Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γ Ι Α ΤΟ Κ Α Λ Ο ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΜΑΝΕΣ!!!!!!!!

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!!! ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια! Ολες καλα? Σημερα μας τα χαλασε ο καιρος...

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια, οταν κανατε την καμπυλη γλυκοζης, μηπως σας επιασε μετα (με συγχωρειτε) κοψιμο? Την εκανα το πρωι και κατα τις 7¨00 το βραδυ μ'επιασε να πηγαινω στο μπανιο. Πηγα 3-4 φορες και τωρα (προς το παρον τουλαχιστον) ειμαι καλα. Λετε να'ταν απ'την γλυκοζη ή κατι αλλο με πειραξε?

Εμένα εκτός απο υπνηλία,φοβερή εξάντληση κ ναυτία μου δημιούργησε κ μια τάση να κάνω συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα για κακάκια...όχι διάρροια.Άρα μάλλον απ τη γλυκόζη ήταν.:rolleyes:

ntesehjufpgrhgvn.png

Κι εγώ εδώ είμαι κορίτσια και ταλαιπωρούμαι από καούρες.Κάθε βράδυ έχουμε αγρυπνία!!!!

Βλέπω ότι αρχίσατε να τα φτιάχνετε τα δωματιάκια σας. Εμείς μάλλον το Φεβρουάριο, πρώτα ο Θεός, μας βλέπω να τα φτιάχνουμε.

Έψαξα λίγο τα καρότσια και μάλλον σε κάποιο τριπλό θα καταλήξω.Εσείς τα ψωνίσατε;

Όσο για το διαγωνισμό εγώ λέω να μη συμμετέχω γιατί η δική μου κοιλίτσα είναι γεμάτη μελανιές από τις ενέσεις ηπαρίνης και δεν είναι για φωτογραφίες......Θα ψηφίσω όμως εντάξει;;;

Οι δικές σας είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Irev προσπάθησε να ακολουθήσεις της οδηγίες της "Νταντάς Πρώτων Βοηθειών": http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips/Clips/Sleep-Separation-Technique.aspx και http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips/Clips/Stay-in-Bed-Technique.aspx

Το παρακολουθώ όποτε μπορώ και νομίζω ότι οι τεχνικές της βοθηάει πολύ!

Ευχαριστω για τη βοήθεια αλλα, να σου πω οτι αν αντεχα να ακουω το γιοκα μου να σφαδαζει ετσι απο το κλαμα...ισως και να το προσπαθουσα...

Στο δευτερο βιντεο, που παλευεις να τον κανεις να κοιμηθει απο μονος του στην κουνια, σπανιως και αν ηταν κυριολεκτικα πτωμα απο το παιχνιδι, κατι καταφερναμε --- βεβαια ξαπλωνα διπλα στο κρεβατι κι εκανα κι εγω πως κοιμάμαι

Τωρα ειμαι στη φαση που κοιμαται σε κρεβατι και σε αλλο δωματιο. Δεν το συζηταμε να αποκοιμηθει μονος του. Πινει το βραδινο γαλα στο καροτσι, εκει τον παιρνει ο υπνος και μετα τον βαζουμε στο κρεβατι του... Δυο μηνες τωρα ημασταν οκ...κοιμοταν ολη νυχτα!

Εδω και 2 βδομαδες ερχεται τη νυχτα σε εμας...με τα γνωστα πηγαινε-ελα οπως ξαναειπα...ωσπου κουραζομαστε κι εμεις και τον αφηνουμε!...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ είμαι κορίτσια και ταλαιπωρούμαι από καούρες.Κάθε βράδυ έχουμε αγρυπνία!!!!

Βλέπω ότι αρχίσατε να τα φτιάχνετε τα δωματιάκια σας. Εμείς μάλλον το Φεβρουάριο, πρώτα ο Θεός, μας βλέπω να τα φτιάχνουμε.

Έψαξα λίγο τα καρότσια και μάλλον σε κάποιο τριπλό θα καταλήξω.Εσείς τα ψωνίσατε;

Όσο για το διαγωνισμό εγώ λέω να μη συμμετέχω γιατί η δική μου κοιλίτσα είναι γεμάτη μελανιές από τις ενέσεις ηπαρίνης και δεν είναι για φωτογραφίες......Θα ψηφίσω όμως εντάξει;;;

Οι δικές σας είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!!!

