Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα....Άντζυ μου πρωινή η μπίσκοτ ε;

σας διάβασα και το μόνο που θυμάμαι είναι η Στράτα...τι να του πείς του Ν;απαράδεκτος....

όσο για τις γιαγιάδες θα το αφήσω ασχολίαστο...

εμείς προσπαθούμε να γίνουμε καλά....και έχουμε πολύυυυυυυυυυυυυ γκρινια..άντε να δούμε ....επίσης έχουμε και πολύυυυυυυυυυυ ξενύχτι....

απ τα δόντια μπούκωμα μπορεί να έχουν τα ζουζούνια μας....βήχα όχι.ελπίζω να γίνουμε όλοι καλά γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία το θέμα...

Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μου:D

Νικόλ μου καλημέρα!!! ΑΚΟΜΑ ταλαιπωρείται η Αναστασία (και εσύ...) με αυτό? Μα τί λέει ο γιατρός? Μια δεύτερη γνώμη ίσως δεν θα έβλαφτε.

Περαστικά κοριτσάρα μου!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Βικυ και Λούση!!!

κάθεται και παίζει με τα παιχνιδάκια της δηλαδή?και είσαι κοντά της ή κάνεις δουλειές?

παίζει με ότι βρει μέσα στο πάρκο, από μασητικά-πιπίλες αρκούδια κλπ, σηκώνεται όρθια, και μετά πέφτει σαν το καρπούζι, και κάνει αυτό που έλεγε η Άντζυ στα 4 και κουνιέται μπρος πίσω στατικά και μουγκρίζει χοχο.

Τώρα έχει βάλει την πιπίλα στο κούτελο και λέει μαμαμαμαμαμαμα....

Αμα λείψω για 5 λεπτάκια σε άλλο δωμάτιο δεν θα το καταλάβει πάντως.

Πάω να της κάνω φρουτόκρεμα να παίξουμε χεχεχε

GaiGp3.png

παίζει με ότι βρει μέσα στο πάρκο, από μασητικά-πιπίλες αρκούδια κλπ, σηκώνεται όρθια, και μετά πέφτει σαν το καρπούζι, και κάνει αυτό που έλεγε η Άντζυ στα 4 και κουνιέται μπρος πίσω στατικά και μουγκρίζει χοχο.

Τώρα έχει βάλει την πιπίλα στο κούτελο και λέει μαμαμαμαμαμαμα....

Αμα λείψω για 5 λεπτάκια σε άλλο δωμάτιο δεν θα το καταλάβει πάντως.

Πάω να της κάνω φρουτόκρεμα να παίξουμε χεχεχε

i picture her και γελάω!!!

ναι,ναι φάτε εσείς που τρώτε:-(:-(:-(:-(:-(καλή της όρεξη!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα μαμάδες!

Τί κάνετε; Χάθηκα γιατί ειχα μαμά και αδερφή για δουλειές εδω και στρώσαμε το σπίτι.

Σας διάβασα λίγο αλλά όπως πάντα δε θυμάμαι πολλά...

Στράτα, υπάρχει μαμά, αδέρφια ή καλοί φίλοι για να σε βοηθήσουν με το μωρό αν χρειαστεί κάτι; Δε σκέφτεσαι να μετακομίσεις κοντά τους; Είναι σίγουρα μια περίοδος που πρέπει να αποφασίσεις πολλά και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και σου εύχομαι καθαρό μυαλό για να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, καλό κουράγιο γιατί κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά τα ωραία ακολουθούν αμέσως μετά και έναν ήρεμο συνεργάσιμο Ιάσωνα που θα αφήνει τη μαμά του να ξεκουραστεί λίγο!!! :P

Εδώ είμαστε κι εμείς σε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Νικόλ, περαστικά και γρήγορα να βγουν τα δοντάκια και να σταματήσουν να ταλαιππωρούν την Αναστασία!

Δέσποινα, καλοφωτισμένος ο Αναστάσης, γερός και καλοφωτισμένος να είναι!

Δέσποινα, καλά αποτελεσματα και Δήμητρα καλή μελέτη!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες και στον μπαμπά που χτύπησε το πόδι του! (Βάσω, καλή υπομονή και σε σένα που γιατροπορεύεις το μεγάλο "μωρό"!)

