Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες γεια!

Ιωάννα αυτό με την πατσούρου το διάβασα στη διατροφή που δίνει η πατσούρου για τις στερεές που μου εστειλε η δεσποινα82.φοβαμαι ομως μηπως το παρακάνω+τελικά δεν μπορέσει να απογαλακτίσει ευκολα.πάντως τρωει τα παντα+ευκολα η δική μου.

Δήμητρα πήρα+εγώ τής φρεζυλακ το ρυζαλευρο.με γάλα ειναι ε;παντως εχει+γλυκόζη ειδα.τεσπα,τουλαχιστον ειναι βιολογικής καλλιέργειας.εχει+βανιλια το δικό σου;εμενα οχι.το ρυζαλευρο ολικής αλέσεως το ξερεις;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει πανσεληνο?????

μολις την εκανα μπανιο ,κ την ταιζω,ελπιζω να κοιμηθει κ να μην ξελογιαστει παλι..πειναω κιολας...

Δημητρα μπραβο ρε συ που εχεις τοσο ορεξη κ κουραγιο.ειλικρινα μπραβο.

πωπω τι θα κανω αυριο ολη μερα??ο Κ θα ρθει απογευμα,η μανα μου θα λειπει,με βλεπω να την βγαζω στην γιαγια μου:rolleyes:

αμε, αύριο έχει πανσέληνο, κάνουν προθέρμανση τα χρυσούλια μου...χαχα

Μακάρι να σας κάνει καλό καιρό αύριο να βολτάρετε !!

Σου κάνει γυμνάσια το Λουσάκι ε? Να μου την φιλήσεις!

με τρέχει αλλά αντέχω ακόμα χιχι... μια βδομάδα ακόμα, μετά θα τρέχει την γιαγιά της...

Φιλενάδα καλή όρεξη και καλή ξεκούραση!!!

Φιλάκια πολλά στην Αθηνούλα και στην Κλειούλα μας!!!

Α, αν μας κάνει καλό καιρό αύριο, Πάρκο Φλοίσβου για κούνιεςςςςςς (όχι εκεί που πίνουμε καφέ, σε άλλο μέρος...), ακούτε μανούλες????????

GaiGp3.png

Άννη, μόνη όλη μέρα;!;

Εμείς όλες τις εξωτερικές δουλειές τις κάναμε σήμερα γιατί αύριο έχω να μαγειρέψω τα λαχανικά του Θοδωρή, το μοσχαράκι του, να μαγειρέψω για εμάς, να αντλήσω για το απογευματινό ρυζάλευρο 130 ml και δεν ξέρω σε πόσες αντλήσεις θα βγει, να τον ταΐσω 3 γεύματα και να κάνω καμιά δουλειά!

Αν θέλεις να τον πιούμε εδώ τον καφέ, σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά! :P

Σε ευχαριστώ και για τις πληροφορίες!

Άννα, σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με το mail μου να μου τη στείλεις κι εμένα τη διατροφή!

Μαράκι, ωραία που τρώει η Αθηνά και της αρέσει κιόλας! Ο Θοδωρής δεν πολυτρώει τα φρούτα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανουλίτσες στο 0-6 έχει θέμα για τα Chicco...με τίτλο...

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΗΣ CHICCO ΜΕ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

Εγώ πιπίλες χρησιμοποιώ ΜΑΜ αλλα Chicco χρησιμοποιώ όλα τα μπιμπερό...Λέτε να τα αλλάξω;;;:confused:

Άννη, μόνη όλη μέρα;!;

Εμείς όλες τις εξωτερικές δουλειές τις κάναμε σήμερα γιατί αύριο έχω να μαγειρέψω τα λαχανικά του Θοδωρή, το μοσχαράκι του, να μαγειρέψω για εμάς, να αντλήσω για το απογευματινό ρυζάλευρο 130 ml και δεν ξέρω σε πόσες αντλήσεις θα βγει, να τον ταΐσω 3 γεύματα και να κάνω καμιά δουλειά!

Αν θέλεις να τον πιούμε εδώ τον καφέ, σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά! :P

Σε ευχαριστώ και για τις πληροφορίες!

Άννα, σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με το mail μου να μου τη στείλεις κι εμένα τη διατροφή!

Μαράκι, ωραία που τρώει η Αθηνά και της αρέσει κιόλας! Ο Θοδωρής δεν πολυτρώει τα φρούτα...

λες Ιωαννακι μου?θα δω πως θα ξυπνησουμε κ τα κεφια της Κλειους κ θα σε ενημερωσω.μονη θα εισαι?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Βικάκι, τι ωραίο το καινούριο τικεράκι για τα Χριστούγεννα! Ωραία και η ιδέα για τις κούνιες αλλά δεν νομίζω να προλάβουμε εμείς. Μεταξύ σ/μ, βιολογικής λαϊκής, κουρείο για τον Κ. και ένα σωρό δουλειές στο σπίτι, χλωμό το κόβω. Άσε που θέλουμε να δούμε το βαφτιστήρι μας. Πάνε 2 μήνες από τότε που τον είδαμε τελευταία φορά οι απαράδεκτοι νονοί.

