Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο Βάλια,

Κι εμάς αυτή η παλιοίωση με βήχα κ μύξα την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό, είναι καλύτερα φυσικά αλλά όχι εντελώς καλά.

Κρέμες υπάρχουν και βιολογικές με διάφορα δημητριακά, αν φυσικά η κρέμα θεωρείται απαραίτητη γιατί σύμφωνα με την δική μας παιδίατρο μπορούμε να ξαναδίνουμε φαγητό το απόγευμα.

Αχ, είναι πολύ καλή σκέψη αυτη!!! Εγώ εχω σκεφτεί για φρουτόκρεμα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα φιλες!

Για τα πρωινα δεν θα σχολιασω....κολαση!!!

Δεσποινακι ευχομαι να εγραψες καλα!!!:P:p:p

Δημητρουλα καλο διαβασμα και σε εσενα!!

Βαλια περαστικα σας!Τι τραβανε και αυτα τα μωρακια με τις κ@κοιωσεις!

Μαρια και εμεις τις πιπιλες τις αλλαξαμε στους 4 μηνες αλλα δεν ειναι Nuk!Βεβαια ειναι καποιες πιπιλες που ειναι απο 0 και τις χρησημοποιουμε ακομα!

Αντζουλινακι που εισαι βρε φιλη?Μου ελειψες!Δεν πολυμπαινω κιολας τωρα με τη δουλεια βεβαια αλλα λεμε τωρα....

Ταττι αν μας διαβαζεις λυπαμαι πολυ για αυτο που παθατε!Τι να πω?Υπομονη!

Ο μικρος κανει κατι ναζια με το φαγητο και ελεγα μηπως του πεφτει βαρυ το μοσχαρι αλλα και σημερα που του εδωσα μονο λαχανικα παλι τα ιδια!Να δουμε τι θα κανουμε...........Τωρα ειμαι στη δουλεια:-(:sad::-(Ο Φ ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι δεν το παταει οποτε η ταλαιπωρια συνεχιζετε και για τους δυο(πιο πολυ για εμενα αλλα τελος παντων!)

Δεν θυμαμαι κατι αλλο......

Την τρίτη σειρά από πάνω θέλω!!!! Χιχιχιχι!

Τρέμετε κατσαρόλες δηλαδή απο εδώ και πέρα!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Φάε ότι γλυκά θες!!! Δεν έχεις ανάγκη! ;)

Πολύ μαγείρεμα από εδώ και περα!!! :tongue::tongue::tongue:

Αντε τωρα να βγάλω κ προγραμμα για το τι λαχανικα θα τρωει κ πως θα τα συνδυαζω. :confused::confused::confused:

Μπράβο Βάλια,

Κι εμάς αυτή η παλιοίωση με βήχα κ μύξα την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό, είναι καλύτερα φυσικά αλλά όχι εντελώς καλά.

Κρέμες υπάρχουν και βιολογικές με διάφορα δημητριακά, αν φυσικά η κρέμα θεωρείται απαραίτητη γιατί σύμφωνα με την δική μας παιδίατρο μπορούμε να ξαναδίνουμε φαγητό το απόγευμα.

Πόσο καιρό είναι έτσι το κοριτσάκι σου;;; Και εγω αυτες με τα δημητριακα σκέφτηκα και υπάρχουν κ με λαχανικα ή κάνω λάθος; :|

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βάλια μου έχει σίγουρα δύο εβδομάδες με μύξες, ήπιε και mucosolvan εμάς γιατι είχε βήχα, αλλά από ότι έλεγαν κ άλλα κορίτσια (η Νικόλ νομίζω) κάνουν κ μυξούλες λόγω δοντιών, κι εμάς τα άτιμα δεν λένε να φυτρώσουν ακόμα!

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα, ορό τακτικά θέλει και αν τα παιδάκια μας είναι καλοδιάθετα κ με όρεξη για φαγητό, ολα καλά είναι.

Κρέμες με λαχανικά δεν έχω δει, εγώ της έχω δώσει προς το παρόν μόνο ρυζάλευρο holle και κουάκερ κανονικό αυτό που παίρνουμε από σούπερ μάρκετ. Γενικά εμένα δεν κάνει μεγάλα γεύματα κ κάθε δύωρο πεινάει, οπότε τρώει 2 φορές φαγητό κ ίσως να της δίνω κ πιο αργά το απόγευμα λίγη κρέμα.

mWsZp3.png

Βάλια μου έχει σίγουρα δύο εβδομάδες με μύξες, ήπιε και mucosolvan εμάς γιατι είχε βήχα, αλλά από ότι έλεγαν κ άλλα κορίτσια (η Νικόλ νομίζω) κάνουν κ μυξούλες λόγω δοντιών, κι εμάς τα άτιμα δεν λένε να φυτρώσουν ακόμα!

