Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ζήσετε Αννη μου!!!!!!! Να είσαστε πάντα χαρούμενοι κ ευτυχισμένοι!!! Και να χαιρόσαστε κ το παιδάκι σας!!!

Η πρώτη γιορτή του Δημητράκη σου!!! Φαντάζομαι την χαρά κ τιν ενθουσιασμό σου!

Και εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου αύριο και έχουμε μηνογεννέθλια!!! 7 μηνών αύριο!

Πως περνάει έτσι ο καιρός;

Καλημερούδια!!!!!! Τι κάνετε;

Χριστινάκι μου καλως μας ήρθες πάλι!!! Αυτές τις μέρες σε είχα στο μυαλό μου!Μας έλειψες. Με το καλό η βάπτιση του μικρού Στάθη σου!! Περιμένουμε νέα σου!

Χτες πήγαμε και εμείς σε βαφτίσια! Περάσαμε ωραία και ο μικρός ήταν ένας κύριος!

Το Σάββατο κ χτες έφαγε όλο το μεσημεριανό του!!! Απίστευτο!!!!

Το Σάββατο έφαγε 50 γραμμάρια κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, κολοκύθι και λίγη ντοματούλα... και χτες έφαγε 50 γραμμαρια μοσχάρι, πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, κολοκύθι και μπρόκολο!!!!!!!! Τα "έγλειψε"!!! Και του έδωσα και μπισκοτοκρεμα! Την τσάκισε!

Αννη μου με είχες ρωτήσει πόσο τρώει κάποια στιγμή... Χτες που είχα πάρει το φαεί του μαζί και το είχα βάλει σε μπολάκι ήταν 250 ml!!! Ααααα και η φίλη μου γέννησε ένα μπουμπουκάκι 3100gr απλά η κακομοίρα ολή την Παρασκευή ήταν με εμετούς...

Κατά τα αλλα ο μικρός είναι λίγο τεμπελάκος και δεν πιάνει το στήθος...

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω...

Καλέ 250???? Μπρόβο στον Κωνσταντινο που είναι ολοκληρος αντρας και τρώει όλο το φαί του!!! Εμένα 200 γρ τρώει.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ήρθαμε και πάλι...

α εμάς φοβάται όποιον πάει απότομα πάνω της ή προσπαθεί να την πάρει απότομα από την αγκαλιά μου. Και γενικά αμα δεν καλοξέρει κάποιον κλαίει στην αγκαλιά του. Σε μανούλες βέβαια ποτέ δεν έχει κλάψει, αυτές ξέρουν να πιάσουν το μωράκι, σε γιαγιάδες όμως που είναι της παλιάς σχολής και απότομες δίνει ρέστα χαχα.

Άννη να ζήσετε και να ευτυχίσετε κούκλα μου!! Πάντα μαζί και αγάπημενοι.

Παρατηρώ ότι σήμερα οι μισές είμαστε με μια διάθεση κούκλα χαχαχαχα, άστα Άννυ και εγώ ζήτημα να κοιμήθηκα 4 ώρες σούμα το βράδυ, και η γαμάτη γκρίνια συνεχίζεται.......

Φάγαμε με χίλια ζόρια και κλάματα 120 γρ φρουτόκρεμα, μας άκουσε όλη η πολυκατοικία, και τώρα θέλει και ζιζί, αλλά δεν έχει, από σήμερα καταργείται το ενδιάμεσο ζιζί, να συνηθίσει σιγά σιγά. Σκέφτομαι να πάρω την παιδίατρο ένα τηλ να ρωτήσω μήπως να δίναμε συμπλήρωμα όταν λείπω, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα της κόβει την όρεξη για το μεσημεριανό.

GaiGp3.png

καλημέρα και από εμάς.Άννυ μου να ζήσετε και να είστε πάντα χαρούμενοι με το ζουζούνι σας.

Άντζυ μου κούλ με την πεθερούλα...όπως και όλες μας.

Άννυ μου καλό κουράγιο.σε νοιώθω.

όσο για την Παρασκευή κανονίστε που θα βρεθείτε εσείς και θα δούμε τι θα γίνει με εμάς...ας βγεί πρώτα καλό το εγκεφαλογράφημα και θα τα πούμε.έχουμε φρικάρει λίγο.είμαστε και στο τρέξιμο με την δικηγόρο για να τελειώσουμε και έχουμε πιεστεί πολύ.(θυμόμαστε και όλη την ιστορία ξανά)

είναι και ο καιρός μην πώ και μου την έχει δώσει....

