Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο μένα μανουλίτσες!!!

Σας διάβασα με διαλείμματα γιατί είχε έρθει και η μανούλα μου!!!

Εγώ τελικά χθες ξεκίνησα αντιβίωση...συνεχίζω να φοράω μάσκα για να μην κολλήσω την μπουμπού!!!Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί το θέμα μου είναι γνωστο -φαρυγγίτιδα,λαρυγγίτιδα,ιγμορίτιδα- χρόνια τώρα τα παθαίνω όλα μαζί...

Νικόλ πολύχρονη να είσαι!!!!Να σε χαίρεται η οικογένεια σου και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχετε για τη μικρούλα!!!Σίγουρα θα είναι το καλύτερο δώρο!!!

Άντζυ μου κι εμάς μας πάντρεψε η πρώτη ξαδέρφη του Χρήστου (πολύ καλή μου φίλη) και ένας φίλος του...Τελικά νονά της μπέμπας θα γίνει η αδερφή μου η μικρή...και αν κάνω με το καλό δεύτερο θα το βαπτίσει η αδερφή μου η μεγάλη...Για μένα είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!

Εχω βαπτίσει με το Χρήστο του αδερφού μου και είναι ότι καλύτερο!!!Είμαστε συνέχεια μαζί!!!!

Μαρία (AngiCat) μπεμπάκι σου πήρε πάνω από μισό κιλό....σίγουρα είναι πολύ καλά...εμένα η μπουμπού παίρνει τους 2 τελευταίους μήνες 300-350 και μου λέει ο γιατρός ότι είναι καλά!!!!...Κι όμως κι εγώ αγχώνομαι!!!!Αλλά πρέπει λίγο αυτό να το ελέγξουμε!!!Πολλές φορές νιώθω εκνευρισμό την ώρα που την ταίζω επειδή δεν τρώει αλλά κατευθείαν προσπαθώ να ηρεμήσω!!!Αυτό για το παιδί είναι πολύ χειρότερο!!!

Αυτάαααααααααααααααα...δεν θυμάμαι τι άλλο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

το πρόβειο εγώ ξέρω οτι έχει πέτσα! τι πήρες εσύ?:shock:

ε,τη μπουμπινέλ μας που ναι και κυρία στα γούστα της!εμένα το παιδί μου να πάρει απο μένα θα τρώει σουβάκι απ'όλα και κρέπα στα καπάκια!!!:D:)

Και μένα Αντζυ μου για σουβλάκια την κόβω!!!!Γιατί απο τα παιδικούλια χλωμό!!!!

Εγώ της είχα δώσει παιδικό γιαουρτάκι κάποια στιγμή και νόμιζα ότι θα της άρεσε!!!Όταν δοκίμασα να της ξαναδώσω δεν άνοιγε στόμα με τίποτα!!!!Που να τολμήσω να δώσω πρόβειο με πέτσα!!!!!:confused:

