Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια... μετα απο παροτρυνση της γλυκιας Αντζυς ειπα να με ξαναθυμηθειτε!εμεις οπως τα ξερατε... φρουτα δεν τρωμε κρεμα δεν τρωμε παρολα αυτα με τουτα και με κεινα 28/10 γινομαστε 6 μηνων, ειμαστε 68 ποντοι και 6.800 κιλα γκρινιαζουμε για ολα αλλα τουλαχιστον κοιμομαστε περισσοτερο!επισης εσκασε και το 2ο δοντακι μας...

Αννυ Χρονια πολλα σας ευχομαι να χαιρεστε το μωρακι σας και να ζησετε και να γερασετε μαζι που λενε και στα μερη μου...

Νικολ ευχομαι ολα καλα να πανε...

Δημητρα τι να πω... ενα μωρακι ακομα αν το θελετε κι εσεις ειναι souper....!!!

φιλια σε ολες...και καλο απογευμα!

Έλα βρε Χριστινάκι! Καλέ να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! Βάλε και τικεράκι να βλέπουμε πόσο είναι το ζουζούνι σου, γιατί ξεχνάμε!

Για κρέμες και φρούτα μην σκας, θα φάει κάποτε, ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμο το μωρό! Η δικιά μου ακόμα δοντι δεν έχει και ταλαιπωρείται!

mWsZp3.png

Γεια σας κοριτσια... μετα απο παροτρυνση της γλυκιας Αντζυς ειπα να με ξαναθυμηθειτε!εμεις οπως τα ξερατε... φρουτα δεν τρωμε κρεμα δεν τρωμε παρολα αυτα με τουτα και με κεινα 28/10 γινομαστε 6 μηνων, ειμαστε 68 ποντοι και 6.800 κιλα γκρινιαζουμε για ολα αλλα τουλαχιστον κοιμομαστε περισσοτερο!επισης εσκασε και το 2ο δοντακι μας...

Αννυ Χρονια πολλα σας ευχομαι να χαιρεστε το μωρακι σας και να ζησετε και να γερασετε μαζι που λενε και στα μερη μου...

Ποσο χαιρομαι γλυκιά μου Χριστίνα που ξαναέγραψες!!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Σούπερ το μπεμπόνι σου, ετσι??? Δεν εχεις ξεκινησει φρούτα και κρέμα ή δεν της αρέσουν και δεν τα τρώει???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

που σαι ρε Χριστινιώ? μια χαρα ειναι η κουκλα σου!!εχουμε 5 μέρες διαφορα ε!περιμένουμε φωτο οπωσδήποτε!απο κρεμα τι δοκιμάσατε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!

Αννυ ευχομαι τα καλυτερα για την επετειο σας! να ειστε παντα αγαπημενοι κ πολυ ευτυχισμενοι!

Νικολ καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις της μικρουλας σου!

Χριστινακι στη μικρη σου δεν αρεσει κανενα φρουτο? μηπως δεν της αρεσει καποιο συγκεκριμενο κ της χαλαει ολη τη γευση? εμενα στην αρχη δεν του αρεσε το κοκκινο μηλο κ ακομα κ μαζι με αλλα φρουτα δεν του αρεσε κ ετσι κ εγω πηρα τα πρασινα(μπανανομηλα) κ του αρεσαν μια χαρα!

Αντζυ υπομονη με την πεθερα. εμενα μενει απο κατω κ με εχει πρηξει. μολις χτυπησει κ της ανοιξω απλωνει τα χερια κ μου τον παιρνει απο την αγκαλια. επισης εχω θεμα με τον πεθερο που λεει συνεχεια στο μωρο θα κανουμε ντα τον ενα κ τον αλλο. του εχω πει πολλες φορες με τροπο να μη το λεει αυτο στο παιδι γιατι θα μαθει να χτυπαει αλλα το συνεχιζει. θα τα παρω καμια μερα κ θα τους περιλαβω κ δεν το θελω γιατι μενουμε στο ιδιο σπιτι κ βλεπομαστε καθημερινα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Πού είσαι βρε Χριστινάκι!!!!! Άντε να μην χάνεσαι έτσι!!! Μια χαρά είναι το βάρος σας, και ψηλές κιόλας!! Με γειές για το 2ο δοντάκι... είναι και πολύ κοφτερά ε? χαχα καρχαρίνι την λέω εγώ χαχαχα

Όσο για το φαγητό, κάνε πειράματα, στους συνδυασμούς, στις αναλογίες, στην θερμοκρασία αλλά και στο πόσο πηχτό είναι. Εμείς καταλάβαμε κάποια στιγμή ότι τα θέλουμε σχετικά "αραιά", διαβασα κιόλας ότι είναι πολύ συνήθη, και ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο θα κάνουμε ποιό συμπηκνωμένους τους χυλούς τους. Και τώρα που λέω για κρέμες, πάω να της δώσω την απογευματινή φρουτόκρεμά (μια και σιχαινόμαστε το σκέτο βιολογικό ρυζάλευρο) , αλλά και πάλι το δάκρυ κορόοοοοοοομηλο!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Α, απ' ότι διαβάζω Αντζούλα και Αλεξάνδρα είχατε και 2ο γύρο χαχαχχαα, καλά ρε Άντζυ αφού δεν σου άρεσε ο αρακάς χιχιχι.....

