Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ Βάλια μου, το Λουσάκι είναι τραλαλά σήμερα, κρατιέται από τον κρίκο του πάρκου της και κάνει πίσω λες και κάνει σκι στη θάλασσα και λέει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Χαχαχαχαχαχ............ μόλις βαρεθεί κάνει το γνωστό κοτόπουλο ρολό. Τί κάνει ο εορτάζοντάς μας?

:D:D:D:D:D:D:D Ωραίο αυτό με το κοτόπουλο ρολό!!!!

Καλά είναι το αντράκι μου! Βγάζει τσιρίδες, λεει νταντανταντα.... κ αλλα δικά του και παίζει στο χαλί με τα παιχνίδια του!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααααααα!

δυο-τρεις μέρες δεν μπήκα και δεν σας προλαβαίνω!!

καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά στη Δημητρά μας!!!!!!!!!!

να εισαι πάντα γερή και να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!!!!!!!!!

και με ένα θετικό τεστ αν το επιθυμείς κοριτσάκι!!!!!!!!!

και να περάσεις τέλεια σήμερα!!!!!!!!

χρόνια πολλά και στο Δημήτρη σου Αννη μου!!!!!!!!!!!

να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!!!

πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι!!!!!!!!!!

οτι καλύτερο εύχομαι!!!!!!!!!!

και σε σενα Βάλια μου τα καλύτερα για τον αντρούλη σου που γιορτάζει!!!!!!!

να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!

και χαρούμενα μηνογενέθλια στο μικράκι σου!!!!!!!!

Νικολ μου οι προσευχές μας είναι μαζί σας,το ξέρεις..

καταλαβαίνουμε το θυμό και την αγωνία και την πίεση που νιώθεις... επικεντρώσου στην ελπίδα οτι όλα θα είναι όπως τα ονειρεύεστε.

πλησιάζουν οι μέρες,νίκησε το φόβο και βάλε όλη τη θετική σου ενέργεια σ'αυτήν την ελπίδα.

προσπάθησε να σκέφτεσαι μόνο αυτά που θες να σου συμβούν,ε?

εύχομαι η Παναγίτσα να βάλει το χέρι της και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα να μας πείς!

Χριστινάκι και Ειρήνη χαρήκαμε που έιχαμε νέα σας!!!!!

Χριστίνα ο γιος σου έχει ακόμα αυτό το μαλλί?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλεξάνδρα 2 πεθερούς-πεθερά???????????:lol:κουράγιο φιλενάδα!!!!!!!!

να μη σχολιάσω αυτά που έλεγε η Μαρία για τον ύπνο του Λ.,οτι βαριέται όταν κοιμάται και τον ξυπνάει:cool: γιατί θα μου λέτε οτι σας ματιάζω παλι:eek:άσε το παιδί να κοιμηθεί ή καλύτερα φερε τον μου για μια βδομάδα και πάρε τη δική μου κουκουβαγίτσα να δείς τι εστι βερίκοκο κι να τον ξαναξυπνήσεις:tongue::tongue::tongue:

Βικάκι μη μου τα χαλάς...........εσύ μου είπες θα φάει καποια στιγμή και η δικιά μου,τι είναι αυτά τώρα???άστα,έχω πικραθεί μ'αυτό το θέμα,καμιά πρόοδος......ελπίζω τουλάχιστον εσείς να τα πάτε καλύτερα από εδώ και μπρος....

όσες έχετε καποιον να γιορτάζει να τον χαίρεστε!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα!

Δημητρούλα χρόνια πολλά! Με υγεία, χαρά, αγάπη και ένα δεύτερο μωράκι σύντομα!

Αννη να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου, Βάλια χρόνια πολλά για τον άντρα σου και χαρούμενα μηνογενέθλια για το μωρό σου!

Κι εμένα γιορτάζει ο παππούς μου και το ξαδερφάκι μου σήμερις!

Κατά τα λοιπά κοιμηθήκαμε πάλι με την μπούμπη στο κρεβάτι, κουράστηκα όμως και πονάει φρικτά η μέση μου. Κάθε βράδυ η ίδια ιστορία, την βάζω στην κούνια της και μετά από 1 ώρα το πολύ ξυπνάει και κλαίει.

