Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie! το ποτεμκιν το έχεις ακουστά? απαπα δεν βάζω φωτό, θα τρομάξω κόσμο σου λέω... Το καρότσι το πήρα από τα ΗΡΑ, το site είναι η εταιρία που τα φτιάχνει στην Ιταλία. Αϋπνία πάλι και πάνω που νόμιζα ότι συνήθισα στον πολύ ύπνο...

GaiGp3.png

angel_ μου, με γεια το καροτσακι! Με το καλο να το χαρει το μωρακι σου. Επισης, σας ευχαριστω εσενα και την angie! για το κοπλιμεντο για την ηλικια, αλλα κοριτσακι μου, ουτε κι εσυ περνας για 33 με τιποτα! Σε ειχα για πολυ πιο μικρη! Καλα, η angie! μας κι οι περισσοτερες ειναι πολυ πολυ μικρουλες, και ειναι πολυ ευχάριστο που εχουμε τοσες νεες μαμαδες. Μακαρι κι εμενα οι συνθηκες να μου τα φερναν ετσι ωστε να΄χα ηδη κανει τα παιδακια μου σε πολυ μικροτερη ηλικια. Καλλιο αργα παρα ποτε ομως...

Οσο για τα ρουχαλακια, εχω ηδη χαζεψει, μην το συζητας. Ειναι τοσο ομορφα! Ανυπομονω να'ρθει το κοριτσακι μου να της τα φορεσω ολα!

Οσο για τις φωτογραφιες, καλο θα'ταν να΄βγαζες μερικες αναμνηστικες της εγκυμοσυνης. Θα το μετανιωσεις μετα αν δεν το κανεις. Εισαι μια κουκλα αλλωστε, γιατι δεν βγαζεις?

Σας φιλω και σας καληνυχτω ολες γιατι ειμαι κομματια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

θενκ γιου νταρλινγκ!!

Πες κι' άλλα τέτοια εσύ και θα τα βρούμε στα λεφτά.... :-)

Να πας να κάνεις νανάκια και να ονειρευτείς την μπέμπα σου με τα νέα της μοντελάκια!!!

Φιλάκια πολλά μανούλες και όνειρα γλυκά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη εβδομαδα και σε σενα Βικακι και σε ολες. Σημερα το απογευμα θα δω τη μπουμπου μου και ανυπομονω. Θα παρω και τα αποτελεσματα της καμπυλης σε λιγες ωρες και ελπιζω να'ναι ολα καλα, γιατι με τα γλυκα που τρωω...

Σας φιλω και θα επανελθω μετα τη γιατρο για νεωτερα. Φιλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Bonjour μανούλες! Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε!

maraki2108 καλά αποτελέσματα να έχεις και να απολαύσεις σήμερα την μπουμπού σου!!!

Μανούλες έχω να πω πάντως ότι όλες μικροδείχνουμε! Να είμαστε γερές με γερά μωράκια και να τα μεγαλώσουμε όπως ονειρευόμαστε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλιτσες και καλη εβδομαδα!!Πως ειμαστε σημερα??

maraki πειμενουμε νεα σου απο την μπουμπου!!!!Αχ τι ωραια που θα την δεις!!Μακαρι να μπορουσαμε να τα βλεπαμε καθε μερα τα μωρακια μας!!Τι ωραια που θα ητανε!!!!;);)

Ασε μας ρε irev. Εγώ είμαι το '79 και είναι το πρώτο μου. Αλλά μια χαρά νιώθω. Ούτε πως με πήραν τα χρόνια ούτε τίποτα. Χαλαρά!

Εγώ 2 σουτιέν εγκυμοσύνης (όχι θηλασμού) τα πήρα 42,5? από το Mothercare.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Εγώ είμαι του '77 και να πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ καλά που τώρα κάνω το πρώτο μου παιδάκι. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στα 23 και μέχρι τα 29 με παιδί γιατί ίσως δεν ήμουν έτοιμη ακόμα....τώρα είμαι συνηδητοποιημένη γι αυτό που έρχεται και πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω πιο ώριμα....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια!

Πώς περνάτε το Σ/Κ σας; Ελπίζω να ξεφαντώνετε! Κι αν όχι εσείς τουλάχιστον τα μωράκια στις κοιλιές σας!

Για τα πονάκια μην ανησυχείτε, τα έχω κι εγώ και ρώτησα τη γιατρό και είπε πως είναι φυσιολογικό... Έχουν δυναμώσει τα άτιμα και του δίνουν και καταλαβαίνει! Εμένα με κλωτσάει τις τελευταίες μέρες στο δεξί πλευρό με τα πόδια του -όπως αποδείχτηκε στον υπέρηχο προχθές!

Annie, δες και στο site http://www.babywearing.gr/index.htm , έχει μεγάλη ποικιλία και οδηγιές ακόμη, και για φτάξεις το δικό σου! Θέλω κι εγώ να πάρω! Να σκεφτείς και τη μέση σου όμως, γιατί την επιβαρύνει αν έχεις πρόβλημα...

