Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοντεύω να τρελαθώ!!!!:

Όταν σας έγραφα είχε πάρει ο Χρήστος τη μπέμπα να ξαπλώσουν μαζί!!!!

ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!

Τώρα έχει κοιμηθεί και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε....ο παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε αν θα κάνει εμετό ή αν θα πρηστεί σε κάποιο σημείο....επομένως όλο το βράδυ θα μείνω ξύπνια να την προσέχω!!!!

Ήμαρτον Θεέ μου! Μην ανησυχείς, πιο πολύ η τρομάρα σου είναι, είμαι σίγουρη! Το μωρό σου δεν έχει πάθει τίποτα!!!! Φιλάκια και κουράγιο στο ξενύχτι σου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοντεύω να τρελαθώ!!!!:

ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τώρα έχει κοιμηθεί και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε....ο παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε αν θα κάνει εμετό ή αν θα πρηστεί σε κάποιο σημείο....επομένως όλο το βράδυ θα μείνω ξύπνια να την προσέχω!!!!

Μην ανησυχείς κοριτσάκι κ μενα έχει πέσει κ είναι σοκαριστικό αλλά ευτυχώς δεν παθαίνουν τίποτα.Στις 1230 κατάφερα τον Ιάσωνα να κοιμηθεί κ αυτό στο κρεβάτι μου.Έχω δοκιμάσει τα παντα μασάζ με λεβάντα,χαλαρωτικό μπάνιο κλπκλπΠρέπει να ναι τα δόντια γιατί κ σήμερα έχει μια γκρίνια.Εμένα ρε κορίτσια ενω τον υπολόγιζε η παιδίατρος να τρώει 10 κουταλιές απ την Αρχή καμία σχέση.Αν τον ταίζει κάποιος άλλος τρώει πιο πολύ ενω με μένα τα φτύνει κ κλαίει για στήθος.Κάνει κ μένει αυτά τα μπρος -πίσω κ μπουσουλάει προς τα πίσω.Τώρα άρχισε να κάθεται ενω σηκωνόταν κ χοροπηδούσε εδώ κ κανα δίμηνο δεν του άρεσε να κάθεται.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές κ τη συμπαράσταση.Χθες ήμουνα στα πρόθυρα νευρικής κατάπτωσης γιατί έχω κ τον πατέρα μου που τον υπερασπίζεται!!!!!!Τον πήρε ο Ν κ κλαιγότανε κ τον λυπήθηκε ο πατέρας μου οτι ο καημένος δεν έχει λεφτά λεει να μου δίνει παραπάνω απο 150 κ εγω είχα μάθει οτι την Δευτέρα που συναντηθήκαμε πήγε το βράδυ σ ένα μπαράκι κ το παιζε γκόμενος κ πλήρωσε 400ε σε ποτά!!!!!!!!!!Βέβαια με τον πατέρα μου γίναμε μπίλιες.κ ρε κορίτσια νομίζω πως ουτε αγωγές θα κάνει που απειλει.έχει σκυλιάσει επειδή πηγα πολυ περιποιημένη κ του πα ξεκάθαρα πως δεν μ ενδιαφέρει να είμαι μαζί του κ θέλω μόνο να μιλήσουμε για τα του παιδιού.κ οταν μου πε για 150 του πα να τα κρατήσει γιατί δεν είμαστε ζητιάνοι να μας πετάει ψιχουλα κ να του κουνάμε την ουρά κ πως το παιδί δεν προκειται να το δει αν δεν αποφασίσει να χει σταθεροτητα απέναντί του.Επίσης ρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κανω.αν κάνω αγωγή για διατροφή θα πρέπει να του επιτρέψω κ επικοινωνία.κ λέω επειδή θα μας δ΄ψσει ο άλλοςκαποια χρήματα ή θα ορίσει το δικαστήριο επικοινωνία θα γίνει κ καλός μπαμπας αν δεν το ορίζει η ψυχή του;;;;Πονάω ρε κορίτσια.Μια να κάνει τον τελειο μπαμπα κ την άλλη να εχει να δει το παιδί δυο μηνες;το παιδί λέει μπαμπα ,έχει βγάλει δόντι κ μου λέει πως δεν είναι δικο του;;;;τον ρώτησα τοτε πως κ καμάρωναν οι δικοι του οτι ου μοιάζει κ μου πε πως ποτέ δεν έγινε αυτό!!Γενικά παρανοική συμπεριφορά κ επίσης ο λόγος που χωρίσαμε οριστικά ειναι οτι μου σπασε το χέρι στη Μυτιλήνη κ μ άφησε με γύψο κ παιδί κ έφυγε!!!!Ντρεπομουνα νασας το πω.ΓΙαυτο λέω μηπως να μη του ζητήσω τίποτα κ να πάει στο διάολο.Δεν του έκανα μηνυση τον Αύγουστο γιατί δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα για σχολιασμούς στο χωριο μου.Παντως τόση καθικιστικη συμπεριφορά!!!!!Γι αυτό έγινα έξαλλη με τον πατέρα μου που τον υπερασπίζεται...

