Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ζουζουνομανούλες με τα ωραία πρωινά σας. Εγώ θα πάρω από όλα. Οσο είναι εικονικά τρώω άφοβα!! :)

Μαρία ο Λευτεράκης μια χαρά! Μπράβο του! Λέει και μπαμπά!!! Αυτά είναι! Φαντάζομαι ο Γ. χεσμένος από τη χαρά του. Εμας πάλι μια φορά έχει πει τζα και την επομένη είπε "ακουκού", παίζοντας "Κούκου τζα". Από τότε τίποτα. Σιγά σιγά, δεν βιαζόμαστε.

Πάω να αρχίσω διάβασμα μιας και κοιμήθηκε ο Νικόλας μου.

Φιλιά!

X4pTp3.png

goodmorning!

τι μου κάνετε γλυκές μου μανούλες??

εύχομαι να είχατε ένα βράδυ σαν το δικό μας!επιτέλους κοιμηθήκαμε ένα 8ωρο σχεδόν σερί:P:p:p:p:p:p:p:pδεν το πιστεύω!κάτι λάθος έγινε απόψε και ξεχάστηκε να ξυπνήσει 13 φορές.μόνο λίγο μουρμούριζε''μαμά ξυπνάω''αλλά ξανακοιμήθηκε!!!!!!!!είμαι άλλος άνθρωπος!!

σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές γαι τα δοντάκια της!!!!!!!!!!!να έιστε όλοι καλά!!!!!

Νικολ πως είναι σήμερα το κοριτσάκι μας?εύχομαι πολύ καλύτερα!

Βικάκι να ρε γιατί ανέβαινε έτσι η ζυγαριά στην εγκυμοσύνη!!!!!!το κόκκαλο έφταιγε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::χωρίς πλάκα,ευτυχώς που το ξεφορτώθηκες!

όσο για τη μαμά σου,είναι άτομο,ε?έχεις δίκιο απόλυτο,αλλά γνώμη μου είναι να μη το πας το παιδί ακόμα σε παιδικό...........εκτός των άλλων θα το έχεις συνέχεια άρρωστο το καημενούλι γαιτί οι γονείς που τα στέλνουν παιδικό το κάνουν από ανάγκη,δεν έχουν καποιον να τα αφήνουν σε περίπτωση που αρρωστήσουν και τα στελνουν πίσω πριν γίνουν καλά,γι'αυτό υπάρχουν συνέχεια ιώσεις...θα μπορούσατε αν ζοριζόσασταν πιο πολύ οικονομικά να πάρεις μια κοπέλα να το φροντίζει όσο λείπεις???????αλλά κι αυτό,ξέρω,δεν είναι εύκολο..πόσες ώρες θα λείπεις?

Βάσω τελικά νομίζω όλοι οι άντρες ίδιοι είναι.....περαστικά του του τρελού!!!!!!

κι εγώ ανήκω στους άτυχους που δε μπορεί η μαμά και η πεθερά(ουφ.......:oops:)να μου κρατήσει τη μικρή όταν επιστρέψω στη δουλειά(δε θέλω να το σκέφτομαι από τώρα)και σε καταλαβαίνω Δέσποινα που σου κακοφάνηκε,αλλά να,δεν το εννοούσε έτσι και η Μαρία και πάει,το ξεχνάμε,ε?:rolleyes:

όσο για τη σχέση με τους καλούς μας,εμείς να δείτε....σκεφτείτε να είχατε αφήσει το σπιτάκι σας και να ζούσατε με άλλα ατομα...και να είχατε μείνει μόνες στη φροντίδα του μωρού,γιατί ο άντρας σας εκτός της δουλειάς έχει ξεκινήσει το σπίτι σας=οικοδομή=τρελά νεύρα=τρέχει και δεν φτάνει....προς Θεού δεν παραπονιέμαι,και πάλι καλά να λέμε,αλλά είναι νομίζω το μεγαλύτερο τεστ στη σχέση μας αυτό...κανω υπομονή,ανέχομαι τα νεύρα του,τον βλέπω λίγο και για να περνάμε λίγο χρόνο μόνοι:oops:ξενυχτάμε..προσπαθούμε όμως να ζητάμε συγνώμη συχνά και να είμαστε τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και να μην περνάει πολύς καιρός για να...ξενυχτήσουμε:cool:γιατί...πως να το πώ,χάνεται η επαφή.