Χθες βράδυ μετά την κρίση που με έπιασε περιόρισα τη λίστα του Μπεμπάκου στα απολύτως απαραίτητα... Μου έφυγε ένα βάρος, να σας πω την αλήθεια! Θα ασχοληθώ με αυτά και αφού τα πάρουμε θα κοιτάξω και για τα υπόλοιπα, αν υπάρχει χρόνος, διάθεση και χρήμα! Όλη τη μέρα το μυαλό μου επεξεργαζόταν 1000 διαφορετικά θέματα και πιθανότητες... Αυτό ή εκείνο; Αν συμβεί αυτό; Αν εκείνο; Για πράγματα του μωρού, της κλινικής, του τοκετού, του θηλασμού, πράγματα που θα χρειαστώ εγώ κι ένα σωρό άλλα...

Ε, φτάνει... Ό,τι γίνει! Εμείς να είμαστε καλά...!

Κι οι ορμόνες μου εδώ και λίγες μέρες δεν βοηθούν...

Σήμερα πάντως βρήκα μπανιερούλα όπως την ήθελα να στηρίζεται στη μεγάλη μπανιέρα, μάλλον καταλήγουμε σε καθισματάκι αυτοκινήτου maxi cosy το pebble με τη βάση isofix, και μετά στην ίδια βάση θα βάλουμε της επόμενης κατηγορίας και είδαμε στρώματα της grecostrom και της media... Αλλά είμαστε ανάμεσα σε 3. Επίσης είδαμε και συρταριέρα στη modeco και τώρα έχουμε ένα δίλημμα... Αλλά γενικά κάναμε προόδους και ηρέμησα λίγο...

Αύριο θα πάμε επίσκεψη στους γονείς μου να δουν και πόσο μεγάλωσε η κοιλιά και ο εγγονός τους!

Εσείς τί σχέδια έχετε;

Ιωαννίτσα μου καλημέρα όπως σε ακούω έχετε πελαγώσει λίγο ε???

Κοίτα να δεις εγω απο την αρχή έλεγα θα πάρω τα βασικά δηλαδή την κούνια του, μια συρταριέρα και ένα πολυκαρότσι ώστε να έχω το μπορτμπεμπέ που θα το βγάλω απο το νοσοκομείο και θα το χρησιμοποιήσω και όσο πάρει για τον ύπνο του δίπλα μου το βράδυ γιατί την ημέρα μπορεί και να τον έχω και στην κουνίτσα του. Τώρα απο φορμάκια, σαλιαριτσες κλπ μου πήρανε η μαμά και ο μπαμπάς μου και κάποια λίγα εγώ. Δυστυχώς λόγω καιρού το Σάββατο δεν πήγα να παραγγείλω τα 3 πρώτα οπότε θα πάμε με τον άντρα μου αυτό το Σάββατο, απο το ίδιο μαγαζί έχω δεί και γω ένα μπανάκι που στηρίζεται στην μπανιέρα θα πάρω και ένα extra σαν μαλακό στηριγματάκι που βάζεις το μωρούλι μέσα για να μην γλυστράει και εκεί τελειώνω το πολύ όλα-όλα μαζί έχουμε υπολογίσει 1500 euro θεωρώ ότι είναι αρκετά, ούτε λίγα ούτε πολλά και στην συνέχεια βλέπουμε θα έρθουν και δώρα όπως ήδη αρχίζουν και μου φέρνουν και βλέποντας και κάνοντας....!!! Όσο τα σκεφτόμαστε και ακούμε του καθενός το μακρύ και το κοντό δηλαδή πρέπει να έχεις και αυτό και εκείνο και δεν συμαζέυεται τρελλαίνεσαι και μετά δεν ξέρεις τι θέλεις και αγχώνεσαι με το οικονομικό μην ξεχνάμε ότι ο καθένας έχει κάνει τον προυπολογισμό του και βαδίζει με αυτόν όπότε αφού αισθάνεσαι ότι είσαι σε καλό δρόμο έτσι και είναι προχώρα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια!!!angel_ μου τι εγινε?δεν κοιμηθηκες σημερα???τελευταια εφυγες πρωτη ηρθες...

ηρθε η γιαγιακουλιτσα κ μου κανει κ φαι κ σιδερωνει κιολας!!!

:lol::lol:

μια χαρα!

