Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σορυ Τανια λαθος καταλαβα:)

του Ανασταση τα ειχε η νονα του,δεν ξερω τι επλυνε κ τι οχι. του βαφτιστηκου μας τα ειχα πλυνει ολα στο πλυντηριο. δεν παθανε τιποτα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τάνια εμάς το μαγαζι που τα πήραμε τα είχε πλυνει και αποστειρωσει με τον ατμο οπψς τα σιδερωνε. τα βαφτιστικά ράφτηκαν κατόπιν παραγγελίας οπότε και αυτά μας είπαν οτι τα είχαν καθαρίσει και ατμοσιδερώσει. παντως εγω θα τα επλενα ολα στο πλυντηριο εκτος απο τα τα ρουχα που θα τα πηγαινα καθαριστηριο.

δεσποινα82 δεν παιζει να μην πειναει!!! εγώ δίνω φρουτόκρεμα γυρω στις 11παρα και κατα μη 1 τη θηλαζω λιγο γιατι πειναει και την ταιζω κατα τις 2.30 που τα καθαριζει τα λαχανκα της. νομιζω οτι μαλλον δεν αρεσουν στο μωρακι σου οι νεες τροφες του γι αυτο και δεν τρωει. σιγα σιγα ομως θα συνηθισει τις νεες γευσεις.

βικυ, μακαρι να μεναμε κοντα να κανανε παρεα τα μωρα μας ενω δουλευεις. πολυ ξενερωμα που η μαμα σου την κανει με ελαφρα...:confused:

KOWTp3.png

Μολις ειδα οτι απο την Πεμπτη θα εχει 11 βαθμους:shock::shock::shock: και εκτος του οτι δεν εχω στρωσει στο σαλονι δεν εχω κατεβασει ουτε χειμωνιατικα παρα μονο 2-3 μπλουζες!!!!Ποτε θα τα κανω??Οεο?Και τι απο αυτα που εχω θα μου κανει??Με βλεπω να βαζω τα ρουχα της εγκυμοσυνης..........

ουτε εμενα μου κανουν αλλα μεσωσε το κινεζικο της γειτονιας μου που πηρα δυο τζιν με 15 ευρω το καθενα για προσωρινη χρηση με την ελπίδα οτι θα χασω κ αλλα για αυτο δεν παιρνω κ κατι πιο ακριβο:P:p:p

Γράφω γρήγορα και μετά θα σας διαβάσω. Είμαι στην αίθουσα, γράφουμε Τεστ. Δεν μπαίνω συνήθως στο ιντερνετ όταν είμαι στην τάξη αλλά έχω μεγάλα παιδιά και γράφουν μόνα τους. Μπήκα να σας πω τι έγινε το απόγευμα και θα πάθετε σοκ, όπως έπαθα κι εγώ.

Σας είπα το πρωινό με την πεθερά και σας είπα ότι ο Λευτεράκης μας έκανε κάτι κουλά με το φαγητό. Τεσπά, έκανα μάθημα και ακούω το κινητό. Το έχω στο νου μου μπας και γίνει τίποτα με το παιδί όσο λείπω. Το σηκώνω μου λέει η πεθερά, φάγαμε όλο το φαγητό να τον πάω μια βόλτα. Ναι λέω εννοείται, ευχαριστώ που με ενημέρωσες γιατί το είχα έννοια. Συνεχίζω το μάθημα και σε 40-50 λεπτά μπαίνει ο Γ. πανικόβλητος με το κράνος στα χέρια, μου λέει πάω σπίτι κλειδώθηκε η μάνα μου απέξω. Τον κοιτάω στα μάτια και λέω (σαν Μάρθα Βούρτση) "Και το παιδί;" μου απαντάει ... "ΑΠΟ ΜΕΣΑ"!!!!!!!!!

Μου κόπηκαν τα γόνατα. Μένουμε 15 λεπτά μακριά με το μηχανάκι με πράσινα φανάρια. Είμαι σίγουρη ότι ο Γ. ανέβαινε με τρελή ταχύτητα. Πήγε σπίτι και τελικά το μωρό καλά να παίζει στο πάρκο και η μάνα του κλειδωμένη απέξω από το σπίτι.