Μαράκι, επειδή ο Θοδωρής τώρα με τις στερεές τρώει το πρωί και μετά ξανά το απόγευμα γάλα, ανησύχησα για την παραγωγή μου και το συζήτησα σε μια συνάντηση θηλασμού. Ελπίζω να το βρεις βοηθητικό αυτό που έμαθα. Μου είπαν πως τις ώρες που συνήθως δε θηλάζει δε θα έχω τόσο γάλα, αλλά αν χρειαστεί το μωρό θα βρει να πιει αλλά 1.ίσως καθυστερήσει λίγο να "κατέβει" οπότε μη θεωρήσεις απαραίτητα πως δεν έχεις, απλώς κάντε υπομονή μάνα και κόρη και 2.το μωρό θα πάρει το γάλα που χρειάζεται μπαίνοντας συχνότερα στο στήθος. Τις υπόλοιπες ώρες που θηλάζει κανονικά, το βράδυ ας πούμε, το γάλα σου θα είναι όπως και πριν. Άλλωστε πάρα πολλες γυναίκες θήλασαν για πολύ καιρό πρωί-βράδυ μόνο, ακριβώς επειδή εκείνες τις ώρες υπήρχε ζήτηση.

Σε σκέφτομαι που δουλεύεις κι εσένα και τη Δέσποινα και όλες τις εργαζόμενες μαμάδες και θέλω να σου πω πως η Αθηνά, όπως όλα τα μωρά, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους για τη μαμά τους που δεν μπορεί να την πάρει κανείς! Το ξέρουν πόσο πολύ τα αγαπάνε οι μαμάδες τους!

Αυτό με τις δικές μας μαμάδες τώρα :shock:!

Η δική μου με λέειι υπερβολική και προχθές βούτηξε το δάχτυλό της στο γιαούρτι και θα το έδινε στο μωρό την ώρα που νόμιζε πως δεν έβλεπα!!!

Το να φάει γιαούρτι ως γεγονός από μόνο του δεν είναι τόσο σημαντικό, με ενόχλησε που ενώ είμαι πολύ σαφής με τα διατροφικά, ξέρει πως δε θέλω να δώσω ακόμη γαλακτοκομικά λόγω αλλεργίας, της ήρθε να το κάνει και το έκανε! Και επίσης το ότι πήγε να κάνει κρυφά! Η πεθερά από την άλλη είναι πάρα πολύ προσεκτική και τα σέβεται όλα αυτά...

Άλλα νέα δεν έχω και δε θυμάμαι και κάτι άλλο από αυτά που είπατε...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα μανούλες!

αντζυ και βικυ ετσι εκανε και η δικια μου για λιγο καιρο, μπρος πισω, μπρος πισω και μετα μποσουλουσε οπισθεν και τελικα μπουσουλησε κανονικα! αντε και δτα δικα σας!

στρατα μου πολυ στενοχωριεμαι που περνας τετοια φαση. παντως συμφωνω οτι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα να διεκδικησεις ολα οσα δικαιουσαι και να μην του χαρισεις τιποτα. και καμια φορα αν ειναι εντελως απαραδεκτος ο μπαμπας δεν χρειαζεται να εχει σχεσεις με κανεναν σας.και δεν ξερω που μενεις τωρα αλλα να ξερεις οτι στην αθηνα, ειτε βορεια ειτε νοτια θα εχεις παντου φιλες.

η αλεξανδρα μου επεστρεψε και αυτη στα κλασσικα της προγραμματα. τι περιεργο ομως ε; ολα τα μωρακια μαζι περασαν τη φαση με τα ξυπνηματα και σιγα σιγα στρωνουν παλι.

α, και επειδη ανοιξε μαξ περρυ στο γαλατσι και τρελαινομαι κερναω σοκολατακια.

dsc00491.jpg

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εμεις έχουμε ξυπνήσει και τον έχω βάλει στο πάρκο κι οπως με κοιτάει μου θυμίζει το ρολό κοτοπουλο που έλεγε η Βίκυ :tongue::tongue::tongue: Να ρωτησω ποσες φορές την μερα κανουν κακακια τους??? Εμένα ο δικος μου στανταρ 3....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμεις έχουμε ξυπνήσει και τον έχω βάλει στο πάρκο κι οπως με κοιτάει μου θυμίζει το ρολό κοτοπουλο που έλεγε η Βίκυ :tongue::tongue::tongue: Να ρωτησω ποσες φορές την μερα κανουν κακακια τους??? Εμένα ο δικος μου στανταρ 3....