Χρονια πολλα στους Αθανασιους- Αθανασιες!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βασ32 κ μεις ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά.Παρότι εγω αν κ με ΄΄αδεια πληρώνομαι κανονικά,ο άντρας μου είναι αγρότης κ δεν έχει σταθερό εισόδημα.Οι γονείς του βοηθάνε με διάφορα τρόφιμα κ χρήματα για να τελειώσει το σπίτι κ τώρα θα μας δώσουν κ των 2 οι γονείς όλο κ απο κάτι για ν αγοράσουμε την προίκα του παιδιού.Εγω εδω κ χρόνια δεν ζητάω απ τους δικούς μου ,που δεν έχουν κιο΄λας οι άνθρωποι κ δε θέλω ούτε ο άντρας μου να παίρνει απ τους δικούς του.Είναι πάντως πολύ δύσκολα τα πράγματα αφου πληρώνουμε κ οι δυο δόσεις αυτοκινήτου,ενοίκιο,τώρα κ πηγαινέλα στην Αθήνα κ δεν μπορούμε να μαζέψουμε χρήματα.Άστα να πάνε...:confused:

stratoula μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί δυστυχώς όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αρχίζουν και οι γκρίνιες και γενικά στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να είμαστε όσο μπορούμε πιο ήρεμες. Θα μου πεις δεν είναι ευκολο γιατί τα έξοδα τρέχουν, υπομονή και όλα θα γίνουν τουλάχιστον δουλεύεται και οι δυο έτσι? εννοω μπαίνουν 2 μισθοί στο σπίτι?

αααα και όσον αφορά το θέμα των γονιών δεν είναι κακό να δέχεσαι απο τους δικού σου κάποιο βοήθημα αν μπορούν βέβαια να ανταποκριθούν. Αν οι δικοί σου δεν μπορούν εννοείτε ότι δεν θα τους επιβαρύνεις αλλά αν τα πεθερικά σου θέλουν να βοηθήσουν το γιό τους δεν καταλαβαίνω γιατί να είσαι αρνητική, για το παιδί τους θα το κάνουν και δεν θα μπείς εξάλλου εσυ στη μέση αστον να το κουμαντάρει εκείνος σαν να μην γνωρίζεις εσυ κάτι....!!!:wink:;-):wink:;-)

Καλησπερα κοριτσακια! Ηρθα κι εγω! Ολη μερα λειπαμε. Πρωι πρωι πηραμε τα πεθερικα μου απ'το αεροδρομιο, μετα πηγαμε σε βαφτιση, μετα πηγαμε στην ξαδερφη μου που μας εδωσε την κουνια του μωρου και μετα για φαγητο με τους κουμπαρους και αλλη παρεα. Περιττο να σας πω οτι ειμαστε πτωματα κι εγω κι ο αντρας μου, αλλα επειδη εχουμε νοικιασει μια ταινια που πρεπει να επιστρεψουμε αυριο, θα κατσουμε να την δουμε και μετα νανι.

ΕΙμαι πολυ χαρουμενη για 2 λογους, πρωτον αυριο θα δουμε την μπεμπα μας μετα απο 1 μηνα! Και δευτερον γιατι επιτελους εχουμε μωρουδιακα πραγματακια στο σπιτι. Τα πεθερικα μου μας φεραν σχεδον μια βαλιτσα με πραγματα για την μπεμπα απο συγγενεις και φιλους στην Αμερικη! Νιωθω τοσο τυχερη που εχουμε τοσους καλους ανθρωπους γυρω μας! Επισης πηραμε και την κουνια, η οποια ειναι αποσυναρμολογημενη, αλλα τουλαχιστον θα εχουμε το εναυσμα να αδειασουμε επιτελους αυτο το δωματιο, ή εστω να κανουμε την αρχη χτιζοντας εναν μικρο χωρο για να μπε το γραφειο του αντρα μου, γιατι δυστυχως δεν εχουμε χωρο.

Σας χαιρετω προς το παρον κι αν αντεχω μετα την ταινια να ξαναπερασω, τα λεμε παλι. Αλλιως καληνυχτα.

Α, στο διαγωνισμο δεν βαζω φωτο γιατι η κοιλιτσα μου ειναι η πιο μικρη απ'ολες. Ομως, οπως σας ειπα, σας "τρωω" ολες στην ηλικια. 35 και πρωτο παιδι. Παει καμμια κοντρα?

Φιλια!!!

Καλορίζικα τα πραγματάκια και με το καλό ζουζούναααααα!!!:P:p:p:p

και μια και έκατσα, να σας δείξω και το καινούργιο μας καρότσι...

Είναι το δεύτερο χρωματάκι το μπέζ.

http://www.camspa.it/#/en/products/cat=002/prod=420

εμένα μου αρέσει πολύ-πολύ και είναι και ουδέτερο χρωματάκι...μου έδωσες ιδέα εγώ έλεγα για κόκκινο-γκρί αλλά το Σαββάτο που θα πάμε θα ρωτήσω μήπως έχει και η peg-perego μπεζ καφέ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν ξέρω βρε μανουλίτσες είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...βαριέμαι τόσο πολύ ίσως επειδή είναι Δευτέρα? Ευτυχώς δεν έχω και κάτι που πρέπει να γίνει τώρα αλλιώς θα σερνόμουνα....καλά που έχω και σας και μιλάμε και περνάει η ώρα ευχάριστα....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...