Αντζυ ειδα φωτό σου στο μπλογκ είμαι μαμά.Κορίτσια στράτα σας είπε ο παιδόατρος;Ηταν που ο Ν θα ψωνιζε κ στο παιδί...ευτυχώς του χα ψωνίσει πιτζαμάκια κ κάποια ρουχα χειμωνιάτικα οποτε τώρα μπουφάν,καρεκλάκι,κ το ενοικιο του σπιτιού στην Ικαρία...να φουντάρω;;;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

καταρχήν καλή μου καλως μας ήρθες και πάλι!!!!

ξέρεις οτι σε αναζητούσαμε-φαντάζομαι θα είδες και το μηνυμά μου-και ελπίζαμε το καλύτερο για σένα και τον Ιασονά σου-τι υπέροχο όνομα:o:o:o:o:o:o:o:o:o:

προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά εσύ και το παιδί.

σκέφτομαι πόσο περίεργο είναι για μένα και το χαρακτήρα μου να έχω δεθεί έτσι μαζί σας...κι όμως....

λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα για σένα..από τη μια..γιατί από την άλλη εγώ κρυφά μέσα μου χαίρομαι που χώρισες με αυτόν τον άνθρωπο.τώρα μπορεί να μου πεις με ποιο δικαίωμα και πως τολμώ να λέω κάτι τέτοιο,όμως είμαι σιγουρη από τα λίγα που μας είχες πει οτι δεν άξιζε να είναι σύντροφός σου.πατέρας του παιδιού ναι,και αυτό να μην το στερήσεις από το παιδί αν θες τη γνώμη μου..κάνε την καρδιά σου πέτρα και χάρισέ του τον πατέρα του με όποιο τρόπο μπορείς..είναι ο μπαμπάς του και το παιδί τον χρειάζεται και έχει ανάγκη να τον γνωρίσει και μεγαλώνοντας να κρίνει μόνος του κατά πόσο τον θέλει στη ζωή του.

δε φαντάζομαι τον πόνο σου...γιατί είμαι σίγουρη οτι τον αγάπησες πολύ..αυτό είναι το πιο δυσκολο κομμάτι,ε?

δε μπορώ να μπω στη θεση σου..καταλαβαίνω οτι δε θες να μείνεις με τους γονείς σου..πως είσαι οικονομικά,θα τα καταφέρεις μόνη σου?δουλειά επιστρέφεις κι εσύ Ιούνιο,ε?πόσα μόρια έχεις?που θα ήθελες να ζήσεις?αν βρισκόμουν στη θέση σου εγώ και μπορούσα οικονομικά θα έπαιρνα το παιδί και θα πήγαινα Σαντορίνη.θέλω να πώ οτι αν μπορείς πάρε το παιδί και πήγαινε στο αγαπημένο σου μέρος-κι από αυτό και μόνο θα αντλήσεις θετική ενέργεια!ή όπου ζει ο πιο αγαπημένος σου φιλος!(η και εδώ,ξέρεις που μένω-θα έχεις μια φίλη ήδη).είναι πολύ δυσκολο να ξεκινάς από την αρχή τη ζωή σου ,όμως το΄χεις ξανακάνει,θα τα καταφέρεις!θα μου πεις το έκανες χωρίς το παιδί,αλλά τωρα θα είσαι πιο δυνατή,διπλά δυνατή!

