Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμας!

Μας ματιάσατε!!! Δε εξηγειται αλλιως! Μόλις σας είπα ότι κοιμομαστε 9-8 μας ματιασατε και έτσι χτες πιάσαμε τις 2 για να κοιμηθουμε και αυτο με τρελο κουνημα στο ριλαξ!!!Απο δω και περα θα σας λέω ότι ξυπνάμε καθα μια ωρα χαχαχα

Σημερα το πρωι επισκεφτηκαμε και τον παιδιατρο γιατι την ακουγα να ρουθουνιζει και καποιες φορες να ψευτοβηχει. Την πήγα λοιπον και έχουμε μια μικρη ιωσουλα και το μονο που μας ειπε να κανουμε ειναι μπολικος ορος και αν δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ μου έδωσε και κατι άλλες σταγονες. Κατα τα αλλα μια χαρα η πεταλουδίτσα ευδιάθετη και χαμογελαστη όπως πάντα!!!

Βίκυ μου βρες χώρο και κατεβαίνω!!! :tongue::tongue::tongue:

Στράτα μου πραγματικα δεν ξέρω τι να πω γι αυτον τον άνθρωπο! Το μονο που τον ικανοποιει ειναι να σας κανει τη ζωη δύσκολη! Περνας δύσκολα , προσπάθησε όμως να βρεις την ηρεμια και την ψυχραιμια να κάνεις ότι καλύτερο για εσενα και για τον ιασωνα!!! Οτι χρειαστεις εμεις εδω έιμαστε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

που να σας ψέκαζα κιολας πως θα εμφανιζόσασταν.. !!!!χιχι!μπραβο πεταλουδίτσα να σαι κακό κορίτσι να βασανίζεις τη μανούλα!!(λεω τα αντίθετα μπας και πιάσει!)

Δημητρουλι μου έμαθες τιποτα για αυτο με την αδεια μας????

βαζω φωτο στο φεις στην ομαδα μας και επανερχομαι!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλησπερα απο χθες σας διαβαζω με διαληματα κ ετσι δεν θυμαμαι τιποτα σχεδον.

ολο κατι κανω κ μετα ειμαι πτωμα κ βαριεμαι μεχρι κ να γραψω.

θα σχολιασω μονο τον τυπο της Στρατας.οτι δεν αξιζει ουτε να μιλας μαζι του.προχωρησε το νομικα το θεμα να δικαιωθεις κ εσυ κ το παιδι κ μην ασχολεισαι!δεν αξιζει!!!!

για τις μαμαδες τι να πω...αβυσσος!κ μενα μου καναν κατι κουλα αλλα ακουσαν την βροντερη φωνη μου κ απο τοτε σουζα ολες!μανες πεθερες γιαγιαδες κτλ!

κ εμεις κοιμομαστε καλα ευτυχως αλλα δεν σας λεμε τις ωρες μην μας ματιαξετε σαν την Τανια!:tongue:αν κ χθες ξυπνησε 2 φορες αλλα με αποζημειωσε με τον πρωινο της υπνο!

οσο για τα κακακια.πριν τις στερεες εκανε 4-5 φορες την μερα.απο την στιγμη που εμαθε να τρωει τα κανει μερα παρα μερα.αλλα οταν τα κανει τα κανει μαζεμενα για 2 μερες!δεν φανταζεστε!ολο φανελακια κ φορμες πλενω!!!!!κ οντως ο συνηρμος με το μελομακαρονο σωστος ,αλλα αμα φαω μελομακαρονα φετος να με χεσετε!χαχαχα

περιμενω μια ξαδερφη κ μια φιλη για καφε..θα επανελθω αργοτερα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ξαναήρθα. Εφαγε το ρυζαλευράκι του και κοιμάται τώρα. Να σας πω τι ώρα το δίνετε εσείς το απόγευμα το γεύμα; Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να έχω σταθερή ώρα. Πάντως όσο πάει τρώει και περισσότερο.

Στράτα τι να πω για τον Ν. Αχαρακτήριστος. Μακάρι να καταφέρεις κατι νομικά. Κουράγιο!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;Άννυ φέρε το σπρέυ το τούρμπο...που είσαστε καλέ;η Αναστασία είναι καλύτερα...έχει την ίωση έχει και τα δόντια και @#!!!!!την τρέλα μου...που θα πάει όμως...Βίκυ μου ο ντόκτορ είναι καλός...απλά είναι ευαίσθητη η μικρή και ταλαιπωρείται:(λίγο παραπάνω...την ίωση λίγες μέρες την έχει απλά εγώ έμαθα να γκρινιάζω:cool:

πεταλουδίτσα τι έπαθες και εσύ και ξενυχτάς;;;;μανούλα μην παραπονιέσαι καθόλου....εγώ έχω γίνει νυχτοπούλι....