να μια μέρα που μπήκα νωρίς.Ο Ιάσονας δεν κοιμήθηκε κ έτσι πηγε με τη γιαγιά ταχυδρομείο κ μετά βόλτα στν πλατεια κ η μαμα σας διαβάζει.Γκρίζα διάθεση.Όσο για το φαγητό ρε κορίτσια σας διαβάζω κ αγχόνομαι.Κριθαράκι με ντομάτακλ κλπ;Εμένα κοντεύουν 20 μέρες κ ακόμη δεν έχουμε φτάσει τα 250μλ που είπε η παιδίατρος.Απ την αρχή μας έδωσε δυο γεύματα.Πουρέ λαχανικών-κολοκύθα πορτοκαλί,πατάτα,καρότο-κ φρουτόκρεμα-μηλο,αχλάδι κ τώρα θα βάλουμε μπανάνα.Βάζω κ γλυκοπατάτα κ δαμάσκηνο οταν έχει δυσκοιλιότητα.Εμένα μου χει πει καλύτερα τα γεύματα αυτά πρωί-δλδ 11 κ 2-που ειναι πιο κεφάτα τα παιδιά κ μετά θηλασμοί.Τρελά κεφια.Σήμερα τα φτυσε παλι κ έκλαιγε να θηλάσει.Γενικα εμένα μ αγχόνει η μάνα μου κ προσπαθώ να μην τσιμπάω.Ο στόχος είανι ν αναπτύσσεται το παιδί κ να δοκιμάζει τις γεύσεις αλλά κ γω σε κάποιες φάσεις τσιτώνομαι.τι να μηχανευτώ να τρώει πιο πολύ.Εμάς μας έχει πει η παιδτρ να χουμε κ δυο παιχνίδια φαγητού που να τα βλέπει ΜΟΝΟ οταν τρώει.Το χω κάνει κ αυτό.Με τα ωράρια δεν είμαι παντα ακριβής αλλά τηρώ τις μερες που μου χει πει να εισάγω κατι νεο άντζυ.Το κάνουν επειδή φοβούνται γι αλλεργίες.Τώρα τις επομενες μερες εχουμε μπανανα στα φρουτα κ λιπαρα-αμυγδαλοπαστα κ αβοκάντο-μετά κτόπουλοή δημητριακά χωρίς γλουτένη-ρύζι κ κεχρι -στα λαχανικά.μΕΤα μου χει πει καθε 10 μερες κατι νεο απο λαχανικά κ φρουτα εποχής.Πορτοκάλι ,μανταρίνι μου χει πει μετά τα χριστούγεννα.εκτος αν έχει δυσκοιλιότητα κ δεν έχει ενεργήσει το δαμασκηνο μου χει πει μια κουταλιά χυμο πορτοκαλιού.Αυτά.Δεν ηξερα αν θα μείνω εδώ κ για ποσο κ μου χε δώσει προγραμμα ως τα Χριστούγεννα.Μονο εμείς προχωράμε τόσο αργά;;;;;Σας αφήνω να φτιάξω μακαρόνια.Γυρισαν τα παιδιά.

ntesehjufpgrhgvn.png

Ρε κορίτσια δεν φοβάστε με τα παιδικά γιαούρτια;εγω ουτε κρ΄μεες εμπορίου,ουτε τιποτα με συντηριτικά,ουτε ρυζάλευρα.Κ δεν ειμαι η μόνη.Έχω γνωστές κ φίλες της ίδιας φιλοσοφίας που ακομη κ οταν η πδτρ τους προτεινε συγκκρ φρουτόκρεμες δεν έδωσαν ποτέ κ έψαχναν απ το ιντερνετ πιο φυσικές τροφές .Πολλοί παιδτρ προωθουν τον απογαλακτισμό κ συγκκρ εταιριών φρουτοκρ που έχουν ζάχαρη κ διαφορα αλλα άχρηστα κ βλαβερά συστατικά.Α κ η δική μας παιδτρ απαγόρευσε δια ροπάλου το αλάτι .Λέει το πεπτικο του παιδιού απ τον 18ο μηνα μπορεί να το πεψει κ οι τροφές έχουν απο μονες τους το αλάτι πυ χρειάζεται ο οργανισμός μας.Αυτό μου το χαν ξαναπεί γιατροί αλλά το χα ξεχάσει.Δεν με βόλευε μάλλον

ntesehjufpgrhgvn.png

Στρατα κι εμάς η παιδίατρος είναι της υγειινής διατροφής, βιολογικές κρέμες μόνο και αυτές όχι απαραίτητα, μου είπε όμως ότι μπορώ πλέον να της δώσω γιαούρτι (δεν μου είπε για παιδικό). Καλά είναι όλα αυτά αρκεί να μην γίνονται υποκριτικά, με την έννοια ότι οκ ακόμη για κάποιο καιρό θα τους κάνουμε διαφορετικό φαγητό, μετα τι; Εγώ θα τρώω πιτόγυρα και θα επιμένω το μωρό να φάει χυλό βρώμης και μούσλι;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλά τα βιολογικά αλλά και οι κρέμες μέσω ίντερνετ και τέτοια που ξέρουμε τ ακριβώς είναι;;;....εκτός εαν είναι εταιρείες δοκιμασμένες....να σας πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει το θέμα καθόλου και δεν το γνωρίζω...Με τις κρέμες του εμπορίου μεγάλωσα κι εγώ και εκατομμύρια κόσμος...εντάξει να προσέχουμε τι τους δίνουμε αλλά ο κόσμος που ζούμε δεν είναι και αποστειρωμένος!!!!