από το μηνυμά σου κρατάω αυτό που είπες,οτι είσαι περήφανη για τον Ιάσωνα.με συγκίνησες πολύ.................

σφίξε τον λοιπόν στην αγκαλιά σου,κάνε την προσευχή σου και προχώρα όπως σε φωτίσει ο Θεός.

σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!

και μη φοβάσαι τίποτα.έχεις δίπλα σου τον πιο δυνατό Αργοναύτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έψαξα να βρω αυτό το μνμ ατλαντίς που μ είχε συγκινήσει πολύ για να πάρω δύναμη.Δεν θυμόνουνα οτι είσαι νηπιαγωγός.Που μένεις κ που είσαι διορισμένη;Στη δουλειά γυρνάω το Σεπτέμβρη.Δεν ξέρω που να παω.Χανια, σύρο ή αλλού;Νοέμβρη οι μεταθέσεις.πως θα τα κανω ολ αυτά με το παιδί δεν ξερω.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα μανούλες!!

Κάνει ψύχρα σήμερα, ντυθείτε αμα είναι να βγείτε έξω!!

πω πω Αλεξάνδρα θα ξενύχτησες φαντάζομαι, τουλάχιστον να μην έπαθε τπτ το παιδάκι σου, είναι τα άτιμα αίλουροι, δεν τα προλαβαίνεις.... έχουμε πέσει και εμείς 2-3 φορές απ' το κρεβάτι και σε νιώθω. Όσο για το βάρος, μην το ψάχνεις, μια χαρά είναι το παιδάκι σου, και να ξέρεις ότι από τον 6ο και μετά , το νορμάλ είναι να παίρνουν κάπου 350 γρ το μήνα. Τώρα που τους βάζουμε και τις στερεές, και τους αναστατώνουμε και το σύστημα, ίσως και να μην βάλουν τπτ.

Δήμητρα πώς πάει το διάβασμα? Εμείς τρώμε την φρουτόκρεμά μας μετά τις 6 στάνταρ, ανάλογα τί ώρα φάγαμε το μεσημεριανό, θέλω να απέχει τουλάχιστον 3,5 ώρες το ένα γεύμα από το άλλο. Πώς του φαίνεται το ρυζάλευρο?

Τάνια μου την ματιάξαμε την πεταλουδίτσα? σκόρδα να κρεμάσεις στην κούνια... Περαστικά κιόλας, σιδερένια και σύντομα!!!

Όσο για τον χώρο, έλα εσύ και σου βρίσκουμε στο φτερό!!! Έχουμε και άκρη για την κατασκευή κλπ, θα το κάνουμε κουκλίστικο.

Βασούλα πώς είναι ο άντρας σου? Τί κάνεις κοριτσάρα? Ο Γιωργάκης μας?

Νικόλ τί γκουρμέ που έχει γίνει η Αναστασία!!! Μοσχαράκι σούπα με αχλάδι? ωωωωωωω!!!! χαχαχαχα !!!!! Για το τοπ σεφ είσα!!!!

Άννυ σας χάσαμε φιλενάδα!!!!!! Όσο για την κοιλίτσα (για εμένα κοιλάρα) δεν φεύγει η άτιμη , θέλει γυμναστική γμτ.... Προλαβαίνεις να κάνεις τπτ τελικά?