Τι έπαθε..έβγαλε τον μικρό βόλτα. Όταν επέστρεψαν πήρε το παιδί, πήγε πάνω, τον έβαλε στο πάρκο και ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΕΛΕΟΣ) για να βάλει μέσα το καρότσι! Άφησε η τρελή το παιδί και πήγε κάτω!!!!!!!!!!! Το λέω και ανατριχιάζω!!!!!!!!!!!!!!! Μα είναι δυνατόν;;;;;;;; Μπερδεύτηκε με την πόρτα και κλειδώθηκε απέξω. Η πόρτα ασφαλείας και ολοκαίνουργια, δεν ανοίγει με τίποτα χωρίς κλειδί. Αντικλείδι έξω δεν έχει γιατί το μάζεψε μια μέρα και το έχει σπίτι της. Κινητό δεν είχε μαζί (άσε που τα μπουρδουκλώνει και με δαύτο). Πήγε στον γείτονα, με τον οποίο και δεν μιλάει, να του πει να μας πάρει τηλέφωνο και ο γείτονας, ανέβηκε από το γκαράζ στον 1ο όροφο μπας και καταφέρει να μπει από την μπαλκονόπορτα αλλά ήταν όλες σε ανάκληση και επειδή είναι καινούρια τα αλουμίνια δεν ανοίγουν απέξω.

Τι να σας λέω πως νιώθω. Είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα έμαθα όλα εκ των υστέρων αφού στην αρχή το μόνο που μου είπε ο Γ. είναι πάω σπίτι, το μωρό είναι μέσα, η μάνα έξω. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Ακόμα δεν έχω συνέλθει. Τα παιδιά στο φροντιστήριο με ρώτησαν τι συνέβαινε και χλόμιασα! Αλλά σαν να έβλεπα το μωρό μου να παίζει στο πάρκο και ένιωθα ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Γ. την μάλωσε την μάνα του. Μας άκουσε η γειτονιά. Εγώ δεν ξέρω...νιώθω μια απέραντη χαρά! Ίσως επειδή όλα πήγαν καλά και πήρε και ένα μάθημα με αίσιο τέλος; Τι να πω. Έγινε και ρεζίλι στην γειτονιά και το καταφχαρηστήθηκα. Βέβαια αν συνέβαινε κάτι θα τρέχαμε όλοι τώρα. Πως να το χειριστώ; Ποιά να είναι η θέση μου; Δεν θέλω να της πω τίποτα. Τι λέτε;

mU4Ep3.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Τάνια, πολύ πλάκα αυτό που είπες να "θυμηθείς" χεχεχε ... Τα ρούχα τα βαφτιστηκά τα πήγα καθαριστήριο πριν την βάφτιση γιατί 1ο ήταν στο μαγαζί ποιός ξέρει πόσο καιρό, 2ο πήγαν και μια βόλτα σε μοδίστρα και 3ο αυτή την τύπισσα του μαγαζιού δεν την έκοψα για τέρας καθαριότητας.

Βασούλα μου βουρ για ρούχα στις ντουλάπες γιατί θα γίνεις κασσάτο από το κρύο :-P

Τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μακαρονάδα της Άντζυς αλλά θα βολευτώ με ένα ποτήρι γάλα και 2-3 κρητικά κουλουροπαξιμάδια....

Και η γρουσουζιά από χτες συνεχίζεται και σήμερα. Μόνο που σήμερα χτύπησα τον πραγματικό φταίχτη γιατί χτες την πλήρωσαν κάτι σερβίτσια. Το άγχος χτυπάει κόκκινο, και η μόδερ αναβάλλει την πρόθεσή της να φυλλάξει την μικρή με χίλιους 2 πλάγιους τρόπους. Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες και αν δεν αλλάξει τπτ θα ζητήσω από μια γνωστή γειτόνισσα αν μπορεί να κάνει baby-sitting. Να κάνω φόνο??????

Βρε Βικυ μου πραγματικα εκπλησσομαι με ποια διακαιολογια η μαμα σου δεν θελει να κρατησει το παιδι????συνηθως οι γιαγιαδες τρελαινονται να τα κρατουν --συγνωμη που ρωτω δεν εχω μαλλον παρακολουθησι την ιστορια απο την αρχη αλλα οτι κ ναναι ο λογος πραγματι παραξενευομαο εκτος αν υπαρχει σοβαρος λόγος:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Γράφω γρήγορα και μετά θα σας διαβάσω. Είμαι στην αίθουσα, γράφουμε Τεστ. Δεν μπαίνω συνήθως στο ιντερνετ όταν είμαι στην τάξη αλλά έχω μεγάλα παιδιά και γράφουν μόνα τους. Μπήκα να σας πω τι έγινε το απόγευμα και θα πάθετε σοκ, όπως έπαθα κι εγώ.

