Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια! Κοιμήθηκε η Αθηνά και είμαι έτοιμη κι εγώ να ξεραθώ. Πέρασα για μια καλησπέρα. Σας είχα διαβάσει νωρίτερα, γι'αυτό και δεν θυμάμαι τίποτα..

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, και καλό διάβασμα σε όσες διαβάζουν.

Βάλια μου, χαίρομαι που όλα καλά. Σύντομα θα του φύγει και το βηχάκι και θα'ναι περδίκι. Ολόκληρος άντρας έγινε!

Βικάκι, μην σκας. Όπως είπες, αν γκρινιάζει, η μαμά σου θα ταλαιπωρείται. Οπότε κάνε αυτό που θέλει τώρα και αν η μικρή δεν προσαρμοστεί και κλαίει θα αναγκαστεί να γίνει όπως το ζήτησες.

Δημητρούλα, τι ωραίο άρθρο. Άραγε θα γίνει στην Ελλάδα? Τουλάχιστον στο επόμενο μήπως μας πιάσει...

Αντζούλα και Τάνια, με γειά τα πραγματάκια! Για τα προσκλητήριο, θεωρώ ότι το χαμόγελο του παιδιού είναι καταπληκτική ιδέα. Και την δουλειά σου κάνεις. και βοηθάς τα καημένα τα παιδάκια.

Καληνύχτα και φιλιά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Σήμερα πολλές δουλειές...δεν αντέχω άλλο...και τώρα είναι εδώ και το πεθερικό...και ούτε μπάνιο δεν μπορώ να κάνω....

Το απόγευμα κόντευα να πάθω εγκαφαλικό....γιατί έπρεπε να πάω να περάσω ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο μαζί με τη μπέμπα...ευτυχώς ήρθε ο μπαμπάκας μου τελικά!!!!

Περαστικά και σήμερα στα μπεμπάκια που τα ταλαιπωρούν οι ιωσούλες...

Από κρεμούλες της δίνω όλες της ΝΟΥΝΟΥ...αλλά βλέπω ότι προτιμάει (όσο τρώει) τη Φαρίν Λακτε...και λιγότερο τη Μπισκοτόκρεμα...θα της δοκιμάσω μάλλον και καμία άλλη...

Για τις θηλες στο μπιμπερό έχουμε ένα θεματάκι...παίρνουμε τις chicco με τις 3 τρυπούλες και έτυχε μία μονο να είναι λίγο μεγαλύτερη και μας κάνει μόνο αυτή...οι κανονικες μας είναι μικρές και η ροη 4 μας είναι μεγάλη...:confused:

Κι εγώ έχω θεματάκι για όταν ξεκινήσω τη δουλειά...θα την κρατάει η μαμά μου αλλά η βάρδια της ξεκινάει στις 3...κι εγώ θα γυριζω σπίτι στις 6...έχουμε 3 ώρες κενό...θα πρέπει επειγόντως να βρούμε μία λύση....

Η μαμά μου ευτυχώς της δίνει μόνο ότι πρέπει...ΕΥΤΥΧΩΣ...έχει κάνει 4 παιδιά...αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο...είναι παιδαγωγός στο Χαμόγελο του παιδιού και τα έχει φρέσκα...

Για την πεθερά μου δεν το συζητώ...ηρθε σπίτι μετά από 3 μήνες και ήθελε να αλλάξει το μωρό και το άφησε πάνω στην αλλαξιέρα και ήρθε στο σαλόνι....:shock:

Ελπίζω η νέα νομοθεσία να μας πιάνει.....!!!!:D

Αντζούλα το Χαμόγελο είναι πολύ καλή ιδέα...πάντως όπως σου είπα επειδή είναι και η δική μας βάπτιση την ανοιξη μπορούμε να δουμε και μαζί διαφορες ιδέες...

Εγώ για προσκλητήριο έχω καταλήξει στο παραμύθι...το έχει γράψει η μαμά μου και είναι η ιστορία μας...θα έχει και φωτογραφιες...έτσι όπως το έχω φανταστεί νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ ωραίο...περιμένω μόνο να δω το κόστος...

Αυτάαααααααααα...

