Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα έχω έρθει από το πρωί στο πατρικό μου!!!!Η μανούλα έχει πάρει τη μπουμπού και κοιμουνται και είπα λίγο να σας διαβασω...αν καταφέρω να ανεβασω το ποστ...

Νικόλ μου ελπίζω να σας γνωρίσω κι εσάς από κοντά...αν κανονίσετε την Παρασκευή θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ με την μπουμπούκα!!!!

Φιλάκια πολλά μανουλίτσες & μπεμπάκια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν πάω καλά τελικά! Εγώ πήγα και ευχήθηκα στην Κική να της ζήσει η κυρία εννοώντας τον Κων/νο! Με μπέρδεψε το ξανθό! Έσω θέμα τελικά. Σε λίγο δεν θα μου μιλάει καμιά σας. Τεσπά, πάω στο σίδερο!

mU4Ep3.png

Γεια σας μανουλες και μωρακια

εχουμε πολυυυ καιρο να τα πουμε αλλα "η δουλεια καλα κρατει"... με ξενυχτια δουλειας απο το σπιτι, με επισημα δειπνα ως τις 11 το βραδυ κλπ... Για να καταλαβετε, εδψ και 2 μηνες οι ωρες υπνου ειναι 2 με 6μιση το πρωι και οι μαυροι κυκλοι...ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Παλι καλα που μπαινω φμπουκ (λογω δουλειας) και ξεκλεβω λιγο χρονο και βλεπω τις φωτο σας!

Να μας ζησουν τα μωρακια που βαφτιστηκαν και με το καλο και τα υπολοιπα.

Χτες πηγαμε σε ενα παρτυ γεννεθλιων κι εμεις με τα ζουζουνια μου που το καταευχαριστηθηκαν γιατι ειχε πολλα παιδακια και βεβαια η μπουμπου ηταν η μασκοτ της βραδιας σαν η πιο μικρη απο ολα!

Εεε μετα βρηκαμε ευκαιρια κι εμεις να παμε για ποτακι (τι ποτακι... μπουκαααλια δλδ...χαχα) αλλα χαλαλι μας γιατι ειχαμε πολυ πολυ καιρο να βγουμε και περασαμε σουπερ!

Σας φιλω ολες. Να ξερετε οτι μου λειπει το παρεακι μας!

Περιμενω λεπτομερειες για τις 29 του μηνα μπας και καταφερω να σας γνωρισω κι εσας και τα μαμουνια σας επιτελους απο κοντα!

QuW0p3.png

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες!

Χάθηκα για λίγες μέρες, αλλά έπρεπε επιτέλους να κάνω γενική στο σπίτι. Βέβαια δεν έστρωσα ακόμα, αύριο ελπίζω, αν και με τα τρεχάματα της βάφτισης με βλεπω να στρώνω μετά! Μέσα σε όλα αυτά φύγαμε και από εχθες στο χωριό, άντε μετά να τα προλάβω όλα.

Θα με συγχωρέσετε όμως γιατί δεν θυμάμαι τπτ από ότι διάβασα, πέρα από την υπέροχη βόλτα που πήγατε οι φίλες Αθηναίες και που από οτι είδα στις φωτό περάσατε υπέροχα.

Καληνυχτα και τα λεμε αύριο πιο χαλαρά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

πηγαμε στη βάφτιση,περάσαμε πιο χάλια απο ποτέ,σηκωθήκαμε και φύγαμε απο το τραπέζι και πήγαμε κ φάγαμε θαλασσινά!καλό??εχω φοβερό πονοκέφαλο,οποτε θα ξαπλώσω και θα μπω αύριο να τα πούμε!

εβγαλα 102 φωτο χτες στις κούνιες και φυσικά ως συνήθως τα μπλεξα,δε μπορούσα να τις ανεβάσω όλες κι ανέβασα μερικές και κάποιες απ οτι είδα διπλές!anyway!!

