Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

XroniaPolla213.gif

Βάλια μου να χαιρεσαι τον Δημητρη σου και τον Κωνσταντίνο σου !!!να ειστε πάντα ευτυχισμένοι :-)

το κέρασμα τέλειο!!

έφαγα απ'όλα!!! χαχα!!

Άντρια μου να χαίρεσαι το γιόκα σου!!να ναι η πρωτη σας κι η πιο γλυκιά γιορτούλα!!!

να χαιρομαστε όλες τους εορταζοντες μας!Δεσποινιώ μου κι εσύ,Άννυ μου κι εσύ το daddy σου!

εγω εχω τη βαφτιστήρα μας και τον αδερφό μου ως πιο κοντινούς!

αλλά Δημητρούλι το γλυκο θα το φάω άλλη μέρα στο τραπέζι ρεφενέ,δεν γλυτώνεις!χαχα!!

εμεις πήγαμε παιδίατρο ,κάναμε εμβολιο ,όλα μια χαρούλα! μας έδωσε οδηγιες για κρέμα απο Δευτέρα (αλλά φυσικά δε θα τις ακολουθήσω επακριβώς!!χιχι~!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

thank_you08.jpg

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Να είσαστε καλά και να χαιρόσαστε τα μπεμπόνια σας και τους άντρες σας!!!

Αντζυ να χαίρεσαι τον αδερφό σου και την βαφτιστήρα σας!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Angie χρόνια πολλά κ για τους δικούς σου!

Αν θυμάμαι καλά γιορτάζουν και οι μπαμπάδες Αννις, Θάλειας και Ιωάννας. Οπότε χρόνια πολλά και σε αυτούς!

Μαράκι (angicat) αν σε μέρες γκρίνιας ο Λευτεράκης κοιμάται 11.00 με 9.00 το πρωί σερί μάλλον δεν σε ματιάζουμε, ευχές κάνουμε!

Αλεξάνδρα περαστικά σου!

Νικόλ σε σκεφτομαι πολύ, είμαι σίγουρη το ίδιο και τα άλλα κορίτσια. Θετική σκέψη όσο μπορείς και μην ακούς κανέναν!

Μαρια (atlantis) έχεις δίκιο! Διαρκές τρέξιμο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

Δημητρα χρονια σου πολλα! να χαιρεσαι το παιδακι σου κ να εχεις οτι επιθυμεις!

Αννυ να χαιρεσαι το Δημητρακη σου! ειναι ενας γλυκας!

κ ολες να χαιρεστε τους δικους σας που γιορταζουν! σιγουρα σε καθε σπιτι υπαρχει κ καποιος!

κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω,δινετε κ φρουτα κ λαχανικα μεσα στη μερα,ε? τι ωρες τα δινετε? εγω του δινω τα φρουτα το πρωι κ το μεσημερι κατα τις 2 τα λαχανικα αλλα δεν τα τρωει με πολλη ορεξη. μηπως δεν πειναει?

pHNqp3.png9S1np2.png

Μολις ειδα οτι απο την Πεμπτη θα εχει 11 βαθμους:shock::shock::shock: και εκτος του οτι δεν εχω στρωσει στο σαλονι δεν εχω κατεβασει ουτε χειμωνιατικα παρα μονο 2-3 μπλουζες!!!!Ποτε θα τα κανω??Οεο?Και τι απο αυτα που εχω θα μου κανει??Με βλεπω να βαζω τα ρουχα της εγκυμοσυνης..........

εβαλα να κανω μια μακαρονάδα,ταιζω τη μπέμπα κ ελπιζω να κοιμηθεί να κάνω μπανιο να προλάβω για το απόγευμα!θα σας πω μετα που θα χω ελεύθερο χέρι τι προγραμμα μας εδωσε η παιδιατρος για στερεές.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

Αννυ να χαιρεσαι το αγοράκι σου!

Και οποιον άλλον έχουμε να τον χαιρόμαστε!!

Καλα που δεν έφαγα για μεσημερι ακόμη γιατι με τόσα γλυκα έσκασα!:tongue:

Δεσποινα εμεις πίνουμε γάλα κατα τις 8 στις 10 περιπου θα της δωσω τα φρουτα ή αν νυστάζει λιγο γάλα και τα φρουτα μετα, κατα τις 2 με 3 θα φαμε χορτοσουπα και το απογευμα φαριν λακτε!

Με το φαγητο έχουμε κάνει μεγάλη προοδο ειδικά στην χορτόσουπα!! Στα φρούτα αντιμετωπιζουμε μια μικρη δυσκολια αλλα πάλι το τρώμε!Τα πραγματα καλυτερευσαν απο τη μερα που έβαλα και πορτοκαλι!

Βίκυ μου τελικα δεν ξερω προς τι τα χαμογελα χτες αφου μετα του βγηκαν ξινα μιας και πριν κοιμηθουμε τσακωθηκαμε! Να θυμηθω τωρα που θα γυρισει να χω μουτρα να του σπάσω λιγο και αυτουνου τα νευρα. ;)

Δεν θυμαμαι τι άλλο ήθελα να πω κλασικα!

