Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαστε σπίτι κ σας γράφουμε μαζί με την μπούμπι. Κορίτσια πάει τα έχω χάσει! Είχαμε κανονίσει από μέρες να πάμε σήμερα στην Γαλάνη που εμφανίζεται εδώ, κλείσαμε τραπέζι, κανονίσαμε και baby sitter και το ξέχασα! Το θυμήθηκα πριν λίγο που πήρε η κοπέλα να με ρωτήσει τι ώρα να έρθει.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαστε σπίτι κ σας γράφουμε μαζί με την μπούμπι. Κορίτσια πάει τα έχω χάσει! Είχαμε κανονίσει από μέρες να πάμε σήμερα στην Γαλάνη που εμφανίζεται εδώ, κλείσαμε τραπέζι, κανονίσαμε και baby sitter και το ξέχασα! Το θυμήθηκα πριν λίγο που πήρε η κοπέλα να με ρωτήσει τι ώρα να έρθει.

Χαχαχα...καλό!!!

Καλά να περάσετε.

Στην ερώτηση που μου έκανες αλλά δεν πρόλαβα να σου απαντήσω η απάντηση είναι ΟΧΙ!

X4pTp3.png

Είσαι απίστευτη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΧΑ χα χα χα!!!!!! τρελλή!!!!! και ήμουν σίγουρη οτι χάθηκες γιατί θα ετοιμαζόσουν!!!! άντε να περάσετε τέλεια!:-P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

πολύ βροχή φιλενάδες ε! η Χρυσανθούλα μου είναι στη στράτα ,τσιρίζει και γελάει σαν τρελλή!!!!πάει μπρος-πίσω και κάνει και το τόξο προς τα πίσω!!!!!!!χαχα!

να σας πω της έφτιαξα λίγο κρεμούλα ρυζάλευρο (50 γρ) της nutricia που είπαμε να ξεκινήσουμε (καλά Δευτέρα είπε αυτή ,αλλά anyway!) και έφαγε τη μισή με χαρά και την άλλη μισή με πασάλειμα ΠΑΝΤΟΥ!!! αλλά νερούλιασε πάρα πολύ μετά απο λίγο..γιατί?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

πολύ βροχή φιλενάδες ε! η Χρυσανθούλα μου είναι στη στράτα ,τσιρίζει και γελάει σαν τρελλή!!!!πάει μπρος-πίσω και κάνει και το τόξο προς τα πίσω!!!!!!!χαχα!

να σας πω της έφτιαξα λίγο κρεμούλα ρυζάλευρο (50 γρ) της nutricia που είπαμε να ξεκινήσουμε (καλά Δευτέρα είπε αυτή ,αλλά anyway!) και έφαγε τη μισή με χαρά και την άλλη μισή με πασάλειμα ΠΑΝΤΟΥ!!! αλλά νερούλιασε πάρα πολύ μετά απο λίγο..γιατί?

Μπράβο στη Μπισκοτίνα που έφαγε την κρεμούλα της!!!!!

Άντζυ μου εγώ της την κάνω λίγο πιο πηχτή δεν βάζω τις κουταλιές που λέει...με το μάτι...κι αν ρίχνεις βραστό νερό...νερουλιάζει...το νερό πρέπει να είναι χλιαρό...εγώ να σου πω την αλήθεια βράζω και μετά προσθέτω λίγο απο τη βρύση....

Μπράβο στη Μπισκοτίνα που έφαγε την κρεμούλα της!!!!!

Άντζυ μου εγώ της την κάνω λίγο πιο πηχτή δεν βάζω τις κουταλιές που λέει...με το μάτι...κι αν ρίχνεις βραστό νερό...νερουλιάζει...το νερό πρέπει να είναι χλιαρό...εγώ να σου πω την αλήθεια βράζω και μετά προσθέτω λίγο απο τη βρύση....

αυτή δε μου είπε κουταλιές ,αλλά η κρέμα που θα της φτιάχνεις λέει να χει την υφή της οδοντόκρεμας μας.πηχτή,έτσι την έκανα αλλά το νερό ήταν απο τον βραστήρα.λες γι αυτό ,ε? θα το δοκιμάσω αύριο αυτό που λες!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! τελικα σημερα τα καταφεραμε! εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα κ αρκετα απο τα λαχανικα. καλυτερα απο τις αλλες μερες. την αλλη βδομαδα εχουμε εμβολιο κ θα με φωτισει για τη διατροφη του ο παιδιατρος.

Χριστινα λυπαμαι για το σκυλακι σου:-( ευχομαι να γινει συντομα καλα. εγω ειχα σκυλακι κ πεθανε οταν ημουν 7 μηνων εγκυος κ με το ζορι κρατιομουν να μην κλαιω ολη τη μερα.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπερα κ απο εμας.πηγαμε βολτα το μεσημερι για κατι ψωνια,γυρισαμε ακριβως πριν πιασει η τρελη βροχη,εκανα μπανιο,σιδερωσα και η Κλειω εφαγε ολη της την φρουτοκρεμα το μεσημερι!κ 11 κουταλιες απο την φαριν το απογευμα.

ενω χθες εφτυσε την φρουτοκρεμα κ εφαγε ολη την φαριν!οτι να ναι τελικα.με τις μερες της ειναι.κ εγω δεν αγχωνομαι για το φαγητο της προς το παρον.ελπιζω ομως μεχρι τον Ιανουαριο να μαθει να τρωει κ να χορταινει με τις στερεες τουλαχιστον μεχρι το μεσημερι που θα γυρναω απο την δουλεια.

Νικολ μου χρονια πολλα κ καλα γεματα υγεια!!!!