Φίλη Στράτα, τί να πω, όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσω θα ωχριά μπροστά στον κύριο ........... μα τί νούμερο είναι αυτό? Καλά, και ο πατέρας σου άπαιχτος, αλλά φαντάζομαι τί τύπος θα είναι...θα έχει μείνει πίσω καμιά 200αριά χρόνια.... Σόρρυ αλλά κακώς δεν έριξες μια μήνυση το καλοκαίρι για σωματικές βλάβες, αλλά θα μου πεις, εσύ πήγαινες να κάνεις οικογένεια.... Είμαστε εδώ για να σε ακούμε, ότι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα κάνε, αλλά κοίτα το συμφέρον σου αφού απ' ότι βλέπω δεν σε υποστηρίζει κανένας από τους οικείους σου. Με την μαμά σου μένεις τώρα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, άργησα να ξυπνήσω γιατί χθες ήμουν στο πόδι ως αργά με τα μαγειρέματα/καθαρίσματα. Ο μικρός κλασσικά δεν ξυπνάει νωρίς οπότε και ξύπνησα στις 9.30!!!! Έπρεπε να πάω και γραφείο και ανοίγουμε στις 10 ενώ εγώ ακόμα αντλώ! Ευτυχώς έχω το μηχανάκι και θα πάω τσακ μπαμ!

Δεν έχω λόγια για τον Ν. Στράτα μου. Ευτυχώς γλίτωσες. Τέτοιος πατέρας να μας λείπει. Πρέπει όμως κορίτσι μου να κάνεις ότι καλύτερο για το παιδί σου και να διεκδικήσεις διατροφή. Κουράγιο είναι δύσκολος δρόμος. Και αυτός ο μπαμπάς σου τι παίρνει έτσι ανοιχτά θέση ενώ είσαι με τόσα προβλήματα; Θα μας τρελάνει; Ας μην μιλάει αν τον υποστηρίζει. Η μαμά σου δεν μπορεί να σου προσέχει το παιδί όταν εργάζεσαι;

Πάω να βάλω το γάλα στο ψυγείο και να ντυθώ για να φύγω. Καλημερούδια!!

mU4Ep3.png

καλημέρα φιλενάδες!

ρε τι θα κάνω με σας,που μου έχετε γίνει συνήθεια κι ενώ έχω χίλιες δουλειές να κάνω όσο κοιμάται η μικρή(δηλ 15')εγώ έχω το νου μου στην καλημέρα σας????????????????????????????????????????????????:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Αλεξάνδρα μου εύχομαι να είναι μια χαρά το παιδάκι σας...αποκοιμήθηκε,ε?δεν ξέρεις πως τρέμω όταν αφήνω τη μικρή με το μπαμπά της το βράδυ που είναι πολύ κουρασμένος κι έχει τον ύπνο στο τσεπάκι του μη μας συμβεί αυτό...(τον έχω απειλήσει οτι θα τον σκοτώσω...)δυστυχώς το κακό δεν αργεί να γίνει...μην ανησυχείς όμως,όλα τα μωρά αργά ή γρήγορα πέφτουν.

όλα καλά θα πάνε,αν και φαντάζομαι θα πέρασες ένα δραματικό βράδυ...κουράγιο!

πες μας πως είναι το παιδί με την πρώτη ευκαιρία,ε?

δεν μένω Αθήνα,αλλά με εξυπηρέτησε μια από τις πιο ευγενικές κοπέλες που έχω γνωρίσει!καλή δύναμη στην αδερφούλα σου και μπράβο της!!!!

Βίκυ τον χρειαζομουν αυτόν τον καφέ!!!!!

στράτα κι εμάς η παιδίατρος δεν επιτρέπει..θα ήταν σωτήρια για μένα γιατί έχει ανταρτέψει ξαφνικά πολύ το σκατό!δε στέκεται πουθενά!μέσα σε λίγες μέρες έπαψε να κάθεται κάτω,θέλει να στέκεται,πράγμα που μας απαγόρεψε η γιατρός και να κάνουμε συνέχεια αλλάγές,τα βαριέται όλα!!!!!!!!!στην αλλαξιέρα πολεμος,πιάνεται από τη μια της πλευρά,με το αντίθετο χέρι ακι κοιτά να πηδήξει κάτω..μιλάμε δεν μπορώ να την κάνω καλά με τίποτα-πουθενά..και είναι 8 κιλά,δεν την παλέυω:shock:

Στράτα μου........τι να πω κοριτσάκι μου???πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω...λυπάμαι πολύ...φυσικά πονάς..το μόνο που θα έπρεπε κανονικά να σε απασχολεί είναι το μπουφάν και το καρεκλάκι του Ιάσονα,όχι όλα αυτά που αντιμετωπίζεις...να ξέρεις οτι σε θαυμάζουμε και σου στέλνουμε λίγη από τη δύναμή μας..είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε μια χαρά..όλα θα πάρουν το δρόμο τους εν καιρώ..κάνε ένα ένα βήμα.