Grya.jpgGryap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αννούλα μου! που άλλου μπορείς εσυ? εμένα όλα μακρυά μου πέφτουν ούτως ή αλλιώς..να το κάναμε μεσημεράκι να μπορούμε όλες?

κάτσε να μας πει κι η Νικολίτσα πότε βολεύεται!

αντζυ μου ας περιμένουμε όπως λες να δούμε τι θα πει και η νικόλ. ίσως καθήσει παρασκευή και βρεθούμε σάββατο που μπορεί και το μαράκι και η βάσω κλπ. μπορεί να έρθουνε και η αννη+βαλια ε κορίτσια; θα το σκεφτούμε, τόσες μέρες έχουμε μπροστά μας.

όσογια την πεθερά σου, αν και ίσως, λέω ίσως είσαι λίγο υπερβολική, σε καταλαβαίνω απόλυτα. απλά νομίζω ότι εχεις κόλλημα μαζί της και όχι με αυτα καθεαυτά που σου κάνει.:confused:συγγνώμη κιόλας ε; πάντως εγώ μαζί σου είμαι, αυτό το κλαμμένο ύφος δεν το αντέχω ούτε εγώ.

βίκυ έτσι ακριβώς αντιδράει και η δική μου! όπως τα λές για τις γιαγιάδες και για τους ξένους!

αννυ μου και εμένα δεν καλοκοιμάται τελικά τελευταία. αν και την πηρε νωρίς ο ύπνος, 9-12.30-5.30-7.15 και τελικά με ζόρια μεχρι τις 9 παρα.

αννη να ζήσετε με τον αντρούλη σου! να είστε πάντα αγαπημένοι, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι! να χαίρεστε το παιδάκι σας. τέλεια που θα γιορτάσεις αύριο τον δημητράκη σου!

νικόλ μου όλα καλά θα πάνε! η αναστασία μας πάντα θετικά αποτελέσματα θα σου φέρνει απο εδω και μπρος! όσο για τη δικηγόρο, κουράγιο, αξίζει τον κόπο και τη στεναχώρια που τραβάτε τώρα για να μην ξαναπεράσει καμία μανούλα τα ίδια με αυτή την ακατανόμαστη, τσαρλατάνισσα δήθεν γιατρέσσα.:mad:

KOWTp3.png

Καλημέρα κι από μένα μανουλίτσες!!!

Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε!!!!Μπορώ επιτέλους να μπω!!!

Χθες ήμουν όλη τη μέρα στη μαμά μου!!!!Μπήκα για πολύ λίγο!!!!

Από χθες ένιωθα λίγο παραξενα το λαιμό μου και σήμερα ήμουν ακόμη χειρότερα!!!!

Άντζυ μου καθρεφτάκι έχω παραγγείλει ήδη σε μία φίλη να μου φέρει...Την Παρασκευή ραντεβού στο γνωστό μέρος...εαν φυσικά από αύριο είμαι καλά για να περάσουν και οι μέρες ανάρρωσης...δεν διακινδυνεύω να κολλήσω κανένα μπεμπάκι!!!!!

Στο σπίτι είμαι με μάσκα...κι εκεί που έλεγα ότι η μπουμπού θα τρομάζει...με κοιτάει και γελάει...δεν παιζεται αυτο το παιδί...χαχαχαχαχαχα

Σχετικά με το θέμα "πεθερά" ένα έχω να σου πω....μένουμε ούτε σε 500μέτρα απόσταση...και από τον Ιούλιο ήρθε και είδε το παιδί την περασμένη εβδομάδα...:confused:

Ααααααα δεν πρέπει να σας το έχω πει...αλλά έχω δύο πεθερες και δύο πεθερούς...είναι ξαναπαντρεμένοι...και η δεύτερη πεθερά είναι πιο πεθερά από την κανονική....:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Σχετικά με την παρέα στην βάπτιση θα συμφωνήσω μαζί σου...εξάλλου τα είπαμε αυτά και με τους φίλους Πακιστανούς στις κούνιες...:tongue:

Αυτά προς το παρόν....κλαίει η μπουμπου...θα τα πούμε σε λίγο!!!!

Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

αντζυ μου ας περιμένουμε όπως λες να δούμε τι θα πει και η νικόλ. ίσως καθήσει παρασκευή και βρεθούμε σάββατο που μπορεί και το μαράκι και η βάσω κλπ. μπορεί να έρθουνε και η αννη+βαλια ε κορίτσια; θα το σκεφτούμε, τόσες μέρες έχουμε μπροστά μας.

