Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γράφω σε συντομία τα νεα μας να κοιμηθώ.Σήμερα πήγαμε για ψώνια.Στον κορυδαλλό ψωνίσαμε μπουφάν,παντελόνια,πιτζάμες κ΄ένα πουλοβερ,ένα κουκλάκι αγκαλιάς.Μετά πήγα στον Άλιμο στο τρίκυκλο να δω το καρεκλάκι φαγητού το οπιο τελικά παράγγειλα απο ίντερνετ αποψε γιατί είχε κοντά 100ε έκπτωση απ ότι απ το κατάστημα(το τριπ τραπ ξύλινο της stokke).αγοράσαμε κ ένα πολυ χρωματιστό φορμάκι κ ενα κουκλάκι για τα δόντια.Μετά πηγαμε όστρια για καφέ μιας που είχε ωραια μέρα.Βέβαια ο Ιάσονας ειχε χάσει τους υπνους του κ είχε μουτρα,μας έφτυσε κ το φαί του στη μουρη!!!Μόνο στο τρίκυκλο ξεκαρδιζότανε που είχε πολλά χρώματα κ του άρεσε.Ευχομαι πολύχρονοι οι εορτάζοντες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!

Δημητρα χρονια σου πολλα! να χαιρεσαι το παιδακι σου κ να εχεις οτι επιθυμεις!

Αννυ να χαιρεσαι το Δημητρακη σου! ειναι ενας γλυκας!

κ ολες να χαιρεστε τους δικους σας που γιορταζουν! σιγουρα σε καθε σπιτι υπαρχει κ καποιος!

κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω,δινετε κ φρουτα κ λαχανικα μεσα στη μερα,ε? τι ωρες τα δινετε? εγω του δινω τα φρουτα το πρωι κ το μεσημερι κατα τις 2 τα λαχανικα αλλα δεν τα τρωει με πολλη ορεξη. μηπως δεν πειναει?

Καλημέρα, σήμερα διαβάζω τα χθεσινά. Ας απαντήσω λοιπόν. Φρούτα προσπαθώ να δίνω νωρίς αλλά δεν γίνεται γιατί ο Λευτέρης ξυπνάει 9-9.30 πίνει γάλα και μετά ξανακοιμάται 10.30 ή 11 με 12 σχεδόν οπότε δίνω μετά τις 12. Καμιά φορά και 1 έχει τύχει. Το μεσημεριανό συνήθως στις 3 αλλά το τρώει γρήγορα. Τώρα αντί για κρέμα ξαναδίνω χορτόσουπα στις 6-6.30 και το βράδυ 2 γάλατα. Αλλά όπως είπα τις τελευταίες 2 μέρες το πρόγραμμα είναι ότι ναναι αφού δεν τρώει καλά.

mU4Ep3.png

ΑΑΑΑ να σας ρωτησω εσας που βαφτίσατε τα ρούχα του μωρου τα πλένουμε, έτσι δεν είναι?

Ναι φυσικά. Εγώ έπλυνα μόνο τις πετσέτες και τα λαδόπανα/εσώρουχα αφού τα άλλα δεν θα ακουμπούσαν στο κορμάκι του. Δεν θα τα έδινα καθαριστήριο αφού δεν ξέρεις τι χημικά βάζουν εκεί.

Τώρα είδα και το τικεράκι!! Με το καλό Τάνια μου!!!!! Με το καλό!!!!!!!!

mU4Ep3.png

Μολις ειδα οτι απο την Πεμπτη θα εχει 11 βαθμους:shock::shock::shock: και εκτος του οτι δεν εχω στρωσει στο σαλονι δεν εχω κατεβασει ουτε χειμωνιατικα παρα μονο 2-3 μπλουζες!!!!Ποτε θα τα κανω??Οεο?Και τι απο αυτα που εχω θα μου κανει??Με βλεπω να βαζω τα ρουχα της εγκυμοσυνης..........

Σοβαρά; Για να πάρω τηλέφωνο να μου φέρουν τα χαλιά μου!!!

mU4Ep3.png

Βρε Μαρακι μια που λες κ εσυ για τη δουλεια κ εισαι στην εκπαιδευση όπως εγω κατα κάποιο τροπο του ιδιωτικου τομεεα εσυ πως τα βλέπεις τα πραγματα???οι γονεις ειναι πιο μαζεμενοι φετος???? εμενα πάντωσ στο κομματι των μαθησιακων δυσκολιω που ασχολουμαι τους βλεπω τους γονεις διστκτικους σταματουν πολυ πιο ευκολα τα μαθηματα πριν καλα καλα ξεκινησουμε κ γενικα σκετη απογοητευση:confused::confused:

εχει πεσει πολη φτωχεια

κουργιο κ σε σενα με το δανειο

Κοίτα, εμείς είμαστε καινούριο φροντιστήριο (υπό νέα διεύθυνση) οπότε και πάμε πολύ καλύτερα χρόνο με τον χρόνο. 4η χρονιά φέτος.

