Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Μαρία, κι εμείς από τότε που έπιασα δουλειά, μόνο ΣΚ την βγάζουμε έξω. Μία φοβία με τους ξένους την έχει. Ειδικά τους άντρες, μέχρι να τους συνηθίσει τουλάχιστον. Είναι κ χαρακτηριστικό αυτής της ηλικίας. Μακάρι να μπορούσαμε να τα βγάζουμε περισσότερο έξω αλλά δεν μπορούμε, τι να κάνουμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Ετοιμάζομαι για δουλειά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδάκια μου! Χριστινάκι επιτέλους!!!!!!!που εχεις εξαφανιστεί? θα τον μαλώσουμε τον Παναγιώτη!πες του οτι επείγει να γνωρίσουμε τον Στάθη!!Παρασκευή που θα ρθει η Νικόλ θα κανονίσουμε συνάντηση!μακάρι να τα καταφέρετε!

Αλεξάνδρα εσυ μην κάνεις την πάπια και λες θα δουμε αν θα έρθουμε,παρε καθρεφτάκι απο το Σκλαβενίτη κι έεεεεεελα να με πάρεις!αλλιως πάρε τον Χρηστο που ναι και βολικότατος ο άνθρωπος και πάμε!! :-0

Μαρία μου μη σκας τοσο για τις βόλτες,να πω οτι δε δούλευες κι είσασταν ολη μερα κλεισμένοι σπίτι,εντάξει..αλλά έτσι οπως θέτεις το πρόγραμμα σου,κουράζομαι κι εγώ!χαχα!εμεις ειμαστε συνέχεια έξω,αλλά επειδή ειμαι και πορτογύρω η μάνα! το πρωι οπου έχω να πάω (ακομα και οδοντίατρο!) την παίρνω μαζί και σέρνω και τη μάνα μου για να την έχει στο νου της!και κοσμο θελοντας και μη έχουμε συνέχεια..γκρρρρ ( η ξινή !)

Βασουλα κανονισε να έρθετε ρε την Παρασκευή θα σκάσω!αλλιως θα ρθουμε στο βενζινάδικο να πιούμε καφέ!

και να σας πω το πρωτάκουστο!!!!!!!χτες κι εγω κι η μπέμπα σκασμένες στο μάτι,πονοκέφαλος εγώ και γκρίνια μεχρι δακρύων εκείνη!μας ξεματιάσανε και 8 το απογευμα που ειχαμε έρθει την κανει μπανιο η μάνα μου ,την ταιζω κ την παιρνει ο ύπνος!ήταν εξαντλημενη απο κει ,περα δωθε,μουσικές κτλ.και ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΛΕ!! εγω περίμενα σε καμια ωρα οτι θα ξύπναγε,να την ταίσω,ξανα μπανιάρω,μασαζάρω (νέα ρήματα!!) κτλ και τίποτα!ξυπνησε 7 τωρα το πρωί,το βυζί μου ποναγε μεχρι κατω απο τη μασχάλη,την ταίζω και 7:15 ξανα κοιμάται!!καλα δεν υπάρχει αυτό που ζω σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!

χτες η βαφτιση ηταν σόι του Κωστα στην ουσία,αδερφος της γυναίκας του θείου του ηταν ο πατέρας,ξινή η μάνα (μια ψωνάρα) και τελοσπάντων για να μην τα πολυλογώ αυτοι μας τα πρήξανε να πάμε στο τραπέζι και πάμε και μας έχουν βάλει ολη την οικογένεια (εμας,πεθερά,γιαγια-παππού) με τους Αλβανούς απο τη δουλειά του.και μην πειτε ααα,εισαι ρατσίστρια! αυτοι ειναι Αλβανοι. κατσε ρε φίλε κανεις κρα να ρθουμε στο τραπέζι σου και ενω ειμαστε οικογένεια μας βάζεις με τους ξέμπαρκους? ο ενας δε να τρωει με ανοιχτο το στομα και μασημένο φαί και να μου λέει γιατι ντε τρωει? εννοουσα γιατι δεν έτρωγα γιατι κοντευα να τα βγάλω!!!!κάτσαμε ενα τέταρτο μετα βίας,ο Κώστας ήταν τούρμπο και σηκωθήκαμε και φύγαμε! φυσικά τη μ@λ@κια τους την ξέρουν και καλεσμα στη βαφτιση της μπέμπας δεν έχει! εγω δεν καλω ποτε ουτε απο υποχρεωση κανέναν ουτε για να γελάσω! αρα γιοκ! πολλα ειπα πρωινιατικα αλλά σηκώθηκα φρέσκια μετα απο τόσο ύπνο !

