Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διάφορα.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Wow!! Για 2 φαίνονται! Συγχαρητήρια! 
      11η είχα 300 😂

Τι βαθμολογία είχαν οι βλαστοκύστες που βάλατε; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!!!Το ποσο μου λειπετε δεν λεγετε!Με την δουλεια και το σπιτι δεν προλαβαινω και πολλα!Ελπιζω να μπω σε μια σειρα σιγα σιγα και να προλαβαινω να σας λεω ενα γεια!

Δεν θυμαμαι και πολλα απο αυτα που διαβασα!

Αυτο που θυμαμαι ειναι το θεμα της Στρατας!Κοριτσακι μου ο τυπος δεν αξιζει μια!Και εγω πιστευω οτι επρεπε να τον καταγγειλεις τον απαραδεκτο!Και να τον τραβηξεις και στα δικαστηρια να φτυσει αιμα ο π@#<#ς!Και ειναι πολυ καλυτερα πιστευω για το παιδι να μην εχει παρε δωσε μαζι του γιατι απο την στιγμη που δεν θελει το παιδι θα ειναι χειροτερα γι αυτο!Δεν ξερω τι αλλο να πω.....εχω φορτωσει ασχημα!Οσο για τον πατερα σου δεν ξερω τι να πω:shock::shock::shock::shock:

Νικολιτσα και εγω ειμαι μεσα για το δικαστηριο!Θα φερω και τα τσοκαρακια μου και θα βαρω με αυτα!Θα φαει τοσο μα τοσο ξυλοοοοοοοοοοοο:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Βικακι μου καλα ειναι ο συζυξ!Το παταει πλεον το ποδαρι οποτε εχω χαλαρωσει λιγο και εγω απο τα νοσηλευτικα μου καθηκοντα:tongue:

Ο μικρος θελει συνεχεια να ειναι ορθιος..τον αφηνω στο κρεβατι να κοιμηθει και μετα απο 5 λεπτα ειναι ορθιος και σηκωνει και το ποδι και ψαχνει σκαλοπατι για να βγει απο το κρεβατι:confused::confused::confused:

Κατι ξεχναω παλι...........

Γεια σας μάνες!

Τί νέα; Εμείς καλά, κοιμάται και βρήκα ευκαιρία!

Περαστικά στα αρρωστούλια μωράκια!

Στράτα, νομίζω και μόνη σου ξέρεις τί οφείλεις να κάνεις για να προστατέψεις τον γιο σου από αυτόν τον άνθρωπο που μπορεί κάποια στιγμή να βλάψει και τον Ιάσωνα όπως έκανε και με σένα...

Συμφωνώ απόλυτα με τη Δέσποινα, τα είπε πολύ ωραία, είναι και νομικός οπότε λάβε υπόψην σου τις συμβουλές της. Μάλλον είναι πολύ αργά για να τον καταγγείλεις για σωματική βλάβη, ώστε να μην χρειάζεται να τον βλέπετε καν... Έτσι, Δέσποινα;

Νικόλ, χαίρομαι πάρα πολύ που θα ακολουθείσετε τη νομική οδό, γιατί κάποτε τέτοιοι γιατροί πρέπει να τιμωρούνται! Μαζί σου όλες μας!!! Θα βάλουμε βανάκι και θα έρθουμε όλες!

Άννα, αυτό λέει η Πατσούρου για το θηλασμό; Δεν το θυμόμουν καθόλου!

Μαράκι, να είσαι καλά! Πότε αρχίζετε στερεές;

Δήμητρα, καλό διάβασμα και καλό κουράγιο με την εργασία!

Άννη, εμείς την γκρίνια αυτή την είχαμε χθες... Καλό κουράγιο, βγείτε καμιά βόλτα να ξεχαστείτε κα ιοι δυο!

Η μαμά μου παρατήρησε πως τα πάνω δοντάκια του Θοδωρή φαίνονται να κατεβαίνουν -είναι πολύ παράξενο το θέαμα!- είναι ακόμη μέσα στο ούλο και φαίνονται σαν τετραγωνάκια, αλλά στο σημείο που τελειώνει το τετραγωνάκι έχει μια μύτη προς τα έξω... :shock: Φοβάμαι μήπως βγει στραβά...