σήμερα έφαγε όλη τη μοσχαρόσουπα το παιδάκι μου:shock:απίστευτο....αν και έχω γίνει σεφ...έβαλα και αχλάδι μέσα για να την φάει...οτι να ναι

μόνη μου τα λέω;;;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

πω ρε παιδια.η Κλειω ειναι ξυπνια απ τις 4:30 κ ακομη δεν λεει να κοιμηθει.μιλαει με το ζιζι:shock::cool::confused::confused:ελεοςςςςςςς

δεν μπορώωωωωω......χαχαχαχαχαχα και τι λένε;;;;;χαχαχαχαχαχα

Grya.jpgGryap3.png

όταν επιστρέψετε πείτε μου πόσες μπήκατε στα παλιά ρούχα γιατί θα πηδηχτώ από κανένα παράθυρο......το "δε χωράς πουθενά" για μένα το γράψανε οι Τρύπες:confused::confused::confused::confused:θέλω ρούχα..

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Η Αθηνά πάλι ταλαιπώρησε τον μπαμπά της σήμερα. Είχε τρελή γκρίνια και αυτό το κλάμα με λυγμούς που την πιάνει μια στο τόσο. Ποιός ξέρει γιατί... Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν με πήρε τηλέφωνο να με αναστατώσει στην δουλειά.

Πολύ στενοχωριέμαι όταν το παθαίνει αυτό. Γιατί ξέρω πως αν ήμουν σπίτι δεν θα'κανε έτσι, ότι και να'χε. Ίσως ήταν τα δοντάκια της γιατί και τώρα που προσπαθούσα να την βάλω για ύπνο έιχε γκρίνια και δάγκωνε με μανία ότι έβρισκε.

Σας διάβασα νωρίτερα και με διαλλείματα και δεν θυμάμαι πολλά. Στράτα, τι να πω βρε κοριτσάκι. Καλό κουράγιο και ότι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου. Αν είναι να σας εκνευρίζει και να σας χαλάει τη ζωή, από μακρυά και αγαπημένοι. Μην τον αφήσεις όμως να ξεφύγει χωρίς διατροφή. Όσα δικαιούσαι εσύ και το παιδί σου να τα παρέτε. Όλα καλά εύχομαι να πάνε.

Σας χαιρετώ μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες είπα δεν κάνω τίποτα και όλη μέρα ήμαστε έω με τη μπουμπούκα!!!!!!

Στράτα μου λυπάμαι πάρα πολύ!!!!Είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές που ζεις!!!!Το σημαντικότερο είναι όλα αυτά να μην μεταδίδονται στο μπεμπάκι!!!!

Atlantis δεν θυμάμαι είσαι από Αθήνα;;;Εαν τις πήρες από Νίκαια ή Γκύζη σε εξυπηρέτησε η αδερφούλα μου....πιθανότατα...

Σίγουρα είμαι πολύ τυχερή που έχω τέτοια μανούλα και η μπέμπα τέτοια γιαγιά...απ'ότι έχω καταλάβει όμως και πολλές άλλες κοπέλες από εμάς...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δεν μπορώ να πω ότι τρώμε...και όσο τρώμε με πάρα πολύ κόπο....:(...Πόσο βάρος παίρνουν σε αυτούς τους μήνες τα μπεμπάκια...εμένα τον προηγούμενο πήρε 350gr και αυτό το μήνα περίπου τόσο φαντάζομαι...αλλά ίσα που φτάνουμε τα 7kg...Το έχω άγχος ενώ δεν θα έπρεπε...γιατί κατα τ'άλλα το παιδί είναι μια χαρά...όλοι μου το λένε ακόμη και ο γιατρός αλλά έχω κολλήσει...:confused:

Κι εγώ όλους τους λογαριασμούς μεσω web τους πληρώνω...είναι πολύ εύκολο και τα έχω όλα μαζεμένα...

Νικόλ μην ανησυχείς...κι εγώ δεν χωράω με τίποτα....Αφού το σκέφτομαι να βγάλω τα χειμωνιάτικα....Δεν θα μου κάνει τίποτα και φέτος...:(

αυτά και σήμερα....

Καλή ξεκούραση σε όλές τις μανούλες!!!!και καλόν ύπνο σε όλα τα μπεμπάκια...(για να κοιμηθούν και οι μανούλες)

Υ.Γ.Μήπως τώρα που έφτιαξε ο καιρός να πηγαίναμε για κανένα καφεδάκι πριν χαλάσει πάλι;;;;Να σας γνωρίσω κι εγωωωωωωωωωωωωω...:D

Νικολιτσα κουβεντα πιανει κανονικα!!!!ασε...

γελασα πολυ με τις Τρυπες!εχω μπαινω στα ρουχα μου αλλα η κοιλια μου εχει ξεφυγει.ξεχυλιζει λιγο,παρ ' ολα αυτα δεν κοβω τα βραδινα μασαμπουκιασματα!!!!ολη μερα τρωω νορμαλ κ την νυχτα λυσσαω γμτ κ τρωω τα παντα!

Αλεξανδρα εγω δεν σου λεω για τα κιλα της Κλειους γιατι εχει ξεφυγει.μεχρι τον προηγουμενο μηνα επαιρνε κιλο,τωρα πηρε 700γρ κ ολα αυτα με μητρικο.τι να πω..ελπιζω να κανει μια παυση γιατι ειναι ασηκωτη!9400 ειναι!