δεν μπορώ δυστυχώς-καμιά μας να σε βοηθήσει να βρείς το μέρος που θα μείνεις..διάλεξε το πιο αγαπημένο σου μέρος,οτι σου'ρχεται πιο καλά μέσα σου...

σου'χει έρθει η άδεια ανατροφής?εμένα όχι ακόμα,αλλά ξέρω οτι το 9μηνο τελειώνει 1η Ιουνίου,οποτε επιστρέφω.

θα σου στείλω πμ για το που μένω και που έχω οργανική.

καλή δύναμη,ο Θεός να σε φωτίσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

αρχηγέ έχεις πμ!

''εσείς κι εγώ...

perth496.jpg

Καλημερούδια!

Αλεξάνδρα μου εύχομαι να είναι καλά το κοριτσάκι σου!

Strata μου δεν έχω λόγια για τον Ν. Είναι απαράδεκτος κ ντροπή του. Κοίτα εσυ να έχεις δυνάμεις γιατί σε χρειάζεται το παιδάκι σου!

Σαν να κρύωσε πάλι ο καιρός. Εγώ είμαι μόνη μου στη δουλειά από χτες κ βαριέμαι ελεεινά... Ολοι είναι στη έκθεση και εγώ δεν έχω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ...

Σήμερα γεννάει με καισαρική μια πολύ καλή μου φίλη το δεύτερο αγοράκι της και έχω πολύ αγωνία. Αν σχολάσει κ ο Δημήτρης κανονικά σήμερα θα πάμε να την δούμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημεραα!!!

καλα ουτε εγω σας ξαναλεω για τον υπνο μας!!!!

κοιμηθηκε 11 κ ως τις 2 ξυπνησε 3 φορες με κλαματα!!!μετα ξυπνησε 7 παρα κ επαιζε ως τις 8 κ μετα κοιμηθηκε αλλη μια ωρα διπλα μου.ελεος!

Στρατα μου κοριτσι μου τα λογια ειναι περιττα!μην τον αφηνεις να σας χαλαει κ να διεκδικησεις οτι πρεπει!μην τον αφηνεις να κλαιγεται.ολοι ετσι κανουν.κ να απαγορεψεις στους δικους σου να ''χωνονται''.αν θελουν να σε στηριξουν καλως,αν οχι αντε παραπερα κ αυτοι.να κοιτας το παιδακι σου κ την υγεια σου!

Αλεξανδρα φανταζομαι σοκ.αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα!!

Βικυ,προσπαθω να κανω κοιλιακους με την Κλειω πανω στην κοιλια μου ,καθε απογευμα.αλλα δεν παλευεται κ πολυ!θελω πολυ να ξαναρχισω πιλατες αλλα ποτε?κ με τι λεφτα επισης???

οντως εβγαλε κρυο σημερα..παω να την κουκουλωσω να βγουμε για ψωμι κτλ...μετα θα κανω κοτοσουπα.

τι αλλο ...δεν θυμαμαι....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κοντεύω να τρελαθώ!!!!:

Αλεξάνδρα μου τι έπαθες κι εσύ γμτ...μη στεναχωριέσαι,λίγο -πολύ πολλές απο μας το χουν πάθει! απλά παρακολούθησε την να ναι ενεργητική,να τρώει και να κουνάει καλά τα άκρα της,έτσι μας έιχαν πει εμάς στο Παίδων!ελπίζω σημερα να ναι μια χαρούλα ε!:D