Μαράκι χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα!και παλέψτε το λίγο αυτό το θέμα του αθλήματος!

ναι,η Ταττι...εύχομαι κι εγώ να είναι καλά..

και η angel09 έχει χαθεί:|

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα Βάλια, όχι ωραίο είναι και το δικό σου, και σκέφτομαι σοβαρά να τα βάλουμε μαζί για ρεφενέ μπρέκφαστ. Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα από τον παιδίατρο, ο σκατόκαιρος φταία ρε γμτ, βγαίνεις με λιακάδα και ζέστη και σε 1 ώρα βάζει ψύχρα...άντε να το γλυτώσεις τώρα και να μην την αρπάξεις...

Άντζυ άντε καλή βολτίτσα!!! Για κατέβα και κατά 'δω, κερνάμε καφεδάκο!!!

Βάλια μου, άσχημο πράγμα να εξαρτάσαι από τον άλλον, ας όψεται που δεν υπάρχει κανένας βρεφικός με διαθέσιμη θέση εδώ κοντά....

GaiGp3.png

να σας ρωτήσω όσες χρησιμοποιείτε μπουκάλια και πιπίλες nuk:έχετε αλλάξει θηλές μετά τους 6 μήνες??????????

γιατί η Γεωργία μου δεν θέλει με τίποτα τις μεγαλύτερες,τις έφτυνε,οπότε ξαναγυρίσαμε στις 0-6.

θα ρωτήσω τη γιατρό όταν πάμε αλλά λέτε να πειράζει???????

Δήμητρα καλό διάβασμα!!!!!!!!!

Αντζυ καλή βολτα!

Βάλια εύχομαι τα καλύτερα για τον Κων/νο σου!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο Καβαλα, εχθες ξεκινησα γυμναστηριο και σημερα ειμαι πτωμααα!!Ποναει ολο μου το σωμα.Επρεπε ομως, γιατι εκτος οτι με το θηλασμο εχω αποκτησει πολυ χαλια σταση σωματος (καμπουριαζω), εχω και κατι επιπλεον κιλακια να χασω.

Ο μπεμπης και αποδεδειγμενα πλεον δε θελει υπνοσακο.Οταν του τον βαζω, ξυπναει 2 και 3 φορες ενω εχθες που τον αφησα με το φορμακι κοιμηθηκε 7ωρο!Βεβαια στις 6 το πρωι τα χερακια του ηταν παγωμενα αφου ηταν ξεσκεπαστος αλλα τι να κανουμε.

Λοιπον αυτο με τις πιπιλες εχεις πολυ δικιο, και εμεις εχουμε μεινει με τη μια θηλη του μπουκαλιου απο το θηλαστρο που ειναι για νεογεννητα.Τις αλλες ιδιως τις ορθοδοντικες δεν τις θελει.

Σημερα το μενου εχει πατατα κολοκυθι.Απο εβδομαδα λεω να βαλω και κρεατακι σιγα σιγα.Ποια φιλη ειχε πει για κατσικακι;Νομιζω οτι και εγω καπως ετσι θα ξεκινησω, ειναι ελευθερα στη φυση, τρωνε χορταρακι, μου φαινονται καλυτερα.Βιολογικο εδω στην Καβαλα δυσκολο να βρω.