Ααα κι εγω δεν την εβαλα γυμνουλα... Ετσι επρεπε? Τελος παντων, ουτως η αλλως δεν προηγουμαι...λογω παχους

Γενικα δε σημαινει οτι οποια φαινεται μεγαλυτεη εχει τοση διαφορα με την αλλη καλε κοριτσια

Απλα, οσο πιο αδυνατη εισαι τοσο πιο εντονα φαινεται, και τοσο πιο νωρις καταλαβαινουν και οι αλλοι οτι εισαι εγκυος!

QuW0p3.png

strata eiani καλο που αισθανεσαι οτι κατι έχεις να κανεις .Εγώ εξακολουθώ να μενω περισσότερο στο σπίτι. Ο γιατρός μου ειπε για κανα δεκαλεπτο μονο περπατητα και προσεχτικαστο σπίτι οποτε δεν πολυβγαονω για ψωνια και αυτο μου στοιχιζει λιγο . Πάνωτως και εγώ στο σπιτι όλη μερα παιζει μου σε cd ραδιο σερφαρω ,διαβασμα και ψιλοδουλίτσες Εγώ ειμαι ψυχοπαιδαγωγός. Κανω μαθηματα σε παιδια με μαθησιακες δυσκολίες Λογω της γρίπης όμως σταματησα τα μαθηματα και κάνω μοον λιγες ώρες σε 4 παιδάκια ίσα για ψυχολογικους λο΄γους αλλά και οικονομικους Κατι ειναι και αυτο μου δίνει ευχαριστηση οταν νιωθω ανία. Εσύ ειασιαδιορισμένη. Εγω δυστυχώς δεν εινμαι δημοσιο συνεργαζομαι με ενα ιδιωτικο κενρο αλλά τώρα που δεν δουλευω δεν πληρωνομαι και εχουμε μεγάλο οικονμικο ζορι. Καλά που έχουμε κ τους γονεις και τσοντάρουν ακομη. Εσας σας βοηθουν ακομη οι γονεις????

Φιλακια

βασ32 κ μεις ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά.Παρότι εγω αν κ με ΄΄αδεια πληρώνομαι κανονικά,ο άντρας μου είναι αγρότης κ δεν έχει σταθερό εισόδημα.Οι γονείς του βοηθάνε με διάφορα τρόφιμα κ χρήματα για να τελειώσει το σπίτι κ τώρα θα μας δώσουν κ των 2 οι γονείς όλο κ απο κάτι για ν αγοράσουμε την προίκα του παιδιού.Εγω εδω κ χρόνια δεν ζητάω απ τους δικούς μου ,που δεν έχουν κιο΄λας οι άνθρωποι κ δε θέλω ούτε ο άντρας μου να παίρνει απ τους δικούς του.Είναι πάντως πολύ δύσκολα τα πράγματα αφου πληρώνουμε κ οι δυο δόσεις αυτοκινήτου,ενοίκιο,τώρα κ πηγαινέλα στην Αθήνα κ δεν μπορούμε να μαζέψουμε χρήματα.Άστα να πάνε...:confused:

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπερα κοριτσακια! Ηρθα κι εγω! Ολη μερα λειπαμε. Πρωι πρωι πηραμε τα πεθερικα μου απ'το αεροδρομιο, μετα πηγαμε σε βαφτιση, μετα πηγαμε στην ξαδερφη μου που μας εδωσε την κουνια του μωρου και μετα για φαγητο με τους κουμπαρους και αλλη παρεα. Περιττο να σας πω οτι ειμαστε πτωματα κι εγω κι ο αντρας μου, αλλα επειδη εχουμε νοικιασει μια ταινια που πρεπει να επιστρεψουμε αυριο, θα κατσουμε να την δουμε και μετα νανι.

