Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία μου (angicat) ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολαμβάνεις το ότι το παιδάκι σου κοιμάται και αγχώνεσαι να τηρεί συγκεκριμένο ωράριο. Εσύ μπορείς να σε πιέζουν να φας σε συγκεκριμένες ώρες; Νομίζω πάρτο λίγο πιο χαλαρά το θέμα για να είσαι και εσύ πιο ήρεμη!

Γιατί έχω ένα θέμα με το φαγητό του για 3 λόγους.

1. Θέλω να τρώει γιατί έχω πάθει πατατράκ από όταν υποσιτίστηκε τότε στην μαιευτική και μπήκαμε νοσοκομείο.

2. Αν δεν φάει στις 12 φρουτόκρεμα δεν την τρώει ΠΟΤΕ! Και επειδή δεν τον πιέζω καταλήγουμε να περνάει η μέρα χωρίς φρούτα. Γενικά πρέπει πριν φάει στερεές και το γάλα να έχει ξεκουραστεί. Αν λοιπόν κοιμάται ως τις 11 στις 12-12.30 που είναι να φάει θα είναι πτώμα και δεν θα τρώει. Ομοίως και το μεσημεριανό.

3. Πρέπει να παίρνει βάρος γιατί όταν πήρε 300 γραμμάρια η παιδίατρος μας είπε είναι λίγα για τα κυβικά του και με άγχωσε πάλι.

Κορίτσια μόνο εγώ αγχώνομαι τόσο; Αν δεν τρώει με πιάνει τρέλα!!!!! Με τα γάλατα δεν έχω θέμα γιατί κατεβάζει 200άρια αλλά με τις στερεές πρέπει να τηρώ πρόγραμμα γιατί αλλιώς δεν τις τρώει όποτε να ναι. Τι να πω...μακάρι να ήταν πιο εύκολος να τον τάιζα όποτε θέλω.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατανοητά αυτά που λες αλλά το μωρό σου μεγαλώνει μια χαρά, είναι πολύ λογικό σε αυτήν την ηλικία να μειώνεται ο ρυθμός αύξησης βάρους, δεν καταλαβαίνω γιατί σε αγχώνει η παιδίατρος.

Σίγουρα ξέρεις ότι μέχρι τους 12 μήνες το γάλα παραμένει η βασική τροφή, τα μωρά μας έχουν κάθε δικαίωμα να αρνούνται να φάνε τις ποσότητες στερεών που τους δίνουμε, αρκεί να δοκιμάζουν!!!

mWsZp3.png

Ναι ναι σίγουρα αλλά θα ήθελα να θέσουμε βάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή. Ας πάνε όλα καλά Θεέ μου. Νομίζω ότι με αυτά που κάνω οδεύουμε σε καλό δρόμο. Πλέον τρώμε πολύ καλά τις χορτόσουπες και σταματήσαμε τις κρέμες του εμπορίου (για να δούμε μέχρι πότε). Το γάλα μου φτάνει για τα συμπληρώματα που σχεδόν ποτέ δεν θέλει. Μόνο τα φρούτα με αγχώνουν που δεν τα θέλει με τίποτα και για να φάει πρέπει να το οργανώσω ώρες πριν και πάλι δεν τα τρώει. Παλιά έτρωγε περισσότερο. Θα δούμε. Προς το παρόν είμαστε καλά μπορούσαμε και καλύτερα, μπορούσαμε και χειρότερα. Τουλάχιστον παίρνει καλό βάρος όπως λες κι εσύ. Πήρε πάνω από μισό κιλό αυτό το μήνα.

Αλλά κορίτσια το πρόβλημα και το άγχος με το φαγητό είναι δικό μου και δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Δεν θα ξεχάσω το κορμάκι μου σχεδόν λιπόθυμο στο νοσοκομείο με τον σούπερ ίκτερο και την αφυδάτωση...το σκέφτομαι και με πιάνει τρέλα. Και όλα έγιναν σε 4-5 μέρες χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι! Πως δεν μου πέθανε το παιδί και οι γιατροί να λένε τα δικά τους.

mU4Ep3.png

Αντζυ μου καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ στο ειπε τωρα!φανταζεσαι να στο λεγε το Πασχα????νονος δεν γινεσαι απο υποχρεωση.