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Μαρία κι εγώ κουράστηκα με το πρόγραμμά σου! Χαράς στο κουράγιο σου!!!

Μαράκι ο Κ. δεν τη βγάζει έξω καθόλου τη μικρή; Καλά δε βαριέται στο σπίτι όλη μέρα;

Αντζυ αποθέωση το τραπέζι ε;;; Φρίκη! Χώρια που σας μάτιασαν κιόλας!

X4pTp3.png

Καλημέρα Άντζυ,

Αυτός δεν είναι καφές, έργο τέχνης είναι!!!

Τι γέλιο έριξα πρωί πρωί με το ντε τρώει! Σαν να σε βλέπω. Είμαι σίγουρη πως εσύ όχι μόνο δεν γέλασες αλλά είχε μια δόση πλάκας δεν μπορείς να πεις.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μαρία κι εγώ κουράστηκα με το πρόγραμμά σου! Χαράς στο κουράγιο σου!!!

Μαράκι ο Κ. δεν τη βγάζει έξω καθόλου τη μικρή; Καλά δε βαριέται στο σπίτι όλη μέρα;

Αντζυ αποθέωση το τραπέζι ε;;; Φρίκη! Χώρια που σας μάτιασαν κιόλας!

Καλημερούδια Δήμητρα. Σήμερα που ήμουν αποφασισμένη να βάλω μάρσιπο και να τρέχω έξω σαν την τρελή..έχει συννεφιά και ίσως βρέξει! Αν ανοίξει ο καιρός θα τον βγάλω. Αλλά κοιμάται ακόμα ρε σεις! Από τις 10.30 χθες το βράδυ. Τι έχω πάθει με αυτό το παιδί. Τις ημέρες πλέον τον ξυπνάω αφού τεμπελιάζει και περνάει κατά πολύ η ώρα του γεύματος. Άσε που βαριέμαι κι εγώ και δεν έχω τι να κάνω όταν κοιμάται. Έχω μάθει να τακτοποιώ σε χρόνο μηδέν οπότε τελειώνω τις δουλειές (τελειώνουν ποτέ οι ρημάδες) αμέσως και κάθομαι και τον περιμένω.

mU4Ep3.png

Καλημέρα. Μαρία, κι εμείς από τότε που έπιασα δουλειά, μόνο ΣΚ την βγάζουμε έξω. Μία φοβία με τους ξένους την έχει. Ειδικά τους άντρες, μέχρι να τους συνηθίσει τουλάχιστον. Είναι κ χαρακτηριστικό αυτής της ηλικίας. Μακάρι να μπορούσαμε να τα βγάζουμε περισσότερο έξω αλλά δεν μπορούμε, τι να κάνουμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Ετοιμάζομαι για δουλειά...

Καλημέρα και σε σένα Μαράκι. Καλή δουλίτσα και ευχαριστώ! Τι να κάνουμε. Στο πρόγραμμα είναι και η δουλειά. Εγώ λέω ευτυχώς που την έχω. Τι θα έκανα χωρίς δουλειά; Τον λατρεύω τον Λ. αλλά ένα διάλειμμα το χρειαζόμαστε. Βέβαια και τι διάλειμμα! Αφήνω ένα μωρό και πάω σε 100! χαχαχα

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια και καλή εβδομάδα!!!

Τα διάβασα όλα μαζί και φράκαρα χαχα...... Από τα λίγα που μου έμειναν, Μαρία (Angicat) μου άμα δουλεύεις έτσι είναι, δύσκολες οι βόλτες. Πάντως για το τάισαμ έξω η μαμά μου που δεν δούλευε τότε, όλα τα μεσημεριανά μου, μου τα τάιζε στις κούνιες στην πλατεία, τί ποιο ευχάριστο!!! και εσύ θα ξεσκάς, και το μωρό θα φχαριστιέται έξω βόλτα.

Άντζυ μου, και να σκεφτείς ότι εξαιτίας αυτής της βάφτισης παρολίγο να μην έρθεις το Σάββατο.... γγγκκκκρρρρ, καλά, μην σκας, ούτε για φτύσιμο δεν είναι τέτοιοι συγγενείς.

