Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Δημητρούλα! Φιλιά στον Νικόλα.

Διπλά εμβόλια κάνουμε κι εμείς κάθε φορά. Ένα σε κάθε μπουτάκι. Ξέρω ότι είναι καλύτερα ένα ένα αλλά ο κάθε παιδίατρος κλασσικά, τα δικά του.

Όσο για την αποστείρωση του θήλαστρου, εμένα μου είχε πει η μαία οπωσδήποτε αποστείρωση για να μην κολλήσει και το στήθος κανένα μικρόβιο. Βέβαια, κάποιες φορές έχει τύχει να μην το αποστειρώσω και δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε το γάλα, αλλά, αν μπορούμε καλό είναι νομίζω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρααααα!!!

Κούνιες! Yeah!!! Στις 12 θα είμαστε στο πάρκο Φλοίσβου να λικνιστούμε.

Καλημέρα Δήμητρά μου!!!! Έλα να κάνουμε κούνιες Νικόλα μου!!!!

Αρχηγέ, πού εξαφανίστηκες?

GaiGp3.png

μισο κορίτσια μου χέστηκε ως τα αυτιά η εορτάζουσα κ την έπλενα!!!!!

κερνάω κάτι στα γρήγορα και θα επανέλθω! θέλει να φάει η λυσσάραααααααααααααααα

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC+1.jpg

εγώ γμτ 12 αποκλείεται να προλάβω να κάνω όσα έχω,πιο μετά θα μπορούσα μόνο,τωρα θα πάω σκλαβενίτη ,μετα να κάνω μπαμ μπαμ εναν αρακά να χει φαί κι αυτός ο δύστυχος άντρας μου,να κάνω μπάνιο,να βάψω νύχια γιατι αύριο ειναι η βάφτιση..πότε θα προλάβωωωωωωωω??????????????????????????????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΠΙΣΚΟΤΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΗΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!!!!Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?η Κλειω με γ@%$^%$ε σημερα!!!ξυπνησε 3-4 φορες κ αυτες με κλαματα.μα τι παθαινουν?????

Βικυ περιμενουμε φωτο της κοιμωμενης!!!χαχαχα

η Κλειω τωρα βλεπει παιδικα κ φτυνει!χαχαχα

εμενα εφυγε ο αντρας μου κ ετσι δεν μαγειρευω,τι καλα να μεναμε κοντα να ερχομασταν κ εμεις στις κουνιες!!!!εχει κ ωραιο καιρο...ζηλευουμε..

Ιωαννα εγω επιμενω στην αποστειρωση.κατι ξερει βεβεια η Μαρια,αλλα για σιγουρια κ μονο εγω θα αποστειρωνα,δεν ειναι τοσο κοπος.

αυριο η Κλειω θα παει σε μπαρμπεκιου σε ενα φιλικο σπιτι!χαχαχα.αντε μπας κ δουμε κανεναν αλλο ανθρωπο,να ξελαμπικαρουμε..

καλημερα ειπα???δεν ειπα..ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

μισο κορίτσια μου χέστηκε ως τα αυτιά η εορτάζουσα κ την έπλενα!!!!!

κερνάω κάτι στα γρήγορα και θα επανέλθω! θέλει να φάει η λυσσάραααααααααααααααα

εγώ γμτ 12 αποκλείεται να προλάβω να κάνω όσα έχω,πιο μετά θα μπορούσα μόνο,τωρα θα πάω σκλαβενίτη ,μετα να κάνω μπαμ μπαμ εναν αρακά να χει φαί κι αυτός ο δύστυχος άντρας μου,να κάνω μπάνιο,να βάψω νύχια γιατι αύριο ειναι η βάφτιση..πότε θα προλάβωωωωωωωω??????????????????????????????

γλυκάκια δεχόμαστε μόνο από κοντά!!!!!!!!

αει μαρή ξεκουνήσου που θα τα κάνεις όλα πρωί πρωί. Και εγώ έχω ψώνια και μαγείρεμα αλλά θα τα κάνω το μεσημέρι, αντε να βγάλουμε τα μωρά μας να φωτοσυνθέσουν λιγάκι!!!!!!

Άννη, Βάλια, Άννα πού είσαστε?????

GaiGp3.png

ΜΠΙΣΚΟΤΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΗΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!!!!Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?η Κλειω με γ@%$^%$ε σημερα!!!ξυπνησε 3-4 φορες κ αυτες με κλαματα.μα τι παθαινουν?????

Βικυ περιμενουμε φωτο της κοιμωμενης!!!χαχαχα

η Κλειω τωρα βλεπει παιδικα κ φτυνει!χαχαχα

εμενα εφυγε ο αντρας μου κ ετσι δεν μαγειρευω,τι καλα να μεναμε κοντα να ερχομασταν κ εμεις στις κουνιες!!!!εχει κ ωραιο καιρο...ζηλευουμε..