Μπράβο Δήμητρά μου, ότι έξτρα εφόδιο έχεις είναι συν σου!!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και να έχεις έμπνευση και σύντομα......

Όσο για τα παιδάκια μας, άντε πάρε απογευματινή βάρδια εσύ να έχω εγώ πρωινή να τα κάνουμε ανταλλαγή!!! Τί καλύτερο από το να μεγαλώνουν μαζί?

Και μια καλύτερη ιδέα είναι να κατεβάσουμε την Τάνια στην Αθήνα, να της ανοίξουμε έναν παιδικό σταθμό και να μεγαλώσουν όλα τα Απριλιάτικα μωράκια μας μαζί :D:D Οοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυ σούπερ!!!!!!!!!

Τάνια ψήνεσαι???????

Κάτω τα χέρια από την Τάνια μας!!!!!!!!!!!!!

mU4Ep3.png

δεν σας διάβασα κορίτσια λόγω ώρας.Περνάω δύσκολα.Έχει έρθει ο Νίκος εδώ κ συναντηθήκαμε να ρυθμίσουμε διατροφή κ επικοινωνια με το παιδί.Μου είπε διάφορα ανεκδιήγητα.Απο τα 150ε για διατροφή μέχρι οτι το παιδί δεν είναι δικο του κ τον πιεσα να το αναγνωρίσει!!!!!!!!!Σήμερα απ το πρωί απειλεί με αγωγές κλπ.

Στο μεταξύ ο Ιάσωνας τελευταία ααργεί να κοιμηθεί κ εξαντλούμαι.Πρέπει να βρω που θα πάω να μείνω κ να ξενοικιάσω το σπίτι στην Ικαρία.

Ατζυ σε είδα στο ειμαι μαμά με την κόρη σου κ είστε πολύ όμορφες!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

δεν σας διάβασα κορίτσια λόγω ώρας.Περνάω δύσκολα.Έχει έρθει ο Νίκος εδώ κ συναντηθήκαμε να ρυθμίσουμε διατροφή κ επικοινωνια με το παιδί.Μου είπε διάφορα ανεκδιήγητα.Απο τα 150ε για διατροφή μέχρι οτι το παιδί δεν είναι δικο του κ τον πιεσα να το αναγνωρίσει!!!!!!!!!Σήμερα απ το πρωί απειλεί με αγωγές κλπ.

Στο μεταξύ ο Ιάσωνας τελευταία ααργεί να κοιμηθεί κ εξαντλούμαι.Πρέπει να βρω που θα πάω να μείνω κ να ξενοικιάσω το σπίτι στην Ικαρία.

Ατζυ σε είδα στο ειμαι μαμά με την κόρη σου κ είστε πολύ όμορφες!!!!

καλημέρα Στράτα μου! καλέ που με είδες???

οσο για το Νίκο τι να πω,ο ανθρωπος είναι αχαρακτήριστος.. ευθύνες έχει και προσπαθεί να τις ρίξει αλλού γιατι? για να μην πληρώνει? το παιδί το έχει αναγνωρίσει,έτσι? αστον να λέει..εσυ κοιτα την ψυχική ηρεμία δική σου και του Ιάσωνα και όλα θα βρουν το δρόμο τους.δυστυχως δεν ειναι πάντα ολα ρόδινα στη ζωή..αλλά θα πάνε καλά για σας σίγουρα!μην απογοητεύσεσαι!;)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα και στα υπολοιπα μανουλίνια!! νύχτα μαρτύριο πάλι! η μπεμπουλίνα κοιμήθηκε 9,30 ξύπνησε ανασκελα στις 3 και τσίριζε,την πήρα στο κρεβάτι (άλλο που δε θελει!!) και την ξανα βαλα ασυναίσθητα στην κουνια της στις 5 και στις 7 ξύπνησε!τωρα είναι στη νέα της στράτα και ουρλιάζει λες και θα κλείσει ο λαιμός της!!χαχα!!

εκοψα λίγο τα μαλλάκια μου χτες κι έβαψα τη ρίζα!

πειτε καλέ τιποτα για τη βάφτιση!!!!!!!!!!