Αλεξάνδρα, τι να πω για τις πιπίλες? Δεν μπορείς να εμπιστευτείς καμμία εταιρεία πιά! Μωρέ καλά κάνει η Αθηνά και δεν θέλει πιπίλες! Ας πιπιλάει τα χέρια της. Δεν με πειράζει πλέον.

Σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ήρθα κι εγώ το νυχτοπούλι !! ειμαι τοσο πιασμενη στον αυχένα κ δε μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου και θυμώνωωωωωωωωωωωωωωωω.......αυτη η κόρη μου φταίει που την παίρνω στο κρεβατι,με στριμώχνει κι απλώνεται εκείνη!

πήγαμε ζαρα εμείς να πάρουμε δωράκια για τη βάφτιση της Κυριακής και η γιαγιάδες της μπέμπας της πήρανε φορμούλα και μπουφανάκι! :-)

Αλεξάνδρα μου μπραβο στη μπεμπουλα σου που ειναι καλά πρώτα απο όλα και που μεγάλωσε τόσο!!

Μαράκι μου βγαλε καμια φωτο την Αθηνούλα,μας έχει λείψει!

Βικάκι τι κάνει η φίλη μας η τετραπέρατη?? για μεσημεράκι λες αύριο?

Δήμητρα δε μπορω που δε μπαινεις όλη μέρα,πολύ με στεναχωρείς!οι συνήθειες δε κόβονται κι επειδή μας έισαι απαραίτητη...κόψε το διάβασμα!χαχα!

Άννυ φίλη αυριο θα κάνω μποτέ απο το πρωί(θα ναι εδω η μάνα μου !) οπότε θα σου κάνω εγώ παρέα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κι εγώ άλλο ένα νυχτοπούλι Αντζυ μου!!!...Εχει ωραία ρουχαλάκια στο ΖΑΡΑ;;;;...Δεν έχω πάει καθόλου φέτος...

Καλά δεν γίναμε και τεράστιες...οριακά...αλλά όλα καλά...αφού δεν μου έπαθε τίποτα χθες...ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ερωτησούλα...

Εσείς κάνετε διπλά εμβόλια;;;...Τον προηγούμενο μήνα κάναμε μαζί πνευμονιόκοκου και αιμοφίλου ινφλουέντζας Β (Act-Hib)...τα ίδια και τον επόμενο...ένα στο ποπουδάκι και ένα στο χεράκι....

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που αντλούν... Συνεχίζετε την αποστείρωση του θήλαστρου και των μπιμπερό; Ή φτάνει πλεόν; Θα αρχίσω αντλήσεις αύριο για να βάζω το γάλο στο ρυζάλευρο που πήρα και δεν ξέρω τί να κάνω. Θα διατηρείται στο ψυγείο κάποιες ώρες πριν την κατανάλωση.

Εδώ η ειδική των αντλήσεων. Αποστείρωση τέλος. Βέβαια αν έχεις σκοπό να διατηρείς το γάλα για πολλές μέρες καλύτερα να αποστειρώνεις. Αν απλά αντλείς και το δίνεις σε 24-48 ώρες τότε δεν χρειάζεται. Να το βάζεις σε καλά κλειστά μπουκαλάκια και να μην το ανακινείς. Αυτό θα κάνει μια κρούστα λίπους πάνω πάνω και όταν το κάνεις μπεν μαρί και ζεσταθεί το ανακατώνεις με κυκλικές κινήσεις. Καλύτερα να το βάζεις σε μπουκαλάκια των 150-200μλ ώστε να τα ζεσταίνεις κατευθείαν. Αν δεν μπορείς να βγάλεις αμέσως τόσο γάλα να φροντίζεις να έχουν την ίδια θερμοκρασία πριν τα αναμίξεις.

Ότι άλλο χρειαστείς μου λες.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα!

Νικόλ υπολόγιζε και σε μένα και τον Νικόλα που θα'χει γίνει αντράκι ως τότε και θα τη βάλει κάτω να την ραπίσει την τύπισσα.

Εμείς παλεύουμε να αυξήσουμε την ποσότητα φαγητού. Τρώει περίπου 50μλ. Εχουμε μέλλον ακόμα αλλά τουλάχιστον τρώει. Θεωρητικά στις 26/10 πρέπει να φτάσουμε το γεύμα ώστε να μπει και η φρουτόκρεμα το πρωί. Για να δούμε...

Τώρα μόλις κοιμήθηκε και πάω κι εγώ για διάβασμα.

Φιλάκια μανούλες!

Μπράβο το αντράκι μας!!! Πολύ καλή αρχή!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες γεια!