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα, ορό τακτικά θέλει και αν τα παιδάκια μας είναι καλοδιάθετα κ με όρεξη για φαγητό, ολα καλά είναι.

Κρέμες με λαχανικά δεν έχω δει, εγώ της έχω δώσει προς το παρόν μόνο ρυζάλευρο holle και κουάκερ κανονικό αυτό που παίρνουμε από σούπερ μάρκετ. Γενικά εμένα δεν κάνει μεγάλα γεύματα κ κάθε δύωρο πεινάει, οπότε τρώει 2 φορές φαγητό κ ίσως να της δίνω κ πιο αργά το απόγευμα λίγη κρέμα.

Εμείς μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα με τα δόντια :(:(:(

Ευτυχως είναι ευδιάθετος και τρώει!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας!!!

Ειδαμε ήλιο σήμερα και βγηκαμε βολτουλα για κατι τελευταια (ελπίζω) ψωνια για το γαμο. Το Σάββατο θα πάρουμε βαπτιστικα και τελειώσαμε!!! Ετσι έχουμε δυο βδομαδες να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε! (αν βεβαια οι δουλειες στο σπίτι με λυπηθουν και γίνουν μόνες τους:tongue:).

Ο υπνος μας ειναι εξαιρετικος 9 - 8, το φαγητο μας έχει στρωσει και τρώμε τρια γεύματα φαγητο και 2 ή 3 γάλα οπότε δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάξω για το ζουζουνάκι μου!

Βικυ μου ελπίζω να το λύσετε το θεματάκι σας και να μην χρειαστει να πάτε σε βρεφικο ( αν και μεταξυ μας για έκει σε βλέπω να γέρνεις;)).

Και η δικια μου χτες μου ανεβασε την πίεση στα ύψη! Ηρθαν να δουν τη μικρη για λίγο, τους έβγαλα ένα γλυκακι και λεει ο μπαμπάς μου στη μαμα μου "κοίτα πως σε κοιτάει, δως της λίγο" και εντελώς φυσικα βουτάει ν μαμα μου την πιπίλα μέσα στην μαρέγκα για να τη δώσει στη μικρη. Ευτυχως τα αντανακλαστικα μου έιναι σε καλή κατάσταση και πρόλαβα και τιναξα την πιπιλα πριν πάει στο στόμα της μικρής! όταν έβαλα της φωνές και έιπα ότι δεν κανει να δίνουμε οτι θέλουμε στη μικρη μου απάντησε : καλά εσύ πως έδωσες ρυζάλευρο νωριτερα??? Το μονο που έχω να πω είναι έλεος!!!!

Και γω όταν θα γυρίσω στη δουλεια δεν εχω καποιον να μου την κρατησει αλλα είμαι απο τις τυχερες που μπορω να συνδυασω μωρο και δουλειά στον ίδιο χώρο. Στον παιδικο που είμαι έχουμε και βρεφικο τμήμα οπότε η μικρή θα πάει κατευθειαν εκει! Τι καλύτερο απο το να πηγαίνουμε και να φεύγουμε μαζι.

Μαρια κρέας παίρνω απο τον Μπατζακιδη και είμαι πάρα παρα πολύ ευχαριστημενη. Για το μωρο ομως ακομη δεν πήρα γιατι μας έφερε ο μπαμπάς μου απο το βουνο που έχει γνωστους και είναι ελευθερας βοσκης χωρις ζωοτροφες και τέτοια. Αλλα ο Μπατζακίδης ειναι εγγυηση!!

Δεσποινα μου καλά αποτελεσματα να έχεις και Δημητρα και Θάλεια καλη συνέχεια στο διάβασμα!!

Βάλια μπράβο στον Κωνσταντινο που δεν εχει τιποτα!

Και όσο για τις πιπίλες εμεις ακομη 0-6 χρησιμοποιούμε όπως και θηλές. Δεν δείχνει να κουράζεται ,ούτε καθυστερεί ιδιαίτερα!

Πολλά έγραψα ε? Με έπιασε η φλυαρία μου:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κορίτσια και πάλι.

Δέσποινα77 γράφω τη διπλωματική για ένα μεταπτυχιακό που έκανα. Από το πρωί παλεύω να γράψω έστω μια πρόταση αλλά δεν τα κατάφερα. Μόλις τον κοίμισα τώρα μπήκα να πω μια καλησπέρα και πάω αμέσως να συνεχίσω.

Δεσποινάκι καλά αποτελέσματα! Μακάρι να πέρασες!

Βάλια μια χαρά ο Κωνσταντίνος! Αντε ωραία!