Σας είπα το πρωινό με την πεθερά και σας είπα ότι ο Λευτεράκης μας έκανε κάτι κουλά με το φαγητό. Τεσπά, έκανα μάθημα και ακούω το κινητό. Το έχω στο νου μου μπας και γίνει τίποτα με το παιδί όσο λείπω. Το σηκώνω μου λέει η πεθερά, φάγαμε όλο το φαγητό να τον πάω μια βόλτα. Ναι λέω εννοείται, ευχαριστώ που με ενημέρωσες γιατί το είχα έννοια. Συνεχίζω το μάθημα και σε 40-50 λεπτά μπαίνει ο Γ. πανικόβλητος με το κράνος στα χέρια, μου λέει πάω σπίτι κλειδώθηκε η μάνα μου απέξω. Τον κοιτάω στα μάτια και λέω (σαν Μάρθα Βούρτση) "Και το παιδί;" μου απαντάει ... "ΑΠΟ ΜΕΣΑ"!!!!!!!!!

Μου κόπηκαν τα γόνατα. Μένουμε 15 λεπτά μακριά με το μηχανάκι με πράσινα φανάρια. Είμαι σίγουρη ότι ο Γ. ανέβαινε με τρελή ταχύτητα. Πήγε σπίτι και τελικά το μωρό καλά να παίζει στο πάρκο και η μάνα του κλειδωμένη απέξω από το σπίτι.

Τι έπαθε..έβγαλε τον μικρό βόλτα. Όταν επέστρεψαν πήρε το παιδί, πήγε πάνω, τον έβαλε στο πάρκο και ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΕΛΕΟΣ) για να βάλει μέσα το καρότσι! Άφησε η τρελή το παιδί και πήγε κάτω!!!!!!!!!!! Το λέω και ανατριχιάζω!!!!!!!!!!!!!!! Μα είναι δυνατόν;;;;;;;; Μπερδεύτηκε με την πόρτα και κλειδώθηκε απέξω. Η πόρτα ασφαλείας και ολοκαίνουργια, δεν ανοίγει με τίποτα χωρίς κλειδί. Αντικλείδι έξω δεν έχει γιατί το μάζεψε μια μέρα και το έχει σπίτι της. Κινητό δεν είχε μαζί (άσε που τα μπουρδουκλώνει και με δαύτο). Πήγε στον γείτονα, με τον οποίο και δεν μιλάει, να του πει να μας πάρει τηλέφωνο και ο γείτονας, ανέβηκε από το γκαράζ στον 1ο όροφο μπας και καταφέρει να μπει από την μπαλκονόπορτα αλλά ήταν όλες σε ανάκληση και επειδή είναι καινούρια τα αλουμίνια δεν ανοίγουν απέξω.

Τι να σας λέω πως νιώθω. Είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα έμαθα όλα εκ των υστέρων αφού στην αρχή το μόνο που μου είπε ο Γ. είναι πάω σπίτι, το μωρό είναι μέσα, η μάνα έξω. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Ακόμα δεν έχω συνέλθει. Τα παιδιά στο φροντιστήριο με ρώτησαν τι συνέβαινε και χλόμιασα! Αλλά σαν να έβλεπα το μωρό μου να παίζει στο πάρκο και ένιωθα ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Γ. την μάλωσε την μάνα του. Μας άκουσε η γειτονιά. Εγώ δεν ξέρω...νιώθω μια απέραντη χαρά! Ίσως επειδή όλα πήγαν καλά και πήρε και ένα μάθημα με αίσιο τέλος; Τι να πω. Έγινε και ρεζίλι στην γειτονιά και το καταφχαρηστήθηκα. Βέβαια αν συνέβαινε κάτι θα τρέχαμε όλοι τώρα. Πως να το χειριστώ; Ποιά να είναι η θέση μου; Δεν θέλω να της πω τίποτα. Τι λέτε;

