Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλιτσες!!!!

Η μικρη Αννουλα κι εγω είμαστε πολύ χαρούμενες που σας γνωρίσαμε σημερα και περασαμε τελεια!!!!

Ελπιζουμε την επομενη φορα να γνωρισουμε και τις υπολοιπες μανουλες και μπεμπακια!!!!

Οι φωτο τελειες!!!!θα ανεβασω κι εγω...σε λίγο όμως...

Τα εχω γραψει 5 φορες!!!Προσπαθω να απαντησω πολύ ωρα αλλά από mozilla την αναγνωριζει σαν κακοβουλη....Θα σας ξαναγραψω αργότερα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τωρα εβαψα τα νυχια μου,εκανα κ μια μασκα στα μαλλια μου και λουστηκα μολις..η μπισκοτ δε λεει να κοιμηθει!εχω τελειες φωτο αλλα κολλαει κ δεν τις ανεβαζει,θα ξανα προσπαθησω! περασαμε τελεια,και το παρκο φοβερο!!!!! αντε να ξανα κανονισουμε!! ( και μετα σουβλακια την αλλη φορα!χαχα!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανούλες!! επιτέλους έκατσα και εγώ.... απο το πρωι κανουμε διαφορα, πηγαινω και 2-4.30 χορο, μετα να φαω να ταισω την αλεξανδρα κρεμα, να βγουμε βολτα, να κανουμε μπανιο και ουφ! την κοιμισα και χαλαρωνω! τα ποδια μου πονανε πολυ, βαλαμε πουεντ σημερα και επειδη ειμαι αρχαρια και το εχω αφησει το αθλημα 1 χρονο υπεφερα. τραβατε με και ας κλαιω ειμαι.

αντζουλα χαρουμενα μηνογενεθλια στο μπισκοτακι σου! να ειστε παντα καλα!

ιωαννα σου εστειλα το μαιηλ!

αυριο θα παμε γραμματικο (χωριο συζυγου) και θα μας εχει τραπεζι η πεθερα που γιορταζει την τριτη. θα ειναι και οι δικοι μου οποτε πολυ οικογενειακη κατασταση. τεσπα, εκδρομουλα θα κανουμε και θα χαλαρωσω επειδη η αλεξανδρα θα απασχολειται με τους δικους μας;;; ή θα γινουν κουλα και θα τσιτωσω περισσοτερο;;;;χαχαχα! θα δειξει! αντε καληνυχτα για αποψε, φιλακια σε ολες και στα μωρουλακια σας...

KOWTp3.png

καλησπέρα μανουλίνια και μπεμπόνια....Άντζυ μου να χαίρεσαι το μπισκότο σου..πάντα υγεία και ευτυχία σας εύχομαι....μεγάλωσε και η μπίσκιτ:P

το προφιτερόλ ήρθε και είναι στο ψυγείο μου:D:D:Dτο μισό γιατί το άλλο το τσακίσαμε;)

θέλω και εγώ κούνιες:(:(:(:(Αλεξάνδρα μου είστε κούκλες μαμά και κόρη...τις άλλες τις έχω δεί από κοντά οπότε δεν λέω τίποτα....

είμαι κάπως εδώ και λίγη ώρα..μου ρχεται να πέσω κάτω:rolleyes:τι να χω;

σας φιλώ..

όποια θέλει ας πεί στη Στράτα τι έχει γίνει γιατί δεν μου αρέσει να τα σκέφτομαι πια.....στεναχωριέμαι...κοιτάω μπροστά και ελπίζω σε λίγες μέρες να ακούσω ευχάριστα -επιτέλους- νέα...θα είναι σημαντικό να βγεί καλό το εγκεφαλογράφημα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

λύσσαξα με τις φώτο και το αποκορύφωμα ήταν το βίντεο της Δήμητρας....29/10 την Παρασκευή δηλαδή θα ανέβουμε Αθήνα ..αν όλα είναι καλά κανονίστε να σας δούμε,έστω και για λίγο εεεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

λύσσαξα με τις φώτο και το αποκορύφωμα ήταν το βίντεο της Δήμητρας....29/10 την Παρασκευή δηλαδή θα ανέβουμε Αθήνα ..αν όλα είναι καλά κανονίστε να σας δούμε,έστω και για λίγο εεεεεεεεεεεεεε

ΈΚΛΕΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!Παρασκευή μεσημεράκι φιλενάδες ετοιμαστείτε για κούνιεςςςςς!! έρχεται η φίλη μας η Αναστασία να γνωριστούμε :-) !!γιούπι!

