Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααααα!

καταρχήν θέλουμε κι εμείς κούνιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ,να περάσετε τέλεια κοριτσάρες!!!να λικνιστείτε και για μας!!!!!!!!!

Βικάκι κι εγώ χτύπησα ένα κεικ σοκο πρωί πρωί,σούπερ!:oops::oops::oops:

Αλεξάνδρα μου χαίρομαι πολύ που είναι μια χαρά το μπουμπουκάκι σου!

εμβολια κι εμείς έχει τύχει να κάνουμε διπλό,στα μπουτάκι όμως...

Δήμητρα να λες δόξα το Θεό κοριτσάκι μου που τρώει,δε φανταζεσαι τι φρίκη έχω φάει εγώ...μπράβο του!!!

και να ευχηθώ κι εγώ στη μπισκοτίνα και στη μαμά της χρόνια πολλά και να είναι κι οι δυο πάντα γερές και πολυ πολύ πολύ ευτυχισμένες!!!!!!!!!

Στρατα μου σου έστειλα πμ.

annie κι εμενα το ίδιο κάνει,ξυπνάει κάθε λίγο με κλάματα....πως κοιμάται η Κλειώ????εμένα πιο πολύ στο πλάι και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πιάνεται το σωματάκι της,μήπως κουράζεται και κλαιει....δεν εξηγείται..δεν είναι ύπνος πάντως αυτός για μας...

Νικολ μου πως είναι σήμερα το κοριτσάκι μας?εννοείται οτι θα έρθει σύσσωμο το φορουμ μας στη δίκη αφού το θες.κι εγώ χαρηκα που άκουσα οτι θα κινηθείτε δικαστικά.ξέρεις δε θέλω να αναφέρομαι σ'αυτό,όμως δε μπορώ να χωνέψω αυτό που σας συνέβη,είναι άδικο...

ατλαντις μου κοιμαται μονο ανασκελα με το κεφαλι στο πλαι!αν την βαλω στο πλαι γυρναει κ ξυπναει παλι.για να την ξανακοιμησω μονο στο ζιζι.αλλιως δεν κοιμαται με τιποτα.

αα οσο για το εμβολιο κ εμεις εχουμε κανει διπλο.το μινιγκιτιδοκοκου κ ενα αλλο αλλα στα μπουτια παντα.

παντως κ μενα μου ειπε ο γιατρος οτι απο εδω κ περα καταλαβαινουν κ ειναι πιθανο να κλαινε μολις τον βλεπουν τον γιατρο.αλλα η δικια μου περιεργως κιχ δεν εβγαλε με το εμβολιο τελευταια φορα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερούδιααα!

Να χαιρόμαστε το μπισκοτάκι!!! Γερό και χαρούμενο να είναι!

Άντζυ, το πρόγραμμα ακούγεται φορτωμένο αλλά ακόμη κι έτσι δεν αποκλείονται οι κούνιες!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις! Αυτό που λέει η φίλη Άννη το θυμήθηκα μόλις το διάβασα με το μικροβιακό φορτίο οπότε έβαλα μια αποστείρωση καλού κακού, και περιμένω το θήλαστρο να κρυώσει για να αντλήσω!

Άννη, μόνοι θα είμαστε για καμιά ώρα το απόγευμα αλλά όποτε και να έρθεις ο μπαμπάς Σ. δε θα μας ενοχλήσει! :D

Δήμητρα, δε θυμάμαι να ρώτησα κάτι... Οπότε...κανένα πρόβλημα! ;):D Εννοείται πως είναι κρίμα να έχεις κάνει τόσο κόπο και τελικά να μην πάρεις αυτό το μεταχτυχιακό -τί είναι διδακτορικό;- για την εργασία! Οπότε η απουσία σου είναι κατανοητή και δικαιολογημένη από εμάς!

Το πρωί όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται (εσάς θα σας φαίνεται απίστευτο που δεν το έχει κάνει ποτέ ως τώρα, εμένα επειδή το έκανε επιτέλους!) ο μπαμπάς άλλαξε το Θοδωρή για πρώτη φορά! (Μόνο τσίσα, έτσι;!;) Με τις εξής συνέπειες:

1. Ο μπαμπάς έγινε λούτσα! (Μη με ρωτάτε πώς...! :?::!:)

2. Ο Θοδωρής έριξε το ραφάκι που έχουμε βάλει κοντά στο νιπτήρα και η πούδρα μου έπεσε και σκόνισε διάφορα στο μπάνιο...:!: Ευτυχώς τα πράγματα τα μάζεψε ο μπαμπάς!

3. Η μαμά δε χουζούρεψε τελικά όπως θα ήθελε γιατί έδινε οδηγίες εξ αποστάσεως!

Το κερασάκι στην τούρτα: 10 λεπτά μετά το χάος, ο Θοδωρής αποφάσισε να κάνει κακά...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας μανουλες γλυκες!!!

Αντζυ να χαιρεσαι το μπισκοτο μας!!!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια!Ελπιζω να περνας καλα με τους φιλους σου στις κουνιες!!!

Δημημτρουλι μας λειπεις πολυ αλλα πανω απ ολα το διαβασμα!Θα σου πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο που εχεις και το μωρουλι και βαζεις τα δυνατα σου και διαβαζεις!

Βικυ πολυ γελιο η Λουση που κοιμαται!!Για πολλα φιλακια!!

Αλεξανδρα μπραβο στην μικρη σου!!!Μεγαλωνει και αυτο το ζουζουνακι!