καλημερα! και εμενα γυρω στις 3 κανει. σχεδον παντα σχηματισμενα κακακια, καμια φορα μπαλακια μικρα σαν της κατσικας. ωραια συζητηση πρωι πρωι...:tongue:

KOWTp3.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!!

Τι κάνετε;

Αννη μου και εμένα ο γιοκας μου κάνει κακάκια 3 το πολύ 4 φορές την ημέρα!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ήρθαμεεεε....

με λυπήθηκε το σύμπαν και έφαγε όλη την κρέμα και σχετικά γρήγορα η μικρή κυρία. Καλά δεν της έκανα και μεγάλη ποσότητα, 1,5 αχλάδι μισή μπανάνα και 1/4 μήλο αλλά για εμάς αυτό είναι μέγα γεύμα!!! Είμαι λίγο βάρβαρη όμως, έχει το κακό συνήθειο να κοιτάει κάτω και έτσι δεν τρώμε, οπότε επειδή και η ξάπλα της την δίνει την βάζω καθιστή χωρίς τραπεζάκι και όταν έχω έτοιμη κουταλιά της λέω κάνε αααααααα και της κρατάω όρθιο το κούτελο. Τί άλλο να κάνω? αλλιώς ψάχνει για κέρματα.....

Άννη μου τί κάνει το ρολό σας? χιχι πλάκα δεν έχει?

Ιωάννα μου ωραίες οι συμβουλές σου για τον θηλασμό, να πώ ότι συμφωνώ μια και τώρα με τις στερεές και εμείς έχουμε μειώσει τους θηλασμούς, αλλά τις βραδυνές ώρες που κάνουμε 3-4 γεύματα είναι όλα οκ!

Άννα μου κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Αντί αυτού, άρχισε να κάνει βόλτες όρθια μέσα στο πάρκο της γύρω γύρω πιασμένη από τις άκρες. Αλλά να σηκωθεί καθιστή από ξαπλωτή θέση δεν το καταφέρνει ακόμα. Το μπουσουλητό θα το βοηθούσε πολύ αυτό. Α, και να ξέρεις ότι ξεκίνησες τσουνάμι τώρα με τα γλυκάκια σουυυυυυυυυυυ

GaiGp3.png

Και εμείς από 2 έως 5 φορές, εξαρτάται τί και πόσο έφαγε τις προηγούμενες ώρες. Τώρα πια μοιάζουν με ωμά μελομακάρονα χαχα, το ΄χω ξαναπεί νομίζω, πάει, δεν πρόκειται να φάμε μελομακάρονα φέτος , μπλιάχ χαχαχα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! και εμενα γυρω στις 3 κανει. σχεδον παντα σχηματισμενα κακακια, καμια φορα μπαλακια μικρα σαν της κατσικας. ωραια συζητηση πρωι πρωι...:tongue:

Ναι ρε παιδί μου και μυρίζουν τοοοοοοσο πολύ!!!!

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!!

Τι κάνετε;

Αννη μου και εμένα ο γιοκας μου κάνει κακάκια 3 το πολύ 4 φορές την ημέρα!!! :tongue::tongue::tongue:

Γερά και ο Κωνσταντινος :D:D:D Θυμάσαι που στην αρχή δεν έκανα συχνά κακακια του??? Παίρνει το αίμα του πίσω!!!

Και εμείς από 2 έως 5 φορές, εξαρτάται τί και πόσο έφαγε τις προηγούμενες ώρες. Τώρα πια μοιάζουν με ωμά μελομακάρονα χαχα, το ΄χω ξαναπεί νομίζω, πάει, δεν πρόκειται να φάμε μελομακάρονα φέτος , μπλιάχ χαχαχα

5 φορες :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Εμένα μέχρι 4 έχει φτάσει! Γεια σου Λούσυ με τα ωραία σου!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

χιχιχι σκατοσυζήτηση πάλι!

εμάς 1-3 ημερησιώς και συμφωνώ με την περιγραφή ωμά μελομακάρονα της φίλης Βίκυς, εκτός αν φάγαμε μπρόκολο μεσα στην σούπα μας οπότε έχουμε την σχετική πρασινίλα:tongue::tongue:

Κι η μπούμπι δεν δείχνει καμια διάθεση να μπουσουλήσει, μόλις την βάλουμε μπρούμυτα γυρίζει ανάσκελα και παλεύει να κάτσει!