Αλεξάνδρα μπράβο, είσαι λίντερ!!!! Βούτα την τρελή φίλη μας, που με πρώτη ευκαιρία θα της κάνω δώρο τζι-πι-ες χιχιχι....

Νικόλ μου, θεωρώ ότι η Αναστασία κάνει άλματα, το εγκεφαλογράφημα θα σας το επιβεβαίωσει, ότι πλέον όλα είναι καλά!! Η Παναγία είναι κοντά της από την πρώτη μέρα! Ανυπομονούμε να σας δούμε την Παρασκευή!

Δημητρά μου καλώς τα δέχτηκες!!!!

Δεσποινάκι , βούτα την μπούμπι και βουρ στο πρώτο αεροπλάνο!! Θα σας κάνουμε εμείς τον σωφέρ χρυσή μου!!!!!!!!

GaiGp3.png

Νικολ μου ολα θα ναι τελειαααα.μην ανησυχεις.

οπως λεει η Δεσποινα μκαρι να ημασταν κ εμεις εκει κ θα ερχομασταν οπου κ αν θελατε.

Αννυ μου να ζησετε κ να ειστε παντα αγαπημενοι κ να χαιρεστε τον αντρακλα σας.

Χριστινιω που εισαι βρε???

Δημητρα καλως τα δεχτηκες.

η Κλειω εχει τρελα νευρα.κανει ολο ιιιιιιι κ σφιγγει τα χερια μπουνιες.παω ν την κανω μπανιο μπας κ κοιμη8ει.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

φιλεναδίτσες μου ευχαριστώ΄για όσα είπατε.πραγματικά είναι πολύ θετικό να βγεί το εγκεφαλογράφημα καλό....πλησιάζει η μέρα.έχει βγεί ενας απίστευτος θυμός για όλα αυτά που δεν ξέρω αν θα τελειώσει αίσια όλο αυτό.....τι ώρα τελειώνει η συνέντευξη του π@@@@#ρα;

Grya.jpgGryap3.png

φιλεναδίτσες μου ευχαριστώ΄για όσα είπατε.πραγματικά είναι πολύ θετικό να βγεί το εγκεφαλογράφημα καλό....πλησιάζει η μέρα.έχει βγεί ενας απίστευτος θυμός για όλα αυτά που δεν ξέρω αν θα τελειώσει αίσια όλο αυτό.....τι ώρα τελειώνει η συνέντευξη του π@@@@#ρα;

ελα ντε θα σκασει ποτε να μιλαει?????????

εγω μες στα νευρα ειμαι,η κλειω κοιμαται πανω μου κ 2 φορες που προσπαθησα να την αφησω,πριν καν την ακουμπησω στο κρεβατι της,ξυπναει κ κλαιει σαν τρελη.την αφησα λιγο στο ριλαξ να κανω ενα τσιγαρο γιατι απ την κουραση εβαλα κ εγω τα κλαματα κ τωρα παλι ειναι στο ζιζι.

Νικολιτσα μου καλυτερα να θυμωνεις κ να ξεσπας παρα να τα κρατας μεσα σου κ να σκας.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ελα ντε θα σκασει ποτε να μιλαει?????????

εγω μες στα νευρα ειμαι,η κλειω κοιμαται πανω μου κ 2 φορες που προσπαθησα να την αφησω,πριν καν την ακουμπησω στο κρεβατι της,ξυπναει κ κλαιει σαν τρελη.την αφησα λιγο στο ριλαξ να κανω ενα τσιγαρο γιατι απ την κουραση εβαλα κ εγω τα κλαματα κ τωρα παλι ειναι στο ζιζι.

Νικολιτσα μου καλυτερα να θυμωνεις κ να ξεσπας παρα να τα κρατας μεσα σου κ να σκας.

Άννυ μου κ εμένα μου το κάνει αυτό η Αναστασία πολλά βράδυα.

όσο για το θυμό δεν μπορώ να ξεσπάσω οπότε μια η άλλη είναι...και τώρα μου έχει βγεί θυμός και πιέζομαι απίστευτα...

οι υπόλοιπες μανούλες που είναι;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...