Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Άννυ, τι έχουν πάθει τα μωρά μας σήμερα. Η Αθηνά νύσταζε τρελά από τις 7, ξεκίνησα να την κοιμίζω 8:30, κάθε φορά που την έβαζα στο κρεβάτι φώναζε και τελικά μου κοιμήθηκε τώρα, αφού με ξεζούμισε και μου διέλυσε την μέση και πλάτη.

Νικολίτσα μου, όλα θα'ναι τέλεια την Παρασκευή, καλύτερα κι απ'ότι περιμένετε, θα το δεις.

Άννυ (ανδρια) να τα εκατοστήσετε μαζί, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι, με τον Δημητράκη σας και ένα αδερφάκι σύντομα.

Δημητρούλα, δεν κάνεις κανά τεστ? Δεν έχεις αγωνία? Άντε, με το καλό κι εσύ. Και καλώς δέχτηκες την μανούλα σου!

Χριστινάκι, καλώς μας ξανάλθες. Φρούτα και κρέμες δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα ή δεν σας αρέσουν? Η δικιά μου τρώει ευχαριστα τις πρώτες κουταλιές αλλά μετά βαριέται και αρχίζει να παίζει και να μην τρώει. Τρώει γύρω στα 100 γραμ. με το ζόρι. Μπράβο στα μωράκια που τρώνε 200άρια!

Την Τετάρτη έχουμε και εμβόλιο...

Είπατε πολλά και δεν τα θυμάμαι όλα...

Φιλάκια μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Η μικρη κοιμαται και γω έχω απεναντι μου το Γιωργο να με κοιταει και να γελαει χωρις λόγο, του πετας ή δε του πετας το λάπτοπ?

Χριστινα καλως μας ήρθες πάλι και κοιτα μην την κοπανήσεις πάλι...

Νικολ ξεσπασε εδω σε μας ρε κουκλα, πες τα να ξεθυμάνεις!! Μονο μη τα κρατας μέσα σου καλή μου

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ήμαρτον πια σήμερα! Δεν αντέχω άλλο. Κορίτσια εσάς που γκρινιάζουν πιο συχνά πως αντέχετε; Ηρωίδες!!! Ο Λευτεράκης σήμερα κάνει απεργία πείνας. Το πρωί ξεκίνησε πολύ καλά με 200μλ γάλα. Μετά βγήκαμε βόλτα στις κούνιες και όταν γυρίσαμε δεν έφαγε την φρουτόκρεμα. Κοιμήθηκε και του έδωσα γάλα όταν ξύπνησε αλλά ήπιε μόνο 50μλ που σημαίνει πάλι δεν πεινούσε. Έφυγα και ανέλαβε η πεθερά μου. Όταν ξύπνησε από τον μεσημεριανό ύπνο του έδωσε την χορτόσουπα την οποία την έφαγε με δόσεις και με το ζόρι σχεδόν. Το απόγευμα δεν έφαγε φαρίν λακτέ και τώρα το βράδυ ενώ τρώει 400μλ γάλα σε 2 δόσεις έφαγε μόνο 200μλ συνολικά. Τι να κάνω; Να τον ξυπνήσω να του το δώσω την νύχτα; Να δοκιμάσω να του το δώσω ενώ κοιμάται; Αν μου πνιγεί; Νομίζω πως είναι τα δόντια του γιατί τώρα έβγαλε και το 2ο και ενώ το πρώτο δεν το καταλάβαμε καν πότε βγήκε, τώρα στο 2ο φαίνεται να ζορίζεται. Εγώ έχω εξαντληθεί και πρέπει να αντλήσω και κάνα τόνο γάλα γιατί από ότι φαίνεται θα το πετάμε αφού δεν το τρώει! Μιλάμε για κλάμα με δάκρυα! Ούτε θυμάμαι την τελευταία φορά που έκανε έτσι. Πως αντέχετε εσείς που γράφετε για τις μαραθώνιες γκρίνιες, εγώ κοντεύω να πέσω κάτω από την υπερένταση γιατί προσπαθούσα να κρατηθώ ήρεμη και όλα τα νεύρα μαζεύονταν μέσα μου. Τώρα που επιτέλους τον ηρέμησα και τον κοίμισα είμαι να σκάσω!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εσείς όλες κοιμάστε, εγώ ακόμα εδώ. Μέχρι να τελειώσω τις δουλειές μου, πέρασε πάλι η ώρα. Μόλις τάισα και τον Λευτεράκη 120μλ γάλα κοιμισμένο. Δεν το είχα ξανακάνει, τον σήκωσα κιόλας να ρευτεί και δεν ξύπνησε. Τώρα σας καληνυχτίζω και πάω κι εγώ στο κρεββατάκι μου με τον αντρούλη μου. Έχουμε αρχίσει να ασκούμε το σπορ αρκετά συχνά.