νικόλ μου όλα καλά θα πάνε! η αναστασία μας πάντα θετικά αποτελέσματα θα σου φέρνει απο εδω και μπρος! όσο για τη δικηγόρο, κουράγιο, αξίζει τον κόπο και τη στεναχώρια που τραβάτε τώρα για να μην ξαναπεράσει καμία μανούλα τα ίδια με αυτή την ακατανόμαστη, τσαρλατάνισσα δήθεν γιατρέσσα.:mad:

Αννούλα μου καλημέρα!!! Συμφωνώ μαζί σου!!! Το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ μεσημέρι... ΔΟΥΛΕΥΩ...:mad::mad::mad:

Και το θέμα είναι να το κανονίσουμε κάπου που θα βολεύει κ εμάς... Εγω, η Αννα και η Αννη μένουμε βόρεια. ;)

Νικόλ μου μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα της Αναστασίας! Μέχρι τώρα μας έχει αποδείξει ότι είναι "παλικάρι"!!!!!!!!!!!!!!;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

και εγω θελω να σας δω την παρασκευη αλλα τι ωρα λετε; πρωι λόγο χλωμό να τα προλάβω και εγώ όλα και το απόγευμα νυχτώνει νωρίς. φλοίσβο δεν μπορώ να έρθω μόνη. μωρέ μήπως να λέγαμε κάπου αλλου; εσεις όλες βολεύεστε εκεί αλλά εγώ...;;;;; οχι τιποτα αλλο αλλά παρασκευή γίνεται χαμός στην εθνικη και στο πηγαινε και στο έλα.

Αννούλα μου καλημέρα!!! Συμφωνώ μαζί σου!!! Το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ μεσημέρι... ΔΟΥΛΕΥΩ...:mad::mad::mad:

Και το θέμα είναι να το κανονίσουμε κάπου που θα βολεύει κ εμάς... Εγω, η Αννα και η Αννη μένουμε βόρεια. ;)

Νικόλ μου μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα της Αναστασίας! Μέχρι τώρα μας έχει αποδείξει ότι είναι "παλικάρι"!!!!!!!!!!!!!!;)

Οι προλαλησασες μ' εχουν καλύψει πλήρως!!! Ο Φλοίσβος είναι πολύ βολικός για όσες μένετε νότια αλλά για εμάς που μένουμε βόρεια είναι ολοκληρο ταξίδι!!! Το θέμα είναι να κανονίσουμε καπου που να βολεύει όλες μας γιατί αλλιώς είναι πολύ ζόρι για εμάς! Η Φιλαδέλφεια που είχε πει μια κοπέλα (δεν θυμάμαι ποια) νομίζω είναι στη μεση για όλες μας! Εξάλλου και η Νικολ από το Παίδων να έρθει στο Φλοίσβο νομίζω είναι μακρυά!

Νικόλ εύχομαι ολοψυχα όλα να πάνε καλύτερα απο οτι περιμένετε!!! Η Αναστασία είναι ένα θαύμα από μόνη της!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να'μαι πάλι. Κοιμηθηκε το μωρό μου στο στήθος (σπάνιο!!) και μπήκα!

Αννη μου να ζήσετε!! Και γρήγορα κι άλλο παιδάκι!

Βικύ ευχαριστώ για τα περαστικά. Καλά είμαι σήμερα αν και έκανα μία καθαριότητα σε όλο το σπίτι να είναι έτοιμο για αύριο. Παρεπιπτόντως...ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει......βρε λέτε;;;;

Λοιπόν αύριο γιορτάζω και το σπίτι μου είναι ανοιχτό. Οποια μανούλα επιθυμεί μπορεί να περάσει να φάει ένα γλυκάκι μετά συζύγου και μπεμπακίου. Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ για διευκρινήσεις.

Νικόλ η σκέψη μου μαζί σας για την Παρασκευή! Και τα νέα είναι ευχάριστα να πάμε να το γιοορτάσουμε μετά!!!

Ερχεται η μαμά μου το απόγευμαααα!!! :)

X4pTp3.png

Καλημερα ή ,μαλλον καλησπερα και απο εμενα!

Αννυ να ζησετε!Με το καλο και ενα δευτερο μωρακι!

Αντζουλινακι μου τι πακετο περασες????Υπομονη φιλη!Ειναι μην μπλεξεις!Αφου εμπλεξες παει!!!