Δουλειά στο γραφείο δεν έχουμε αλλά έχω χιλιάδες μικροδουλειές να κάνω ενόψει της βάφτισης και γενικά και δεν ξέρω πότε κ πως θα τα προλάβω. Τώρα έκανα μια λίστα και φρίκαρα, εκτός από τα βασικά κομμωτήριο, νύχια κλπ που θα γίνουν την Παρασκεύη έχω να πάω τράπεζα, καθαριστήριο, τσαγκάρη, να αγοράσω κάτι marshmellows και καραμέλες, να βρω γυάλινο μπουκάλι για το λάδι κ να το στολίσω, να πλύνω τα βαφτιστικά γιατί πως θα τα βάλει το μωρό, έλεος! Και όλα αυτά φυσικά κρατώντας στο ένα χέρι την μπούμπι. Θα βάλω τα κλάμματα λέμε.

όχι,μηηηηηηηηηηηη!!!!!μη βάλεις τα κλάμματα!!!!δε θέλω τέτοια!

μια χαρά θα τα καταφέρεις όλα!

αφού πάντα τα καταφέρνουμε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο,ε?

μπορεί να ξεκολ@@@@@ αλλά τα καταφέρνουμε.

νομίζω πως από εδώ και πέρα έτσι θα είναι η ζωή μας..

ένα διαρκές τρέξιμο!!!!

αλλά γλυκό!

αρκεί να είναι καλά τα παιδάκια μας και να είμαστε καλά με το σύντροφό μας!

με το καλό η βάπτιση και μη μασάς λέω Δεσποινάκι!!

''εσείς κι εγώ...

Δημητρα

Χρονια πολλα να χαιρεσαι τη γιρτουλα

θελουμε κερασμα

όσες έχετε Δημητρακη σε αντρα ή παιδακι να τους χαιρεστε:P:p:p

εχω χαθει τελειως αλλα τελευταιως δεν ειμαι πολυ καλα και δεν έχω ορεξη για τιποτα δυστυχως---συγνωμη που το αναφερω κίολας

δεν έχω διαβασει νεα σας κ δεν ξερω τι εχει μεσολαβησει αυτη την εβδομδα συγνωμη

μπκαμε πρωτη φορα στα λαχανικα τα οποια δεν της αρεσαν καθολου:lol:

εσύ τι έπαθες μικρή μου?

αααααααα,για να συνέλθουμε λίγο παρακαλώ!!!

η πανσέλημος φταίει:?::?::?::?::?:

έλα,οτι κι αν είναι,θα περάσει,ε?

κι άλλη κιουρία από δώ που χαλιέται με το φαγητό:confused::confused:

ωωχχχχχχχχχ.............

''εσείς κι εγώ...

εσύ τι έπαθες μικρή μου?

αααααααα,για να συνέλθουμε λίγο παρακαλώ!!!

η πανσέλημος φταίει:?::?::?::?::?:

έλα,οτι κι αν είναι,θα περάσει,ε?

κι άλλη κιουρία από δώ που χαλιέται με το φαγητό:confused::confused:

ωωχχχχχχχχχ.............

Γεια σου Μαρακι που προσπαθεις να μη χανεις το κεφι σου!!!!!! δωσε μαε λιγο κ εμας!!!!

Με εχει βαρεσει η ανεργία στο κεφαλι και δεν νιωθω καθόλου καθόλου καλα---δεν μπορω να συμβιμαστω με το γεγονος οτι μετα απο 8 χρονια δουλεια τωρα εμαι σχεδον ανεργη--αυτο ειναι το θεμα και εχω κατεβασει το κεφαλι -καταστρεφεται η ψυχολογια μου --και μου δημιουργειται μεγαλη ανασφάλεια--

συγνωμ ρε κοριτσια όλο γκρινιαζω αλλα με τρωει:(:(:(:(

εσυ μαρακι καλα????το μωρο σου????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμάς!!!! Εμεις ξυπνησαμε, πηγαμε εκκλησια, κι επιστρεψαμε!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!!

Βάλια μου να χαίρεσαι το αντράκι σου το μικρό και τον αντρα σου τον μεγάλο!!! Χιλιοχρονοι!!!

Δημητρα χρόνια σου πολλά! Αντε και με ενα δευτερο τώρα!

Ε να κερασω κι εγω κατι :tongue::tongue::tongue:

large-view-%7Bx1Sf73Iv%7D-product.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα φιλες!!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα μου χρονια πολλα!!!!Να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου φιλεναδα!!!!!!!!Με το καλο και ενα δευτερο μωρακι!!!!!!!!!!!