Δεσπωωωω....ουου!!!το χασαμε τελειως!!τρεχα στην Γαλανη να περασεις καλα!!!!!

τι αλλο ειπατε...δεν θυμαμαι παλι....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

αυτή δε μου είπε κουταλιές ,αλλά η κρέμα που θα της φτιάχνεις λέει να χει την υφή της οδοντόκρεμας μας.πηχτή,έτσι την έκανα αλλά το νερό ήταν απο τον βραστήρα.λες γι αυτό ,ε? θα το δοκιμάσω αύριο αυτό που λες!

Κι εγώ για τις κουταλιές που λεει το κουτί λεω....δοκιμασε το με χλιαρό νεράκι και θα δεις....;)

καλε που πηγατε?

βρε κοριτσια εχουν αρχισει κ μου στελνουν οι εταιριες ενα σωρο διαφημιστικα κ κουπονια. σημερα μου στειλαν απο τη Δελτα κ τη Νουνου για γιαουρτακια κ γαλατα απο τον 6ο μηνα. εγω δεν εδωσα σε καποια απο αυτες τις εταιριες τα στοιχεια μου, ουτε του μωρου μου. πως ξερουν οτι εχω μωρο 6 μηνων? υποπτευομαι οτι η μια εταιρια με την αλλη ανταλασσουν στοιχεια. εσας σας στελνουν?

pHNqp3.png9S1np2.png

καλε που πηγατε?

βρε κοριτσια εχουν αρχισει κ μου στελνουν οι εταιριες ενα σωρο διαφημιστικα κ κουπονια. σημερα μου στειλαν απο τη Δελτα κ τη Νουνου για γιαουρτακια κ γαλατα απο τον 6ο μηνα. εγω δεν εδωσα σε καποια απο αυτες τις εταιριες τα στοιχεια μου, ουτε του μωρου μου. πως ξερουν οτι εχω μωρο 6 μηνων? υποπτευομαι οτι η μια εταιρια με την αλλη ανταλασσουν στοιχεια. εσας σας στελνουν?

κ μενα μου στελνουν διαφορα,αλλα οχι ακομη απο δελτα κ νουνου.ή παιρνουν τα στοιχεια απ τις κλινικες ή συνεργαζονται οι εταιριες μεταξυ τους.

κ τωρα που ειπες γιαουρτια,ειδα στο σ/μ γιαουρτακι ανβανσ (το χεσα το αγγλικο παλι)με φρουτα κ ελεγε απ τον 6ο:shock::shock::shock::shock:εγω ξερω οτι κανει στον 8ο γιαουρτι κ μαλιστα προβειο.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Νικολίτσα, Χρόνια Πολλά καλή μου! Πάντα με υγεία και ευτυχισμένοι όλοι σας, και όλα τέλεια να σας πηγαίνουν.

Κρίστυ, εύχομαι όλα καλά να πάνε με το σκυλάκι σου.

Άντζυ μου, σύντομα να βρείτε τον καλύτερο νονό/νονά για το κοριτσάκι σας.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Έκανε εμβόλιο και πόνεσε πολύ το καημενάκι μου. Της πέρασε όμως σύντομα. Αυτόν τον μήνα δεν ψήλωσε καθόλου ή την είχε μετρήσει λάθος την προηγούμενη φορά. 68 πόντους την βρήκε πάλι αλλά πήρε σχεδόν μισό κιλό και έφτασε τα 7250 (με την δική μας ζυγαριά πάντα). Πάντως πολύ καλή την βρήκε. Ξεκινάμε και ρυζάλευρο και σε 15 μέρες λαχανικά το μεσημέρι. Οπότε το πρόγραμμά της θα διαμορφωθεί σε: Πρωί γάλα, δεκατιανό φρούτο, μεσημέρι λαχανικά, απόγευμα ρυζάλευρο και βράδυ γάλα. Από ποσότητες λέει σιγά σιγά να φτάσουμε τα 200-250 γραμ. Τώρα φρούτο μάξιμουμ να φάει 150. Αύριο που δεν δουλεύω θα δοκιμάσουμε λοιπόν και το ρυζάλευρο.

Κοριτσάκια σας διάβασα αλλά τα ξέχασα όλα γιατί φώναζε η Αθηνά και πήγα και την ξανακοίμισα οπότε συνεχίζω το μήνυμα χωρίς να θυμάμαι τίποτα.

Είμαι και πτώμα οπότε θα την πέσω νωρίς.

Α, η γιατρός μου είπε ότι τους δίνουμε ρυζάλευρο το απόγευμα για να τα κρατάει το βράδυ γιατί ενδεχομένως να μην τα κρατάει μόνο το γάλα. Και η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά με ξυπνάει τα τελευταία βράδυα. Ελπίζω με το ρυζάλευρο να ξαναβρεί τον ύπνο της (και η μαμά τον δικό της....)

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κ μενα μου στελνουν διαφορα,αλλα οχι ακομη απο δελτα κ νουνου.ή παιρνουν τα στοιχεια απ τις κλινικες ή συνεργαζονται οι εταιριες μεταξυ τους.

κ τωρα που ειπες γιαουρτια,ειδα στο σ/μ γιαουρτακι ανβανσ (το χεσα το αγγλικο παλι)με φρουτα κ ελεγε απ τον 6ο:shock::shock::shock::shock:εγω ξερω οτι κανει στον 8ο γιαουρτι κ μαλιστα προβειο.

ναι,στο φυλλαδιο της Δελτα ελεγε οτι τα γιαουρτακια advance ειναι απο τον 6ο! την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο κ θα τον ρωτησω αν κ δε νομιζω να μου πει να τα δωσω απο τωρα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...