Αλλά κάνουμε πάρα πολύ καλές εκπτώσεις και βλέπω ότι οι γονείς έχουν περιορίσει την δεύτερη ξένη γλώσσα.

Επίσης περιορίζουν και ότι εξτρά δεν χρειάζεται και δεν είναι απαραίτητο. Μόνο κάτι ποδόσφαιρα και κολυμβητήρια κρατάνε λόγο χαμηλού κόστους (?20 το μήνα κτλ). Δεν περίμενα αυτό που λες, ότι περιορίζουν και λογοθεραπευτές/ειδικές δασκάλες αφού αυτά καλύπτονται και από τα ταμεία. Να σκεφτείς εμένα μου λένε τα μισά ότι έχουν κάποιο θέμα και παρακολουθούνται, τόσο που σκεφτόμουνα τι κρίμα που δεν έγινα ειδική δασκάλα. Αλλά εδώ είναι Ξάνθη και το κόστος ζωής πιο χαμηλό από Αθήνα.

Κουράγιο και σε σένα. Ξέρω πως είναι!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, χρονια πολλα σε ολους-ολες για εχθες, ειμαι στη δουλεια και διαβαζω τα χθεσινα σας νεα.Βρε Μαρακι τι επαθες και εσυ, ενταξει μπορει να συμβει στον καθενα, συμφωνω και εγω εσυ να μην πεις τιποτα στην πεθερα σου αφου τη μαλωσε ο γιος της φτανει.Μη νομιζεις και αυτη πηρε την τρομαρα της.Ασε που πολλες φορες σκεφτομαι οτι οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλης ηλικιας ανθρωποι οι γονεις μας και τα αντανακλαστικα τους εχουν χαλαρωσει.

Και εδω και ο καιρος ειναι χαλια και εχει πεσει η θερμοκρασια.Κριμα γιατι αυριο ελεγα να τον βγαλουμε καμια βολτα το Λαζαρακη με την παρελαση.

Δεσποινακι(82) εγω του δινω φρουτα κατα τις 11.30 και τα λαχανικα απο τις 4.30 εως και τις 6 αναλογως εαν θα κοιμηθει ή οχι.Στις μια και μιση ενδιαμεσα δηλαδη του δινω ζυζι (καλα γενικα του δινω ζυζι οποτε θελει).

Αγγελικη μη στεναχωριεσαι για το νονο, θα βρεις καποιον που να θελει να σου βαφτισει τη μπεμπα και εμεις με την κουμπαρα που μας παντρεψε δεν εχουμε σχεσεις οποτε και μου προτεινε μια φιλη με τον αντρα της να μου τον βαφτισει.Νονος απο υποχρεωση δε γινεται, ειναι κριμα να μην εχει σχεσεις το παιδι με το νονο του.

Καλημερα!!Για μενα δεν ειναι τοσο καλη και μπηκα να σας πω τον πονο μου... Χθες πηγε ο πεθερος μου στο εξοχικο μας στη Θαλασσα να δει το σκυλο μας που τον εχουμε μονιμα εκει ειναι ενα ασπρο αρσενικο Chow-Chow,τον λενε Matrix... Ο Matrix ομως τον περιμενε εξω απο την πορτα και οχι μεσα οπως συνηθως γεματος πληγες,με δαγκωμενο αυτι,δαγκωμενο ποδι,μεσα στα αιματα γεματος λασπες και βρωμια...αυτια και ουρα κατεβασμενα φοβισμενος και μολις τον ειδε αρχισε να κλαιει το καλο μου...τον πηρε μεσα προσπαθουσε να του βαλει betadine στις πληγες αλλα αυτος ουρλιαζε γιατι πονουσε!Τωρα πηρε αδεια ο αντρας μου απο τη δουλεια και πηρε και μια ενεση ηρεμιστικη για να τον ναρκωσει και να τον παει στον κτηνιατρο...Πηδηξε ο χαζουλης απο το φραχτη προφανως κυνηγωντας καποια γατα και βρεθηκε εξω οπου εκει πλεον δεν υπαρχει ψυχη... οι γειτονες πηγαινουν μονο το καλοκαιρι κι ετσι κανεις δεν τον ειδε!Τον βρηκαν λοιπον στο δρομο τους τα αδεσποτα της περιοχης(γιατι ορισμενοι ασυνειδητοι νομιζουν οτι τα σκυλια και τα ζωα γενικοτερα ειναι παιχνιδι που μολις το βαρεθουμε τα παραταμε οπου βρουμε,αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο!)και του επιτεθηκαν με αποτελεσμα να τον τραυματισουν οπως σας ανεφερα πριν.Αυτος δεν ξερει να μαλωνει γιατι τον ειχα στο σπιτι και εχει μαθει με ανθρωπους δεν ειναι επιθετικο σκυλι ειναι ενας αγαθος γιγαντας οπως τον λεω... τελοσπαντων ευχομαι να τα καταφερει και να μην παθει τιποτα χειροτερο γιατι πραγματικα τον αγαπαμε και ειμαστε πολυ στενοχωρημενοι ολοι η οικογενεια απο χθες...

