Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες! έχω μεινει αφωνη με αυτα που διαβασα.

στρατα, μου κοπηκαν τα ποδια οταν διαβασα οτι σε χτυπησε. δεν ξερω τι να πω. προχθες σου ειπα να διεκδικησεις οτι εχεις δικαιωμα αλλα τωρα δεν ξερω. συμφωνω με την αντζυ καπως. συμβουλεψου ομως το συλλογο αγκαλια. τωρα εισαι θυμωμενη και αγανακτισμενη ομως καθως περναει ο καιρος ισως διαπιστωσεις οτι τα χρηματα τα εχεις αναγκη δυστηχως και μετανιωσεις που δεν κινηθηκες δκαστικα. αρα συμφωνω και με τη δεσποινα. πωπω, τι να πω. ευχομαι μονο υγεια και χαρες απο εδω και περα για σενα και το παιδακι σου. αληθεια τι θεση εχει η μαμα σου σε ολα αυτα;

βαλια, τι ωραιο πρωινο!

αλεξανδρα, τι επαθες ρε κοριτσι μου; ενταξει μην ανησυχεις ομως. εμενα ηδη 2 φορες μου εχει πεσει.:oops: ναι, ειμαι και εγω... τι να πω.

κοριτσια εγω οσον αφορα στην διατροφη ακολουθω τη συμβουλη της πατσουρου. συμφωνα με τη διατροφη που προτεινει οσες μωρα θηλαζουν, δεν αντικαθιστουν τα γευματα μεχρι να γινει 1 το παιδακι. δηλ θηλαζουν και αμεσως δινουν φαι. αρα δεν κοβω τους θηλασμους αντικαθιστωντας τους με στερεες εξολοκληρου. πρωτα θηλαζω και μετα απο καμια ωρα δινω φαι και ας φαει οσο θελει. μου φαινεται πολυ νωρις να απογαλακτισω και να δινω μονο πρωι -βραδυ. δε δουλευω κιολας για να πω οτι το χρειαζομαι. αν λειπω οκ ας φαει κατευθειαν φαι. αντε εκει στα χριστουγεννα που ισως να μπορει να τσιμπολοαει που καιπου ψωμακι κλπ να αντικαταστησω καποιο γευμα. μαλακια; λετε εσεις;

αν και τι κλιμα ειναι λιγο βαρυ εγω θα σας γραψω τις συνταγες. σκ ερχεται μπορει να θελησετε να τις κανετε.

κοτοπουλο ή χοιρινα μπριζολακια με μαρτινι

2-3 μπριζολακια χοιρινα χωρις κοκαλλο ή 2 τεμαχια φιλετ κοτοπουλο απο στηθος ή μπουτακι

1 κουτι ασπρα φρεσκα μανιταρια

πρασινα κρεμμυδακια (3-4 ή παραπανω αναλογα και ποσο θελετε εσεις)

250 γρμ κρεμα γαλακτος

1 ποτηρακι κρασιου μαρτινι

1 φυλλο δαφνης

αλατι, πιπερι , ριγανη

Ψιλοκοβουμε το κρεμμυδακι, καθαριζουμε τα μανιταρια και τα κοβουμε στα 2-3 και κοβουμε το κρεας (κοτοπουλο) σε κομματακια.

Βαζουμε σε βαθυ τηγανι τα κρεμμυδακια, τα μανιταρια το κρεας, αλατι , πιπερι, ριγανη και δαφνη. τα τσιγαριζουμε καλα και οταν μας φανουν σχεδον ετοιμα ( μη στεγνωσει το κρεας, ουτε να βγαζουν ομως και πολυ ζουμι τα μανιταρια) σβηνουμε με το μαρτινι. σιγοβραζουμε για 20' να εξατιμιστει το ποτο και να γινει το κρεας. οταν ειναι ετοιμο, χαμηλωνουμε και αλλο τη φωτια και ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και βραζουμε σιγα σιγα να δεσει η σαλτσα.