εσεις που είστε όλες? έχει κολλήσει η βλακεία και δε μπαίνετε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μαμακιες!απο explorer μπαινει.εμεις γυρησαμε 7:30 κ τρεχω να συμαζευτω.περασαμε πολυ ωραια κ η Κλειω κυρια.ολο γελουσε μιλουσε κ κοιμοταν μες στην φασαρια,στο τελος ειχε μονο γκρινια λογω νυστας μαλλον,αφου μολις μπηκαμε στο αμαξι ξεραθηκε.τωρα θα παμε για μπανιο κ υπνο.

Αντζυ μου γιατι δεν περασατε καλα??τι εγινε?

Θαλεια αν θες βοηθεια σφυρα!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανούλες!

Είμαι τόσο κουρασμένη!! Με ξεπάτωσε ο Νικόλας αλλά δεν πειράζει. Εφαγε σχεδόν γεύμα σήμερα! Αντε να δούμε! Επίση από κωλοφαρδία έκατσε μόνος του!! Ηταν μπρούμυτα, σηκώθηκε στα 4 και έκανε ένα κουλό γύρισμα και έκατσε!!! Δεν νομίζω να το ξαναδώ όμως.

Περιμένω και να αδιαθετήσω και πονάει κοιλιά, μέση, πλάτη...κομμάτια είμαι.

Α! Το "κακόβουλο" πρόβλημα λύθηκε μάλλον. Μπήκα κανονικά με Firefox.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες...Επιτέλους σας ξαναβρίσκω!!! Είμαστε καλά με τον μπέμπη, μεγαλώνει, ετοιμαζόμαστε για μπλουμ και το όνομα αυτού Στάθης!!! Δυστυχώς δεν μπορούσα μπω να σας γράψω ούτε καν να σας διαβάσω γιατί ο Παναγιώτης έχει πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο κάνει και δεύτερο μεταπτυχιακό και όπως καταλαβαίνεται το laptop το έχει αποκλειστικότητα. Δεν έχω καταφέρει να πάρω και γω ενα computer γιατί τώρα με τα έξοδα είναι δύσκολο. Μου υποσχέθηκε όμως ότι θα μου φτιάξει το computer το παλιό του γιατί με βλέπει που στεναχωριέμαι και θέλω να σας γράψω αλλά και να σας δω και έτσι πιστεύω ότι απο την άλλη βδομάδα θα είμαι κοντά σας δρυμίτερηηηηηηη!!! Γιουπιιιιιιι!!! Μου έχετε λείψει πολύ όλες...ΕΥχομαι να είστε καλά εσείς τα μπεμπινιάκια και οι σύζυγοι (μην του ξεχνάμε κι αυτούς του άμυρους!!!) Περιμένω νέα σας και εύχομαι να τα πούμε και απο κοντά!!! Καληνύχτα 137513.jpgμανουλομανουλίτσες.....Angelina μου να την χαίρεσαι την γλυκομπισκοτίνα σου!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!

χαθηκα κ εγω μερικες μερουλες! καναμε δουλειες στο σπιτι,χαλια κλπ, ηρθαν κ οι κουμπαροι μας για το ξελαδωμα κ καθησαν κ την αλλη μερα κ σ/κ πηγαμε Αλεξ/πολη για να κοινωνησει η νονα του τον Ανασταση μου. ηταν πολυ καλο παιδακι σημερα στην εκκλησια,ανοιξε αμεσως το στοματακι του κ ηπιε το κρασακι. δεν προλαβα να διαβασω τιποτα, μονο οτι ειναι αρρωστουλα η πεταλουδιτσα. περαστικα μικρουλα κ φιλακια απο τον Ανασταση!

πολυ ωραιες οι φωτο στο φεις! κουκλες ειστε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε η μπουμπού μου και ετοιμάζομαι κι εγώ για νωρίς ύπνο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη.

Αντζούλα, τι έγινε βρε κοριτσάκι? Γιατί δεν περάσατε καλά?