Αννυ να χαιρεσαι τον Δημητρακη σου!!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Βαλια να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!!!!

Ελπιζω να μην ξεχναω κανεναν!!

Χριστινα που εισαι βρε κοριτσι?Μην χανεσαι!!!Μια χαρα η μικρη σου!Γιατι δεν εχετε ξεκινησει κρεμες???

Εμενα ο γιοκας μου απο τις 7:30 γαριδα το ματι.Ειχε σηκωθει στο κρεβατι και μιλουσε στα κουκλακια του:tongue:Τωρα ειμαι δουλεια και περιμενω πως και πως να παει μεσημερι να μου φερουν το laptop γιατι δεν μπορω να μπαινω απο εδω συνεχεια και εχω παθει τραλαλα που δεν μπορω να μπαινω να μιλαμε:(:(

Τι αλλα?Ξεχναω παλι..........

Βάλια μου να χαίρεσαι το αντράκι σου το μικρό και τον αντρα σου τον μεγάλο!!! Χιλιοχρονοι!!!

large-view-%7Bx1Sf73Iv%7D-product.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλημέρα μανούλες !!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια!

Ενα κερασματάκι κι από μένα!

chocolate-2.jpg

Τα καλύτερα από κοντά!!

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στον Δημητράκι μας Αννυ!! στο Δημήτρη σου Βάλια και χαρούμενα μηνογενέθλια στον Κωνσταντίνο.

Αντζυ να χαίρεσαι τον αδερφό σου και Δέσποινα τον παππύ σου και το ξαδερφάκι σου.

X4pTp3.png

καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά σε όσους έχουν Δημήτρη και Δήμητρα!

Ξεχωριστά χρόνια πολλά με υγεία, χαρές, γέλια και αγάπη για τη δική μας Δήμητρα! να χαιρεσαι το νικόλα και τον αντρούλη σου και να σε χαίρονται και αυτοί!

Άννη μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου, πολύχρονος να είναι, πάντα υγιής και χαρούμενος!

Βάλια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! να ειστε παντα καλα και ευτυχισμένοι!

χαρούμενα μηνογενεθλια στο μωράκι σου, στο μικρό σου αντράκι!

Γλυκάκια κεράστηκα απο όλες σας!!!:tongue::tongue:

Δήμητρα πολυ θα ήθελα να έρθω να σου ευχηθώ απο κοντά και ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλα η πεθερα ήρθε αθήνα σημερα και θα κανουμε βραδινη επίσκεψη...

να χαίρεστε και τη θεσσαλονίκη σας, σαλονικιές φιλενάδες! γιορτάζει σήμερα ε;;)

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλίτσες!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Δημητρούλα και στο μικρό Δημητράκη!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες!!!!

Σας διάβασα αλλά με την γκρίνια της μπουμπούς δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα από χθες επομένως την Παρασκευή κατα 90% θα έρθω μαζί σας!!!!Θέλω πάρα πολύ να γνωρίσω και τις υπόλοιπες...και εύχομαι αυτη η βολτίτσα να συνδυαστεί με τα καλά νέα από την εξετασούλα την μικρής Αναστασίας!!!!!!

Η μπεμπα από χθες δεν είναι στα καλυτερά της!!!Φοβάμαι μην την κολλήσω και όλη την ώρα είμαι με μία μάσκα!!!!Ειδικά τώρα στην ανάρρωση...εκείνη θέλει παιχνιδάκια κι εγώ το αποφεύγω....και το λυπάται η ψυχή μου!!!Περιμένω πώς και πώς το απόγευμα να την αναλάβει λίγο ο μαπμπάκας της!!!!

Αυτά προς το παρόν!!!!Θα τα πούμε και αργότερα μανουλίτσες!!!

