Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!!

ΕΓΩ Η ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 3 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!!!

ΕΓΩ Η ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 3 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!! :-)

Γιατί καλό μου...επειδή βλέπεις 10η εντολή στην tv??? κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί όπως λένε και η έμπειρες μανάδες μετά θα πέσει ξενύχτι αναγκαστικά!!!:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Πως περασατε ΣΚ? Εμεις δεν βάλαμε κώλο κάτω... Φαγητό με φίλους... Θεατρο.. Χαμός!

Α Angie! Εβαλα κι εγω φωτογραφία για το διαγωνισμό...!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΝΝΥ ΜΟΥ!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!ΘΑ ΠΡΕΠΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑΙ,ΔΥΟ0ΔΥΟ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΩ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Πως περασατε ΣΚ? Εμεις δεν βάλαμε κώλο κάτω... Φαγητό με φίλους... Θεατρο.. Χαμός!

Α Angie! Εβαλα κι εγω φωτογραφία για το διαγωνισμό...!

Καλημέρααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Το καλύτερο έμένα ήταν εχθές που με πήγε ο αντρούλης μου στην μαμά μου για να κάτσω επειδή είχε κάτι σεμινάρια και ήρθε και μας πήρε κατα τις 15:00 με γεμάτα ταπεράκια φαγητό για τρεις μέρες...με σωσε η μανούλα μου πάλι!!!

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΝΝΥ ΜΟΥ!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!ΘΑ ΠΡΕΠΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑΙ,ΔΥΟ0ΔΥΟ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΩ!

Δες και φωτο από το γάμο μου. Σχεδόν είχα κλείσει τον 4ο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δες και φωτο από το γάμο μου. Σχεδόν είχα κλείσει τον 4ο!

Εγώ έχω να πω πάντως ότι είσαι μια κούκλα!!! Τέλειες οι photo του γαμου!!!

Αλλά δεν σε έχω δει κάπου βρε γειτόνισσα... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Το καλύτερο έμένα ήταν εχθές που με πήγε ο αντρούλης μου στην μαμά μου για να κάτσω επειδή είχε κάτι σεμινάρια και ήρθε και μας πήρε κατα τις 15:00 με γεμάτα ταπεράκια φαγητό για τρεις μέρες...με σωσε η μανούλα μου πάλι!!!

Κορίτσια δεν ξέρετε ποσο σας ζηλεύω όσες έχετε τις μητερες σας... Εγώ δυστυχως την έχασα πριν 4 χρόνια και τώρα που είμαι έγκυος νιώθω κατα κάποιο τροπο ότι θα την ξανανιώσω.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εγώ έχω να πω πάντως ότι είσαι μια κούκλα!!! Τέλειες οι photo του γαμου!!!

Αλλά δεν σε έχω δει κάπου βρε γειτόνισσα... :(:(:(

Σ' ευχαριστώ Βάλια μου! Οπως σου έχω ξαναπει μένω πίσω από το μετρό Χαλανδρίου. Βγαίνω στην αγορά του Χαλανδρίου και για ψώνια και για καφεδάκι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...