Βίκυ θα τη βρούμε τη λύση με τα μικρά μας. Κι εγώ ως γνωστόν, δεν έχω που να αφήσω το μικρό, ούτε για έναν καφέ! Και ελπίζω να μην χρειαστεί σύντομα να γυρίσω κι έχω θέμα.

X4pTp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου,

γυρίσαμε και εμείς, είχαμε πάει στο γραφείο για κάτι διαδικαστικά.... εσωτερικά αιτήσει κλπ για να επιστρέψω στη δουλειά, και είχα πάρει και το πιτσίνι μαζί μου που φχαριστήθηκε αγκαλιές!!

Δεσποινάκι εύχομαι να τα πήγες σούπερ στις εξετάσεις σου!!! Εγώ την καλύτερη βαθμολογία την είχα πάρει μιά φορά που είχα πάει τουρίστας και επειδή ήταν πολλαπλής επιλογής είχα παίξει λόττο και διέπρεψα, χαχαχαχα. Τώρα για την γιαγιά μας που σας έλεγα, δεν είμαι αχάριστη αλλά της έλεγα για την ομαλή προσαρμογή του μωρού, που στο φινάλε και αυτή θα επωφεληθεί άμα δεν είναι ανήσυχη και αυτή σκεφτόταν τα κατοικίδια. Περί προτεραιότητας περισσότερο ήταν η ανησυχία. Και σαν μανούλα έχω κάθε δίκιο να θέλω το καλύτερο για το μωράκι μου και ειδικά με την γιαγιά που μου φώναζε να μην την γράψω σε βρεφικό γιατί αυτή θα το κρατούσε το παιδί εδώ. Αλλά θα κάνω υπομονή όπως λένε και τα κορίτσια και τουμπεκί αφού θα της είμαι υποχρεωμένη.

Βάλια μου, μπράβο για τα ωραία σας αποτελέσματα!!! Εγώ θέλω ένα κομμάτι από το κάθε γλυκό χιχι, (δεν παίζομαι, είμαι λιχούδα και το ξέρετε όλες).

Τάνια είσαι ποιο γρήγορη και από την σκιά σου χαχα.... βρε γμτ όλες οι γιαγιάδες το ίδιο κάνουν, και εγώ της λέω συνέχεια πρόσεχε γιατί το παιδί έχει αλλεργία, και μπαινάκης - βγαινάκης. Ουφ, έχω γίνει υποχόνδρια ή τρελάθηκα τελικά?

GaiGp3.png

Γεια σας κορίτσια και πάλι.

Δέσποινα77 γράφω τη διπλωματική για ένα μεταπτυχιακό που έκανα. Από το πρωί παλεύω να γράψω έστω μια πρόταση αλλά δεν τα κατάφερα. Μόλις τον κοίμισα τώρα μπήκα να πω μια καλησπέρα και πάω αμέσως να συνεχίσω.

Δεσποινάκι καλά αποτελέσματα! Μακάρι να πέρασες!

Βάλια μια χαρά ο Κωνσταντίνος! Αντε ωραία!

Βίκυ θα τη βρούμε τη λύση με τα μικρά μας. Κι εγώ ως γνωστόν, δεν έχω που να αφήσω το μικρό, ούτε για έναν καφέ! Και ελπίζω να μην χρειαστεί σύντομα να γυρίσω κι έχω θέμα.

Μπράβο Δήμητρά μου, ότι έξτρα εφόδιο έχεις είναι συν σου!!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και να έχεις έμπνευση και σύντομα......

Όσο για τα παιδάκια μας, άντε πάρε απογευματινή βάρδια εσύ να έχω εγώ πρωινή να τα κάνουμε ανταλλαγή!!! Τί καλύτερο από το να μεγαλώνουν μαζί?

Και μια καλύτερη ιδέα είναι να κατεβάσουμε την Τάνια στην Αθήνα, να της ανοίξουμε έναν παιδικό σταθμό και να μεγαλώσουν όλα τα Απριλιάτικα μωράκια μας μαζί :D:D Οοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυ σούπερ!!!!!!!!!

Τάνια ψήνεσαι???????

GaiGp3.png

Μπραβο Δημητρα και ολες οι μανουλες που διαβαζετε ιδιως τωρα με το παιδι που ειναι ακομα πιο δυσκολα!Εγω πρεπει να βγαλω διαγωνισμα για τα παιδια και δυσκολευομαι που μεταξυ μας μια αντιγραφη απο παλαιοτερα θα κανω οχι εσεις που πρεπει να δωσετε και εξετασεις!