Μην ανησυχείς κοριτσάκι κ μενα έχει πέσει κ είναι σοκαριστικό αλλά ευτυχώς δεν παθαίνουν τίποτα.Στις 1230 κατάφερα τον Ιάσωνα να κοιμηθεί κ αυτό στο κρεβάτι μου.Έχω δοκιμάσει τα παντα μασάζ με λεβάντα,χαλαρωτικό μπάνιο κλπκλπΠρέπει να ναι τα δόντια γιατί κ σήμερα έχει μια γκρίνια.Εμένα ρε κορίτσια ενω τον υπολόγιζε η παιδίατρος να τρώει 10 κουταλιές απ την Αρχή καμία σχέση.Αν τον ταίζει κάποιος άλλος τρώει πιο πολύ ενω με μένα τα φτύνει κ κλαίει για στήθος.Κάνει κ μένει αυτά τα μπρος -πίσω κ μπουσουλάει προς τα πίσω.Τώρα άρχισε να κάθεται ενω σηκωνόταν κ χοροπηδούσε εδώ κ κανα δίμηνο δεν του άρεσε να κάθεται.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές κ τη συμπαράσταση.Χθες ήμουνα στα πρόθυρα νευρικής κατάπτωσης γιατί έχω κ τον πατέρα μου που τον υπερασπίζεται!!!!!!Τον πήρε ο Ν κ κλαιγότανε κ τον λυπήθηκε ο πατέρας μου οτι ο καημένος δεν έχει λεφτά λεει να μου δίνει παραπάνω απο 150 κ εγω είχα μάθει οτι την Δευτέρα που συναντηθήκαμε πήγε το βράδυ σ ένα μπαράκι κ το παιζε γκόμενος κ πλήρωσε 400ε σε ποτά!!!!!!!!!!Βέβαια με τον πατέρα μου γίναμε μπίλιες.κ ρε κορίτσια νομίζω πως ουτε αγωγές θα κάνει που απειλει.έχει σκυλιάσει επειδή πηγα πολυ περιποιημένη κ του πα ξεκάθαρα πως δεν μ ενδιαφέρει να είμαι μαζί του κ θέλω μόνο να μιλήσουμε για τα του παιδιού.κ οταν μου πε για 150 του πα να τα κρατήσει γιατί δεν είμαστε ζητιάνοι να μας πετάει ψιχουλα κ να του κουνάμε την ουρά κ πως το παιδί δεν προκειται να το δει αν δεν αποφασίσει να χει σταθεροτητα απέναντί του.Επίσης ρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κανω.αν κάνω αγωγή για διατροφή θα πρέπει να του επιτρέψω κ επικοινωνία.κ λέω επειδή θα μας δ΄ψσει ο άλλοςκαποια χρήματα ή θα ορίσει το δικαστήριο επικοινωνία θα γίνει κ καλός μπαμπας αν δεν το ορίζει η ψυχή του;;;;Πονάω ρε κορίτσια.Μια να κάνει τον τελειο μπαμπα κ την άλλη να εχει να δει το παιδί δυο μηνες;το παιδί λέει μπαμπα ,έχει βγάλει δόντι κ μου λέει πως δεν είναι δικο του;;;;τον ρώτησα τοτε πως κ καμάρωναν οι δικοι του οτι ου μοιάζει κ μου πε πως ποτέ δεν έγινε αυτό!!Γενικά παρανοική συμπεριφορά κ επίσης ο λόγος που χωρίσαμε οριστικά ειναι οτι μου σπασε το χέρι στη Μυτιλήνη κ μ άφησε με γύψο κ παιδί κ έφυγε!!!!Ντρεπομουνα νασας το πω.ΓΙαυτο λέω μηπως να μη του ζητήσω τίποτα κ να πάει στο διάολο.Δεν του έκανα μηνυση τον Αύγουστο γιατί δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα για σχολιασμούς στο χωριο μου.Παντως τόση καθικιστικη συμπεριφορά!!!!!Γι αυτό έγινα έξαλλη με τον πατέρα μου που τον υπερασπίζεται...