ΕΙμαι πολυ χαρουμενη για 2 λογους, πρωτον αυριο θα δουμε την μπεμπα μας μετα απο 1 μηνα! Και δευτερον γιατι επιτελους εχουμε μωρουδιακα πραγματακια στο σπιτι. Τα πεθερικα μου μας φεραν σχεδον μια βαλιτσα με πραγματα για την μπεμπα απο συγγενεις και φιλους στην Αμερικη! Νιωθω τοσο τυχερη που εχουμε τοσους καλους ανθρωπους γυρω μας! Επισης πηραμε και την κουνια, η οποια ειναι αποσυναρμολογημενη, αλλα τουλαχιστον θα εχουμε το εναυσμα να αδειασουμε επιτελους αυτο το δωματιο, ή εστω να κανουμε την αρχη χτιζοντας εναν μικρο χωρο για να μπε το γραφειο του αντρα μου, γιατι δυστυχως δεν εχουμε χωρο.

Σας χαιρετω προς το παρον κι αν αντεχω μετα την ταινια να ξαναπερασω, τα λεμε παλι. Αλλιως καληνυχτα.

Α, στο διαγωνισμο δεν βαζω φωτο γιατι η κοιλιτσα μου ειναι η πιο μικρη απ'ολες. Ομως, οπως σας ειπα, σας "τρωω" ολες στην ηλικια. 35 και πρωτο παιδι. Παει καμμια κοντρα?

Φιλια!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Βλέπω διαγωνισμούς!! Χαίρομαι με το κέφι σας!! Εγώ δεν θα συμμετάσχω γιατί ύστερα από όλες αυτές τις κραιπάλες μόνο για φωτό δεν είμαι... βασικά αν μπορούσα να κυκλοφορώ με παραβάν θα ήμουν πολύ χαρούμενη. Και μόλις συνειδητοποιώ πως δεν έχω βγάλει ούτε μία φωτό από τότε που έμεινα έγκυος. Μήπως δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω? Μάλλον...

irev μου μήπως ο μικρός αντιδρά υποσυνείδητα στην νέα άφιξη? αν και είναι πολύ μικρός ... ίσως σκέφτομαι.

maraki και εγώ φοβερή υπνηλία και ζαλάδα είχα για δύο ωρίτσες εφόσον ήπια την γλυκόζη αλλά μετά ήμουν οκ.

Πάλι τίποτα δεν έχει η TV απόψε....

GaiGp3.png

Ομως, οπως σας ειπα, σας "τρωω" ολες στην ηλικια. 35 και πρωτο παιδι. Παει καμμια κοντρα?

Φιλια!!!

Εσύ που λες 35 , μοιάζεις με 25 maximum. Ενώ εγώ για 33 που είμαι πείθω και παραπείθω...........και είναι και εμένα το πρώτο παιδάκι.

Με γειά και τα πραγματάκια σας, θα αρχίσεις να τα χαζεύεις και εσύ τώρα κάθε μέρα μέχρι να τα μάθεις απέξω... με το καλό να τα στολίσεις στη ντουλάπα του μπεμπέ σου!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αναφορικά με τις ηλικίες κ γω βασιλικούλα στα 33 κ τα χω κλείσει κιόλας.Κ γω στο πρώτο παιδί έγκυος.Δεν πειράζει θα μαστε ώριμες κ πιο συνειδητοποιημένες.

Εγώ δεν τα έχω κλείσει αλλά δεν παίζει κανέναν ρόλο.....

Δεν πιστεύω όμως ότι έχει να κάνει με την ηλικία η ωριμότητα, όπως τα βλέπω προσωπικά, θα μπορούσα να είχα ήδη 2 παιδάκια. Ένεκα οι συνθήκες τώρα αρχίζω. Για την συνέχεια επιφυλάσσομαι...

GaiGp3.png

Αντε έβγαλα και εγώ την πρωτη μου φωτογραφία που φαίνεται η κοιλιά μου. Τόσους μήνες δεν είχα βγάλει. Την ανέβασα στο facebook μαζί με 3 ζωγραφίες του τοίχου. Λέμε να φτιάξουμε και ένα δέντρο. Θα δούμε.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

ΦΙΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ!ΕΦΑΓΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

ANGEL ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ,ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ!!ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ,ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ"ΚΟΙΤΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ!!" ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ,ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ :-( ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ??ΕΓΩ 25 ΣΕ ΕΚΑΝΑ!!

DIM ANGEL H KOIΛΙΤΣΑ ΣΟΥΠΕΡ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!

ELISAVET ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ PLAY BOY ΚΙ ΕΣΥ,ΣΙΓΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...