Ξερω οτι υπαρχουν σοβαροτερα ισως προβληματα αλλα για εμας ειναι σαν να επαθε κατι ενα μελος της οικογενειας....Οσες εχετε η ειχατε καποιο ζωακι ισως καταλαβαινετε περισσοτερο!

Δεν πάμε καλά. Ξύπνησα τον Λευτεράκη το πρωί στις 8.30. Τον τάισα και πήγα να αντλήσω. Τον άφησα στο κρεββάτι με τον μπαμπά. Μέχρι να τελειώσω την άντληση τους είχε πάρει ο ύπνος. 9.30 έφυγα για δουλειά και ο μικρός αγκαλίτσα με τον μπαμπά λαγοκοιμόταν. Έρχομαι δουλειά γιατί τον λυπήθηκα τον Γιάννη, έδειχνε κουρασμένος (και καλά) και όλα καλά.

Παίρνω τώρα στο σπίτι τηλέφωνο να ρωτήσω αν έχει ανοίξει μητρώο σε έναν μαθητή του και κοιμόντουσαν ακόμα!!!!!!!!!!!!!!! Αμάν πια, δεν μπορεί να οργανωθεί να ταΐσει όταν πρέπει και να κάνει το πρόγραμμα του παιδιού στην ώρα του; Με νευρίασε! Αυτός ο Λευτέρης! Μεγαλύτερος τεμπέλης δεν υπάρχει!!!!!!!!! Άστον να κοιμάται με τον μπαμπά ή με μένα και δεν θέλει τίποτα άλλο. Τώρα του είπα να δώσει φρούτο, για να δούμε τι θα γίνει! Εν τω μεταξύ τα φρούτα αν και έξω από το ψυγείο είναι αρκετά κρύα λόγω καιρού. Δεν τα τρώει η καθαροκοιλιά μας και πρέπει να τα κάνουμε μπεν μαρί!

mU4Ep3.png

christy81 είμαι σίγουρη ότι θα του περάσει του γίγαντα! Μην στεναχωριέσαι. Έχω κι εγώ γάτα αλλά την έχω κρατήσει στο σπίτι, βέβαια με πολλά απαγορευτικά. Μόνο σε ένα μαξιλαράκι επιτρέπεται να ξαπλώσει και σε μια βιβλιοθήκη, στο ράφι! Τι να κάνουμε, πρέπει να προστατεύσουμε και τα μωρά μας, αλλά τι κρίμα τα καημένα τα ζώα που ξαφνικά δεν είναι προτεραιότητα στην ζωή μας. Πως να τον μάθεις να προστατεύετε από τα αγρίμια τα αδέσποτα; Κάνατε ότι μπορούσατε και θα είναι μια χαρούλα θα δεις.

mU4Ep3.png

Kαλημερα κ απο εμας!!!

σκατωσε ο καιρος!βροχη,μουχλα κ κρυο!κ εχω βαλει κ πλυντηριο ΠΑΛΙ να δω ποτε θα στεγνωσει!!!κ ηθελα αυριο γμτ να παω την Κλειω στην στρατιωτικη παρελαση,να δει τανκ κ οικαδες!!!χαχα:tongue:

Κριστυ μου σε καταλαβαινω απολυτα.ειχα κ εγω καποτε ενα τσοου τσοου ,ηταν μικρουλι,κ εφυγε κ αυτο απο τον φραχτη κ ειχε τα ιδια αποτελεσματα.το δικο μας ομως ηταν πολυ μικρο κ δυστυχως δεν τα καταφερε.ελπιζω το δικο σας να ειναι καλα σημερα!!!!!!

εγω μολις μαγειρεψα (μακαρονια με σαλτσα,μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο)κ λεω να παω μια βολτα με την κλειω κ την μαμα μου για κατι ψωνια,αλλα βρεχει κ ξενερωνω.