Αυτή είναι η αποψή μου!!!!δεν θεωρώ ότι είναι και το σωστό για όλους!!!!

Καλησπερα φιλες μανουλες!!!!Επιτελους πηρα το laptop μου και χαιρομαι πολυ!!Χωρις αυτο νιωθω σαν κουλη!!!Και χωρις εσας δεν μπορω καθολου!Ειχα να μπω απο εχθες το μεσημερι και μου κακοφανηκε!!!

Νικολιτσα μου χρονια σου πολλα!!!Να τα εκατοστησεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!Ευχομαι το δωρο σου να το παρεις την Παρασκευη με τα τελεια αποτελεσματα της Αναστασιας μας!!!!!:P:p:p:p

Χριστινα μου λυπαμαι για το σκυλακι σας!!!Ευχομαι να γινει καλα γρηγορα!Ειχαμε και εμεις πριν καποια χρονια ενα καφε chow-chow αλλα πεθανε απο καλαζαρ.Το τι κλαμα εριξα δεν λεγετε:(:(

Αντζυ μου καλυτερα ετσι!Μην αγχωνεσαι για το θεμα του νονου!Θα βρεις!Πανω απ ολα ο νονος πρεπει να αγαπαει το παιδι και να ειναι κοντα του!Καλη αρχη και με τις κρεμουλες-φρουτακια!

Ιωαννα μου εγω που εχω ανταυγειες κοντα στους δυο μηνες παω και τις ανανεωνω.

Και εγω για το φαι δεν αγχωνομαι καθολου!Ουτε τον πιεζω.Αν θελει να φαει οκ!Αν δω οτι το πεταει το αφηνω στην ακρη και οταν πεινασει του δινω.Απο την στιγμη που ειναι ενταξει στις καμπυλες δεν με νοιαζει!;)

Εγω εχθες γυρισα απο τη δουλεια κομματια....και σαν να μην εφτανε η κουραση μου με πηρε τηλ ο πατερας μου οτι δεν μπορουσε να παει ενας υπαλληλος για δουλεια και ετσι πηγα να βοηθησω και εκει η ερημη!Ο μικρουλης μου δεν κοιμοτανε με τιποτα που ελειπα και ετσι πηγα τρεχαλα σπιτι και μολις τον πηρα αγκαλιτσα και του εδωσα φιλακι κοιμηθηκε στην αγκαλια μου!Πολυ συγκινηθηκα με τον σκατουλη μου!Βεβαια ξυπνησε 6:30 το πρωι που εχει να το κανει κατι μηνες και κοιμηθηκε μονο μια ωρα μετα και ετσι ειμαι ψιλοκομματια παλι!

Αυτα τα νεα μας!!!!Πολλα εγραψα παλι ε?sorry!!!!

Στρατα κι εμάς η παιδίατρος είναι της υγειινής διατροφής, βιολογικές κρέμες μόνο και αυτές όχι απαραίτητα, μου είπε όμως ότι μπορώ πλέον να της δώσω γιαούρτι (δεν μου είπε για παιδικό). Καλά είναι όλα αυτά αρκεί να μην γίνονται υποκριτικά, με την έννοια ότι οκ ακόμη για κάποιο καιρό θα τους κάνουμε διαφορετικό φαγητό, μετα τι; Εγώ θα τρώω πιτόγυρα και θα επιμένω το μωρό να φάει χυλό βρώμης και μούσλι;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!Καλό Δεσποινάκι!!!με φανταζομαι να τρωω πίτσες και η μπέμπα κυρία στο καρεκλάκι της να τρώει βρώμη!!!!!!!!αχαχαχαχαχ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ειμαι επιτελους σπιτι προσπαθησα να κοιμησω το μωρο μηπως και ξαπλωσω και εγω λιγο αλλα δυσκολο.Περιμενω και τα πεθερικα μου το απογευμα, η πεθερα θα μου βαψει το μαλλι γιατι ζοριζομαι να δωσω 35 ευρω στο κομμωτηριο αφηστε που δυσκολευομαι να βρω και 2 ωρες ελευθερες και ο πεθερος θα σκουπησει τα στρωματα μας με αυτη τη μαγικη σκουπα μου σκουπιζει και τα ακαρεα (δανεικη απο τον ξαδερφο).