mU4Ep3.png

Κοιμηθήκαμε κι εμείς στις 10.30 σήμερα αλλά είχαμε λίγη γκρίνια. Το απόγευμα είχαν έρθει φίλοι μας στο σπίτι, με ένα μωράκι ίδια ηλικία με τον Λευτεράκη και ο μικρός μου έκλαιγε όταν είδε τον άλλο μπαμπά. Το έκανε και τις προάλλες με την κουμπάρα της πεθεράς μου και υπέθεσα ότι ήταν από την κακομουτσουνιά της (κάτι δόντια θεόστραβα και κάτι μάτια παναγία μου πόσο τεράστια, τρομακτική φάτσα για ένα μωρό) αλλά ο άντρας της φίλης μου είναι μια χαρά συμπαθητικός. Λέτε να αρχίσει να μου δημιουργεί θέμα με ξένο κόσμο;

Και αυτό με φέρνει να σας ρωτήσω το εξής: Πόσο συχνά βγάζετε έξω τα μωρά σας; Ή πόσο συχνά έχετε κόσμο στο σπίτι; Πόσο συχνά αλλάζουν παραστάσεις;

Εμείς γενικά τα πρωινά δεν βγαίνουμε γιατί δεν προλαβαίνουμε. Ξυπνάει αργά και είναι να φάει 3 γεύματα ως τις 3-3.30. Πότε να προλάβω να τον ετοιμάσω να τον βγάλω. Έχω να κάνω και 2 αντλήσεις και να φύγω για δουλειά στις 2.30. Έτσι πιάνει απόγευμα που πάω δουλειά και μένει με την πεθερά μου στο σπίτι μας. Άρα απλά αλλάζει ο άνθρωπος και όχι το περιβάλλον. Καμιά φορά η πεθερά μου τον πάει και στο σπίτι της ακριβώς από κάτω, αλλά δεν τον βγάζει με το καρότσι βόλτα. Της έχω ζητήσει να το κάνει αν προλαβαίνει αλλά μια ο καιρός, μια ο Γ. που ξεχνάει να βγάλει το καρότσι από το αυτοκίνητο..δεν έμεινε σειρά (που λένε και οι Ξανθιώτες). Τις Παρασκευές που δεν πάω δουλειά τον βγάζω εγώ έξω όλο το απόγευμα. Πάμε στην Ηρώ και μετά βγαίνουμε όλοι μαζί έξω. Πάμε για καφέ, σουπερμάρκετ και Λητώ για βόλτα. Τα Σάββατα επίσης βγαίνουμε και τις Κυριακές πάμε εκκλησία και μετά για καφέ. Τα Σαββατοκύριακα έχουμε και επισκέψεις στο σπίτι συνήθως, είτε Σάββατο είτε Κυριακή.

Έχοντας πει όλα αυτά, ρωτάω εγώ. Μήπως δεν βγαίνουμε έξω συχνά; Μήπως να τον έπαιρνα και τα πρωινά έξω; Σκέφτομαι να φτιάχνω την φρουτόκρεμα και να πάμε στις κούνιες να την φάμε μόνο και μόνο για να τον βγάλω έξω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι λίγο υπερβολικό να ταΐζω έξω φρούτα (σπίτι δεν έχεις κυρά μου). Όταν είχαμε πάει στην Καλαμάτα στην μαμά μου είμαστε συνέχεια έξω, καθότι χωριό και πολλά τα σπίτια για να πάμε (θείες, αδερφές, γιαγιάδες κτλ). Αυτά, πείτε μου την γνώμη σας.

Κοριτσάκι δε νομιζω να φταίει αυτό αλλά οι μαμάδες λο ενοχές είμαστε.Κάπου είχα διαβάσει πως γυρω στον 8ο μηνα αποκτούν αυτό που λέγεται άγχος για τους ξένους.Κ μένα έχει αρχίσει κ κλαίει σε κάποια άτομα.Μερικές φορές δεν τους αρέσει κ η ενέργεια κάποιων ανθρώπων

ntesehjufpgrhgvn.png

Τελικά ως συνήθως παντα εγω ξενυχτάω.Ο μικρός σήμερα κοιμήθηκε στις 1120 νωρίς σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.Έσκασε κ το δεύτερο δόντι!κ επειδή ακούω οτι κ κάποια άλλα μωράκια είναι σε παρόμοια φάση σκέφτομαι μηπως εκτός απ τα δοντάκια μήπως είναι κ η φάση που μεγαλώνουν τρώνε κλπ κλπ.Στο μεταξύ κ μενα το φαγητό τον δυσκολέυει κ έλεγε η παιδίατρος πως γρήγορα θα τρωγε τα 250 αλλά ουτε το μισο δεν τρωει στις 20 μερες.!