θα βρεις αλλον!μπορεις να ζητησεις κ απο τον αδερφο σου ακομη,ή τον αδερφο του Κωστα!

μακαρι να μεναμε κοντα κ θα στην βαπτιζα εγω!!!!

κ λεω να μεναμε κοντα γιατι θελω να εχω επαφη με το βατιστηρι μου,κ η αποσταση αυτη δεν μου επιτρεπει να ειμαι οπως θελω.:(

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΑΤΙΜΗ ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κι απο μένα..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

Αννυ μου θα ησουν η καλύτερη νονά της μπίσκιτ,πίστεψε με! μακαρι να μεναμε κοντα! τωρα που θα μαι κ χωρις δουλειά βλέπω να μετακομίζω Θεσ/κη!εχω στεναχωρηθει πολύ απο χτες,δεν ειναι τοσο ευκολο όσο λέτε το να βρω κάποιον,ολοι ειναι ήδη νονοί και οι άλλοι είναι απλά παρεα...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Κι στην Βέροια βρέχει... :|

Κρίστυ, τί φρικτό αυτό που έπαθε ο σκυλάκος σας... Εύχομαι να αναρρώσει πλήρως και χωρίς ταλαιπωρία. Να μπεις να μας πεις νέα του! Καλά νέα!

Νικόλ, χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρονται η κόρη σου και ο άντρας σου! Υγεία και ευτυχία και εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα και χαρούμενα!

Μαρία, μην τρελαίνεσαι που δεν τρώει, δεν είναι πλεόν ένα ευαίσθητο βρεφάκι για να υποσιτιστεί, είναι ολόκληρο παιδί! Και συμφωνώ με τη Δέσποινα πως το γάλα είναι η βασική τροφή ώσπου να γίνουν ενός οπότε μην αγχώνεσαι και μην τον ταΐζεις με το ζόρι και σιχαθεί τα φρούτα!

Άντζυ, λυπάμαι για το νονό, ελπίζω να προσφερθεί κάποιος που το θέλει πολύ, σας αγαπάει και θα είναι δίπλα στο μπισκοτάκι συνέχεια! Καμιά φορά η κουμπαριά είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που δεν έχεις κ κοντινές σχέσεις αλλά θα έπρεπε!

Στράτα, ψώνια ε; Με γεια σας!

Και κάτι άσχετο... Εσείς που έχετε ανταύγειες στα μαλλιά, είναι μπελαλίδικες; Θέλει τρεις και λίγο να τα βάφεις, πιο συχνά απ ότι χρειάζονται οι ρίζες από τα απλώς βαμμένα; Σκέφτομαι να κάνω κοντά στο φυσικό μου σε 2-3 τόνους του καστανού...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωαννάκι μου ναι,εγώ πιστευω οτι ειναι μπελαλίδικες οι ανταύγειες,γιατι αν κατέβει η ρίζα ενα μηνα μετά,την περνάς,αλλά τον επόμενο θα πρέπει να περάσεις και τις ανταυγειες ξανά γιατί κατεβαίνουν και φαίνεται άσχημα!ενω οταν είναι ένα χρώμα κάνεις ρίζα και ξεμπερδεύεις!

Χριστινάκι μου μακάρι να ναι καλά το σκυλάκι σας,πες μας νέα..

δε σας ειπα για το προγραμμα που μας ειπε η παιδίατρος χτες

ειπε απο Δευτερα να ξεκινησω μια κουταλίτσα χυμό πορτοκαλιού! ( φυσικα δεν ξερει οτι η μπίσκιτ εχει τύχει να φάει και κρεμα ολοκληρο μπωλ!)

