Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μμμμμμμμμμμμμμμ........τρώω γρήγορα 2 κομμάτια πριν ξυπνήσουν οι υπόλοιπες!!μωρέ μπράβο η μπέμπα ύπνους!μηπως θες να ρθεις να μείνεις λίγες μέρες μαζί μας να εκπαιδεύσεις κ τη μπίσκοτ??!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα! Ξύπνησε κι η Αθηνά στις 7:30 από τις 10:00, με διάλλειμμα όμως στην 1:00 για μαμ. Την πήρα στο κρεβάτι μας, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Με εκτόπισε απ'το κρεβάτι οπότε ήρθα κι εγώ για καλημέρα. Τέλεια τα κέικ και καφεδάκια σας. Θα τα τιμήσω!

Μπράβο στην Αλεξάνδρα που κοιμήθηκε τόσο καλά. Πώς και την ξύπνησες? Έχετε στανταρ πρόγραμμα φαγητού?

Σήμερα έχουμε ένα σωρό δουλειές, όταν φυσικά ξυπνήσουν τα μωρά μου...

Καλό μας ΣΚ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!!!

Τα πρωινά σας σούπερ κορίτσια!! αλλά τσάκισα και εδώ κέικ με σοκολάτα και έναν καφεδάκι χιχι..... Εμείς κοιμηθήκαμε μπόλικο τελικά, 7.30-10.30-4.00-8.00 και εγώ 11.30 έπεσα και ξεκουράστηκα λιγάκι. Έχω φωτό της ωραίας κοιμωμένης στο τραπεζάκι εν ώρα φαγητού, την βλέπω και ξεκαρδίζομαι. Τί κάνετε φιλενάδες?

Λοιπόν κατά τις 12.00 λέτε για κούνιες?

GaiGp3.png

Καλημέρα Μαράκι μου, πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για Σάββατο αλλά αφού δεν προλαβαίνεις τις καθημερινές αναγκαστικά μένουν όλα για το σ/κ.

Αλεξάνδρα, Άντζυ, άντε ξεκινήστε ότι έχετε να κάνετε και το μεσημεράκι κατεβείτε!!!

Πού είναι οι υπόλοιπες μανούλες? Κοιμούνται? Μα γιατί? χαχαχαχαχα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βικάκι! Αχ, πόσο θα'θελα να'ρθουμε για κούνιες! Η ΑΘηνά δεν έχει κάνει ακόμα, αλλά πιο πολύ για να σας δούμε ρε γμτ! Αν τυχόν δω ότι προλαβαίνουμε θα σε πάρω τηλ. αλλά πολύ χλωμό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Ξύπνησε κι η Αθηνά στις 7:30 από τις 10:00, με διάλλειμμα όμως στην 1:00 για μαμ. Την πήρα στο κρεβάτι μας, έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Με εκτόπισε απ'το κρεβάτι οπότε ήρθα κι εγώ για καλημέρα. Τέλεια τα κέικ και καφεδάκια σας. Θα τα τιμήσω!

Μπράβο στην Αλεξάνδρα που κοιμήθηκε τόσο καλά. Πώς και την ξύπνησες? Έχετε στανταρ πρόγραμμα φαγητού?

Σήμερα έχουμε ένα σωρό δουλειές, όταν φυσικά ξυπνήσουν τα μωρά μου...

Καλό μας ΣΚ!

Της δίνω γάλα στις 7...Η μπουμπού κοιμηθηκε καλά...εγώ κοιμήθηκα στις 2...από συνήθεια...:(

Καλημέρα Μαράκι μου, πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για Σάββατο αλλά αφού δεν προλαβαίνεις τις καθημερινές αναγκαστικά μένουν όλα για το σ/κ.

Αλεξάνδρα, Άντζυ, άντε ξεκινήστε ότι έχετε να κάνετε και το μεσημεράκι κατεβείτε!!!

Πού είναι οι υπόλοιπες μανούλες? Κοιμούνται? Μα γιατί? χαχαχαχαχα

Κούνιες ακούω...πολύ μ' αρέσει...!!!!Το μεσημεράκι;;;Τι ώρα;;;Πού;;;

Διαφημίσεις

ΟΚ Μαράκι μου, αν σας βγάλει ο δρόμος σας πάρε με τλφ!!!

ΜΠΙΣΚΟΤ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΕΤΕ ΑΝΤΖΥ ΜΟΥ!!!

Έλα σήμερα κερνάς και γλυκά χαχαχα μην την κοπανίσεις.......

GaiGp3.png

εδώ φιλενάδα κατά τις 12 λέμε

http://www.palaiofaliro.gr/Default.aspx?id=1501&nt=18〈=1

Να ξυπνήσει ο Χρήστος και θα του πω να με φέρει!!!!Μακάριιιιιιιιιιι!!!!:D

Είναι τεράστιο όμως...που θα σας βρω;;;;:rolleyes:

Καλημέρααααα!!!

Κούνιες! Yeah!!! Στις 12 θα είμαστε στο πάρκο Φλοίσβου να λικνιστούμε.

Να μας ζήσει το μπισκοτάκι μας!!! Χρόνια της πολλάααα!!!

Ιωάννα μου κι εγώ ξέρω ότι το θήλαστρο και γενικά όλα τα σκεύη στα οποία μπαίνει μητρικό γάλα θέλουν αποστείρωση. Τώρα και η Μαρία έχει εμπειρία...

Ιωάννα νομίζω ότι με ρώτησες κάτι αλλά δε θυμάμαι τι και δεν το βρίσκςω :(

Αλεξάνδρα η γιατρός μας δεν μας κάνει διπλά εμβόλια.

Αντζυ κι εμένα δεν είναι η καλύτερη μου με το διάβασμα αλλά πρέπει να τις στέλνω ό,τι γράφω τακτικά. Δεν έχω επιλογή. Κρίμα είναι να μην το πάρω το πτυχίο όταν έχω περάσει όλα τα μαθήματα.

Το πρωινό απλά άψογο!!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...