Νικολιτσα μου ολα καλα θα πανε!!;););)

Κανονιστε εσεις για το καφεδακι ή τις κουνιες και εγω θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω!Εγω για το μερος δεν εχω προβλημα!Πειτε οπου θελετε;)

Εμενα ο μικρος μου κοιμηθηκε απο τις 8:30 χθες βραδυ αλλα αντι να ξεκουραστω κουραστικα μιας και ειχαμε κοσμο σπιτι........:confused:

Τωρα ειμαι μαγαζι και ειμαι σε μαυρα χαλια μιας και αδιαθετησα και εχω εναν πονοκεφαλο.......................Εχω δωσει και το laptop για επισκευη και δεν μπορω να μπαινω συνεχεια απο του μαγαζιου:confused::confused::confused:

Τι ξεχναω?????

Διαφημίσεις

Αννη να ζήσετε κι από μένα!

Δημητρούλαααα.....λες;;; Άντε βρε μακάρι!

Αχ βρε μανούλες, έχω τόσο ζηλέψει τις συναντήσεις σας που θα ερχόμουν από οποιοδήποτε μέρος θα είχα πρόσβαση οδικώς... Κι εσείς μου αγχώνεστε για τον Φλοίσβο και την Φιλαδέλφεια;;

Νικόλ τα αποτελέσματα της Παρασκεύης θα είναι καλυτερα από κάθε προσδοκία! Είμαστε όλες σίγουρες!

mWsZp3.png

Αννη να ζήσετε κι από μένα!

Δημητρούλαααα.....λες;;; Άντε βρε μακάρι!

Αχ βρε μανούλες, έχω τόσο ζηλέψει τις συναντήσεις σας που θα ερχόμουν από οποιοδήποτε μέρος θα είχα πρόσβαση οδικώς... Κι εσείς μου αγχώνεστε για τον Φλοίσβο και την Φιλαδέλφεια;;

Νικόλ τα αποτελέσματα της Παρασκεύης θα είναι καλυτερα από κάθε προσδοκία! Είμαστε όλες σίγουρες!

Δεσποιναααααα παρε την μπουμπιτσα και το αεροπλανο και ελα!!!!!!!Μας εχετε λειψει!!!!

Δημητρουλα λες εχεις το super δωρο στην γιορτη σου??Μετα τον Νικολα φυσικα!!Με το καλο να δεχτεις και την γιαγια!!

Να'μαι πάλι. Κοιμηθηκε το μωρό μου στο στήθος (σπάνιο!!) και μπήκα!

Αννη μου να ζήσετε!! Και γρήγορα κι άλλο παιδάκι!

Βικύ ευχαριστώ για τα περαστικά. Καλά είμαι σήμερα αν και έκανα μία καθαριότητα σε όλο το σπίτι να είναι έτοιμο για αύριο. Παρεπιπτόντως...ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει......βρε λέτε;;;;

Λοιπόν αύριο γιορτάζω και το σπίτι μου είναι ανοιχτό. Οποια μανούλα επιθυμεί μπορεί να περάσει να φάει ένα γλυκάκι μετά συζύγου και μπεμπακίου. Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ για διευκρινήσεις.

Νικόλ η σκέψη μου μαζί σας για την Παρασκευή! Και τα νέα είναι ευχάριστα να πάμε να το γιοορτάσουμε μετά!!!

Ερχεται η μαμά μου το απόγευμαααα!!! :)

΄

αντε ρε λες;;;;μακάρι δημητρούλα!!!!! πωπω θα κάνουμε κάτι χαρές!!!!!!!:-P:-P:razz:

KOWTp3.png

Δεσποιναααααα παρε την μπουμπιτσα και το αεροπλανο και ελα!!!!!!!Μας εχετε λειψει!!!!

Δημητρουλα λες εχεις το super δωρο στην γιορτη σου??Μετα τον Νικολα φυσικα!!Με το καλο να δεχτεις και την γιαγια!!

Βασούλα..... με το ζόρι κρατιέμαι να μην κλείσω εισιτήρια! Μωρέ ας οδηγούσα στην Αθήνα και θα σου έλεγα εγώ...μια φορά τον μήνα θα ερχόμουν!!!

mWsZp3.png

Άντε Δημητρούλα μακάρι!!!!!!!!!:D:D:D...Πότε σκέφτεσαι να κάνεις τεστάκι;;;;:D:D:D

Άννυ χρόνια σας πολλά!!!!:D:D:D

Για το καφεδάκι εγώ δεν έχω πρόβλημα όπου και να είναι αρκεί να μπορώ να το βρω!!!!Θα με ακολουθήσουν φυσικά και η Αντζούλα με τη μικρή Μπισκοτίνα!!!!!!:D:D:D

(Αρκεί να είμαι αύριο καλά!!!!:(:(:()

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...