Αλεξάνδρα στον επομενο καφέ που θα κανονίσουμε με τα κορίτσια έλα και θα πουμε και τα της βάφτισης αφου εγω ,εσύ κι η Βασούλα βαφτιζουμε Άνοιξη!να παίρνουμε ιδέες!

ας κεράσω κι ένα καφεδάκι!!!!!

coffee-croissant.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα....Άντζυ μου πρωινή η μπίσκοτ ε;

σας διάβασα και το μόνο που θυμάμαι είναι η Στράτα...τι να του πείς του Ν;απαράδεκτος....

όσο για τις γιαγιάδες θα το αφήσω ασχολίαστο...

εμείς προσπαθούμε να γίνουμε καλά....και έχουμε πολύυυυυυυυυυυυυ γκρινια..άντε να δούμε ....επίσης έχουμε και πολύυυυυυυυυυυ ξενύχτι....

απ τα δόντια μπούκωμα μπορεί να έχουν τα ζουζούνια μας....βήχα όχι.ελπίζω να γίνουμε όλοι καλά γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία το θέμα...

Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μου:D

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα φίλη Νικολίτσα μου!!ακομα το Αναστασάκι ,ε? αντε μωρε να περάσει,ο παλιοκαιρος τα κάνει όλα έτσι και τα παλιο δόντια τους !!!! :-(

τι τρωτε σήμερα?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα σας μανούλες και μωράκια!!!!!

Στρατα μου εγώ θα'λεγα να διεκδικήσεις όλα όσα δικαιούται το παιδί νομικά και να τον βγάλεις από τη ζωή σας αυτόν τον άνθρωπο.........δυστυχώς δε νομίζω οτι θα έχει να προσφέρει΄τίποτα σαν πατέρας στον Ιάσωνα...οπότε από το να διαλύει την ηρεμία του παιδιού όπως κάνει και με τη δική σου,ίσως είναι καλύτερα να μην υπάρχει στις ζωές σας...γιατί οι άνθρωποι για μένα δεν αλλάζουν...λυπάμαι για όλα αυτά..όμως βρες τη δύναμη να κρίνεις σωστά,σύμφωνα με το ένστικτό σου τι πρέπει να κάνεις για το καλό κυρίως του παιδιού και κάνε το...ο Θεούλης να βοηθήσει να γίνει το καλύτερο!αν χρειαστείς κατι εδώ είμαστε εμείς!

α!κι ο Ιάσωνας ξενυχτάκι,ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νικολ υπομονη λιγο ακόμα και θα είναι μια χαρά το κοριτσάκι σου!αντέχεις,ε?φιλιά!

Αντζυ ευχαριστούμε για το πρωινό!

εμείς στη βάπτιση είχαμε και προσκλητήρια και μπομπονιέρες από το Χαμόγελο!βασικά μόνο παιδικές μπομπο γιατί έκανα αυτό με τα παπυράκια που σας είχα αναφέρει κάποια στιγμή...αντί για μπομπο δηλαδή δίνεις τα χρήματα στο σύλλογο.είναι κατι που δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς,να προσφέρω τόσα χρήματα και νιώθω πολύ καλά που το έκανα τελικά.απλά για το καλό έφτιαξα μια μικρή κατασκευή,μια καραμέλα-κουφέτο και έδινα μαζί με τα παπυράκια στους μεγάλους.για τα παιδάκια παρήγγειλα τα σπιτάκια και άρεσαν πολύ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες,

εμείς χθες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα με την μπούμπι, αφού την έβαλα κοιμισμένη στην κούνια της γύρω στις 11 κ ξύπνησε αμέσως. Δεν θυμάμαι εαν ξύπνησε την νύχτα να φάει, αλλά κατά τις 6.30 το πρωί άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά για να με ξυπνήσει!

Άντζι μου έχεις πάρα πολύ χρόνο για την βάφτιση, άσε που τα καινούργια σχέδια θα κυκλοφορήσουν μετά τον Φλεβάρη!

Στράτα κουράγιο κοπέλα μου και μην δίνεις βάση σε όσα ακούς. Πρέπει να φτιάξεις μια νέα ήρεμη ζωή για σένα και το παιδάκι σου. Σίγουρα θα περνάς δύσκολα, θέλει υπομονή και γερό στομάχι.