Είναι εδώ καμιάαα; :?::?: :?:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!Μπορεί να μην κοιμήθηκα όλη νύχτα αλλά το μπεμπάκι μου είναι μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Στράτα μου πραγματικά δεν έχω λόγια...!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Αυτά προς το παρόν...ξύπνησε το μπεμπάκι θέλει φαγητούλι!!!!!!!

Φιλάκιααααααααααααα!!!!!

Γεια σας και απο εμας! Ειχε έρθει ο μπαμπάς μου σημερα από το σπίτι και φάγαμε και μόλις έφυγε! Ο Δημήτρης μου ειναι το καλύτερο παιδάκι!!! Τον αγαπάω πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ κρατησε μια ακομα θεση για εμένα στο δικαστήριο!

Αλεξάνδρα χαίρομαι που είναι καλά το μωράκι σου!

Βάλια ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τη φίλη σου! Δεν καταφεραμε να μιλήσουμε πολύ το πρωί!!!

Αννυ εγώ που σε είδα έχω να δηλώσω οτι είσαι μια κούκλα και δεν έχεις ανάγκη από δίαιτες!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Βάσω, θα στρώσει το πρόγραμμά σου σιγά-σιγά! Ποιός τον κρατάει όταν πας στη δουλειά; Χαίρομαι που το πόδι του Φώτη είναι καλύτερα, άντε να του περάσει τελείως!

Αλεξάνδρα, ευτυχώς όλα καλά για τη μικρούλα σου! Ελπίζω να μην ξανατρομάξετε έτσι!

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που αντλούν... Συνεχίζετε την αποστείρωση του θήλαστρου και των μπιμπερό; Ή φτάνει πλεόν; Θα αρχίσω αντλήσεις αύριο για να βάζω το γάλο στο ρυζάλευρο που πήρα και δεν ξέρω τί να κάνω. Θα διατηρείται στο ψυγείο κάποιες ώρες πριν την κατανάλωση.

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

το δικαστήριο θα αργήσει...υπολογίζω 2 με 3 χρόνια και θα γίνει στην Αθήνα.καλά να είμαστε και θέλω όσες μπορείτε να ρθείτε.ως τότε θα ξέρουμε και τι θα γίνει με την Αναστασία οπότε καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει...για την ώρα έχουμε κι άλλα....θα σας ενημερώσω

Grya.jpgGryap3.png

Καλά, το κλείσαμε το μαγαζί μου φαίνεται.......

Η Μικρή Λουλού από τις 8 που ξύπνησε κοιμήθηκε μισή ώρα κατά τις 12 και από τότε δεν έκλεισε βλέφαρο. Στις 7 και κάτι την έβαλα να φάει την απογευματινή της φρουτόκρεμα και όταν είχε φάει πάνω από την μισή έγειρε..... και κοιμήθηκε με το κουτάλι στο στόμα.... χαχαχαχα. Την έπλυνα και την έντυσα κοιμισμένη και την έβαλα για νάνι. Τώρα πότε θα ξυπνήσει άγνωστο.... Πάντως επειδή δεν έχει φάει όλην την κρέμα της μάλλον θα ξυπνήσει κάποια στιγμή για μαμ, και ελπίζω να ξανακοιμιθεί στο καπάκι.

Νικόλ, όποτε και όπου να είναι το δικαστήριο θα πάρω και εγώ τα καλά μου τσόκαρα και θα έρθω... μέχρι τότε θα φοράει τσόκαρα και η Λού οπότε υπολόγιζε 2 ζευγάρια πόδια για κλωτσιές.......

GaiGp3.png

και η γκρινια συνεχιζεται!της εδωσα το μεσημερι λιγο ντεπον (μου ειχε πει ο γιατρος,για τα δοντια)κ κοιμηθηκαμε μαζι 1,5 ωρα!:shock:μαστουρωσε η Κλειω....δεν βγηκαμε γιατι οταν ξυπνησαμε ηταν 6:30 κ εβγαλε κρυο κ επρεπε να φαει κ την κρεμα της την οποια την εκλασε!χαχαχα.