Με άκουσε και ο Χρήστος ότι δεν είμαι και στα καλύτερα μου και είχε τη φαεινή ιδέα :idea: να πάρει την πεθερά Νο1 να έρθει να μου κάνει παρέα....:mad:

να μη σχολιάσω αυτά που έλεγε η Μαρία για τον ύπνο του Λ.,οτι βαριέται όταν κοιμάται και τον ξυπνάει:cool: γιατί θα μου λέτε οτι σας ματιάζω παλι:eek:άσε το παιδί να κοιμηθεί ή καλύτερα φερε τον μου για μια βδομάδα και πάρε τη δική μου κουκουβαγίτσα να δείς τι εστι βερίκοκο κι να τον ξαναξυπνήσεις:tongue::tongue::tongue:

Άσε πλέον φιλενάδα. Άκυρο! Διάβασε το επόμενο μνμ. Με ματιάσαν άλλες!! Ο Λ. από χθες το βράδυ και μέχρι σήμερα όλο γκρίνια. Μάλλον το 2ο δόντι. Κοιμήθηκε κατά τις 11.30 νομίζω κάπου κατά κει και ξύπνησε στις 9 με γκρίνια με το που άνοιξε τα μάτια του. Ελαφριάς μορφής, αλλά γκρίνια. Τώρα το μεσημέρι του έδωσα για πρώτη φορά ντεπόν γιατί ούρλιαζε και δεν έφαγε την φρουτόκρεμα. Ζαβλακώθηκε εντελώς και όταν ξυπνήσει θα τον έχει η πεθερά μου. Του έφτιαξα μοσχαράκι με λαχανικά κριθαράκι και ρύζι (τουρλού) και ελπίζω να το φάμε για απογευματινό. Μεσημεριανό έχει κοτόπουλο χορτόσουπα. Άντε να δούμεεεεεεεεεε!!!!!!

mU4Ep3.png

Γεια σου Μαρακι που προσπαθεις να μη χανεις το κεφι σου!!!!!! δωσε μαε λιγο κ εμας!!!!

Με εχει βαρεσει η ανεργία στο κεφαλι και δεν νιωθω καθόλου καθόλου καλα---δεν μπορω να συμβιμαστω με το γεγονος οτι μετα απο 8 χρονια δουλεια τωρα εμαι σχεδον ανεργη--αυτο ειναι το θεμα και εχω κατεβασει το κεφαλι -καταστρεφεται η ψυχολογια μου --και μου δημιουργειται μεγαλη ανασφάλεια--

συγνωμ ρε κοριτσια όλο γκρινιαζω αλλα με τρωει:(:(:(:(

εσυ μαρακι καλα????το μωρο σου????

Γκρίνιαζε και μη ερεύνα!!!!! Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ!!! Σε νιώθω γι αυτό με την δουλειά. Κι εγώ είμαι χάλια οικονομικά και έχω και δάνειο. Άσε. δεν έχει ώρες η μέρα για να δουλέψω, να προσέξω παιδί, άντρα και σπίτι!

mU4Ep3.png

Άννυ μου να τον χαίρεσαι! Ότι επιθυμείτε να γίνει!

mU4Ep3.png

Με άκουσε και ο Χρήστος ότι δεν είμαι και στα καλύτερα μου και είχε τη φαεινή ιδέα :idea: να πάρει την πεθερά Νο1 να έρθει να μου κάνει παρέα....:mad:

Αχ θα τρελαθώ!!! Καλώς να τα δεχτείς!

Εμένα σήμερα μου έσπασε τα νεύρα αλλά δεν της το έδειξα. Σας είπα ότι ο Λ. χθες δεν έτρωγε πολύ καλά. Είπα λοιπόν να αγοράσω λίγο μοσχαράκι να του κάνω χορτόσουπα γιατί με τα λαχανικά τα πάμε καλά ενώ με τις αγοραστές κρέμες και τα φρούτα δεν έχουμε καλή σχέση. Οπότε θα έβαζα λίγο ρυζάκι και λίγο κριθαράκι για να φάει και σιτηρά το απόγευμα. Παίρνω τηλ της λέω μπορείς να πας να μου πάρεις ή να έρθεις λίγο πάνω να προσέξεις το μωρό να πάω να πάρω κρέας; Και τι μου λέει...(10 η ώρα) μόλις ξύπνησα και δεν μπορώ. Μέχρι να φάω...!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ κυρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο την φίλη μου (που δεν την χωνεύει) από το ισόγειο και ανέβηκε αυτή για 10 λεπτά (έχω μηχανάκι και τα ψώνια γίνονται σε χρόνο μηδέν).

Στις 11.30 ήρθε και μου λέει θέλεις τίποτα από κάτω; ΟΧΙ λέω, ήρθε η Άννα τον πρόσεξε και πήγα. Έσκασεεεεεεεεε!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...