Μακάρι βρε κορίτσια να μην έχει τίποτα το παιδάκι μου... Θα τον πάει κατά τις 12.00 οπότε μετά θα σας ενημερώσω.

atlantis μου εγώ δεν χρησιμοποιώ nuk αλλά όταν έβλεπα ότι το παιδί δυσκολευόταν τις άλλαζα. Δεν ρωτούσα την παιδίατρο... αλλά αν θες ρώτα τη. Βρε δεν πηράζει. Αν το κοριτσάκι σου ρουφάει καλά ασε τις παλιές.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλες! Εμείς σήμερα είχαμε ρεκόρ ύπνου! Ξύπνησε 9.40 και ευχαριστηθηκαμε υπνο οικογενειακως!!!

Atlantis εγώ πήγα χθες και του αγόρασα καινουργιες πιπιλες γιατι του έπεφταν από το στόμα! Στο μπιμπερό αλλάξα πιο νωρίς γιατι κουραζόταν με τις άλλες. Η παιδίατρος μου λέει εσύ θα δεις πότε θα τις αλλάξεις!

Βάλια μου περαστικά στον Κωνσταντίνο μας και από εδώ! Και σε όλα τα μπεμπάκια μας βέβαια!

Βίκυ, είναι όντως πολύ βλακεία να στηρίζεσαι σε άλλους αλλά κάνε υπομονή γιατι την έχεις ανάγκη... :mad::-x:-x

Δεν θυμάμαι κατι αλλο!

Α καλο διάβασμα στα κορίτσια, νομίζω η Δήμητρα και η Bubbles?????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανουλες! Εμείς σήμερα είχαμε ρεκόρ ύπνου! Ξύπνησε 9.40 και ευχαριστηθηκαμε υπνο οικογενειακως!!!

Atlantis εγώ πήγα χθες και του αγόρασα καινουργιες πιπιλες γιατι του έπεφταν από το στόμα! Στο μπιμπερό αλλάξα πιο νωρίς γιατι κουραζόταν με τις άλλες. Η παιδίατρος μου λέει εσύ θα δεις πότε θα τις αλλάξεις!

Βάλια μου περαστικά στον Κωνσταντίνο μας και από εδώ! Και σε όλα τα μπεμπάκια μας βέβαια!

Βίκυ, είναι όντως πολύ βλακεία να στηρίζεσαι σε άλλους αλλά κάνε υπομονή γιατι την έχεις ανάγκη... :mad::-x:-x

Δεν θυμάμαι κατι αλλο!

Α καλο διάβασμα στα κορίτσια, νομίζω η Δήμητρα και η Bubbles?????

μπράβο το καλο παιδί!!!!!!!

α,εμείς εχουμε το αντίθετο πρόβλημα:τη βάζει ολόκληρη στο στόμα:shock::shock::shock::shock:αυτό με προβληματίζει..

οι πιο μεγάλες όμως είναι τεράστιες:shock::shock:θα'πρεπε να υπάρχουν και ενδιάμεσες!!

εμάς μας είχε πει να ανοίξουμε τις θηλές από 3+ μηνών γιατί κουραζόταν,κάνοντας ένα σταυρό ώστε να ανοίγει σαν τριανταφυλλάκι:idea:

ευχαριστώ όλες!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

μπράβο το καλο παιδί!!!!!!!

α,εμείς εχουμε το αντίθετο πρόβλημα:τη βάζει ολόκληρη στο στόμα:shock::shock::shock::shock:αυτό με προβληματίζει..

οι πιο μεγάλες όμως είναι τεράστιες:shock::shock:θα'πρεπε να υπάρχουν και ενδιάμεσες!!

εμάς μας είχε πει να ανοίξουμε τις θηλές από 3+ μηνών γιατί κουραζόταν,κάνοντας ένα σταυρό ώστε να ανοίγει σαν τριανταφυλλάκι:idea:

ευχαριστώ όλες!

Κι εγώ του είχα κάνει δευτερη τρύπα! Αν νομίζεις ότι δεν παίρνει ακόμα τη μεγαλυτερη μην του τη δώσεις!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ήταν οι εξετάσεις μου, νομίζω έγραψα, οπότε διάλειμμα από το διάβασμα για λίγο καιρό. Δημητρούλα και Θάλεια συνεχίστε γερά και θα επανέλθω κι εγώ σε κανένα μήνα για τα επόμενα!