Νικόλ είναι καλύτερα η Αναστασία;

mWsZp3.png

Αντζούλα το Χαμόγελο είναι πολύ καλή ιδέα...πάντως όπως σου είπα επειδή είναι και η δική μας βάπτιση την ανοιξη μπορούμε να δουμε και μαζί διαφορες ιδέες...

Εγώ για προσκλητήριο έχω καταλήξει στο παραμύθι...το έχει γράψει η μαμά μου και είναι η ιστορία μας...θα έχει και φωτογραφιες...έτσι όπως το έχω φανταστεί νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ ωραίο...περιμένω μόνο να δω το κόστος...

Αυτάαααααααααα...

κοριτσάκι μου πρωτον να δώσεις τα συγχαρητηριά μου στη μαμά σου για την προσφορά της στο σύλλογο...

και δεύτερον θέλω να σου πώ-αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρεις ήδη-πόσο τυχερή είσαι και εσύ αλλά και η κορούλα σου που έχει αυτή τη γιαγιά!!!!!!!!!!!!!εύχομαι να μπορέσει να πάρει από αυτή όση περισσότερη γνώση και αγάπη μπορεί!!!!!!

όπως βέβαια και όλα τα άλλα μωράκια που έχουν γιαγιάδες σαν τη μαμά μου που της τραγουδάει κατι άκυρα τραγούδια και ποιήματα που μάθαιναν απέξω λέει στο Δημοτικό-που ούτε τα έχω ξανακούσει:shock::shock::shock:που τα θυμάται:?::?::?::?::?::?::?:γελάω,αλλά δεν της λεω τίποτα φυσικά!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα φιλενάδες!!

Άντζυ με γεια το μαλλάκι κούκλα μου!!! Τί έγινε η μπίσκοτ? γιατί τέτοια ανησυχία ξαφνικά? (μιλάω εγώ που τα 2 ξυπνήματα τα έχουμε για πλάκα...). Καλές βόλτες με την καινούργια σας στράτα!!!

Πω πω ρε Στράτα, ο τύπος είναι για πολλές κλωτσιές μιλάμε μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Διατροφή τουλάχιστον 500 ευρώ εκτός και αν δηλώνει άνεργος. Μην μασάς και μην λυπάσαι. Τώρα για το αν θα βλέπει το παιδί, το σωστό είναι να το βλέπει για το καλό του παιδιού. Αλλά αν είναι να λέει ότι δεν είναι δικό του καλύτερα να το ξεχάσει... Εσύ να κοιτάξεις να τα περνάς όσο ποιο απέξω μπορείς για να μην τρελαθείς με τον καραγκιόζη (συγμώμη, το κράταγα αλλά μου έφυγεεε).

Καλημέρα atlantis Και Δεσποινάκι!!

Για τις μπομπο θα συμφωνήσω με την Δέσποινα, καλύτερα να δείτε τα νέα σχέδια μετά τις γιορτές!! Μην περιοριστείς από τώρα!

Εμείς κοιμηθήκαμε κατά τις 11 και κάναμε 2 ξυπνήματα στις 3 και στις 7 και τελικά σηκωθήκαμε κλασικά 9.20. Τώρα κάνει την δεκαοχτούρα στο πάρκο της στο οποίο κάθεται πολύ καλά πλέον το πρωί...

GaiGp3.png

Ο υπνος μας ειναι εξαιρετικος 9 - 8,

τι σημαίνει αυτό καλέ:?::?::?::?::?::?::?::?:

δε μπορεί να εννοείς 9 το βράδυ με 8 το πρωί:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πλάκα κάνεις:roll::roll::roll::roll::roll:

τι της δίνεις της παταλουδίτσας:?::?::?::?::?::?::?:

πες τώρα,να το αρχίσω κι εγώ!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

΄Τώρα κάνει την δεκαοχτούρα στο πάρκο της στο οποίο κάθεται πολύ καλά πλέον το πρωί...

καλημερα Βικυ και Λούση!!!

κάθεται και παίζει με τα παιχνιδάκια της δηλαδή?και είσαι κοντά της ή κάνεις δουλειές?

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...