Κορίτσια εγω για τις κουνιες το είδα αργά.Πηγα την επομένη στον παιδότοπο αυτό ,είχα κ πολύ καιρό να βγω κ είχε πολυ ωραία μερα χθες αλλά λίγα παιχνίδια για τόσο μικρά παιδιά.Ομως ειχε υπερβολικά πολυ κόσμο κ βολεύει για καροτσάδα.Βέβαια πηγα με τη μάνα μου κ μια φίλη της μ αυτοκίνητο.Αλλιώς απο νικαια δεν ξέρω.Μπορει να ρθω αν κανονίσετε σκυριακο αν είναι καπου που βολεύει.

χρονια πολλά δήμητρα, πολύχρονη κ οτι επιθυμείς.

Να χαιρεσαι χιλιόχρονη το δΗΜΗΤΡΆΚΙ ΣΟΥ Κοριτσάκι...

Χριστινάκι καλως ήρθες κ σε σκεφτόμουνα...

Νικόλ καλή επιτυχία αλλά ρε κορίτσια μπορεί να μου πει κάποια τι έχει συμβει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αυριοα λέω να πάω για κάποια ψώνια του μικρού κ σκέφτομαι να πάω στο τρίκυκλο να δω ένα τραπεζάκι φαγητου κ μετ΄Μ΄λλον απο το ιντερνετ θα το παραγγείλουμε που έχει έκπτωση.

Κορίτσια διάβασα σ ένα μπλογκ για την εβδομάδα θηλασμου το Σάββατο στις 6-11 στο συνταγμα ολες οι θηλάζουσες μαμάδες να θηλάσουμε ομαδικώς ΔΗΜΌΣΙΑ!!!!Καλή ιδέα;;;;;

Κορίτσια θα πατε να ψηφίσετε;;;;;;;;;;;;;;;Εγω σε προσωπικο επίπεδο τα ιδια.Πολύ στεναχωρημένη.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Δήμητρα Χρόνια Πολλά!!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλοι όσοι σ' αγαπούν, και να έχεις πάντα ότι αγαπάς, υγεία και ευτυχία!!

Άννη μου να χαίρεσαι τον Δημητράκο σου, να τον δείτε όπως εσείς επιθυμείτε, και να έχει πάντα επιτυχίες στην ζωή του!!! Με το καλό και με μια καλή νύφη χαχαχαχα!!

Κορίτσια, πείτε μου ότι το θολωμένο μου μυαλό δεν ξεχνάει κάποιον ή κάποια εορτάζουσα, να χαίρεστε όποιους φίλους ή συγγενείς σας γιορτάζουν!!

Τελικά χτες ήταν αφιονισμένη μέρα για πολλές εδώ, και εγώ έκανα ένα μικρό μπαμ, κακώς βέβαια, αλλά ήταν τυχαίο. χοχοχοχο.

Η φίλη μας η Λούση κοιμήθηκε καλά, 21.30-1.00-4.00-8.00, το έχω συνηθίσει μάλλον και μου φαίνονται νορμάλ 2 ξυπνήματα χαχαχα, κάποτε αν με ξυπνούσε κάποιος 2 φορές θα έκανα έγκλημα και θα σερνόμουν όλη μέρα. Τώρα είμαι ντούρα, πάει χάλασα και εγώ...

Μαρία (angicat) μην αγχώνεσαι αν κάποια μέρα δεν έχει πολύ όρεξη, συμβαίνει αυτό, ακόμα σε μεγάλους ανθρώπους. Εξάλλου ο Λευτεράκης είναι δυνατό αγόρι, δεν έχεις φόβο αν χαλαρώσει λίγο τις ποσότητες.

Τάνια τελικά προς τί το χαμόγελο? (είμαι περίεργη ε?)

Για τα γεύματα, τί να πω ρε γμτ, κάτι κάνω λάθος, ή η κόρη μου με κοροϊδεύει. Την μια τρώει, σε 5 λεπτά ουρλιάζει, σε 10 λεπτά ηρεμεί και τρώει 5 κουταλιές και κάπως έτσι κυλάνε σχεδόν όλα μας τα γεύματα. Σπάνια ανοίγει το στόμα μόνη της, κάνω "ντου" με το κουτάλι και τρώει κάθε φορά το 1/10 της κουταλιάς. Α, και στάνταρ βάζει την γλώσσα της μπροστά, και μερικές φορές βγάζει ότι της βάλω στο στόμα. Μερικές φορές έχουμε καλή "τύχη" και τρώμε στο μισάωρο με λίγη γκρίνια μόνο. Και όλα αυτά για ποσότητες μέχρι 150 γρ το μέγιστο και αυτό σπάνια....