Καλησπέρα στα κορίτσια που μας ξανάρθανε. Ελπίζω να σας βλέπουμε πιο συχνά.

Φιλάκια και καληνύχτα μανουλίτσες και μπουμπουκάκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθήκαμε κι εμείς στις 10.30 σήμερα αλλά είχαμε λίγη γκρίνια. Το απόγευμα είχαν έρθει φίλοι μας στο σπίτι, με ένα μωράκι ίδια ηλικία με τον Λευτεράκη και ο μικρός μου έκλαιγε όταν είδε τον άλλο μπαμπά. Το έκανε και τις προάλλες με την κουμπάρα της πεθεράς μου και υπέθεσα ότι ήταν από την κακομουτσουνιά της (κάτι δόντια θεόστραβα και κάτι μάτια παναγία μου πόσο τεράστια, τρομακτική φάτσα για ένα μωρό) αλλά ο άντρας της φίλης μου είναι μια χαρά συμπαθητικός. Λέτε να αρχίσει να μου δημιουργεί θέμα με ξένο κόσμο;

Και αυτό με φέρνει να σας ρωτήσω το εξής: Πόσο συχνά βγάζετε έξω τα μωρά σας; Ή πόσο συχνά έχετε κόσμο στο σπίτι; Πόσο συχνά αλλάζουν παραστάσεις;

Εμείς γενικά τα πρωινά δεν βγαίνουμε γιατί δεν προλαβαίνουμε. Ξυπνάει αργά και είναι να φάει 3 γεύματα ως τις 3-3.30. Πότε να προλάβω να τον ετοιμάσω να τον βγάλω. Έχω να κάνω και 2 αντλήσεις και να φύγω για δουλειά στις 2.30. Έτσι πιάνει απόγευμα που πάω δουλειά και μένει με την πεθερά μου στο σπίτι μας. Άρα απλά αλλάζει ο άνθρωπος και όχι το περιβάλλον. Καμιά φορά η πεθερά μου τον πάει και στο σπίτι της ακριβώς από κάτω, αλλά δεν τον βγάζει με το καρότσι βόλτα. Της έχω ζητήσει να το κάνει αν προλαβαίνει αλλά μια ο καιρός, μια ο Γ. που ξεχνάει να βγάλει το καρότσι από το αυτοκίνητο..δεν έμεινε σειρά (που λένε και οι Ξανθιώτες). Τις Παρασκευές που δεν πάω δουλειά τον βγάζω εγώ έξω όλο το απόγευμα. Πάμε στην Ηρώ και μετά βγαίνουμε όλοι μαζί έξω. Πάμε για καφέ, σουπερμάρκετ και Λητώ για βόλτα. Τα Σάββατα επίσης βγαίνουμε και τις Κυριακές πάμε εκκλησία και μετά για καφέ. Τα Σαββατοκύριακα έχουμε και επισκέψεις στο σπίτι συνήθως, είτε Σάββατο είτε Κυριακή.

Έχοντας πει όλα αυτά, ρωτάω εγώ. Μήπως δεν βγαίνουμε έξω συχνά; Μήπως να τον έπαιρνα και τα πρωινά έξω; Σκέφτομαι να φτιάχνω την φρουτόκρεμα και να πάμε στις κούνιες να την φάμε μόνο και μόνο για να τον βγάλω έξω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι λίγο υπερβολικό να ταΐζω έξω φρούτα (σπίτι δεν έχεις κυρά μου). Όταν είχαμε πάει στην Καλαμάτα στην μαμά μου είμαστε συνέχεια έξω, καθότι χωριό και πολλά τα σπίτια για να πάμε (θείες, αδερφές, γιαγιάδες κτλ). Αυτά, πείτε μου την γνώμη σας.