Νταξει εχεις διιο ειναι λιγο τρομακτικο κ εγω παραλίγο να το παθω μια φορα νομι΄ζω σε όλους μας μπορει νασυμβει--σιγουρα δεν το ηθελε η γυναικα ποτε να συμβει αυτο κ οπως το εχεις περιγρααψει η πεθερα σου δεν ειναι ανευθυνη.Πάντως αν θες τη γνωμη μου θα μπορουσες να αναφερεις κατι με ευγενικο τροπο γιατι διαφορετικα δημιουργουνται παρεξηγησεις και ζειτε κ σχεδον μαζι ετσι δεν ειναι ????μια δικριτικη παρατηρησ νομιζω θα ηταν καλο Αυτη ειμαι η δικη μου γνωμη

Νταξει εχεις διιο ειναι λιγο τρομακτικο κ εγω παραλίγο να το παθω μια φορα νομι΄ζω σε όλους μας μπορει νασυμβει--σιγουρα δεν το ηθελε η γυναικα ποτε να συμβει αυτο κ οπως το εχεις περιγρααψει η πεθερα σου δεν ειναι ανευθυνη.Πάντως αν θες τη γνωμη μου θα μπορουσες να αναφερεις κατι με ευγενικο τροπο γιατι διαφορετικα δημιουργουνται παρεξηγησεις και ζειτε κ σχεδον μαζι ετσι δεν ειναι ????μια δικριτικη παρατηρησ νομιζω θα ηταν καλο Αυτη ειμαι η δικη μου γνωμη

Εγώ λέω να μην πω τίποτα. Αρκετή τρομάρα θα πέρασε. Τις τα είπε ο γιός της. Της έβαλε τις φωνές λέει. Εγώ λέω να μείνω αμέτοχη. Ευχαριστώ.

mU4Ep3.png

Γκρίνιαζε και μη ερεύνα!!!!! Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ!!! Σε νιώθω γι αυτό με την δουλειά. Κι εγώ είμαι χάλια οικονομικά και έχω και δάνειο. Άσε. δεν έχει ώρες η μέρα για να δουλέψω, να προσέξω παιδί, άντρα και σπίτι!

Βρε Μαρακι μια που λες κ εσυ για τη δουλεια κ εισαι στην εκπαιδευση όπως εγω κατα κάποιο τροπο του ιδιωτικου τομεεα εσυ πως τα βλέπεις τα πραγματα???οι γονεις ειναι πιο μαζεμενοι φετος???? εμενα πάντωσ στο κομματι των μαθησιακων δυσκολιω που ασχολουμαι τους βλεπω τους γονεις διστκτικους σταματουν πολυ πιο ευκολα τα μαθηματα πριν καλα καλα ξεκινησουμε κ γενικα σκετη απογοητευση:confused::confused:

εχει πεσει πολη φτωχεια

κουργιο κ σε σενα με το δανειο

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Από το μεσημέρι είχα την πεθερά Νο1...Σιδέρωσα της μπουμπούς τα ρούχα...και αύριο έχουν σειρά τα δικά μας!!!!Θα πέσει η θερμοκρασία και ούτε τα χειμωνιάτικα έχω βγάλει...ούτε έχω στρώσει...πρέπει όλα να τα κάνω αυτη την εβδομάδα!!!!

Το παιδί μου δεν τρώει και πολύ καλά...αλλά έχω αρχίσει να το συνηθίζω!!!!Δεν είναι και πολύ φαγανή...Τι να κάνουμε;;;;

Αντζυ μου ξεκινάτε κι εσείς κρεμούλες επίσημα!!!!!ΜΠΡΑΒΟ στη μικρή μπισκοτίνα!!!

Την μπουμπού την ταίζω με ένα μπουκαλάκι με κουταλάκι της Nuby και πολύ το έχω βολευτεί!!!!

Αλεξάνδρα περαστικά σου!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!!!

Βίκυ μου μήπως της έχει φανεί της μανούλας πολύ μεγάλη η ευθυνη και θέλει λίγο χρόνο για να το πάρει απόφαση;;;...

Πάντως κι εγώ δεν θα έχω τη δυνατότητα όταν πάω στη δουλειά να μου την κρατάει πάντα η μαμά μου...εποένως θα χρειαστεί κι εμένα να μου την κρατάει μία φίλη...(κι εκείνη παιδαγωγός στο Χαμόγελο)...επομένως της έχω εμπιστοσύνη...