Την Δευτέρα μάλλον θα πάμε για εμβόλιο και θα μας ζυγίσει η παιδίατρος να δούμε τί κάναμε αυτόν τον μήνα.....

GaiGp3.png

happy_name_day.jpg

Χρόνια πολλά Δημητράκη!!! Αννη μου να τον χαίρεσαι! Να είναι πάντα γερός κ καλότυχος!

Δήμητρα χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ να σε χαίρονται κ σύντομα να κάνεις αδερφάκι στον Νικόλα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες και Δημήτρηδες...

tumblr_kxtcaoiWcF1qzb9mm.jpg

Κερνάω γλυκάκι για τον αντρούλη μου!!!

7th.jpg

Και για το παιδάκι μου που σήμερα γίνεται 7 μηνών!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

το 'πα εγώ ότι ξεχνάω.......

Βάλια μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!! Να είναι πάντα καλά να χαίρεται την οικογένειά του!!! Και να χαίρεσαι και τον μικρό αντρούλη σου, 7 ε??????? πω πωωωωωω γιατί μεγαλώνουν τόοοοοοοσο γρήγορα?????

Πάντως με τα γλυκά που μας κέρασες, ήδη νοιώθω το κιλό να έρχεται στην ζυγαριά μου χαχαχαχα!!!

GaiGp3.png

το 'πα εγώ ότι ξεχνάω.......

Βάλια μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!! Να είναι πάντα καλά να χαίρεται την οικογένειά του!!! Και να χαίρεσαι και τον μικρό αντρούλη σου, 7 ε??????? πω πωωωωωω γιατί μεγαλώνουν τόοοοοοοσο γρήγορα?????

Πάντως με τα γλυκά που μας κέρασες, ήδη νοιώθω το κιλό να έρχεται στην ζυγαριά μου χαχαχαχα!!!

Βικάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! :D:D:D Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! Και να δεις το Λουσάκι όπως επιθυμείς!!!

Η νυφούλα μου τι κάνει;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Σ' ευχαριστώ Βάλια μου, το Λουσάκι είναι τραλαλά σήμερα, κρατιέται από τον κρίκο του πάρκου της και κάνει πίσω λες και κάνει σκι στη θάλασσα και λέει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Χαχαχαχαχαχ............ μόλις βαρεθεί κάνει το γνωστό κοτόπουλο ρολό. Τί κάνει ο εορτάζοντάς μας?

GaiGp3.png

Δημητρα

Χρονια πολλα να χαιρεσαι τη γιρτουλα

θελουμε κερασμα

όσες έχετε Δημητρακη σε αντρα ή παιδακι να τους χαιρεστε:P:p:p

εχω χαθει τελειως αλλα τελευταιως δεν ειμαι πολυ καλα και δεν έχω ορεξη για τιποτα δυστυχως---συγνωμη που το αναφερω κίολας

δεν έχω διαβασει νεα σας κ δεν ξερω τι εχει μεσολαβησει αυτη την εβδομδα συγνωμη

μπκαμε πρωτη φορα στα λαχανικα τα οποια δεν της αρεσαν καθολου:lol:

Καλημέρα!

Δημητρούλα χρόνια πολλά! Με υγεία, χαρά, αγάπη και ένα δεύτερο μωράκι σύντομα!

Αννη να χαίρεσαι τον Δημητράκη σου, Βάλια χρόνια πολλά για τον άντρα σου και χαρούμενα μηνογενέθλια για το μωρό σου!

Κι εμένα γιορτάζει ο παππούς μου και το ξαδερφάκι μου σήμερις!

Κατά τα λοιπά κοιμηθήκαμε πάλι με την μπούμπη στο κρεβάτι, κουράστηκα όμως και πονάει φρικτά η μέση μου. Κάθε βράδυ η ίδια ιστορία, την βάζω στην κούνια της και μετά από 1 ώρα το πολύ ξυπνάει και κλαίει.

Δουλειά στο γραφείο δεν έχουμε αλλά έχω χιλιάδες μικροδουλειές να κάνω ενόψει της βάφτισης και γενικά και δεν ξέρω πότε κ πως θα τα προλάβω. Τώρα έκανα μια λίστα και φρίκαρα, εκτός από τα βασικά κομμωτήριο, νύχια κλπ που θα γίνουν την Παρασκεύη έχω να πάω τράπεζα, καθαριστήριο, τσαγκάρη, να αγοράσω κάτι marshmellows και καραμέλες, να βρω γυάλινο μπουκάλι για το λάδι κ να το στολίσω, να πλύνω τα βαφτιστικά γιατί πως θα τα βάλει το μωρό, έλεος! Και όλα αυτά φυσικά κρατώντας στο ένα χέρι την μπούμπι. Θα βάλω τα κλάμματα λέμε.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...