Έμεινα κ χωρίς κινητό σήμερα γιατί από την πολύ οργάνωση ξέχασα να πληρώσω λογαριασμούς:mad::mad::mad: Κ μαζί με τον δικό μου ξεχάστηκε και του μπαμπά μας:mad::mad::mad:Αλήθεια εσείς πως τα κανονίζετε αυτά τα θέματα;Ούτε αυτά δεν προλαβαίνω να κάνω πλέον.

mWsZp3.png

χιχιχι σκατοσυζήτηση πάλι!

εμάς 1-3 ημερησιώς και συμφωνώ με την περιγραφή ωμά μελομακάρονα της φίλης Βίκυς, εκτός αν φάγαμε μπρόκολο μεσα στην σούπα μας οπότε έχουμε την σχετική πρασινίλα:tongue::tongue:

Κι η μπούμπι δεν δείχνει καμια διάθεση να μπουσουλήσει, μόλις την βάλουμε μπρούμυτα γυρίζει ανάσκελα και παλεύει να κάτσει!

Έμεινα κ χωρίς κινητό σήμερα γιατί από την πολύ οργάνωση ξέχασα να πληρώσω λογαριασμούς:mad::mad::mad: Κ μαζί με τον δικό μου ξεχάστηκε και του μπαμπά μας:mad::mad::mad:Αλήθεια εσείς πως τα κανονίζετε αυτά τα θέματα;Ούτε αυτά δεν προλαβαίνω να κάνω πλέον.

Εμένα τις πληρωμές τις έχει αναλάβει ο άντρας μου! Αλλά και αύτος με e-banking τα τακτοποιεί! Εχουμε βάλει σε όλα πάγιες εντολές. Ειναι πολύ καλή λύση.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ήρθαμεεεε....

με λυπήθηκε το σύμπαν και έφαγε όλη την κρέμα και σχετικά γρήγορα η μικρή κυρία. Καλά δεν της έκανα και μεγάλη ποσότητα, 1,5 αχλάδι μισή μπανάνα και 1/4 μήλο αλλά για εμάς αυτό είναι μέγα γεύμα!!! Είμαι λίγο βάρβαρη όμως, έχει το κακό συνήθειο να κοιτάει κάτω και έτσι δεν τρώμε, οπότε επειδή και η ξάπλα της την δίνει την βάζω καθιστή χωρίς τραπεζάκι και όταν έχω έτοιμη κουταλιά της λέω κάνε αααααααα και της κρατάω όρθιο το κούτελο. Τί άλλο να κάνω? αλλιώς ψάχνει για κέρματα.....

Άννη μου τί κάνει το ρολό σας? χιχι πλάκα δεν έχει?

Ιωάννα μου ωραίες οι συμβουλές σου για τον θηλασμό, να πώ ότι συμφωνώ μια και τώρα με τις στερεές και εμείς έχουμε μειώσει τους θηλασμούς, αλλά τις βραδυνές ώρες που κάνουμε 3-4 γεύματα είναι όλα οκ!

Άννα μου κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Αντί αυτού, άρχισε να κάνει βόλτες όρθια μέσα στο πάρκο της γύρω γύρω πιασμένη από τις άκρες. Αλλά να σηκωθεί καθιστή από ξαπλωτή θέση δεν το καταφέρνει ακόμα. Το μπουσουλητό θα το βοηθούσε πολύ αυτό. Α, και να ξέρεις ότι ξεκίνησες τσουνάμι τώρα με τα γλυκάκια σουυυυυυυυυυυ

α μπραβο! εμας τωρα εχει αρχισει να προσπαθει να κανει βολτες ορθια στο παρκο. ειδες ειναι πιο μπροστα η λουση στο ορθιο! οσο για τα ωμα μελομακαρονα... πολυ καλη παρομοιωση! πολυ γελασα!:-P

KOWTp3.png

καλέ που εχετε εξαφανιστεί όλες??Δήμητρα??Άννυ?

ααααααααααααα θα θυμώσω!!

ο καιρός δεν παει καλά !σκάμε στη ζέστη σήμερα..

παω να βαλω ηλεκτρική,το απογευμα θα πάμε να φαμε στην πεθερά μου και δε μαγείρεψα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...