ΑΑΑΑ να σας ρωτησω εσας που βαφτίσατε τα ρούχα του μωρου τα πλένουμε, έτσι δεν είναι?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Τανια τα λαδορουχακια τα ξεπλυναμε με το νερο που ξελαδωσαμε το μωρο. οπως κ την πετσετα,το λαδοπανο κ τα καλτσακια. τα αλλα οχι. τα επλυνα κανονικα στο πλυντηριο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Τανια τα λαδορουχακια τα ξεπλυναμε με το νερο που ξελαδωσαμε το μωρο. οπως κ την πετσετα,το λαδοπανο κ τα καλτσακια. τα αλλα οχι. τα επλυνα κανονικα στο πλυντηριο.[/quote

Η απορια μου ειναι αν τα πλένουμε πριν την βάφτιση.;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Τάνια, πολύ πλάκα αυτό που είπες να "θυμηθείς" χεχεχε ... Τα ρούχα τα βαφτιστηκά τα πήγα καθαριστήριο πριν την βάφτιση γιατί 1ο ήταν στο μαγαζί ποιός ξέρει πόσο καιρό, 2ο πήγαν και μια βόλτα σε μοδίστρα και 3ο αυτή την τύπισσα του μαγαζιού δεν την έκοψα για τέρας καθαριότητας.

Βασούλα μου βουρ για ρούχα στις ντουλάπες γιατί θα γίνεις κασσάτο από το κρύο :-P

Τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μακαρονάδα της Άντζυς αλλά θα βολευτώ με ένα ποτήρι γάλα και 2-3 κρητικά κουλουροπαξιμάδια....

Και η γρουσουζιά από χτες συνεχίζεται και σήμερα. Μόνο που σήμερα χτύπησα τον πραγματικό φταίχτη γιατί χτες την πλήρωσαν κάτι σερβίτσια. Το άγχος χτυπάει κόκκινο, και η μόδερ αναβάλλει την πρόθεσή της να φυλλάξει την μικρή με χίλιους 2 πλάγιους τρόπους. Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες και αν δεν αλλάξει τπτ θα ζητήσω από μια γνωστή γειτόνισσα αν μπορεί να κάνει baby-sitting. Να κάνω φόνο??????

GaiGp3.png

καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Τάνια, πολύ πλάκα αυτό που είπες να "θυμηθείς" χεχεχε ... Τα ρούχα τα βαφτιστηκά τα πήγα καθαριστήριο πριν την βάφτιση γιατί 1ο ήταν στο μαγαζί ποιός ξέρει πόσο καιρό, 2ο πήγαν και μια βόλτα σε μοδίστρα και 3ο αυτή την τύπισσα του μαγαζιού δεν την έκοψα για τέρας καθαριότητας.

Βασούλα μου βουρ για ρούχα στις ντουλάπες γιατί θα γίνεις κασσάτο από το κρύο :-P

Τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μακαρονάδα της Άντζυς αλλά θα βολευτώ με ένα ποτήρι γάλα και 2-3 κρητικά κουλουροπαξιμάδια....

Και η γρουσουζιά από χτες συνεχίζεται και σήμερα. Μόνο που σήμερα χτύπησα τον πραγματικό φταίχτη γιατί χτες την πλήρωσαν κάτι σερβίτσια. Το άγχος χτυπάει κόκκινο, και η μόδερ αναβάλλει την πρόθεσή της να φυλλάξει την μικρή με χίλιους 2 πλάγιους τρόπους. Περιμένω να περάσουν 3-4 μέρες και αν δεν αλλάξει τπτ θα ζητήσω από μια γνωστή γειτόνισσα αν μπορεί να κάνει baby-sitting. Να κάνω φόνο??????

Την παπια κανει η μαμα ε? καλη λυση κα ιη γειτονισσα αν τα πανε καλα με το Λουσακη μας! ΠΟιος την πλήρωσε σήμερα ? Ο Θ?

Βικυ μου και τα λαδοπανα καθαριστηριο τα πήγες? Φοβάμαι μη τα χαλασω στο πλυντηριο γμτ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Την παπια κανει η μαμα ε? καλη λυση κα ιη γειτονισσα αν τα πανε καλα με το Λουσακη μας! ΠΟιος την πλήρωσε σήμερα ? Ο Θ?

Βικυ μου και τα λαδοπανα καθαριστηριο τα πήγες? Φοβάμαι μη τα χαλασω στο πλυντηριο γμτ

Τάνια μου τα λαδόπανα και την πετσέτα τα έπλυνα στο πλυντήριο με κρύο νερό, βγήκαν απαστράπτοντα και δεν θέλανε και σίδερο μια και ήταν συνθετικά. Την πετσέτα μόνο πάτησα στο σχέδιο γιατί ήταν πολύ αφράτη.

Σήμερα την πλήρωσε η υπαίτια χαλαρά βέβαια από το τηλ αλλά κοφτά. Ήμαρτον πλέον, όλα προηγούνται του παιδιού.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...