η φαση ειναι οτι δεν κλαιει ακριβως,αλλα κανει ενα συνεχομενο ιιιιιιιι γκρινιας κ μετα γκαριζει:|

Ιωαννα!το θηλαστρο κ τα μπουκαλακια ΠΡΕΠΕΙ να αποστειρωνονται,οχι για το μωρο,αλλα για να διατηρειτε το γαλα.δεν ξερουμε το μικροβιακο φορτιο που εχουν κ ετσι με την αποστειρωση δεν χαλαει το γαλα.αν δεν θελεις να μπλεκεις με αποστειρωτες,η κατσαρολα ειναι η καλυτερη λυση.εγω ετσι κανω πλεον.

Βασω μια χαρα με τον Φ.αντε μπας κ βαλει μυαλο κ αυτος!

Αλεξανδρα τελεια με την μπουμπου.ειδες?η τρομαρα μενει μονο.

τωρα σε λιγο θα παμε για μπανιο,κ αντε να δουμε τι ωρα θα κοιμη8ει παλι.

αυριο θα ειμαι ολη μερα μονη:-(:-(:-(:-(

καμια για καφε???????

τι αλλο ηθελα δεν θυμαμαι κλασικα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα γλυκές μου μανουλίτσες!!!

Πήγαμε στον γιατρουδάκο μας σήμερα...!!!!Κάναμε εμβόλιο...!!!!

Η μπέμπα ενώ τις προηγούμενες φορές του γέλαγε...σήμερα με το που τον είδε έβαλε τα κλάματα!!!!Μου έκανε εντύπωση και μας είπε ότι σιγά σιγά αρχίζει να συνδέει πρόσωπα...Τι να πω...

Από βάρος 7kg πήραμε 250gr....και ύψος 68...πήραμε 1 πόντο...

Κάποια μανούλα είχε πει ότι ο γιατρός της είχε πει μία λεμόνι μία ντομάτα στα γεύματα...του είπα αν μπορώ να το κάνω...και μου είπε μετά τον 8ο....το ίδιο και για τα μπισκοτάκια...για την ντομάτα θα τον ακούσα...για τα μπισκοτάκια δεν ξέρω....:tongue:

Αυτά...πάω να κάνω μπάνιο τη μπουμπού και τα λέμε αργότερα!!!!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Νικόλ υπολόγιζε και σε μένα και τον Νικόλα που θα'χει γίνει αντράκι ως τότε και θα τη βάλει κάτω να την ραπίσει την τύπισσα.

Εμείς παλεύουμε να αυξήσουμε την ποσότητα φαγητού. Τρώει περίπου 50μλ. Εχουμε μέλλον ακόμα αλλά τουλάχιστον τρώει. Θεωρητικά στις 26/10 πρέπει να φτάσουμε το γεύμα ώστε να μπει και η φρουτόκρεμα το πρωί. Για να δούμε...

Τώρα μόλις κοιμήθηκε και πάω κι εγώ για διάβασμα.

Φιλάκια μανούλες!

X4pTp3.png

η φαση ειναι οτι δεν κλαιει ακριβως,αλλα κανει ενα συνεχομενο ιιιιιιιι γκρινιας κ μετα γκαριζει:|

χαχαχα!!! τελικά φταίει το φεγγάρι μου φαίνεται...

Από βάρος 7kg πήραμε 250gr....και ύψος 68...πήραμε 1 πόντο...

Κάποια μανούλα είχε πει ότι ο γιατρός της είχε πει μία λεμόνι μία ντομάτα στα γεύματα...του είπα αν μπορώ να το κάνω...και μου είπε μετά τον 8ο....το ίδιο και για τα μπισκοτάκια...για την ντομάτα θα τον ακούσα...για τα μπισκοτάκια δεν ξέρω....:tongue:

Αυτά...πάω να κάνω μπάνιο τη μπουμπού και τα λέμε αργότερα!!!!:D

Μια χαρά είσαστε μπράβο!!! Ορίστε που αγχωνόσουν!