Δήμητρά μου περαστικά σου κοριτσάρα, και μην λες τυχαία τέτοια γυρίσματα, κάπως έτσι μαθαίνουν να κάθονται και να σηκώνονται. Μπράβο για το γεύμα σας χτές, προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο Νικόλας, η κυρία εδώ μου βγάζει τα συκώτια για να φάει το μεσημεριανό. Τα φρούτα τα κουτσοτρώει...όσο για το ρυζάλευρο ούτε συζήτηση φυσικά....

Χτες το Λουσάκι κοιμήθηκε στις 7 το απόγευμα και ξύπνησε στις 11 στις 1 και μετά κάθε 10λεπτο... οπότε την πήρα στο κρεβάτι μας και όλο έτρωγε και κοιμόταν. Μετά τις 5 μαρτύρησα κυριολεκτικά, όλα της έφταιγαν γύρναγε, μουρμούραγε κοπαναγε τον μπαμπά και την μαμά στην μούρη και αφού μας ξύπνησε για τα καλά έφαγε και κοιμήθηκε. Στις 8 της έκανα εγερτήριο και πήγαμε στην μαρίνα φλοίσβου που είχαμε μια δουλίτσα στο λιμεναρχείο, και μετά έφυγε ο μπαμπάς και καροτσοβολτάραμε με φραπέ ανα χείρας με την μπέμπα.... Ωραία ήταν είχε βγάλει και λίγο ηλιαράκο. Τώρα θα αρχίσουμε το βασανιστήριο της φρουτόκρεμας χαχαχα

GaiGp3.png

Kαλημερα μανουλες!εγω ειχα ενα βραδυ σκατο!δεν βολευουν στο κρεβατι,ροχαλιζε κ ο Κωστας,πηγα στον καναπε,στραβωσε το κεφαλι μου,πηγα στο παιδικο,ξυπνουσε η Κλειω τρεις την ωρα.ημαρτον.εχω ενα κεφαλι καζανι!!!!

ο καιρος ειναι κ αυτος ενα σκατο,να δω ποτε θα στεγνωσουν τα ρουχα,δεν ξερω τι να μαγειρεψω,βαριεμαι κιολας,θελω να παω να αλλαξω κ μια μπλουζα που μου πηρε η γιαγια κ μου ειναι τσιτα στο ζιζι:mad::-xκ αυριο μας εχει τραπεζι κ ο μπαμπασ μου που γιορταζει κ θα ειναι κ τα πεθερικα μου!!!!:mad::-xουφ!

Μαρια εγω την βγαζω πολυ εξω την Κλειω,βεβαια ακομη δεν τρωμε μεσημεριανο κ ετσι καθυστερω την φρουτοκρεμα της.οταν αρχισουμε τις χορτοσουπες δεν ξερω τι θα κανω,αλλα εμενα ξυπναει νωρις σχετικα.

μπορω να πω οτι φοβαται καποιους ανθρωπους ,αλλα νομιζω οτι φοβαται αυτους που δεν χωνευω εγω.χθες ας πουμε ημασταν 10 ατομα στο σπιτι κ δεν φοβηθηκε κανενα!!με ολους γελουσε.

τι αλλο ηθελα???παω να μαζεψω τα κομματια μου να δω τι θα κανω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μανούλες!!!

images?q=tbn:ANd9GcSOGRKScXpPrbHlaUl7t8oYCJ-hswSUyyA_8Cbl9LR-N7uWmq4&t=1&usg=__xTHfofC5U92mhU0iKq8ite0g9qU=

τσιμπήστε κανα τυροπιτάκι να πάρετε ενέργεια! χαχαχα!

αντζούλα ήσουν καταπέλτης πρωί πρωί για τη βάφτιση, σε φοβήθηκα έτσι μονορουφι που τα είπες ,αλλα είχες πολύ πλάκα!

και εγω θελω να σας δω την παρασκευη αλλα τι ωρα λετε; πρωι λόγο χλωμό να τα προλάβω και εγώ όλα και το απόγευμα νυχτώνει νωρίς. φλοίσβο δεν μπορώ να έρθω μόνη. μωρέ μήπως να λέγαμε κάπου αλλου; εσεις όλες βολεύεστε εκεί αλλά εγώ...;;;;; οχι τιποτα αλλο αλλά παρασκευή γίνεται χαμός στην εθνικη και στο πηγαινε και στο έλα.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Βικάκι και Άννυ μου! κι εγω βαρεμάρα κι έχω να καθαρίσω ΟΛΟ το σπίτι!απλωσα μολις κι ένα πλυντήριο της μπέμπας,ευτυχως κοιμήθηκε τώρα (κατι έχει πάθει αυτη!) αύριο έχουμε εμβόλιο και επίσημη έναρξη κρέμας!να δούμε τι θα μας πει!