Μαρακι μου υπομονη.καλα εκανε κ δεν σε πηρε.οσο για αυτο που λεγαμε προχθες θα σου προτεινα να ζητας βοηθεια απο μαμα κ πεθερα πιο συχνα.δεν θα την παλεψεις πολυ ακομη με αυτους τους ρυθμους.αν δουλευουν ας το κανουν εναλαξ τα σου/κου να σε βοηθανε στις δουλειες του σπιτιου.αντι να πηγαινεις εσυ για παραδειγμα σπιτι τους για φαγητο,να ερχονται σε σενα να τρωτε κ να κανετε κ δουλειες.λεω εγω τωρα...εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα μην ντρεπεσαι να ζητας βοηθεια!

παω να δω μαστερ σεφ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ξαναγύρισα γιατί θυμήθηκα ότι η Ιωάννα έγραψε για τον θηλασμό και δεν την ευχαρίστησα. Όπως δεν ευχαρίστησα και όλες σας για την συμπαράσταση και τις συμβουλές. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκια. Να είστε πάντα όλες καλά, κι εσείς και τα μωράκια σας.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοντεύω να τρελαθώ!!!!:

Όταν σας έγραφα είχε πάρει ο Χρήστος τη μπέμπα να ξαπλώσουν μαζί!!!!

ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!!

Τώρα έχει κοιμηθεί και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε....ο παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε αν θα κάνει εμετό ή αν θα πρηστεί σε κάποιο σημείο....επομένως όλο το βράδυ θα μείνω ξύπνια να την προσέχω!!!!

Μαρία ο Λευτεράκης μια χαρά! Μπράβο του! Λέει και μπαμπά!!! Αυτά είναι! Φαντάζομαι ο Γ. χεσμένος από τη χαρά του. Εμας πάλι μια φορά έχει πει τζα και την επομένη είπε "ακουκού", παίζοντας "Κούκου τζα". Από τότε τίποτα.

Μια το λέει, μια το ξεχνάει. Εκείνο το βράδυ το έλεγε επανειλημμένα και σήμερα δεν το λέει με τίποτα. Σταμάτησε και να μπουσουλάει όπως πριν! Μα τι κάνει; Τώρα μόνο να στέκεται θέλει! Έχω κάτι βίντεο να σας βάλω αλλά δεν προλαβαίνω.

Ο μπεμπης και αποδεδειγμενα πλεον δε θελει υπνοσακο.Οταν του τον βαζω, ξυπναει 2 και 3 φορες ενω εχθες που τον αφησα με το φορμακι κοιμηθηκε 7ωρο!Βεβαια στις 6 το πρωι τα χερακια του ηταν παγωμενα αφου ηταν ξεσκεπαστος αλλα τι να κανουμε.

Αυτό με τον υπνόσακο το παθαίνουμε κι εμείς. Δεν τον έχω βάλει σε σάκο αλλά αν κάνω το αστείο να τον σκεπάσω και ζεσταθεί ξυπνάει σε χρόνο μηδέν. Οπότε τον έχω πάντα ντυμένο ελαφριά.

Κρέμες υπάρχουν και βιολογικές με διάφορα δημητριακά, αν φυσικά η κρέμα θεωρείται απαραίτητη γιατί σύμφωνα με την δική μας παιδίατρο μπορούμε να ξαναδίνουμε φαγητό το απόγευμα.

Αυτό μας είπε και η δική μας. Εγώ προς το παρόν δίνω φαρίν λακτέ μέχρι να αρχίσει να γίνεται πιο ενδιαφέρον το μεσημεριανό.

Ο Φ ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι δεν το παταει οποτε η ταλαιπωρια συνεχιζετε και για τους δυο(πιο πολυ για εμενα αλλα τελος παντων!)

Περαστικά σας!

Μαρια κρέας παίρνω απο τον Μπατζακιδη και είμαι πάρα παρα πολύ ευχαριστημενη. Για το μωρο ομως ακομη δεν πήρα γιατι μας έφερε ο μπαμπάς μου απο το βουνο που έχει γνωστους και είναι ελευθερας βοσκης χωρις ζωοτροφες και τέτοια. Αλλα ο Μπατζακίδης ειναι εγγυηση!!

Από χασάπη έχω τον κουμπάρο μας, τον ξάδερφό μας και έναν πελάτη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κανέναν με βιολογικά που να τον ξέρεις.

Ξαναήρθα. Εφαγε το ρυζαλευράκι του και κοιμάται τώρα. Να σας πω τι ώρα το δίνετε εσείς το απόγευμα το γεύμα; Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να έχω σταθερή ώρα. Πάντως όσο πάει τρώει και περισσότερο.

Εμείς τρώμε απογευματινό κατά τις 6. Έχει τύχει να φάμε και 7 αν αποκοιμηθεί. Πλέον τρώμε φαρίν λακτέ και όχι ρυζάλευρο. Πιο ρυζάλευρο δίνεις; Της Holle; Καλή σας επιτυχία!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...