Αντζυ ειδα φωτό σου στο μπλογκ είμαι μαμά.Κορίτσια στράτα σας είπε ο παιδόατρος;Ηταν που ο Ν θα ψωνιζε κ στο παιδί...ευτυχώς του χα ψωνίσει πιτζαμάκια κ κάποια ρουχα χειμωνιάτικα οποτε τώρα μπουφάν,καρεκλάκι,κ το ενοικιο του σπιτιού στην Ικαρία...να φουντάρω;;;;;;

πες του να παρει τα 150 ευρω και να τα βαλει εκει που ξερει για να μην πω που και φαω μπαν.ο ελεεινος.ακου να σου πω Στράτα μου μη φρικάρεις,χωρια του εισαι και θα εισαι κι εσυ κι ο Ιάσωνας μια χαρά.δε θα σε σωσουν τα 150 ευρω.αυτη η φραση σου που λες κι εχω μαυρισει,με βρισκει σύμφωνη..ακους εκει ο να μην πω σε χτυπησε κιολας.αυτος κοριτσι μου ηταν αχρηστος εξαρχης,λαθος σου που κανες παιδι μαζι του,αλλα ας οψεται ο ερωτας και ο ενθουσιασμος.ελα να μεινεις εδω Αθηνα,ολες εδω θα μαστε κι αν χρειαστεις κατι θα σε βοηθησουμε οπως μπορουμε. επισης υπαρχει και ο συλλογος αγκαλιά που βοηθαει παρα πολυ μανουλες μονες .ολα καλα θα πανε,αλλα μακρυα απο αυτον.ποια επαφη ρε να χει με το παιδι? τη στιγμη που δεν το θελει? τι ειναι προτιμοτερο>να τουπεις μεγαλωνοντας οτι απλα ο μπαμπας δεν ταιριαξαμε κι εφυγε ή να τον ξερει και να βρισκετε στη μεση σε ολες τις στιγμες βιας και τσακωμων??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

perth496.jpg

χο,χο,χο μανούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον τοκετό της φίλης σου και να κρατάει ήδη στα χερια της το θησαυρό της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα μάνες!

Αλεξάνδρα κι εγώ βετεράνος σε πτώσεις και αποδράσεις μπούμπις! Καταλαβαίνω την ταραχή σου απόλυτα. Όπως είπε και η Άντζι παρακολούθηση για 2 εικοσιτετράωρα και όλα θα είναι καλά, θα δεις.

Ηθελα να γράψω κι άλλα, αλλά μόλις διάβασα το μήνυμα της Στράτας τα ξέχασα. Εγώ διαφωνώ με το να τον αφήσεις να συνεχίσει τον κύριο την ζωή του σαν να μην έχει παιδί. Να διεκδικήσεις ότι δικαιούται ο μικρός. Για την επικοινωνία μην πολυσκάς, έτσι κι αλλιώς αν αυτός μένει Ικαρία, κάθε πότε θα έχει επικοινωνία νομίζεις. Η επικοινωνία είναι δικαίωμα όχι υποχρέωση άρα μάλλον ο Ν. δεν πρόκειται να το ασκεί τακτικά. Η διατροφή από την άλλη είναι υποχρέωση του, να κινηθείς δικαστικά άμεσα για να εξασφαλίσεις το μέγιστο που μπορεί να σου δίνει. Το ότι δεν τον κατήγγειλες όταν σε χτύπησε ήταν μέγα σφάλμα, το βλέπεις κι εσύ τώρα. Στην δουλειά σου γυρνάς σε έναν χρόνο; Να δεις που τότε όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα, θα έχεις μπει σε μια σειρά.

mWsZp3.png

ακου τη Δέσποινα που σαν δικηγόρος έχει μια εμπειρία και γνώση που εμείς δεν έχουμε.εχει δίκιο τωρα που τα βλέπω απο αυτήν την πλευρά.να κινηθείς νομικά και να του πάρεις τα σώβρακα!! (για να στο πω και λαικά!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

άσχετο τωρα,αλλά να σας ρωτήσω αν θέλει καμία.έχω ένα ζευγάρι μπότες μαύρες-γαλότσες (αυτες που ειναι της μόδας) ολοκαίνουριες,αφόρετες και στον αστράγαλο έχει αλυσιδάκι στρας (εμ,τι θα χε!) δεν ειναι τονούμερο μου,φοράει καμια σας τετοια να σας τις δώσω?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...