Βικάκι αν έχανα τις κούνιες για τα μούτρα τους θα μουτζωνόμουν τώρα!

εχω ένα θέμα ρε κορίτσια..πρόβλημα με την πεθερά μου σε βαθμό να κοντεύω να την δείρω! ειμαι βεβαια νευρική γενικά,αλλά τωρα σκέφτομαι πως της μιλαγα χτες και λέω στη θέση της θα με είχα βρίσει!χαχα! δεν έχω κατι μαζί της,ισα ισα ειναι αφελής και χαζή! αλλά η χαζομάρα πολλές φορές στη δινει(ξερει η Άννυ).αυτη εχει γκόμενο τώρα κ το μυαλό της πάντα ειναι πως θα ρθει μια επισκεψη της μισής ωρας να "χορτάσει" τη μπέμπα κ να φύγει.χεστηκα βέβαια αν κ τα χω χώσει ουκ ολίγες φορές κ στον Κώστα για το οτι μονο η μάνα μου σκίζεται να με βοηθήσει με δουλειές κ με όλα.τελοσπάντων..με εκνευρίζει το εξής (να φτασω στο θεμα γιατι θα πω την ιστορια της ζωης μου εγω σήμερα)

οταν ειμαστε καπου εξω κ ειναι μαζι(οπως χτες) ερχεται σαν την ουρά ξωπίσω μου μονίμως με βλέμμα κουταβιού που μου τη δίνει κ με τα χέρια ορθάνοιχτα να πάρει τη μικρή.που αν απλά μου λεγε θελω να την πάρω αγκαλίτσα θα της την έδινα με χαρά,αλλα το ηλίθιο ύφος ¨Αγγελικούλα δωστη μου να ξεκουραστεις! Αγγελικούλα δωστη μου να πας να χαιρετισεις!Αγγελικουλα δωστη μου να πας να δεις τη βαφτιση....κοκ" και απαντώ λογικά οτι αν ηταν βαρος δε θα την επαιρνα μαζι και θελω ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ κυρά μου μη με ζαλίζεις~!ειχα γενικά πολλά νευρα χτες κ τα πα κ στον Κώστα κ δε μίλησε αλλά καποια στιγμή μου σπασε τελείως τα νεύρα που με "μάρκαρε" συνεχως και μου την έπαιρνε ρε απο τα χερια,σαν το ζήτουλα!με εκνευρισε. παω να μπω στο αμαξι κ λεει θα ρθω μαζι κ παει να κατσει πισω διπλα στη μικρη.λεω καντε ακρη εγω θα κατσω εδω.με κοιτάει σαν χάνος,λέει να κάτσω με το μπουμπούκι,οχι λέω θα κάτσω εγω κ εσεις διπλα.

πω πω φλυαρω γιατι θυμάμαι πολλά να σας πω..

τελοσπαντων δε θα σας ζαλίσω άλλο,απλά πιστεύω οτι μονο μαζί της το χω φάει αυτό το κόλλημα κι επειδή δεν ειμαι και τόσο συζητήσιμος άνθρωπος καμια ώρα θα μαλώσουμε χοντρά.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αννούλα μου! που άλλου μπορείς εσυ? εμένα όλα μακρυά μου πέφτουν ούτως ή αλλιώς..να το κάναμε μεσημεράκι να μπορούμε όλες?

κάτσε να μας πει κι η Νικολίτσα πότε βολεύεται!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερούδια και από μένα!

Μετά από ένα έξαλλο σαββατοκύριακο - δεν βάλαμε κώλο κάτω- Δευτέρα πάλι! Δεν πειράζει όμως γιατί αυτήν την εβδομάδα θα δουλέψω μέχρι Τετάρτη! Πέμπτη ως γνωστόν είναι αργία και Παρασκεύη πήρα άδεια. Θα έρθει μια ξαδέρφη μου και κολλητή μου φίλη από Ελλάδα Πέμπτη με Κυριακή και είμαι ΄πολύ πολύ χαρούμενη!

Το σκ μας ήταν σούπερ, δεν ξεκουράστηκα καθόλου αλλά δεν πειράζει. Πήρα φόρεμα για την βάπτιση, πήραμε κι ένα τέλειο φόρεμα της μπούμπης, τελειώσαμε (σχεδόν) με τα ψώνια της βάφτισης και ήπιαμε άπειρους καφέδες έξω!