AngiCat πρέπει να τρελάθηκες!!!!...Πάντως κι εγώ έχει τύχει να την αφήσω στο πάρκο και να πάω μέχρι κάτω...απλά ευτυχώς είχα θυμηθεί να πάρω τα κλειδιά...Μπορεί να συμβεί στον καθένα!!!

Χρόνια πολλά και πάλι σε όσους γιορτάζουν!!!!!!:D:D:D:D:D

Kαλησπέρα και απο εμάς!!!

Δήμητρα χρόνια σου πολλά, να είσαι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη και εύχομαι να εχεις σύντομα και ευχάριστε νέα!

Άννυ χρόνια πολλά στον Δημητράκη σας, να είναι γερός και δυνατός και πάντα χαμογελαστός!

Βάλια να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου και πάνω από όλα τον μικρό σου που μεγάλωσε και έγινε πλέον 7 μηνών!

Επίσης και σε όσα κορίτσια έχετε κάποιον δικό σας (Άννυ, Άντζυ και Δέσποινα), να τους χαίρεστε!

Νικόλ και η δικιά μας σκέψη μαζί σας για την παρασκευή, εύχομαι όλα να πάνε καλά και η ένταση αυτη που έχεις τώρα να σου βγει σε ατελείωτα χαμόγελα και γέλια!

Εγώ επιτέλους έστρωσα!!! Βέβαια είμαι κομματια και με περιμένουν 5 πληντυρια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εντωμεταξύ η βάφτιση μας είναι την Κυριακή και ακόμα οι εκκρεμότητες τρέχουν, όσο οργανωμένη ήμουν πριν, τώρα με το παιδί έχω αποδιαργονωθεί τελείως. Τέλοσπάντων στο τέλος όλα θα γίνουν.

Αυτα θυμήθηκα για την ώρα, τα υπόλοιπα αύριο με καθαρό μυαλό. Καλό βράδυ να έχουμε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Χρόνια Πολλά Δημητρούλα! Πάντα ευτυχισμένη μανούλα! Να σε χαίρονται ο Νεκτάριος και ο Νικόλας σου.

Άννυ μου, να χαίρεσαι τον Δημητράκι σου! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος.

Βάλια, να τους χαίρεσαι και τους δυό! Χιλιόχρονοι και ευτυχισμένοι όλοι σας.

Και στα υπόλοιπα κορίτσια ευχές για όποιους έχετε. Υγεία πάνω απ'όλα σε όλους.

Δεν θα σχολιάσω άλλα. Εϊμαι πτώμα. Από τις 8 η ΑΘηνά ήταν πολύ κουρασμένη και τελικά κοιμήθηκε τώρα μετά από τόσην ώρα προσπάθειας. Έχω εξαντληθεί. Πάω για ύπνο.

Φιλάκια μανουλίτσες, και πάλι χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κ απο εμας!Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!!να ειστε παντα γεροι,ευτυχισμενοι κ με πολυ υγεια!!!(κ λεφτα)

εμεςι πηγαμε στον πατερα μου για φαγητο κ γυρησαμε 8 παρα..παιζαμε ως τις 9:30 κ τελικα κοιμηθηκε πριν κανα μισαωρο .περασαμε πολυ καλα αλλα λιγο με επρηξε παλι η πεθερα το συκωτι!τι να κανεις ομως..αλλαζει ο ανθρωπος?

Βικακυ μου ,τι να πω....μηπως θα ηταν καλυτερα αν την αφηνες καπου αλλου τελικα??παντως κοιτα να την πληρωνουν αυτοι που φταινε!το σερβοτσιο δεν φταιει!τα λεω σε σενα να τα ακουω κ εγω.εγω καθομαι κ κλαιω μονη μου πισω απο κλειστες πορτες για να μην σπασω τιποτα η μην ''φορτωθω''σε κανενα.μεγαλη μ@Λ@κια.

Μαρια,τι να πω.θα ετυχε στην γυναικα.δεν πειραζει,μην της λες τιποτα.ετσι κ αλλιως την ακουσε την κατσαδα.

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσακια μου,παω να την πεσω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην εορταζουσα Δημητρα αλλα και οσες εχετε καποιον δικο σας παιδακια,γονεις,αδερφια,βαφτιστηρια,συγγενεις και φιλους να τους χαιρεστε!!!Εγω εχω τον αντρα μου και το γιορτασαμε οπως καθε χρονο αλλα φετος ηταν πιο ομορφα γιατι ηταν η πρωτη γιορτη με τη μπεμπα μας...