mU4Ep3.png

Κοιμηθήκαμε κι εμείς στις 10.30 σήμερα αλλά είχαμε λίγη γκρίνια. Το απόγευμα είχαν έρθει φίλοι μας στο σπίτι, με ένα μωράκι ίδια ηλικία με τον Λευτεράκη και ο μικρός μου έκλαιγε όταν είδε τον άλλο μπαμπά. Το έκανε και τις προάλλες με την κουμπάρα της πεθεράς μου και υπέθεσα ότι ήταν από την κακομουτσουνιά της (κάτι δόντια θεόστραβα και κάτι μάτια παναγία μου πόσο τεράστια, τρομακτική φάτσα για ένα μωρό) αλλά ο άντρας της φίλης μου είναι μια χαρά συμπαθητικός. Λέτε να αρχίσει να μου δημιουργεί θέμα με ξένο κόσμο;

Και αυτό με φέρνει να σας ρωτήσω το εξής: Πόσο συχνά βγάζετε έξω τα μωρά σας; Ή πόσο συχνά έχετε κόσμο στο σπίτι; Πόσο συχνά αλλάζουν παραστάσεις;

Εμείς γενικά τα πρωινά δεν βγαίνουμε γιατί δεν προλαβαίνουμε. Ξυπνάει αργά και είναι να φάει 3 γεύματα ως τις 3-3.30. Πότε να προλάβω να τον ετοιμάσω να τον βγάλω. Έχω να κάνω και 2 αντλήσεις και να φύγω για δουλειά στις 2.30. Έτσι πιάνει απόγευμα που πάω δουλειά και μένει με την πεθερά μου στο σπίτι μας. Άρα απλά αλλάζει ο άνθρωπος και όχι το περιβάλλον. Καμιά φορά η πεθερά μου τον πάει και στο σπίτι της ακριβώς από κάτω, αλλά δεν τον βγάζει με το καρότσι βόλτα. Της έχω ζητήσει να το κάνει αν προλαβαίνει αλλά μια ο καιρός, μια ο Γ. που ξεχνάει να βγάλει το καρότσι από το αυτοκίνητο..δεν έμεινε σειρά (που λένε και οι Ξανθιώτες). Τις Παρασκευές που δεν πάω δουλειά τον βγάζω εγώ έξω όλο το απόγευμα. Πάμε στην Ηρώ και μετά βγαίνουμε όλοι μαζί έξω. Πάμε για καφέ, σουπερμάρκετ και Λητώ για βόλτα. Τα Σάββατα επίσης βγαίνουμε και τις Κυριακές πάμε εκκλησία και μετά για καφέ. Τα Σαββατοκύριακα έχουμε και επισκέψεις στο σπίτι συνήθως, είτε Σάββατο είτε Κυριακή.

Έχοντας πει όλα αυτά, ρωτάω εγώ. Μήπως δεν βγαίνουμε έξω συχνά; Μήπως να τον έπαιρνα και τα πρωινά έξω; Σκέφτομαι να φτιάχνω την φρουτόκρεμα και να πάμε στις κούνιες να την φάμε μόνο και μόνο για να τον βγάλω έξω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι λίγο υπερβολικό να ταΐζω έξω φρούτα (σπίτι δεν έχεις κυρά μου). Όταν είχαμε πάει στην Καλαμάτα στην μαμά μου είμαστε συνέχεια έξω, καθότι χωριό και πολλά τα σπίτια για να πάμε (θείες, αδερφές, γιαγιάδες κτλ). Αυτά, πείτε μου την γνώμη σας.