Σας ειπα οτι ξεκινησα γυμναστηριο;Ναι παω 2 φορες την εβδομαδα στο ΤΕΙ που ειναι free για τους φοιτητες και εργαζομενους, καλα ειναι, δεν το βγαζω ολο το προγραμμα αλλα ενταξει αρχη ειναι ακομη.Τον μικρο τον πηγαινω στη μαμα μου που μενει σχετικα κοντα μου.

Ουτε εγω τρελαινομαι με το φαγητο του μωρου και δεν κραταω κανενα προγραμμα.Σημερα για παραδειγμα δεν τον δινω λαχανικα αλλα μονο γαλατακι.Βεβαια ειναι ευκολο παιδι τρωει τα παντα και του αρεσουν ολα, τουλαχιστον αυτα που εχει δοκιμασει εως τωρα.Απο εβδομαδα θα του δινω και κρεατακι.Του εχω δωσει και κους κους να φαει και τρελαθηκε!

Την παρασκευη εχουμε και το εμβολιο του που δεν ειχαμε κανει στους 6 μηνες οποτε θα μας μετρησει ο γιατρος βαρος και υψος να δουμε και που βρισκομαστε.

Καρεκλακι φαγητου πηραμε απο τον Ναρλη 115 ευρω, το polly της chicco και ειμαστε ευχαριστημενοι γενικα.

Καλη ξεκουραση σε οσες δουλευουν (αργια αυριο..)

Διαφημίσεις

γράφω σε συντομία τα νεα μας να κοιμηθώ.Σήμερα πήγαμε για ψώνια.Στον κορυδαλλό ψωνίσαμε μπουφάν,παντελόνια,πιτζάμες κ΄ένα πουλοβερ,ένα κουκλάκι αγκαλιάς.Μετά πήγα στον Άλιμο στο τρίκυκλο να δω το καρεκλάκι φαγητού το οπιο τελικά παράγγειλα απο ίντερνετ αποψε γιατί είχε κοντά 100ε έκπτωση απ ότι απ το κατάστημα(το τριπ τραπ ξύλινο της stokke).αγοράσαμε κ ένα πολυ χρωματιστό φορμάκι κ ενα κουκλάκι για τα δόντια.Μετά πηγαμε όστρια για καφέ μιας που είχε ωραια μέρα.Βέβαια ο Ιάσονας ειχε χάσει τους υπνους του κ είχε μουτρα,μας έφτυσε κ το φαί του στη μουρη!!!Μόνο στο τρίκυκλο ξεκαρδιζότανε που είχε πολλά χρώματα κ του άρεσε.Ευχομαι πολύχρονοι οι εορτάζοντες.

Βρε Στράτα μου πράγματι πόσο είχε αυτό το καρεκλάκι που μέσω ιντερνετ είχε 100? έκπτωση;;;;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!Η μπέμπα έφαγε όλο της το φαγητό!!!

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!Κάναμε βέβαια τρία τέταρτα για να το φάμε αλλά μια χαρα!!!!:D:D:D:D:D:D

bravo.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες! Την μέγαλη γιορτη όμως θα την κανω την Κυριακή! Ο μικρος μου χθες ταλαιπωρήθηκε γιατι δεν κοιμηθηκε σχεδόν καθόλου μεσα στην ημέρα και το βράδυ κοιμηθηκε 11ωρο!!! Αυτό το παιδι δεν την αντέχει την ταλαιπωρία. Ιδιο η μανα του! Τώρα κοιμηθηκε και μάλλον θα ξαπλώσω κι εγώ λιγο :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερούδια μανούλες!!!

Νικολίτσα μου χρόνια πολλά!!!! Σου εύχομαι από εδώ και πέρα η ζωή να σας επιφυλλάσσει μόνο χαρές και υγεία!

Είμαστε όλος μαζί σου!!!!

gift.png

Το πρωί είχε έναν υπέροχο καιρό και τώρα αστράφτει και βροντά!

Ψώνισα κι εγώ επιτέλους ένα τζινάκι και παπούτσια και η μαμά μου πήρε του Νικόλα μπουφανάκι, ζακέτα και παπουτσάκια. Τώρα κοιμάται ο ζουζούνος μου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...