κανονισε μωρή μετά αντι για σουβλάκια που θέλω να μας πει να φάμε καμιά χορτόσουπα!χιχιχιχι!!:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τζα!!! μόλις με έψαξες εμφανίστηκα!χαχαχα

Εχουμε εδω απο το πρωι το νονο μας οπότε δεν μπόρεσα να μπω καθόλου!

Θέλω και γω κούνιες!!! Είσασταν όλες υπέροχες και τα μπεμπάκια το ίδιο!!!

Νικόλ μου καλή επιτυχια την Παρασκευη! όλα θα πάνε καλά!!!! Και άντε πάνε να ξαπλώσεις λιγο μη μας πάθεις και τίποτα!!

Η μικρη συνεχίζει να είναι μπουκωμενη και ο ορος πάει και ερχεται,ελπίζω να γίνουμε γρήγορα καλα! Πήα σήμερα και της πήρα κάτι παιχνιδάκια και έχει εκστασιασει με μια γατουλα που την πατας και φευγει, προσπαθει να τη φτάσει και έχει πολύ πλάκα! Αυριο θα σας βάλω και φώτο με τα βαπτιστικά που μας τα έφερε σήμερα ο νονός μας!!!

Αντζυ μου να την χαίρεστε την μπισκοτίνα σασ!!!!

Θα τα πουμε αύριο φιλενάδες

καλό βράδυ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Γυρίσαμε απ'το βαφτιστήρι μας. Μεγάλωσε τόσο σε δύο μήνες που είχαμε να τον δούμε! Είχε πολύ πλάκα. Αυτός κι ο αδερφός του 3 και 4 χρονών χοροπηδούσαν σαν κουνελάκια και η Αθηνά ξεκαρδιζόταν στα γέλια! Πεθάναμε στο γέλιο.

Τι έχει πάθει το σάιτ? Κι εμένα μου έβγαζε warning όταν έμπαινα.

Αύριο θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό.

Σας καληνυχτώ μανουλίτσες και μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες!!:P:pΜα τι επαθε το site?Με firefox μου το κανει και εμενα!Τελος παντων!Ξυπνησαμε κατα τις 8 φαγαμε και τωρα ειμαστε παλι για υπνο:tongue:

Σημερα δουλευει ο Φ και βαριεμαι.......Τι να κανω οεο??Και εχει και ωραια μερα!!!!

Μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε και εμεις την Παρασκευη.......:!::!::!:

Και μιας και ανοιξα εγω σημερα ας κερασω πρωινο.....breakfast2.jpg

Καλημέρα μανουλίτσες! Εμένα μου κάνει το πρ'οβλημα και με Safari (mac). Πολύ εκνευριστικό! Τι να έγινε?

Ενιγουέι, η ΑΘηνά μου ξύπνησε στις 7:40, την πήρα στο κρεβάτ μας, έκανε μαμ και ξανακοιμήθηκε, εγώ όμως δεν μπορεσα να ξανακοιμηθώ (κλασσικά). Τώρα θα τους περιμένω κανά δύωρο να ξυπνήσουν γιατί χθες κοιμηθήκαμε ψιλοαργά.

Σημερα θα πάμε στους δικούς μου για φαϊ. Ο μπαμπάς μου ανυπομονεί να την ξανακοιμήσει (πολύ αμφιβάλλω αν ξανατύχει αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Χθες η ξαδέρφη μου μας έδωσε και το καθισματάκι φαγητού, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό που πήραμε. Ίσως το παίρνουμε μαζί μας τις Κυριακές στο πατρικό μου και το βιδώνουμε στο τραπέζι να κάθεται μαζί μας. Θα δούμε.

Ελπίζω να είχατε όλες ένα όμορφο βράδυ και να έχουμε όλες μια πολύ όμορφη Κυριακή.

Βασούλα το πρωινό σούπερ. Όσο για την Παρασκευή, εγώ σχεδόν σίγουρα δεν μπορώ, δυστυχώς...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα μανουλες! καλα μου χει σπασει τα νευρα που μας βγαζει κακοβουλες!γρρρ!χαχαχ εμεις ετοιμαζομαστε να παμε για μπαρμπεκιου σε κατι φιλους!θα ειμαστε μεγαλη παρεα κ χαιρομαι πολυ που θα δω μαζεμενους τους φιλους μας γιατι επηξα!!!!βεβαια τρεχω κ δεν φτανω τωρα γιατι εκτος απο μπανιο που θελω να κανω,εχω την Κλειω,κανω κ μια μακαρονοσαλατα,να παρω τα πραγματα της,τα φρουτα της,τις κρεμες της.ημαρτον.λες κ φευγουμε για σ/κ. ελπιζω να περασετε καλα οτι κ να κανετε! σας φιλω,τα λεμε το βραδυ!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...