ελπιζω να σταματησει σε λιγο.

ας κερασω κ ενα καφε μιας κ εχω πολυ καιρο...

7.png

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αντζυ μου καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ στο ειπε τωρα!φανταζεσαι να στο λεγε το Πασχα????νονος δεν γινεσαι απο υποχρεωση.

θα βρεις αλλον!μπορεις να ζητησεις κ απο τον αδερφο σου ακομη,ή τον αδερφο του Κωστα!

μακαρι να μεναμε κοντα κ θα στην βαπτιζα εγω!!!!

κ λεω να μεναμε κοντα γιατι θελω να εχω επαφη με το βατιστηρι μου,κ η αποσταση αυτη δεν μου επιτρεπει να ειμαι οπως θελω.:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα κοριτσάκια! Και δω ο καιρος μουντος και η μικρη γκρινιαζει απο την ωρα που ξυπνησε! Φάγαμε τα φρουτα μας και ελπιζω να κοιμηθει και να ξυπνησει με καλυτερη διαθεση!

Περιμενω και την κουμπάρα μου με τον βαφτιστικο μου και ειμαι πολυ χαρουμενη!

Μαρια καλά εκανες και δεν της είπες τίποτα αφου τα άκουσε απο τον Γιαννη! Ξεκουραζονται για τα καλα σήμερα οιάντρες του σπιτιού ε?:tongue:

Αντζυ μου μη σκας για το νονο. Εχετε καιρο ακόμα και θα ρείτε καποιον που θα το κανει γιατι το θέλει και όχι απο υποχρέωση! ΝΑ φανταστεις εμεις είχαμε κλεισει ημερονηνια και νονο δεν είχαμε .Σίγουρα θα βρεθεί ο καλύτερος για το μπισκοτάκι μας!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ιωαννάκι και Χριστινάκι να τους χαίρεστε μπαμπάκα και σύζυγο!

ενα θα σας πω,τωρα ανέβηκα σπίτι μου,ημουν κάτω στον αδερφό μου,πιο πριν στη βαφτιστηρα μας,η μπεμπα ευτυχως 10 κοιμήθηκε κατω στην κουνια,την μετέφερα στην πάνω κ δεν ξύπνησε.αυριο θα παω 8 η ωρα στο προνήπιο της βαφτιστηρας που εχουν γιορτή κ λέει ποίημα γιατι μου κανε παράπονα που τόσους μήνες την έχω γράψει..κ το κορυφάιο.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ...καλό?

οι κουμπαροι μου αν θυμάστε χωρίσανε,κι ενω λέγαμε ο κουμπάρος θα τη βαφτισει,αυτος ειναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση μήνες τωρα,και βρηκα ευκαιρία και του το συζήτησα τώρα κάτω κ μου πε δεν ξέρω αν μπορώ ..κ πως θα μαι κ πολλά άλλα τέλοσπάντων...του πα σκέψου το γιατι ειναι μια δέσμευση,αλλά κορίτσια δεν θέλω με το ζορι. τι θα κάνω?? εχω σκάσει..

Αχ Αντζούλα μου, κι εγώ θα το βάφτιζα την μπιστοτίνα σου χωρίς δεύτερη κουβέντα και θα της έπαιρνα και τα καλύτερα βαφτιστικά!!! Ελπίζω να βρείτε γρήγορα νονό! Κι εμείς που είχαμε..μια φορά έχουν ειδωθεί από την βάφτιση και αυτή με το ζόρι. Καλύτερα να κάνεις κάποια/ον που το θέλει και θα είναι κοντά με το παιδί.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

Κρίστυ κρίμα για το σκυλάκι σου, ελπίζω να αναρρώσει!

Αντζουλίνι θα βρεθεί νονός για το μπισκοτάκι! Και θα είναι ο καλύτερος/η. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξέρετε ποιον να πρωτοδιαλέξετε!

Κι εμείς έχουμε θέμα που η νονά είναι μόνιμα Ελλάδα αλλά είναι η κουμπάρα μου και φίλη μου κολλητή από το νηπιαγωγείο και κάνει ότι μπορεί από αυτήν την απόσταση!

Μαρία μου (angicat) ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολαμβάνεις το ότι το παιδάκι σου κοιμάται και αγχώνεσαι να τηρεί συγκεκριμένο ωράριο. Εσύ μπορείς να σε πιέζουν να φας σε συγκεκριμένες ώρες; Νομίζω πάρτο λίγο πιο χαλαρά το θέμα για να είσαι και εσύ πιο ήρεμη!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...