Σουφλε ψωμιου

ψωμι του τοστ ( χωρις κορα)

2-3 φλυτζ. κιτρινο τυρι ( εγω βαζω ρεγκατο)

10-12 φετες τυρι του τοστ

10-12 φετες ζαμπον (προαιρετικα)

2 αυγα

πιπεριες πρασινες

φρεσκο γαλα

δεν βαζω ακριβεις ποσοτητες γιατι εξαρταται απο το πυρεξ που το κανεις;)

μουσκευω μια μια φετα του τοστ στο γαλα. δηλ, την βουταω μπρος πισω και την βγαζω, δεν την αφηνω μεσα στο γαλα να κατσει. στρωνω μια δοση φετες στο πυρεξ, απο πανω τυρι του τοστ, ζαμπον, τυρι τριμμενο και πιπεριες ψιλοκομμενες. μετα αλλη στρωση με ψωμι μουσκεμενο στο γαλα, τυρι του τοστ, ζαμπον, τριμμενο τυρι και πιπεριες και τελος (αν τελειωνει εδω). χτυπαω τα αυγα με το γαλα που εχουμε ( περιπου 1 ή 1,5 φλυτζανα, θα το δειτε, μη γινει και σουπα το σουφλε μεσα στο πυρεξ!) και περιχυνω το σουφλε.

ψηνω στον αερα για να κανα 20' στους 200 η μεχρι να ροδισει λιγο απο επανω και να μην κουνιουνται τα υγρα απο κατω.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

άσχετο τωρα,αλλά να σας ρωτήσω αν θέλει καμία.έχω ένα ζευγάρι μπότες μαύρες-γαλότσες (αυτες που ειναι της μόδας) ολοκαίνουριες,αφόρετες και στον αστράγαλο έχει αλυσιδάκι στρας (εμ,τι θα χε!) δεν ειναι τονούμερο μου,φοράει καμια σας τετοια να σας τις δώσω?

τι νουμερο φορας καλη μου; εγω 38 και μου καλοαρεσουν οπως τις περιγραφεις. ας πουνε και τα αλλα κοριτσια και δωστες οπου θες

KOWTp3.png

καλημέρα και από εμάς....καλά ο Ν .Στράτα μου είναι και πολύ....μπαν μπαν μπαν μπαν.....δεν έχω λόγια....πραγματικά στη θέση σου θα τον είχα κυνηγήσει μέχρι εκεί που πάει...θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια....που μένεις;και ο πατέρας σου πάλι;μου χει ανέβει το αίμα στο κεφάλι...δεν μιλάω γιατί όλο μπαν σκέφτομαι.....ότι χρειαστείς πραγματικά είμαστε εδώ....φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...

η Αναστασία κοιμήθηκε 12 με 6:p:p:D:Dλαλαλαλαλαλαλα....πρωτοφανές....

ποιά είναι δικηγόρος καλέ;;;;;;μπορεί να τη χρειαστώ....

τι νουμεράκι είναι η γαλότσες καλέ;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κι από μένα και τον Νικόλα!

Εχω πάθει φρίκη με τον μ@λ@κ@ Ν!!!! Στρατα πάρε του και τα σώβρακα!!!! Ασφαλιστικά μέτρα και διατροφή! Και να μην το βλέπει το παιδί και να πληρώνει!! Δεν του αξίζετε !!!!!

Τα πήρα πρωί πρωί!

Angicat δεν δίνω της Holle αλλά τη βιολογική της Frezyderm, την Frezylac. Οποα θέλει να το δοκιμάσει το παραγγέλνει από φαρμακείο. Εχει διάφορες γεύσεις αλλά εμείς προς το παρόν μόνο ρυζάλευρο τρώμε.

Βικάκι το διάβασμα πάει και δεν πάει... Προσπαθώ να γράψω την διπλωματική το βράδυ και την ημέρα όποτε έχω λίγο χρόνο να διαβάζω. Ευτυχώς δεν έχω εξετάσεις πια, τελείωσαν. Εχω όμως παράδοση της εργασίας και κάποια στιγμή παρουσίαση. Το καλό είναι ότι ζήτησα από τη μαμά μου ναέρθει από βδομάδα να βοηθήσει και θα μείνει λίγες μέρες.

Αλεξάνδρα ένα πεσιματάκι ήταν. Παρακολούθησέ το και προσπάθησε να μην στρεσάρεσαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

..

μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Να υποψιαστώ ότι πεινάς;;;:D:D:D

Άσε και έχω πρόβλημα..... είπα να πάω για μια δουλειά έξω και τελικά η Λούση κοιμήθηκε. Λέω άστο για Δευτέρα. Και μια και κοιμήθηκε ας μαγειρέψω τπτ ψιλό.... τα λαχανικά της κιουρίας και έναν τραχανά με ντομάτα για εμάς. Έβγαλα και τα υλικά του κέικ να πάρουν θερμοκ. δωματίου και μόλις ξυπνήσει η Λού να βάλω μπρος το μίξερ.... δεν θα φάω γλυκά μέχρι να γίνει το κέικ είπα, και μετά είδα τις συνταγές, πήγα στο ντουλάπι, άνοιξα ένα φακελάκι με μίνι κούκις, έφτιαξα έναν ντεκαφεινέ ζεστό και τα τσακίζω....

και ξύπνησε η Λού..... χοχοχοχο

GaiGp3.png

καλημέρα και από εμάς....

ποιά είναι δικηγόρος καλέ;;;;;;μπορεί να τη χρειαστώ....

Μπράβο Αναστασία!!!!!! Είδες καλέ? στρώνει το κορίτσι........

Για πες και το έγκλημα που θα κάνεις .... πεθερά???????????????????

GaiGp3.png

Καλημέρα και απο εμας!

Μου χει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με αυτα που διάβασα! ΔΕν θα πω κατι για τον τυπο γιατι και εμενα για μπαν με βλεπω. Στρατα θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο να διεκδικήσεις ότι δικαιουσαι και συ και το παιδι! Οσο για την επικοινωνια με το παιδι όπως φαίνεται ακόμη και ακποιο δικαστηριο να την ορίσει ο Ν μάλλον δεν θα τη τηρει! Γ ιαυτον δεν αξιζει να ριξεις ουτε ενα δακρυ, κοιτα το παιδακι σου, παρε δυναμη απο αυτο κα ιβρες την καλυτερη λυση και για τους δυο σας! Εμεις ειμαστε εδω!

Εμεις καλα ειμαστε , αν και ακομη με μυξουλες! Αν και μια μερα μονο που βαζουμε ορο συνεχως εχει ήδη βελτιωθει, μάλλον το προλάβαμε! γιατι ο παιδιατρος φοβοταν μην μας το γυρισει σε ωτιτιδα αλλα απο ότι βλεπω τη γλιτωσαμε!

Σήμερα βάλαμε στη σουπα μας και μοσχαρακι για να δουμε τι θα δουμε!

Αν και λιακαδα , εχει πιασει ενας τρελο αερας και εχει κρυο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Δικηγόρος ειναι το Δεσποινάκι μας! οποιαδηποτε νομικη συμβουλη θελετε,εκεί! (διαφημιση!)

οι μποτες ειναι 36,αλλά με μεγάλη φόρμα σαν 37! ποια τις θέλει να τις πάρει??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

έχουμε δικαστήριο καλέ με τη γιατρό....όταν γίνει θα ρθείτε;να ρθείτε οοοοοταν γίνει θα πέσει πολύ ξύλο....

Άντζυ μου εμένα δεν μου κάνουν οι γαλότσες....

Βικάκι φέρε και καταδώ κέικ....:cool:

αν φάμε μπάν τι γίνεται;

Grya.jpgGryap3.png

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Νικολίτσα το δικαστήριο της μαλακισμένης? λυπαμαι,αλλα αλλιώς δε μπορω να τη χαρακτηρίσω.που θα γινει? εγω ειμαι μέσα.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

έχουμε δικαστήριο καλέ με τη γιατρό....όταν γίνει θα ρθείτε;να ρθείτε οοοοοταν γίνει θα πέσει πολύ ξύλο....

Άντζυ μου εμένα δεν μου κάνουν οι γαλότσες....

Βικάκι φέρε και καταδώ κέικ....:cool:

αν φάμε μπάν τι γίνεται;

και βεβαια θαρθουμε! ακονιζω τα νυχια μου!!!:mad::-x:-x

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...