Ιωάννα αυτό με την πατσούρου το διάβασα στη διατροφή που δίνει η πατσούρου για τις στερεές που μου εστειλε η δεσποινα82.φοβαμαι ομως μηπως το παρακάνω+τελικά δεν μπορέσει να απογαλακτίσει ευκολα.πάντως τρωει τα παντα+ευκολα η δική μου.

Δήμητρα πήρα+εγώ τής φρεζυλακ το ρυζαλευρο.με γάλα ειναι ε;παντως εχει+γλυκόζη ειδα.τεσπα,τουλαχιστον ειναι βιολογικής καλλιέργειας.εχει+βανιλια το δικό σου;εμενα οχι.το ρυζαλευρο ολικής αλέσεως το ξερεις;

Το είχα πάρει κι εγώ αυτό κάποια στιγμή που είχα κουραστεί το νεροζούμι της Holle αλλά μου το έκανε μια ρουκέτα μετά από 2 ώρες, αχώνευτο! και δεν το ξαναέδωσα! Τρόμαξα πολύ. Έδινα το νεροζούμι και πόσο χάρηκα όταν σταματήσαμε και αρχίσαμε τις κανονικές κρέμες. Πάντως το ρυζάλευρο της Φρέζυλακ έχει ωραία γεύση. Το έφαγα εγώ για επιδόρπιο!!!!! μουαχαχαχα

mU4Ep3.png

Έχει εδώ και 2 μήνες που δεν έχω πάει νωρίς για ύπνο. Ειδικά τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες πάει 2 για να κοιμηθώ. Ο Λ. από τις 11 είναι στο κρεββατάκι του αλλά εγώ μέχρι να συμμαζέψω περνάει η ώρα, έχω και την άντληση και ξενυχτάω. Πως τα καταφέρνετε βρε κορίτσια και κοιμάστε από τις 11-12; Έχω εξαντληθεί πλέον και το σπίτι παραμένει μες την βρώμα. Τώρα καθάριζα το καρεκλάκι φαγητού γιατί όταν ταΐζει η πεθερά μου γίνεται χαμός!!! Πως τα καταφέρνει και έχει παντού χορτόσουπα; Παλεύουν για να φάει; Εγώ πάντως σχεδόν καθαρή σαλιάρα έχω όταν τον ταΐζω! Και ευτυχώς που καμιά φορά αποκοιμιέμαι το πρωί και ξυπνάω μετά τις 8 και χορταίνω λίγο ύπνο. Ο Λ. Δεν ξυπνάει πριν τις 9-9.30 οπότε προλαβαίνω και αντλώ αλλά και αν δεν προλάβω ταΐζει ο Γ. αφού πάει δουλειά στις 10 (το μεσημέρι!!)

mU4Ep3.png

Το είχα πάρει κι εγώ αυτό κάποια στιγμή που είχα κουραστεί το νεροζούμι της Holle αλλά μου το έκανε μια ρουκέτα μετά από 2 ώρες, αχώνευτο! και δεν το ξαναέδωσα! Τρόμαξα πολύ. Έδινα το νεροζούμι και πόσο χάρηκα όταν σταματήσαμε και αρχίσαμε τις κανονικές κρέμες. Πάντως το ρυζάλευρο της Φρέζυλακ έχει ωραία γεύση. Το έφαγα εγώ για επιδόρπιο!!!!! μουαχαχαχα

Τα προιόντα της holle που τα βρίσκεις γιατί στο κέντρο δεν βρήκα σε κανένα κατάστημα με βιολογικά.

Ρε κοριτσια ενημερώστε με τι έχει γίνει με το γιατρό που λέει η nikole;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές.Δεν έκανα μην γιατί ντράπηκα στο χωριο.Μ ετον πατέρα μου ειμαι πολύ πικραμένη.Η μάνα μου είχε ζήσει όλες τις ιστορίες με το Νίκο κ είναι έξω φρενών μαζί του αλλά ειδικά μ αυτά που είπε κ έκανε πάλι τώρα που ηρθε ο Ν πάλι απ τα συννεφα έπεσε.Στο σπίτι της μένω στην Αθήνα.

ntesehjufpgrhgvn.png

καλημέρα φιλεναδάκια μου!!!

ξυπνησαμε και καθόμαστε στον καναπέ κι ακούμε την Κλειώ που λέει άντε κι η μπέμπα στριγκλίζει!αυτο το βίντεο την εκστασιάζει !χαχα!!

που ειστε ολες ? το διαλύσαμε..η Δήμητρα διαβάζει,η Βασούλα πήγε για δουλειά..οι υπόλοιπες κοιμάστε!άαααααντεεεε !!κερναω καφεδάκι να σας δελεάσω!!

302009264_1cf516d204.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερααααααααααα!!!!

Η μπουμπού πρώτη φορά χθες κοιμήθηκε πριν τις 10...την ξύπνησα 7 για γαλατάκι...αλλά παρέμεινε ξύπνια!!!!

Το καφεδάκι ήταν ότι έπρεπε...κερνάω κεκάκι...:tongue:

image-thumb26.png?w=367&h=274

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...