Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουπόνια μου στέλνουν κι εμένα αλλά έχω γραφτεί στα site τους...όμως από τη Libero έχω καταλάβει ότι παίρνουν στοιχεία και από αλλού...Μου έρχονται κουπόνια και με το πατρικό μου και με του άντρα μου το επίθετο...το οποίο δεν χρησιμοποιώ πουθενά παρά μόνο στο μαιευτήριο....:confused:

Είχα ρωτήσει το γιατρό για γιαουρτάκι και μου είχε πει ότι δεν της προσφέρει κάτι...από τον 8ο θα ξεκινήσουμε!!!!Για να πω την αλήθεια σήμερα έστειλα τον Χρήστο και πήρε να της δώσω....Αύριο θα δουμε το απόγευμα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε που πηγατε?

βρε κοριτσια εχουν αρχισει κ μου στελνουν οι εταιριες ενα σωρο διαφημιστικα κ κουπονια. σημερα μου στειλαν απο τη Δελτα κ τη Νουνου για γιαουρτακια κ γαλατα απο τον 6ο μηνα. εγω δεν εδωσα σε καποια απο αυτες τις εταιριες τα στοιχεια μου, ουτε του μωρου μου. πως ξερουν οτι εχω μωρο 6 μηνων? υποπτευομαι οτι η μια εταιρια με την αλλη ανταλασσουν στοιχεια. εσας σας στελνουν?

κι εμένα Δεσποινά μου μια απο τα ίδια,σήμερα πάλι μου στειλαν για γιουρτάκια,έχω ένα καρο κουπόνια και δεν τα χω χρησιμοποιήσει ποτέ.ίσως κι απο το μαιευτήριο ξεκινάνε όλα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ο μικρος μου κοιμαται απο τις 10 παρα. να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει για ζυζι μεσα στη νυχτα! παω κ εγω για υπνο γιατι αυριο εχω να κατεβασω τα χειμωνιατικα κ μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι. ο καιρος αγριεψε. δεν το βλεπω να κατεβαινουμε στην παρελαση αυριο:|καληνυχτα μανουλες κ ονειρα γλυκα στα μωρακια σας!

images?q=tbn:ANd9GcT8yezstzXPe3Y14Ah8b67dkHNOFSsaiP2Hlrs390xwUVkg5Gw&t=1&usg=__YTxhii92SHy4CeNHwkOR4_-1X6w=

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

Από το πρωί έχω προσπαθήσει 100 φορές να μπω να γράψω αλλά όλο κάτι γίνεται, ξεσυνδέεται και αυτό το φόρουμ και πήγε στο βρόντο το μεσημέρι το "κειμενάκι μου" τα πήρα και το έκλεισα......

Νικόλ μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Να είσαι πάντα καλά και εσύ και να σε χαίρονται ο άντρας σου και η κορούλα σας!!!! Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις που λέγαμε πιτσιρίκια.......

Άντζυ μου εγώ στη θέση σου θα τον απέρριπτα τον φίλο από νονό. Πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος ο νονός. Στην βάφτιση είπα στην κουμπάρα μου αν ποτέ πάθει κάτι ο Θ και εγώ, πως θέλω να είναι αυτή η μανούλα της Λούσης μου. Τόσο την εμπιστεύομαι και την αγαπάω αυτή και τον άντρα της. Επίσης την εκτιμώ σαν άνθρωπο... Κάτσε και σκέψου λοιπόν σε ποιόν θα εμπιστευόσουν το μπισκοτ σου? Όποιος και αν είναι, αδερφός, ξάδερφος, αρκεί να το "χει".

Χριστίνα εύχομαι να γίνει σύντομα καλά το σκυλάκι σου, μην μου στεναχωριέσαι όμως όλα θα πάνε καλά... Εγώ δεν είχα ποτέ σκύλο, είχα γατούλες και την τελευταία μου την χτύπησε αμάξι πριν 8 χρόνια και από τοτε είπα τέλος, γιατί είχα πεθάνει από την στεναχώρια μου και εγώ και ο Θ.