μέρα με τη μέρα προσθέτεις λέει ωσπου να φτασεις να πίνει 25γρ πορτοκάλι κ 25 νερό.(εγω απο οσα θα σας πω δε θα κανω τιποτα γιατι βαριεμαι το τοοοοσο αργά)

μετα 50 γρ πορτοκάλι κ 1/4 μήλο

μετα το ιδιο συν 1/4 αχλάδι

και ούτω καθεξής ωσπου να τρώει το χυμό ενος πορτοκαλιού με 1 μηλο κι 1 αχλάδι.(ξημερώσαμε!)

αυτα θα τα κάνουμε 10-10:30 το πρωί λέει και μετα το απογευμα 5-6 θα τρωει ρυζάλευρο και καθε που θα τελειωνει λέει το κουτι να παιρνω άλλη μάρκα για να συνηθίσει και να μην είναι λιγόφαγη!

θελει λέει ως τον άλλο μηνα με αυτο το πρόγραμμα να φτασουμε να τρωει

ΠΡΩΙ :ζιζί

ΜΕΤΑ: φρουτόκρεμα

μεσημερι -απογευμα: ζιζί

απογευμα: ρυζάλευρο

και βραδυ γαλα

δηλ 3 θηλασμούς τη μέρα...

πειτε μου τη γνωμη σας μιας και ολες ειστε πιο εμπειρες στο φαγητό απο μας!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζουλίνι η παιδίατρος σου λέει να τις δίνεις στερεές δύο φορές την ημέρα πρωί - απόγευμα. Την υπόλοιπη μέρα να θηλάζεις όταν και όσο θέλει το μπισκότο. Τι πάει να πεί 3 θηλασμοί; Άσε που στις αρχές μετά το γεύμα σίγουρα θα θέλει να θηλάσει, δεν θα χορταίνει, θα δοκιμάζει.

Συμφωνώ ότι σε παραπάει αργά ειδικά με τα φρούτα αλλά να θυμάσαι να βάζεις ένα νέο φρούτο κάθε φορά για τυχόν αλλεργίες.

Αυτα τα ολίγα και ότι θες ρωτάς!

Εγώ σήμερα έκανα πρώτη φορά στην μπούμπι κριθαράκι, έβρασα μαζί και ένα κολοκύθι και φρέσκια ντομάτα τριμμένη, για να δούμε θα το φάει;

Επίσης δοκίμασα να της δώσω και γιαούρτι και δεν της άρεσε καθόλου.

mWsZp3.png

ναι ρε Δεσποινιώ κι εγώ αυτό λέω,αυτή ειπε και καλά οτι στην αρχή που θα τρώει λίγο να συμπληρώνω με στήθος,όταν φτασει _και αν_ να τρωει 200 γρ. να μη δινω στήθος..

ουφ..δεν ξερω πως θα μου φανεί.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ρε φίλη και η άννυ μου είπε ότι έχει πέτσα, αλλά αυτό που πήρα δεν είχε!

εγώ γιαούρτι δεν τρώω οπότε δεν ξέρω!

θα ρωτήσω και παιδίατρο. Γενικά μου έχει βγει λίγο αριστοκράτισσα η μικρή, πχ. δεν τρώει κοτόπουλο με όρεξη αλλά τρώει μοσχαράκι φιλέτο. Σήμερα θα δοκιμάσω να της δώσω τυρί κρέμα, μηπως της αρέσει!

mWsZp3.png

ρε φίλη και η άννυ μου είπε ότι έχει πέτσα, αλλά αυτό που πήρα δεν είχε!

εγώ γιαούρτι δεν τρώω οπότε δεν ξέρω!

θα ρωτήσω και παιδίατρο. Γενικά μου έχει βγει λίγο αριστοκράτισσα η μικρή, πχ. δεν τρώει κοτόπουλο με όρεξη αλλά τρώει μοσχαράκι φιλέτο. Σήμερα θα δοκιμάσω να της δώσω τυρί κρέμα, μηπως της αρέσει!

το πρόβειο εγώ ξέρω οτι έχει πέτσα! τι πήρες εσύ?:shock:

ε,τη μπουμπινέλ μας που ναι και κυρία στα γούστα της!εμένα το παιδί μου να πάρει απο μένα θα τρώει σουβάκι απ'όλα και κρέπα στα καπάκια!!!:D:)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...