Βάλια περαστικά στο μικρούλι σου.

Atlantis στις πιπίλες κι εμείς είχαμε ανοίξει τις τρύπες από τον 4ο μήνα που είχαμε τα θέματα με το μπιμπερό, τώρα πήραμε το μεγαλύτερο νουμερο.

Andria μακάρι να συνεχίσετε έτσι με τον ύπνο!

Βίκυ μου προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να ευχαριστείς την μαμά σου που είναι διατεθειμένη να κρατήσει το Λουσάκι κ να μην κάνεις θέμα για το που θα την κρατήσει!

mWsZp3.png

Κερνάω γλυκά!!! Είναι καλά το αγοράκι μου!!!!!!!!

happybirthdaycakes.jpg

Καταρχήν bubbles μου σε ευχαριστώ πολυ!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Είναι μια χαρά Δόξα το Θεό το παιδάκι μου. Ιωσούλα ειναι και ο βήχας δεν ειναι ανησυχητικός. Είναι απο τις μυξούλες που κατεβαίνουν στο λαιμό κ τον ενοχλούν.

Οπότε συνεχίζουμε ορό και ρούφιγμα! Είναι 71 πόντους και 8345 κιλά!!!

Μπορούμε πλέον να βάζουμε ότι ζαρζαβατικό θέλουμε και θα αρχίσουμε και κοτόπουλο εναλλάξ με το μοσχάρι!!! Από κρέμα μπορεί να τρωει ότι θέλουμε!!! Φαριν λακτέ, μπισκοτόκρεμα ή ότι άλλη κρέμα θελουμε!!! Τι άλλες υπάρχουν;;;

Για το μπουσούλημα μου είπε να μην ανησυχώ. Συνήθως λεει τα παιδάκια μπουσουλάνε κατα τον 8ο μήνα και από δοντάκια ακόμα τίποτα... Θα περιμένουμε!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν θυμάμαι κάτι άλλο....

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μπράβο Βάλια,

Κι εμάς αυτή η παλιοίωση με βήχα κ μύξα την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό, είναι καλύτερα φυσικά αλλά όχι εντελώς καλά.

Κρέμες υπάρχουν και βιολογικές με διάφορα δημητριακά, αν φυσικά η κρέμα θεωρείται απαραίτητη γιατί σύμφωνα με την δική μας παιδίατρο μπορούμε να ξαναδίνουμε φαγητό το απόγευμα.

mWsZp3.png

Κερνάω γλυκά!!! Είναι καλά το αγοράκι μου!!!!!!!!

Καταρχήν bubbles μου σε ευχαριστώ πολυ!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Είναι μια χαρά Δόξα το Θεό το παιδάκι μου. Ιωσούλα ειναι και ο βήχας δεν ειναι ανησυχητικός. Είναι απο τις μυξούλες που κατεβαίνουν στο λαιμό κ τον ενοχλούν.

Οπότε συνεχίζουμε ορό και ρούφιγμα! Είναι 71 πόντους και 8345 κιλά!!!

Μπορούμε πλέον να βάζουμε ότι ζαρζαβατικό θέλουμε και θα αρχίσουμε και κοτόπουλο εναλλάξ με το μοσχάρι!!! Από κρέμα μπορεί να τρωει ότι θέλουμε!!! Φαριν λακτέ, μπισκοτόκρεμα ή ότι άλλη κρέμα θελουμε!!! Τι άλλες υπάρχουν;;;

Για το μπουσούλημα μου είπε να μην ανησυχώ. Συνήθως λεει τα παιδάκια μπουσουλάνε κατα τον 8ο μήνα και από δοντάκια ακόμα τίποτα... Θα περιμένουμε!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν θυμάμαι κάτι άλλο....

Την τρίτη σειρά από πάνω θέλω!!!! Χιχιχιχι!

Τρέμετε κατσαρόλες δηλαδή απο εδώ και πέρα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...