεν λέω...) που ο ένας παράτησε γιατί βαριόταν να το παλέψει και ο άλλος έσωσε. Ο δε πρώτος, λες και του έλεγες ότι έχυσε κανέναν καφέ, τόσο τον έννοιαξε. Είχα πάθει πατατράκ αλλά το είχα διαγράψει ως περιστατικό την ίδια στιγμή..... Αλλά τον τύπο εκείνον τον είχα στο νου μου μην μου μπει μέσα στις ωδίνες για κανέναν λόγο.......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...