Χθες και σημερα φαγαμε φρουτα με επιτυχια αφου προσθεσαμε και πορτοκαλι(χυμο)και εκανε τη γευση περισσοτερο εντονη, ισως προσθετει μια ξυναδα και αυτο μαλλον της αρεσε!εφαγε και το ρυζαλευρο χθες...σημερα δεν δοκισαμε να φαμε λογω της γιορτης αποσυντονιστικαμε το απογευμα!Αλλα η χαρα μου που εφαγε δεν περιγραφεται,20 μερες τωρα το παιδευουμε οποτε με καταλαβαινεται... Φως στο τουνελ!!!Αυτα για την ωρα... καληνυχτα σε ολες!

Χρόνια πολλά Δήμητρα!!! Ό,τι επιθυμείς και με ένα μωράκι ακόμη σύντομα! Να σε χαίρονται τα αγόρια σου κι εσύ εκείνα!

Άννη, να χαίρεσαι τον γιόκα σου!! Γερός να είναι!

Βάλια, κι ο δικός και να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Κρίστυ, να χαίρεσαι κι εσύ τον άντρα σου!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Γράφω από το λάπτοπ του μπαμπά μου, ήρθαμε για τη γιορτή του και θα μείνουμε εδώ απόψε. Καλά περάσαμε και αύριο επιστρέφουμε στη βάση μας...

Τάνια, εγώ όλα τα έπλυνα, αλλά ήταν κι εύκολα, δλδ δεν ήθελαν καθαριστήριο, οπότε με κρύο νερό στο χέρι. Τα κοριτσίστικα είναι πιο ευαίσθητα, ίσως να θέλουν. Τα λαδόπανα και τις πετσέτες να τα κάνεις ένα χέρι οπωσδήποτε, θα τα έχει κατάσαρκα!

Βίκυ, αυτό με τα σερβίτσια το καταλαβαίνω και λυπάμαι πολύ γιατί για να φτάνεις να σπας... :mad: Η οικογένεια μας έχει αυτή την απίστευτη ικανότητα να μας φτάνει σε σημείο τρέλας. Μπορείς είτε να την πιέσει να αναλάβει ό,τι υποσχέθηκε είτε να το παίξεις υπεράνω και να ζοριστείς να βρεις άτομο ή παιδικό για τη Λούση... Ό,τι και να αποφασίσεις κατανοητό!

Μαρία, τί να πω για το περιστατικό με την πεθερά... Φρικτό! Ευτυχώς που το μωράκι ήταν ασφαλές!!! Πάντως η πεθερά δε χρειάζεται να ακούσει κάτι παραπάνω, η αγωνία της μόνο φτάνει. Αν και για αυτό που έγινε ευθύνεται εκείνη. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, ευτυχώς τα παιδάκια έχουν φύλακα-άγγελο.

Τί άλλο; Δε θυμάμαι....

Να είστε καλά όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωαννάκι και Χριστινάκι να τους χαίρεστε μπαμπάκα και σύζυγο!

ενα θα σας πω,τωρα ανέβηκα σπίτι μου,ημουν κάτω στον αδερφό μου,πιο πριν στη βαφτιστηρα μας,η μπεμπα ευτυχως 10 κοιμήθηκε κατω στην κουνια,την μετέφερα στην πάνω κ δεν ξύπνησε.αυριο θα παω 8 η ωρα στο προνήπιο της βαφτιστηρας που εχουν γιορτή κ λέει ποίημα γιατι μου κανε παράπονα που τόσους μήνες την έχω γράψει..κ το κορυφάιο.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ...καλό?

οι κουμπαροι μου αν θυμάστε χωρίσανε,κι ενω λέγαμε ο κουμπάρος θα τη βαφτισει,αυτος ειναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση μήνες τωρα,και βρηκα ευκαιρία και του το συζήτησα τώρα κάτω κ μου πε δεν ξέρω αν μπορώ ..κ πως θα μαι κ πολλά άλλα τέλοσπάντων...του πα σκέψου το γιατι ειναι μια δέσμευση,αλλά κορίτσια δεν θέλω με το ζορι. τι θα κάνω?? εχω σκάσει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...