Κορίτσια καθημερινές κι εγώ δεν προλαβαίνω να την βγάζω βόλτα, ευτυχώς όμως την βγάζει η κυρία που την κρατάει βόλτα στην γειτονιά της με το καρότσι. Πάνε πχ φούρνο, μανάβη ή και για καφέ στην αδερφή της κυρίας που μένει δίπλα. Η κόρη μου είναι σταρ σ εκείνη την γειτονιά, αφού άμα μπω τυχαία σε κάποιο μαγαζί την ώρα που την πέρνω το απόγευμα, την ξέρουν όλοι!

Σαββατοκύριακα δεν καθόμαστε σπίτι όμως! Πάντως κι εμένα έτυχε να φοβηθεί το Σάββατο τον αδερφό ενός φίλου μας, αλλά 5 λεπτά κράτησε, μετά τον συνήθισε μάλλον.

Όταν είμαστε έξω της δίνω έτοιμα γεύματα σε βαζάκι, είναι πολύ πρακτικά κατά την γνώμη μου, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινή χρήση αλλά άμα φάει δύο φορές το σκ δεν θα πάθει τίποτα. Υπάρχει απ ότι ξέρω και θερμός που διατηρεί 2 μερίδες φαγητού σε καλή θερμοκρασία για κάποιες ώρες.

Πόσα έγραψα;

mWsZp3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε??? Εμένα πριν καμια ωρα ξυπνησε το βλασταρι μου! Το ΣΚ περασαμε πολύ πολύ ωραία! Χθες είχα επετειο γαμου!!! Πηγαμε το μεσημερι για φαγητο με τους κουμπάρους μας και φιλους, μετα για καφε, μαζευτηκαμε σπιτι στις 7, μετα ήρθε ένας φιλος του Νικου με την κοπέλα του εφυγαν κατα τις 11.30 και μετα ειχε.... μεχρι τις 1!!!

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αύριο γιορτάζει ο Δημητρης μου!!!!!! Είμαι ξετρελαμενη! Την Κυριακη θα του κανω βεβαια την γιορτη αλλά θα έχουμε κι αυριο κοσμο!

Μαρία νομίζω είναι φυσιολογικό να "στραβωνει" ο Λ. με κάποιους ανθρώπους! Κι απο την περιγραφή σου, ε δεν είναι και κλεισμενος μέσα!

Χριστίνα περιμένουμε περισσότερα νέα σου από έβδομαδα. Welcome back!!!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

001happyanniversarydoors.gif

Να ζήσετε Αννη μου!!!!!!! Να είσαστε πάντα χαρούμενοι κ ευτυχισμένοι!!! Και να χαιρόσαστε κ το παιδάκι σας!!!

Η πρώτη γιορτή του Δημητράκη σου!!! Φαντάζομαι την χαρά κ τιν ενθουσιασμό σου!

Και εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου αύριο και έχουμε μηνογεννέθλια!!! 7 μηνών αύριο!

Πως περνάει έτσι ο καιρός;

Καλημερούδια!!!!!! Τι κάνετε;

Χριστινάκι μου καλως μας ήρθες πάλι!!! Αυτές τις μέρες σε είχα στο μυαλό μου!Μας έλειψες. Με το καλό η βάπτιση του μικρού Στάθη σου!! Περιμένουμε νέα σου!

Χτες πήγαμε και εμείς σε βαφτίσια! Περάσαμε ωραία και ο μικρός ήταν ένας κύριος!

Το Σάββατο κ χτες έφαγε όλο το μεσημεριανό του!!! Απίστευτο!!!!

Το Σάββατο έφαγε 50 γραμμάρια κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, κολοκύθι και λίγη ντοματούλα... και χτες έφαγε 50 γραμμαρια μοσχάρι, πατάτα, καρότο, κρεμμύδι, κολοκύθι και μπρόκολο!!!!!!!! Τα "έγλειψε"!!! Και του έδωσα και μπισκοτοκρεμα! Την τσάκισε!

Αννη μου με είχες ρωτήσει πόσο τρώει κάποια στιγμή... Χτες που είχα πάρει το φαεί του μαζί και το είχα βάλει σε μπολάκι ήταν 250 ml!!! Ααααα και η φίλη μου γέννησε ένα μπουμπουκάκι 3100gr απλά η κακομοίρα ολή την Παρασκευή ήταν με εμετούς...

Κατά τα αλλα ο μικρός είναι λίγο τεμπελάκος και δεν πιάνει το στήθος...

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...