Ετοιμαζω το φαγητο το μωρου τωρα, με αυτα και με αυτα ολο κατα τις 5 το τρωει το μεσημεριανο του,φανταζομαι οτι δεν του πεφτει βαρυ αλλιως θα γκρινιαζε ετσι δεν ειναι;

Σημερα ο μικρος ηπιε και σχεδον 5ο ml νερο!!Δεν το εχει ξανακανει, κατα τυχη του εδωσα καμια ωρα μετα που εφαγε τα φρουτα του και χωρις προσπαθεια το ηπιε!

Για το θεμα με τις γιαγιαδες συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να λεμε και δοξα το Θεο που τις εχουμε,εστω και αν μας σπανε τα νευρα.Εγω ειμαι και απο τις πολυ τυχερες που τις εχω εναλλαξ ανα εβδομαδα οποτε ουτε αυτες κουραζονται και μπορουν και κανουν και τις δουλειες τους.Εχω συναδελφο που δεν εχει κανεναν συγγενη εδω και φυσικα το εχει το παιδι με νταντα στο σπιτι, τι αλλο μπορει να κανει.Με εκνευριζουν συνεχεια μανα και πεθερα αλλα προσπαθω να κρατω τα νευρα μου και με καλο τροπο να τους εξηγω καποια πραγματα, αλλα οπως ειπατε μπαινακης βγαινακης, εγω τα λεω εγω τα ακουω.Θυμωνουν, κανουν μερες να μου μιλησουν αλλα τι να κανουμε, τις χρειαζομαστε αφου πρεπει να δουλεψουμε.

Διαφημίσεις

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ????????????????/

Γυρισα,κοιμιζω τη μπισκοτ κ επεσα πάνω στα πιο ωραια νεα...αχ δε θελω να παω για δουλεια:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ????????????????/

Γυρισα,κοιμιζω τη μπισκοτ κ επεσα πάνω στα πιο ωραια νεα...αχ δε θελω να παω για δουλεια:-(

Ο,τι ξέρεις ξέρω... Μακάρι Παναγια μου!!!!!!!!!

X4pTp3.png

λοιπον πηγαμε χτες ζαρα κ της πηρα ενα τελειο φορεματακι και παπουτσακια για μια βαφτιση που θα παμε την Κυριακή! πηρα και για μενα ενα φορεματακι που με τα βιας μπηκα και χωρεσα μεσα...

σημερα πηγαμε οπως σας ειπα στη θεια μου ,η οποια της εχει κ τρελλη αδυναμια,και της πηρε στρατα και καρεκλακι φαγητου που μπαινει στις καρεκλες!η μπισκοτ μπηκε στη στρατα και σουλατσαρε με χαρα ξυλονωντας ολα τα παιχνιδια και γελωντας!!

κανει κι εμενα χα χα σαν σκυλακι(ανασουλες) ,γυρναει σαν τη σβουρα στην κουνια,μπρουμυτα -ανασκελα,πλαγια..κανει κι ενα καινουριο,στεκεται στα 4 και παει μπρος πισω λες κ χορευει κ μουγκρίζει!!χαχαχαχαχ!!!!!!

αυριο θα παρω τηλ την παιδιατρο να δω ποτε θα παμε για το εμβολιο.

Ταττι μου ποσο λυπαμαι γι αυτο που σας συνεβη..μα κανεις αρμοδιος δεν ασχολειται γμτ?

Δημητρουλα ο Νικολας μας με το φαι πως παει?

Βαλια μου ευτυχως δεν ειναι κατι,θα περασει το μπουκωματακι!

Μαρακι μου (ατλαντις) ΜΕΓΕΙΑ τα δοντακια σας!!!!!!! :-)

Τανια μου δε σχολιαζω γιατι κ εμενα κατι τετοια μου λενε κ μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι...αλλα ας οψεται η αναγκη!!

Βικακι μη σκας.. φερε τη Λουση σε μενα και θα στην κανω εγω πρωτη χορευτρια!!!

Βασουλα τι κανει ο Φωτης,ειναι καλυτερα?

πειτε μου τι αλλο εχει γινει κ ξεχασα να σχολιασω παλι..αργω να γραψω κ εχω ξεχασει τι θελω να πω! ουτε τονους δεν βαζω για να γραψω γρηγορα!

η μπισκοτ 9,30 κοιμηθηκε σημερα,πως το παθε..

επισης θελω να αρχισω να ψαχνω τα της βαφτισης ,γιατι στο γαμο δεν ειχα χρονο,και θελω τωρα που εχω να τα κανω ολα οπως θελω...!

ειμαι και αγχωτικη! κι οταν Ιανουαριο ( :-( ) γυρισω στη δουλεια δε θα χω χρονο για ψαξιμο..

οποτε θα θελα να δω τωρα. ειδα προσκλητηρια στο χαμογελο του παιδιου στη σελ τους στο Νετ κ εχει και με πριγκιπισσουλες που μ΄αρεσει..λετε?

πειτε μερικες ιδεες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...