Και εγώ ρώτησα τις προάλλες για λεμονάκι και μου είπε κατηγορηματικά όχι... Για την ντοματούλα δεν ρώτησα. Πάντως δεν τα δέχονται και όλα, εμείς εχτές προσθέσαμε κολοκυθάκι έφαγε λίγο, και σήμερα έκλαιγε και οδυρόταν και πέταξα την σούπα και έφτιαξα άλλη χωρίς κολοκύθι....

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουίτσες. Παρασκευή σήμερα. Επιτέλους τελείωσε κι αυτή η εβδομάδα. Τώρα που έπιασα δουλειά μου φαίνεται ότι περνάει απίστευτα γρήγορα ο καιρός. Δεν το πιστεύω ότι έχουμε τέλη Οκτωβρίου κιόλας.

Απ'όσα διάβασα μου έμεινε τις Στράτας φυσικά. Τι να πω κοριτσάκι μου? Τέτοιοι άνθρωποι (αν μπορεί κανείς να τους πει ανθρώπους) ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν. Συμφωνώ όμως με τα κορίτσια. Διεκδίκισε ότι μπορείς για το παιδί σου. Όσα είναι. Και να του τα στερήσεις του άχρηστου αλλά και σίγουρα κάπου θα φανούν χρήσιμα. Μην τον αφήσεις έτσι. Και κακώς που δενν έκανες αγωγή το καλοκαίρι αλλά τέλος πάντων.

Ιωάννα, έχει ήδη ξεκινήσει φρουτόκρεμες η Αθηνά εδώ και 2 βδομάδες. Τέλος της άλλης βδομάδας θα πάμε παιδίατρο και λογικά θα μας δώσει και ρυζάλευρο. Καλά τα πάει με το φρούτο.

Δημητρούλα καλό διάβασμα.

Αλεξάνδρα, χαίρομαι που όλα καλά. Εγώ φοβάμαι τόσο πολύ κάθε πρωι που τους αφήνω να κοιμούνται στο κρεβάτι μας. Όχι τόσο μην πέσει γιατί την περιφράσσω (σωστά το λέω?) με μαξιλάρια, αλλά μην την πλακώσει, γιατί πάει και κολλάει πάνω του κι αυτός όταν κοιμάται δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Πολλές φορές τον έχω προλάβει μην την πλακώσει έτσι που γυρίζει απότομα. Τώρα όμως που λείπω στην δουλειά τρέμω κάθε πρωί.

Τι άλλα? Α, ναι, Νικολίτσα πολύ καλά κάνεις! Θα ΄ρθω κι εγώ με τα τσόκαρα!

Τα υπόλοιπα τα ξέχασα, σόρρυ...

Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εχει πανσεληνο?????

μολις την εκανα μπανιο ,κ την ταιζω,ελπιζω να κοιμηθει κ να μην ξελογιαστει παλι..πειναω κιολας...

Δημητρα μπραβο ρε συ που εχεις τοσο ορεξη κ κουραγιο.ειλικρινα μπραβο.

πωπω τι θα κανω αυριο ολη μερα??ο Κ θα ρθει απογευμα,η μανα μου θα λειπει,με βλεπω να την βγαζω στην γιαγια μου:rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες γεια!

Ιωάννα αυτό με την πατσούρου το διάβασα στη διατροφή που δίνει η πατσούρου για τις στερεές που μου εστειλε η δεσποινα82.φοβαμαι ομως μηπως το παρακάνω+τελικά δεν μπορέσει να απογαλακτίσει ευκολα.πάντως τρωει τα παντα+ευκολα η δική μου.

Δήμητρα πήρα+εγώ τής φρεζυλακ το ρυζαλευρο.με γάλα ειναι ε;παντως εχει+γλυκόζη ειδα.τεσπα,τουλαχιστον ειναι βιολογικής καλλιέργειας.εχει+βανιλια το δικό σου;εμενα οχι.το ρυζαλευρο ολικής αλέσεως το ξερεις;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...