Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρούλα μου ΜΑΚΑΡΙ!!μόνο αυτο θα πω και θα αναμένω καθυστέρηση και τεστάκι!!!!Νικολίτσα τα αποτελέσματα θα ναι τοσο καλά που θα πιούμε κιολας για να τα γιορτάσουμε!!!! :-)

εσεις είστε οι μισες Νότιες,οι μισές Βόρειες..εγω η άμοιρη που μαι δυτική τι θα κάνω>??!!χαχα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ααααααα δεν πρέπει να σας το έχω πει...αλλά έχω δύο πεθερες και δύο πεθερούς...είναι ξαναπαντρεμένοι...και η δεύτερη πεθερά είναι πιο πεθερά από την κανονική....:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ήμαρτον! Αυτό μου έλειπε. Από την άλλη αν αυτό σημαίνει περισσότερα χέρια για βοήθεια, τότε ναι θα πάρουμε κι εμείς που έχουμε μόνο ένα σετ προς το παρόν!

Σήμερα το μεσημέρι δεν θα αντλήσω. Μπας και μειωθούν οι ποσότητες γιατί δεν ξέρω τι να το κάνω. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να μην ξεχειλίσω αν και έχω καιρό να λερώσω. Φιλάκια και τα λέμε αργότερα.

Νικόλ με το καλό κοπέλα μου το εγκεφαλογράφημα.

mU4Ep3.png

Να'μαι πάλι. Κοιμηθηκε το μωρό μου στο στήθος (σπάνιο!!) και μπήκα!

Αννη μου να ζήσετε!! Και γρήγορα κι άλλο παιδάκι!

Βικύ ευχαριστώ για τα περαστικά. Καλά είμαι σήμερα αν και έκανα μία καθαριότητα σε όλο το σπίτι να είναι έτοιμο για αύριο. Παρεπιπτόντως...ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει......βρε λέτε;;;;

Λοιπόν αύριο γιορτάζω και το σπίτι μου είναι ανοιχτό. Οποια μανούλα επιθυμεί μπορεί να περάσει να φάει ένα γλυκάκι μετά συζύγου και μπεμπακίου. Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ για διευκρινήσεις.

Νικόλ η σκέψη μου μαζί σας για την Παρασκευή! Και τα νέα είναι ευχάριστα να πάμε να το γιοορτάσουμε μετά!!!

Ερχεται η μαμά μου το απόγευμαααα!!! :)

Ναι Δημητρούλα, μακάρι!! Άντε με το καλό κοπέλα μου!!! Αχ πόσο θα ήθελα να μπορούσα κι εγώ να κάνω άλλο ένα τώρα αμέσως αλλά δυστυχώς τα καλά της καισαρικής. Πρέπει να περιμένω.

mU4Ep3.png

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές!!!!

Δημητρούλα μου ΜΑΚΑΡΙ!!μόνο αυτο θα πω και θα αναμένω καθυστέρηση και τεστάκι!!!!Νικολίτσα τα αποτελέσματα θα ναι τοσο καλά που θα πιούμε κιολας για να τα γιορτάσουμε!!!! :-)

εσεις είστε οι μισες Νότιες,οι μισές Βόρειες..εγω η άμοιρη που μαι δυτική τι θα κάνω>??!!χαχα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ήμαρτον! Αυτό μου έλειπε. Από την άλλη αν αυτό σημαίνει περισσότερα χέρια για βοήθεια, τότε ναι θα πάρουμε κι εμείς που έχουμε μόνο ένα σετ προς το παρόν!

Όχι βέβαια!!!!!Μόνο της μαμάς μου τα χεράκια!!!!Από την άλλη μόνο εμείς έχουμε υποχρεώσεις!!!!Που είμαστε νέοι και έχουμε κουράγια!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ Αντζυ μου μαζί σου!!!ΔΥΤΙΚΗ!!!Αλλά θα βάλουμε τα καθρεφτάκια μας και θα πάμε!!!!:D

Εγω φιλεναδα!Οτι θες πες μου!!!!!

Aς μας πει καλυτερα η Νικολιτσα που θα την βολευει και εκεινη και βλεπουμε;)

καλά με έχετε σκλαβώσει έ!!λοιπον θα παρατήσω τον Κώστα όλη μέρα την Παρασκευή ,δε θα μαγειρέψω και τίποτα (οχι σαν προχτές που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ κι έφαγα και αρακά μετά :-( ) και μετά θα φάμε κι αυτά τα ρημαδοσουβλάκια που μου χουνε κάτσει!!χαχα!!μισο παω να σας βάλω κανα φωτο μόνο που χω απο χτες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλά με έχετε σκλαβώσει έ!!λοιπον θα παρατήσω τον Κώστα όλη μέρα την Παρασκευή ,δε θα μαγειρέψω και τίποτα (οχι σαν προχτές που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ κι έφαγα και αρακά μετά :-( ) και μετά θα φάμε κι αυτά τα ρημαδοσουβλάκια που μου χουνε κάτσει!!χαχα!!μισο παω να σας βάλω κανα φωτο μόνο που χω απο χτες!

Χιχι!!Τρελοκοριτσο!!!Αστον να πεινασει μια φορα!Δεν θα παθει τιποτα!!

Διαφημίσεις

καλά με έχετε σκλαβώσει έ!!λοιπον θα παρατήσω τον Κώστα όλη μέρα την Παρασκευή ,δε θα μαγειρέψω και τίποτα (οχι σαν προχτές που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ κι έφαγα και αρακά μετά :-( ) και μετά θα φάμε κι αυτά τα ρημαδοσουβλάκια που μου χουνε κάτσει!!χαχα!!μισο παω να σας βάλω κανα φωτο μόνο που χω απο χτες!

Κι εγώ άντζυ μου ξαναέφαγα μετά!!!!Ήθελε ο Χρηστάκης να πάμε έξω...που να του πω ΟΧΙ...αφού δεν είχα και τίποτα στο σπίτι...:tongue:

Καλησπέρα και απο εμας!

Ειχαμε πάει να δω το βαπτιστικο μου και λειπαμε όλο το πρωι. Καλα μεγαλωσε πολύ το ζουζουνάκι! ΚΑι για άλλη μια φορα θαύμασα την κουμπάρα μου, ζει μαζι με την πεθερα της , τις δυο κουνιαδες της και τα 3 παιδια αυτων. 3 ωρες ημουν εκει και μου ρθε να τις βρισω, απορω πως αντεχει!Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του!

Η μικρη μου συνεχιζει και έχει μυξούλες αλλα το παλεύουμε, ελπίζω να μας φύγει γρήγορα το μπούκωμα γιατι καθε φορα που πάω να της βάλω ορό γίνεται μάχη!

Σήμερα ξαφνικα με έπιασε ένα αγχος για το γάμο, ελπίζω μεχρι αυριο να μου έχει περάσει γιατι οταν αγχωνομαι γινομαι σπαστικια και υπερβολικη!

Δημητρούλα μου μακαρι αυτη η καθυστέρηση να προμηνυει κατι πολύ ευχάριστο!!!

Νικολ μου όλα θα πάνε καλά την Παρασκευη! όλη η θετικη σκέψη μας και η προσευχη μας θα είναι μαζί σας! όσο για τα διαδικαστικα με τη δικηγόρο είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να τα ξαναθυμάσαι αλλα είναι κάτι που πρέεπι να γίνει! και ότι θες εμεις είμαστε εδώ!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...