μαρία μου γεια σου. δε νομιζω οτι πρεπει να πιεστεις να βγαινετε περισσοτερο εξω. ειναι φυσιολογικο για εμενα να τρομαζει λιγο. και εμενα η δικη μου αν και βγαινουμε καθε μερα και εχουμε συχνα κοσμο, τρομαζει που και που με αλλους πχ. τον αδερφο μου, τον κουμπαρο μου, την προγιαγια της κλπ. νομιζω ειναι πως κανει κλικ στο παιδι ο καθε ανθρωπος. οταν συμβαινει αυτο παιρνω αγκαλια το μωρο μου, αν την κραταει αλλος, την παιζω λιγο και μετα χαμογελαω, πλησιαζω και τον "ξενο" τον χαιδευω, λεω και κατι " καλος.. καλος..." και τελικα σιγα σιγα αν και ο αλλος της χαμογελασει κλπ τον συμπαθει. παντως νομιζω οτι με τις ανδρικες φατσες το παθαινουν περισστερο. μην αγχωνεσαι ομως. αν μπορεις και θες να βγαινεις παραπανω, καντο. οχι ομως οτι δημιουργεις και θεμα στο παιδακι σου. εξαλλου το να αντιδρουν στα ξενα προσωπα ειναι φυσιολογικο. ε ουτε εμεις συμπαθουμε τους παντες με τη μια ε;

κοριτσακια μου σας προσπερασα. καλα περασαμε σημερα, η αλεξανδρα μου κυρια. δε θυμαμαι τι διαβασα, νυσταζω τωρα. φιλακια και καληνυχτα.

KOWTp3.png

Καλώς μας ξαναήρθατε μανούλες!

Μαρία εγώ με τον Νικόλα βγαίνουμε κάθε απόγευμα βόλτα εκτός αν βρέχει. Εστω στη γειτονιά. Κι αν έχω εξωτερική δουλειά το πρωί (σ/μ, ταχυδρομείο, τράπεζα) τον παίρνω μαζί.

X4pTp3.png

Καλώς μας ξαναήρθατε μανούλες!

Μαρία εγώ με τον Νικόλα βγαίνουμε κάθε απόγευμα βόλτα εκτός αν βρέχει. Εστω στη γειτονιά. Κι αν έχω εξωτερική δουλειά το πρωί (σ/μ, ταχυδρομείο, τράπεζα) τον παίρνω μαζί.

Μπράβο Δημητρούλα μου. Το απόγευμα είναι ιδανικό για βόλτες αλλά τότε ο Λ. είναι με την γιαγιά. Δεν την εμπιστεύομαι να τον πάρει μόνη με το αμάξι και δεν τον βγάζει στην γειτονιά. Θα επιμείνω. Εγώ το πρωί που να τον πάω; Λέτε να τον βγάζω μια βόλτα στον μάρσιπο; Και πότε θα τα προλάβω όλα θεέ μου. Αυτός ξυπνάει 9+ και κοιμάται πάλι στις 10.30 ως τις 11.30 ή ακόμα και 12.30!!! Στις 1 κάνω άντληση και παίρνει κανά 30 λεπτο, μετά να ταΐσω και πάει 2.30 που φεύγω κιόλας. Είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Αυτό γίνεται φυσικά από όταν ξεκίνησα το φροντιστήριο εδώ και 3 εβδομάδες, γιατί το καλοκαίρι είμασταν συνέχεια έξω. Φυσικά τώρα το μωρό καταλαβαίνει πολύ περισσότερα και θέλω να του προσφέρω την ευκαιρία να έχει βιώματα και εμπειρίες (οπτικές προς το παρόν!! χιχιχιχι)

mU4Ep3.png

μαρία μου γεια σου. δε νομιζω οτι πρεπει να πιεστεις να βγαινετε περισσοτερο εξω. ειναι φυσιολογικο για εμενα να τρομαζει λιγο.

Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να τον βγάζω να βλέπει κόσμο αλλά μένουμε έξω από την πόλη και δεν έχω και το σόι μου εδώ να πάω. Δεν έχω δλδ πολλά σπίτια που μπορώ να πάω το μωρό. Τα περισσότερα είναι με μικρά παιδιά (φουλ στις δραστηριότητες, που να προλάβεις γονείς στο σπίτι) και οι άλλοι μισοί καπνίζουν. Τον Λ. δεν τον πάω σε σπίτι καπνιστών.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...