Δέσποινα καλή διασκέδαση!!!!!!! Να μας πεις πώς τα πέρασες!!

Δημητρούλα με γεια τα πραγματάκια!!!

Μαράκι μια χαρά η Αθηνούλα!! Όσο για το μπόι, όπως και να χει είναι ψηλό κορίτσι!!!! Έχουμε και εμείς την Δευτέρα εμβόλιο....

Μπράβο στα καλά μωράκια που έφαγαν σήμερα όοοοοοολο το φαγάκι τους!!!

Εμείς κουπόνια ούτε για ζήτω. Ούτε μια εταιρία, παρότι είχα γραφτεί σε εκείνα τα σάιτ τότε Άντζυ. Στο φτύσιμο μας έχουν χαχαχα.... Δεν βαριέσαι, ο Σκλαβενίτης εδώ απέναντι βάζει σχεδόν μια φορά την εβδομάδα -30% στα πάμπερς οπότε τσιμπάω ένα μεγάλο πακέτο.

Πάω να βγάλω τα καμένα σουβλάκια και έρχομαι....

GaiGp3.png

Ήρθα, έβαλα κοτόπουλο σουβλάκι στο φούρνο στο τέρμα και τα γκαγκάνιασα χαχαχαχα.....

Λοιπόν, κάτι ξεχνάω στάνταρ....

Το πρωί βρεθήκαμε με την γειτόνισσα και της είπα τα καθέκαστα και μου είπε ότι θα χαρεί να κρατάει το Λουσάκι. Δεν είπαμε λεπτομέρειες αλλά ησύχασα κάπως. Έστω και προσωρινά βρέθηκε μια άκρη. Η γιαγιά ούτε τηλέφωνο, μουλάρωσε. Είναι να στηρίζεσαι στους συγγενείς, μμμμμμμ.... εγγύηση...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες!!!

Ο μικρος μου κοιμαται απο τις 9 και εγω μαζεψα λιγο το χαος και χαλαρωνω!

Τι καταιγιδα ηταν αυτη????Αν αυριο ειναι καλος ο καιρος θα παμε στην παρελαση που θα κανει η βαφτιστηρα-ανηψια μου μιας και θελει να την δει ο ξαδερφουλης της να παρελαυνει:tongue:

Κουπονια ελαβα και εγω σημερα για τα γιαουρτια αντβανς και τα γαλατα νουλακ αλλα δεν νομιζω να τα χρησημοποιησω μιας και ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι οταν θα ξεκινησει γιαουρτια θα ειναι απο αυτα που τρωμε και εμεις και οχι τα παιδικα!Τωρα γιατι δεν ξερω.Κατι παραπανω θα ξερει για να το λεει;)

Βικακι μπραβο που βρηκες μια ακρη με την γειτονισσα!!Αφου χαρηκε κιολας!!!!!

Καλησπέρα Βασούλα μου, πλημμύρισε ο τόπος απόψε..... Ξεκουράζεσαι καθόλου κορίτσι?

Και εγώ θα ήθελα να την πάω στην παρέλαση αλλά σκέφτομαι την φρουτόκρεμα των 10 χαχαχα, είμαι αυστηρή με αυτό το γευματάκι και το μεσημεριανό....... Τί ώρα ξεκινάνε οι παρελάσεις θυμάσαι?

GaiGp3.png

Καλησπέρα Βασούλα μου, πλημμύρισε ο τόπος απόψε..... Ξεκουράζεσαι καθόλου κορίτσι?

Και εγώ θα ήθελα να την πάω στην παρέλαση αλλά σκέφτομαι την φρουτόκρεμα των 10 χαχαχα, είμαι αυστηρή με αυτό το γευματάκι και το μεσημεριανό....... Τί ώρα ξεκινάνε οι παρελάσεις θυμάσαι?