Εγω ειμαι στη δουλεια...ο μικρος στη μαμα μου και δεν περναει και η ωρα!

Το ποοοοοσο πολυ ηθελα να παω και εγω Φλοισβο με τις φιλες και τους φιλους μας δεν λεγετε!!:(:(:(:(:(:(

Μανουλες να σας κανω μια ερωτηση????Την επομενη Κυριακη κανουν 2 ξαδερφακια μας παρτυ για τα γενεθλια τους σε παιδοτοπο και με πηρε η μαμα να μας καλεσει αλλα της ειπα οτι επειδη ειναι σε παιδοτοπο φοβαμαι για ιωσεις και μαλλον δεν θα παμε.Βασικα μου το ειχε πει και ο γιατρος αυτο και οτι ειναι πολυ μικρος και δεν θα καταλαβει και πολλα και θα ταλαιπωρηθει.Με βρισκετε υπερβολικη??????????Θελω την γνωμη σας!:confused::confused:

Διαφημίσεις

μισο κορίτσια μου χέστηκε ως τα αυτιά η εορτάζουσα κ την έπλενα!!!!!

κερνάω κάτι στα γρήγορα και θα επανέλθω! θέλει να φάει η λυσσάραααααααααααααααα

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC+1.jpg

Καλησπέρα μανούλες!!!

Επεράσαμε όμορφα!!!! Φωτό στο fb!!

Να πώ, γιατί έχω την εντύπωση ότι μας έχεις κεράσει "σκουλαρίκια" και όχι γλυκάκια?

χιχιχιχιχιχι

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Επεράσαμε όμορφα!!!! Φωτό στο fb!!

Να πώ, γιατί έχω την εντύπωση ότι μας έχεις κεράσει "σκουλαρίκια" και όχι γλυκάκια?

χιχιχιχιχιχι

χαχαχαχ!!τρελλή!! χρωσταω γλυκά όμως ε!αληθινά!καλά περάσαμε τέλεια!!! θα βαλω κι εγω φωτο μολις με αφήσει ο Κώστας ήσυχη!!

ας κεράσω κάτι πιο σοκολατενιο.......

12102514032166_profiterole.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ηρθαμεεεε κι εμείς! Ωραία ήταν. Ο Νικόλας ξεθεώθηκε και κοιμάται τώρα.

Εβαλα κι εγώ φωτογραφίες στο φβ.

Βάσω μου μπορείτε να πάτε για λίγο κι αν δεις ότι το κλίμα δε σας σηκώνει φεύγετε. Αλλωστε ο μικρός δε θα έρθει σε επαφή με τα παιδάκια. Στην αγκαλιά σου ή στην κούνια θα είναι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, τί ωραία στις κούνιες! :P

Ζηλεύωωωωω....!

Άννη, έλαααα!

Φτιάχνω σουφλέ σοκολάτας!!!

Θάλεια κι εσύ!!!

Στις υπόλοιπες παράδοση με κούριερ!!! :P

Βάσω, δεν είσαι υπερβολική καθόλου! Αν αισθάνεσαι έτσι καλύτερα, να μην πας!

Εγώ είμαι υπερβολική που θέλω να βγάζουν όλοι τα παπούτσια τους; Και σκέφτομαι πως να το ζητάω...

Βίκυ, είναι τα πιο γλυκά σκουλαρίκια που έχω δει και θα πάρω κι από αυτά κι από τα γλυκά!

Χαρούμενα μηνογενέθλια μπισκοτάκι!

Έχω ξεπατωθεί από το πρωί, και ακόμη δεν τέλειωσα! Πάω να απλώσω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Αχ, τι ωραίες φωτό! Πόσο ήθελα να'ρθω. Τελειώσαμε με σ/μ κατά τις 14:00 και έλεγα να πάρω το τραμ να έρθω αλλά μάλλον δεν θα σας προλάβαινα. Ελπίζω να μπορέσουμε την επόμενη φορά. Τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε στο βαφτιστήρι μας.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλέ, τί ωραία στις κούνιες! :P

Ζηλεύωωωωω....!

Άννη, έλαααα!

Φτιάχνω σουφλέ σοκολάτας!!!

Θάλεια κι εσύ!!!

Στις υπόλοιπες παράδοση με κούριερ!!! :P

Έχω ξεπατωθεί από το πρωί, και ακόμη δεν τέλειωσα! Πάω να απλώσω!

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανουλες γυρησαμε κ εμεις σπιτι μας.ημουν ολη μερα στην γιαγια Ιωαννα μου κ βαριομουν να κουνηθω.αλλα αν εβλεπα αυτο το σουφλε ισως κ να ερχομουν!!!! εγω εκανα μια αποτυχημενη προσπαθεια για κατι κουλουρακια καφε,τα οποια βγηκαν σαν κεκακια.κατι ειχε λαθος η συνταγη,ισως τυπογραφικο κ μαλλον ηταν το αλευρι.αλλα παλι ωραια εγιναν. τωρα γκρινιαζει η Κλειω κ την παω για μπανιο.ειδα τις φωτος σας κ ειστε τελειες!!!!!τα μωρα ακομη πιο τελεια!θα σχολιασω αργοτερα κ ζηλευω πολυυυυυ. Θαλεια που εισαι??????παλι εκδρομες????? ps.μολις πηγα να ποσταρω μου εβγαλε μυν οτι αυτη η σελιδα εχει χαρακτηριστει κακοβουλη απ την google!!!γιατι??????????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...