Ιωαννα εγω επιμενω στην αποστειρωση.κατι ξερει βεβεια η Μαρια,αλλα για σιγουρια κ μονο εγω θα αποστειρωνα,δεν ειναι τοσο κοπος.

αυριο η Κλειω θα παει σε μπαρμπεκιου σε ενα φιλικο σπιτι!χαχαχα.αντε μπας κ δουμε κανεναν αλλο ανθρωπο,να ξελαμπικαρουμε..

καλημερα ειπα???δεν ειπα..ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

ω και λατρεύω τα μπάρμπεκιου!!!! Φίλη μου να σου στείλω το ελικόπτερό μας να σας πάρει? μάζεψε όλες τις φιλενάδες μας τις βόρειες να έρθετε όλες μαζί!!! Καλέ εδώ δες η άλλη έχει μποτέ και φτύνει τις κούνιες χαχαχαχα

Η Κλειώ μας γιατί φτύνει την τι βι? η κιουρία εδώ της ουρλιάζει χιχιχι

GaiGp3.png

γλυκάκια δεχόμαστε μόνο από κοντά!!!!!!!!

αει μαρή ξεκουνήσου που θα τα κάνεις όλα πρωί πρωί. Και εγώ έχω ψώνια και μαγείρεμα αλλά θα τα κάνω το μεσημέρι, αντε να βγάλουμε τα μωρά μας να φωτοσυνθέσουν λιγάκι!!!!!!

Άννη, Βάλια, Άννα πού είσαστε?????

βρες μου λύσεις για τα ακόλουθα για να δω τι θα κάνω! τον αρακά πρεπει να τον κάνω άμεσα γιατι ο Κώστας σχολάει 2,30 σήμερα. επίσης μπάνιο (κυριως λούσιμο ) πρέπει να κάνω τωρα γιατι με αυτό το μαλλί δεν κυκλοφορώ!

και το κυριότερο..πως θα έρθω εκεί πάλι που δεν ξέρω το δρόμοοοοοοοο ??!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αντζυ δες στο google maps ρε.ασε τα μποτε κ πηγαινε για φωτοσυνθεση.μακαρι να ημουν εκει,πρωτη θα πηγαινα κ θ σας περιμενα.

βαλε τωρα τον αρακα κ συγχρωνως λουσε κεφαλι.μεχρι τις 11 θα σαι ετοιμη.

Βικυ στειλε το ελικοπτεροοοοοοοο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερούδια σε όλες!

Αντζι δεν θα χαθείς, πήγαινε!

Το πόσο έχουμε ζηλέψει τις κούνιες σήμερα δεν λέγεται!

Ιωαννάκι κι εγώ αποστειρώνω το θήλαστρο κλπ 1 φορά την ημέρα!

Θα επανέλθω...

mWsZp3.png

καλημέραααααα!

καταρχήν θέλουμε κι εμείς κούνιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ,να περάσετε τέλεια κοριτσάρες!!!να λικνιστείτε και για μας!!!!!!!!!

Βικάκι κι εγώ χτύπησα ένα κεικ σοκο πρωί πρωί,σούπερ!:oops::oops::oops:

Αλεξάνδρα μου χαίρομαι πολύ που είναι μια χαρά το μπουμπουκάκι σου!

εμβολια κι εμείς έχει τύχει να κάνουμε διπλό,στα μπουτάκι όμως...

Δήμητρα να λες δόξα το Θεό κοριτσάκι μου που τρώει,δε φανταζεσαι τι φρίκη έχω φάει εγώ...μπράβο του!!!

και να ευχηθώ κι εγώ στη μπισκοτίνα και στη μαμά της χρόνια πολλά και να είναι κι οι δυο πάντα γερές και πολυ πολύ πολύ ευτυχισμένες!!!!!!!!!

Στρατα μου σου έστειλα πμ.

annie κι εμενα το ίδιο κάνει,ξυπνάει κάθε λίγο με κλάματα....πως κοιμάται η Κλειώ????εμένα πιο πολύ στο πλάι και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πιάνεται το σωματάκι της,μήπως κουράζεται και κλαιει....δεν εξηγείται..δεν είναι ύπνος πάντως αυτός για μας...

Νικολ μου πως είναι σήμερα το κοριτσάκι μας?εννοείται οτι θα έρθει σύσσωμο το φορουμ μας στη δίκη αφού το θες.κι εγώ χαρηκα που άκουσα οτι θα κινηθείτε δικαστικά.ξέρεις δε θέλω να αναφέρομαι σ'αυτό,όμως δε μπορώ να χωνέψω αυτό που σας συνέβη,είναι άδικο...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...