Επιτέλους! Να και κάποια που σκέφτεται τα γεύματα. Μάλλον επειδή μας ταλαιπωρούν με το φαγητό. Παραδόξως σήμερα ο Λ. έφαγε απίστευτες ποσότητες και γκρίνια μηδέν. Ένα δύσκολο 24ωρο ήταν και πέρασε. Ευτυχώς!

mU4Ep3.png

Ξεκουραση ε???χαχαχα ωραια!!Ας αλλαξουμε θεμα!!!

Νομιζω τοι ξεκινανε 12 αν δεν κανω λαθος!Δεν ρωτησα και την κουνιαδα μου και την ψαχνω στο face αλλα δεν........

Εσυ γιατι εισαι αυστηρη με την ωρα?

Επιτέλους! Να και κάποια που σκέφτεται τα γεύματα. Μάλλον επειδή μας ταλαιπωρούν με το φαγητό. Παραδόξως σήμερα ο Λ. έφαγε απίστευτες ποσότητες και γκρίνια μηδέν. Ένα δύσκολο 24ωρο ήταν και πέρασε. Ευτυχώς!

Ναι Μαράκι μου αγχώνομαι γιατί έφτυσα αίμα που λέει ο λόγος για να της το καθιερώσω. Την Δευτ που θα πάω για δουλειά πρέπει να φάει φρουτάκι στις 10 γιατί το ζιζί της θα λείπει...:-(:sad:. Πάντως και εμείς σήμερα φάγαμε το μεσημέρι με λίγη γκρίνια. Καλά, την φρουτόκρεμα όμως το πρωί την "κλαίγαμε" από την πρώτη κουταλιά (και μέχρι την τελευταία...).

Διάβαζα τις περιπέτειές σας, τί νίλα έπαθε η πεθερά σου... τί να της πεις όμως, αρκετή λαχτάρα πήρε και από μόνη της....

Μπράβο στον Λευτεράκη που φορτσάρισε σήμερα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας....περιμένω την Παρασκευή για το δώρο της Αναστασίας....

έχω χάλια νέα.σήμερα στις 12 μια παλιά γνωστή μου πέθανε την ώρα της γέννας..το μωρό είναι καλά,ένα αγοράκι 3200...η κοπέλα όμως χάθηκε...έχω συγκλονιστεί και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ γυναικολόγο ούτε ζωγραφιστώ..δεν ξέρω αν και ποιός φταίει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

Grya.jpgGryap3.png

κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας....περιμένω την Παρασκευή για το δώρο της Αναστασίας....

έχω χάλια νέα.σήμερα στις 12 μια παλιά γνωστή μου πέθανε την ώρα της γέννας..το μωρό είναι καλά,ένα αγοράκι 3200...η κοπέλα όμως χάθηκε...έχω συγκλονιστεί και πραγματικά δεν θέλω να ξαναδώ γυναικολόγο ούτε ζωγραφιστώ..δεν ξέρω αν και ποιός φταίει αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο......

Έλα ρε Νικόλ, τί πράγματα είναι αυτά? σφίγγεται η καρδιά μου , πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ???????!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σου Νικολιτσα!!Απιστευτο!!!Δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!Δεν παμε καλα!Ειναι συγκλονιστικο!Τι να πω??????????Λυπαμαι πααααααααααρα πολυ!Πραγματικα εχω μεινει!

Έλα ρε Νικόλ, τί πράγματα είναι αυτά? σφίγγεται η καρδιά μου , πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ???????!!!!!

δεν ξέρω...το μαιευτήριο είναι ιδιωτικό,δεν θέλω να πώ....έχω φρικάρει...που ζούμε;

Grya.jpgGryap3.png

δεν ξέρω...το μαιευτήριο είναι ιδιωτικό,δεν θέλω να πώ....έχω φρικάρει...που ζούμε;

Τι να πεις?????Καλα το οτι ειναι ιδιωτικο δεν παιζει ρολο!!ΖΩΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ή μαλλον φονιαδες ανευθυνοι υπαρχουν παντου!Πραγματικα εχω νευριασει απιστευτα!Μα ΓΙΑΤΙ????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...